Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol rapunzelim ilk iğneyi cumartesi oldum.ben ikiz değil ama içime doğuyor.ikinci kez oğlan anası olcam.:Saruboceq::sm_cool:
Hayırlısı olsun canım..İnşallah bebişlerin gelir :CüvCüv:Hangi hastanede yaptırıyorsun? Kocaeli de Özel Konak Hastanesi hakkında bilgin var mı ?

Benimde korktuğum tam anlamıyla buydu işte canım
inşallah ondan değildir ama korktuğum hep başıma geliyo nedense
yine dr yolu gözüküyor galiba bana:çok üzgünüm:

aymescim korkma tatlım bunu bitkisel yoldan da alabilirsin ben adaçayı içiyorum.civanperçeminde varmış.en kolay adaçayı bence .dr brndrn fsh değerimi istedi perşembe bakalım ne dicek.benim zaten haşimato hastalığından sebeb adet azalmasıda var.düzenli oluyorum fakat bezen 2 bazen 3 gün geliyor.:sm_confused:

cucucum inşallah rabbim bu sefer bana meleğimi göndrir.inşallah 2009 araalık annesi olurum.:Saruboceq:

selam kızlar ne haber ben bu gün doktora gitmiştim az önce geldim hani altı yumoşum vardı ya şimdi on yumoşum olmuş doktor her şey çok güzel dedi çarşamba tekrar gidicem bakalım nezaman toplanacaklır çok heyecanlı ve stresliyim ay bide doktorda genç bir kadın vardı test sonucunu almış hamile ve üçüz çok şaşkındı :1shok:

Hayırlısı olsun canım..İnşallah bebişlerin gelir :CüvCüv:Hangi hastanede yaptırıyorsun? Kocaeli de Özel Konak Hastanesi hakkında bilgin var mı ?

canım konak hastanesi hakkında bilgim var.üç kadın doğumcusunda gittim.bu aşılamamı akademi hastanesinde nuri beye gidiyorum.

Vericeksin canım hiç merak etme biz şimdiden halaya hazırlanıyoruzŞeniz

Canım çok sağol bilgin için bende adaçayı alıyım hemen:1hug:

Test sonucu yanıltıcı..beta hcg den anlaşılmaz ikiz mi üçüz mü diye..Ancak ultrasonda görülür....

Canım herşey yolunda gidiyor çok şükür
inşallah sonuda güzel olur:1hug:

aramıza hoşgeldin canıma.s.

evet fadikcim gun belli oldu sede histereskopi olucaktın demi hadi bakalım sıra sende o zaman
canık evet bende düşünüyorum ama zamanı belli değil daha...
hayırlısı olsun canım...
]

çok geçmiş olsun canım:teselli:Şeniz
inşallah bu uğraşların sonunda mukafatını alırsın canımŞeniz

arkadaşlarrr bennn geldimmmmmmdelikafadulden
kız sen nerdesin:mymeka: yaşıyormusun:mymeka: 2 gündür yoktun:sm_confused:

merhaba arkadaşlar bende listeye girsemmi diorum:))
aşılama 20.03 bende pkos var eşimde hareket ve sayı azlığı tahlil günü 3 nisannn
1.de tutturacam bennn:)))
inşallah canım:Saruboceq:

hadi bakalım hayırlısı canım...rabbim yardımcın olsun...

Kızlar eşim perşembe günü tekrar spermiyogram yaptırıcak.
Eğer değerlerinde artış varsa aşılama yaptırıcaz.
canım inşallah artmıştır:Saruboceq:inşalah:Saruboceq:

canım kafanı karıştırmak istemem ama belki senin hesapladığın zamanda yumurtlama olmmamıştır....çok ufakta olsa bir ihtimal olabilir...sen istersen bir test yaptır canım...

canım daha erken...birkaç gün sapma olabilir..ama uzun zaman gelmesse dr a gidersin...

inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq:

canım konak hastanesi hakkında bilgim var.üç kadın doğumcusunda gittim.bu aşılamamı akademi hastanesinde nuri beye gidiyorum.

peki nasıl bir hastane ? orda var mı aşılama tüp bebek ? memnun kaldın mı ?Konak hastanesi

Nevro canım dişlerini fırçalarken hafif kanamalar oldu mu hiç ? Ben hamileyken olmuştu..Sonra duydum ki hamileyken diş etleri hassaslaşırmış......

hadi hayırlısı tatlım ama stres yapma kendine herşey yolunda gider inşallah gittikçe yaklaşıyosun ne güzel a.s.

ayy cok sevindim canim,harikaaa
insallah tutucak bu defaayerimseniben

amin bitanem..insallah yaaa hep beraber aralik anneleri topiginde bulusuruz tekrar...:Saruboceq:

maşallah canım:asigim: herşey yolunda:asigim:
hadi bakalım hayırlısı...hep böyle güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..

konak hastenesinde aşılama yapılıyor.ama tüp bebek merkezi yok bu hastanenin orda sana tavsiye edeceğim dr erkan türköz.adatıp merkezinde var tüp bebek merkezi sakaryada size daha yakın.

canım kafanı karıştırmak istemem ama belki senin hesapladığın zamanda yumurtlama olmmamıştır....çok ufakta olsa bir ihtimal olabilir...sen istersen bir test yaptır canım...

olacagını sanmıyorum fadııgım olmasında mumkunse...
hesaplamadımkı hıc yurmurtlama gunu felan...sengözlerimebaksanab
kurtaj sonrası yumurtlama olcagını dusunmedım ıcın oldu..
ıkı seferde olmaz hem
sonrada korunduk:1ninca:
cumaya kadr gelmesse gıderım artık dr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bılıyorum..wıntersun topıkten takıp ettım senı...hayırlıs bakalım hıc bellı olmaz
bebk sana suprız yaparak gelır demı..
hem burdakı arkadslara hemde asılam togındekı arkadslara umut olursun..:Saruboceq:[/QUOTE]

saol canım ya walla ağzından bal damlıyo çoook teşekkülerrra.s.

Test sonucu yanıltıcı..beta hcg den anlaşılmaz ikiz mi üçüz mü diye..Ancak ultrasonda görülür....

canım pardon her halde yanlış söylemişim kadın teste hamile zaten çıkmış ultrasona girdi ve üçüz olduğu anlaşıldı :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…