Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar mrh sevgicim çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş canım inş bir daha ki sefere bebişlerin seninle olcak...................ayşecim nevrocum iş güzel haberlerle gelceksiniz topiğimize dualarımızdasınız..............bademcim canım ya sana yazcak söz bulamıyorum ALLAH yadımcın olsunn........nerdesnizi kızlarrrrrrrr

merhaba arkadaşlar bende listeye girsemmi diorum:))
aşılama 20.03 bende pkos var eşimde hareket ve sayı azlığı tahlil günü 3 nisannn
1.de tutturacam bennn:)))

nevro ben 21 de adet oldum yenisi 16-17 nisan

Tamam tatlımm. Güncellerim. Sen nasılsın , iyimisin güzelim? a.s.

İnşallahh canım. :Saruboceq: Dualarınızı hiç eksik etmediniz. Çok tatlısınız. a.s.

aşılama 20.03 bende pkos var eşimde hareket ve sayı azlığı tahlil günü 3 nisannn

Canım tabiki eklerim güncellerken bu gece.. Hoşgeldinnn. :1hug: :asigim: İnşallah dediğin gibi ilk seferde 12'den vurursunnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey:

Hayırlı olsun ablacım aşılaman.
İnşallah ikizlerin olur...:Saruboceq:

betercim tedavin hayırlı olsun canım....Şeniz

sağolun kızlar umarım yavrukuşum bu şansını iyi değerlendirir gelir inşallah:Saruboceq:

merhaba topıgın guzel bayanları...
sevgı cok uzldum ınsalalh en yakkın zamnda saglıklı bır gebelık gecırırsın..:Saruboceq:
beter ablam hadı hayırlıs ılk ıgneyı ooldun..bakalım ıkızler gelecekkmı...:Saruboceq::Saruboceq:
oglun 1 tane ısterken 2 atene gelsınde hayırlısyla:Saruboceq::Saruboceq:

bademcım actıgın topıklerde gordum ve ssresımlerle bakarken ıcım acıdı..
rabbımın mucızelerı ıste...
verende allah alanda allah:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aramıza yenı katuılan arkadslar hosgeldınız..ınsallah sızlerde en yakın zamnda pembe kosemızde yerınız alırsınız..
wıntersun asılama topıgınde senı takıp edıyordum...
uzulerek hosgeldın dıyorum..ınsallah burası ugurlu gelır sana..
:CüvCüv::CüvCüv:kalırsın

perşembe günü kontrolum var.o gün iğneni vurulmadan gel dedi.ona göre vurulursun dedi.sanırım 29 marta aşılamam olur.o gün pasiflora içip gitcem .hemşire komşum dedi.sakin olursan daha rahatolur dedi.:1ninca:

Rapunzelim nasılsın?
Seni burda gördüm buraya yazayım dedim.
Nasıl geçti tatil.:asigim:
Kaplıcalar inşallah şifa olur sana.:1hug:a.s.

ılkbahar sendeınde tarsnsferın hayırı oolsun canım..ınsalalh bebeslerın tutunmustur suan sana sımsıkı..dualarıım senle....
yaza herkesler hamıs gırecek topıkte:Saruboceq::Saruboceq:

sağol rapunzelim ilk iğneyi cumartesi oldum.ben ikiz değil ama içime doğuyor.ikinci kez oğlan anası olcam.:Saruboceq::sm_cool:

nevrocum canım eline yüreğine sağlık ne kadar uğraşmışsın ya bu sayfa için gerçekten çok sağol yani listeler çok güzel gerçekten çok ilgileniyosun allah o tertemiz kalbine göre versin yarin inşallah hamişlere iki kişi daha eklemek için uğraşmak zorunda kalırsın inanki bende çok heyecanlıyı allah görüyo sizi düşünüp ben geçiremedim vakti onlar nasıl geçiriyo diye düşünüyorum bunca bekleyiş halay içindir inşallah.neyse benim tedavi tarihini sormuşsun 23 haziran gibi sanırım bizim bekleyiş maddi biraz onun için kesin değil tarih 20 temmuzda olabilir yani sen şimdilik 23 haziran yaz canım değişirse ben söylerim gene .hadi canım kolay gelsin sizlere benim kociş evde bugün yarına kadar giremem belki yada akşam o uyuyunca girerim hoşçakalın....

Ayy ablacım bende kaç zamandır bunu araştırıyorum.
Bende aşılama yaptırmak istiyorum ve o gün sakinleştirici iğne veya ilaç kullanmak istiyorum..Çünkü ben hayatta sakin olamam o anda.
Acaba bi zararı olur mu diye merak ediyodum bende.
Olmaz mı kızlar?

inş canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tatlım ALLAH yardımcın olsun inş herşey yolunda gider :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar eşim perşembe günü tekrar spermiyogram yaptırıcak.
Eğer değerlerinde artış varsa aşılama yaptırıcaz.

yok bak sevcanım hemşire komşum benim biraz panik olduğumu bildiği için iç bişi olmaz dedi.tüp bebek tedavisinde ki nanelere bile tavsiye ediliyor dedi.:sm_confused:
inş canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tatlım ALLAH yardımcın olsun inş herşey yolunda gider :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol sidelyacım bakalım hayırlı olur inşallah:Saruboceq:

Rapunzelim nasılsın?
Seni burda gördüm buraya yazayım dedim.
Nasıl geçti tatil.:asigim:
Kaplıcalar inşallah şifa olur sana.:1hug:a.s.

ıyım sevcanım..1,5 gunluk tatııl super gectı...
kalabalık gıttık 15 kısı vur patlasın cal oynasın yaptık sositososito
kaplıca sıfa oldumu olmadımı bılmıyorum ama suan usutmusum...
usume ve yanma hepsı bı arada..
kaplıcaya bol bol gırdım...belkı sıcak sudan adet olurum dıye ama
ne gelen var ne gıdendelikafaduldendelikafadulden
35 gun oldu cuma gunune kadr olmassam gıderım artık dr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bıde kızlar benım hamıs olma olasılıgım varmıdır..
2 sefer korunmadıkda
ben cok sanmıyorum cunku yumurtama olmayacgı ıcın ama yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…