nevro ben 21 de adet oldum yenisi 16-17 nisan
kızlar mrh sevgicim çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş canım inş bir daha ki sefere bebişlerin seninle olcak...................ayşecim nevrocum iş güzel haberlerle gelceksiniz topiğimize dualarımızdasınız..............bademcim canım ya sana yazcak söz bulamıyorum ALLAH yadımcın olsunn........nerdesnizi kızlarrrrrrrr
merhaba arkadaşlar bende listeye girsemmi diorum:))
aşılama 20.03 bende pkos var eşimde hareket ve sayı azlığı tahlil günü 3 nisannn
1.de tutturacam bennn:)))
Hayırlı olsun ablacım aşılaman.
İnşallah ikizlerin olur...:Saruboceq:
geçmiş olsun canım.. inş eşinin değerleri çok geçmeden düzelir..şimdi sabırla beklemek kaldı size..
kaldırdı halıları .. evi ayağa kaldırdı tabi... hayırlısı olsun.. nasip değilmiş henüz.. sağol sema..
cücüm çok geçmiş olsun.. inş şimdi daha iyisindir.. :1hug:
beter ablacım hayırlı olsun.. inş sonunda yüzün güler.. :teselli:
aramıza hoşgeldin.. inş sende geç kalmadan anne olanlardan olursun..
arkadaşlar cevapları vermişler.. ama her hastane ya da klinik morfolojiye bakmıyor.. sorup ona göre yaptırın..
betercim tedavin hayırlı olsun canım....Şeniz
perşembe günü kontrolum var.o gün iğneni vurulmadan gel dedi.ona göre vurulursun dedi.sanırım 29 marta aşılamam olur.o gün pasiflora içip gitcem .hemşire komşum dedi.sakin olursan daha rahatolur dedi.:1ninca:
merhaba arkadaşlar bende listeye girsemmi diorum:))
aşılama 20.03 bende pkos var eşimde hareket ve sayı azlığı tahlil günü 3 nisannn
1.de tutturacam bennn:)))
perşembe günü kontrolum var.o gün iğneni vurulmadan gel dedi.ona göre vurulursun dedi.sanırım 29 marta aşılamam olur.o gün pasiflora içip gitcem .hemşire komşum dedi.sakin olursan daha rahatolur dedi.:1ninca:
Hayırlı olsun canım endişelenme o lekelenmeler normal demişti bana doktorum:1hug:
Canım Rylai'nin dediğine katılıyorum. Önemli bir şey değildir. Rahim ağzından kaynaklı ufak bir lekelenme olmuştur. a.s.
yok bak sevcanım hemşire komşum benim biraz panik olduğumu bildiği için iç bişi olmaz dedi.tüp bebek tedavisinde ki nanelere bile tavsiye ediliyor dedi.:sm_confused:Ayy ablacım bende kaç zamandır bunu araştırıyorum.
Bende aşılama yaptırmak istiyorum ve o gün sakinleştirici iğne veya ilaç kullanmak istiyorum..Çünkü ben hayatta sakin olamam o anda.
Acaba bi zararı olur mu diye merak ediyodum bende.
Olmaz mı kızlar?
inş canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
tatlım ALLAH yardımcın olsun inş herşey yolunda gider :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Rapunzelim nasılsın?
Seni burda gördüm buraya yazayım dedim.
Nasıl geçti tatil.:asigim:
Kaplıcalar inşallah şifa olur sana.:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?