Kızlar eşim perşembe günü tekrar spermiyogram yaptırıcak.
Eğer değerlerinde artış varsa aşılama yaptırıcaz.
Hayırlısı olsun canım..İnşallah bebişlerin gelir :CüvCüv:Hangi hastanede yaptırıyorsun? Kocaeli de Özel Konak Hastanesi hakkında bilgin var mı ?sağol rapunzelim ilk iğneyi cumartesi oldum.ben ikiz değil ama içime doğuyor.ikinci kez oğlan anası olcam.:Saruboceq::sm_cool:
canim benim ilk andan itibaren hep destekcilerimdendin..
sanada diger arkadaslarimada ne kadar tesekkür etsem az
insallah güzel haberler veririmde halay basi olursunyerimseniben
tatlim hayirli olsun,hayirlisi olsun insallah:Saruboceq:
hadi bakalim cifter cifter gelirler meleklerin insallahhhhhh:Saruboceq:
Benimde korktuğum tam anlamıyla buydu işte canım
inşallah ondan değildir ama korktuğum hep başıma geliyo nedense
yine dr yolu gözüküyor galiba bana:çok üzgünüm:
Hayırlısı olsun canım..İnşallah bebişlerin gelir :CüvCüv:Hangi hastanede yaptırıyorsun? Kocaeli de Özel Konak Hastanesi hakkında bilgin var mı ?
Canım bugün transferimin 13. günü. Yumurta toplamasının da 16. günü. Adet olmamak beni de ümitlendirdi. Rabbime şükürler olsun ümidimi taşıdım bugüne. İnşallah yarın da müjdemi verir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aymescim korkma tatlım bunu bitkisel yoldan da alabilirsin ben adaçayı içiyorum.civanperçeminde varmış.en kolay adaçayı bence .dr brndrn fsh değerimi istedi perşembe bakalım ne dicek.benim zaten haşimato hastalığından sebeb adet azalmasıda var.düzenli oluyorum fakat bezen 2 bazen 3 gün geliyor.:sm_confused:
cucucum inşallah rabbim bu sefer bana meleğimi göndrir.inşallah 2009 araalık annesi olurum.:Saruboceq:
selam kızlar ne haber ben bu gün doktora gitmiştim az önce geldim hani altı yumoşum vardı ya şimdi on yumoşum olmuş doktor her şey çok güzel dedi çarşamba tekrar gidicem bakalım nezaman toplanacaklır çok heyecanlı ve stresliyim ay bide doktorda genç bir kadın vardı test sonucunu almış hamile ve üçüz çok şaşkındı :1shok:
selam kızlar ne haber ben bu gün doktora gitmiştim az önce geldim hani altı yumoşum vardı ya şimdi on yumoşum olmuş doktor her şey çok güzel dedi çarşamba tekrar gidicem bakalım nezaman toplanacaklır çok heyecanlı ve stresliyim ay bide doktorda genç bir kadın vardı test sonucunu almış hamile ve üçüz çok şaşkındı :1shok:
aramıza hoşgeldin canıma.s.merhaba kıslar bende 3.5 senelik evliyim ve eşimde azo spermi var 3 kere varikosel ameliyatı geçirdi
bişi sorucam tekrar spermografi yaptırıcaz 2005 ten beri yapılmadı morfoloji testinide ayrıcamı yaptırmak gerekiyor
canık evet bende düşünüyorum ama zamanı belli değil daha...evet fadikcim gun belli oldu sede histereskopi olucaktın demi hadi bakalım sıra sende o zaman
çok geçmiş olsun canım:teselli:Şenizmerhaba tatli anne aday adaylariiia.s.
umarim herkes iyidir...
bende dün feci agrilar oldu,agri kesicilerle dayanabildim,doktor sadece adet agrisi seklinde olur demisti ama kesinlikle 100misli bir bel agrisiydi..
ve bu sabahta ilk progesteron fitilimi aldimmm,belki komik ama ben cok heyecanlandimm:asigim:
nevrocugum,aysecigim cok az kaldi testlerinize,insallah melekleriniz sizinledir,dualarimdasiniz
kız sen nerdesin:mymeka: yaşıyormusun:mymeka: 2 gündür yoktun:sm_confused:arkadaşlarrr bennn geldimmmmmmdelikafadulden
inşallah canım:Saruboceq:merhaba arkadaşlar bende listeye girsemmi diorum:))
aşılama 20.03 bende pkos var eşimde hareket ve sayı azlığı tahlil günü 3 nisannn
1.de tutturacam bennn:)))
hadi bakalım hayırlısı canım...rabbim yardımcın olsun...perşembe günü kontrolum var.o gün iğneni vurulmadan gel dedi.ona göre vurulursun dedi.sanırım 29 marta aşılamam olur.o gün pasiflora içip gitcem .hemşire komşum dedi.sakin olursan daha rahatolur dedi.:1ninca:
canım inşallah artmıştır:Saruboceq:inşalah:Saruboceq:Kızlar eşim perşembe günü tekrar spermiyogram yaptırıcak.
Eğer değerlerinde artış varsa aşılama yaptırıcaz.
canım kafanı karıştırmak istemem ama belki senin hesapladığın zamanda yumurtlama olmmamıştır....çok ufakta olsa bir ihtimal olabilir...sen istersen bir test yaptır canım...kaplıcaya bol bol gırdım...belkı sıcak sudan adet olurum dıye ama
ne gelen var ne gıdendelikafaduldendelikafadulden
35 gun oldu cuma gunune kadr olmassam gıderım artık dr:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bıde kızlar benım hamıs olma olasılıgım varmıdır..
2 sefer korunmadıkda
ben cok sanmıyorum cunku yumurtama olmayacgı ıcın ama yınede
canım daha erken...birkaç gün sapma olabilir..ama uzun zaman gelmesse dr a gidersin...Kıslar bugün benim adet günüm karnımda ufak ufak ağrılarım var herzamanki gibi ama göğüslerim hiç şişmedi ve hiç ağrı yok normalde dokunamazdım patlıycak gibi olurlardı acaba adet olmıycakmıyım bugün tüp bebekten sonraki ilk adetim olucak bu geç gelmesinde bi sakınca olan varmı bilgisi olan varmı hormonlarımda bi problemmi oldu acaba göğüslerimde bi değişikliklik olmaması çok tuhaf bu kadar senedir hiç olmamıştı:uhm:
inşallah canım:Saruboceq::Saruboceq:Canım bugün transferimin 13. günü. Yumurta toplamasının da 16. günü. Adet olmamak beni de ümitlendirdi. Rabbime şükürler olsun ümidimi taşıdım bugüne. İnşallah yarın da müjdemi verir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım konak hastanesi hakkında bilgim var.üç kadın doğumcusunda gittim.bu aşılamamı akademi hastanesinde nuri beye gidiyorum.
ayy cok sevindim canim,harikaaaselam kızlar ne haber ben bu gün doktora gitmiştim az önce geldim hani altı yumoşum vardı ya şimdi on yumoşum olmuş doktor her şey çok güzel dedi çarşamba tekrar gidicem bakalım nezaman toplanacaklır çok heyecanlı ve stresliyim ay bide doktorda genç bir kadın vardı test sonucunu almış hamile ve üçüz çok şaşkındı :1shok:
aymescim korkma tatlım bunu bitkisel yoldan da alabilirsin ben adaçayı içiyorum.civanperçeminde varmış.en kolay adaçayı bence .dr brndrn fsh değerimi istedi perşembe bakalım ne dicek.benim zaten haşimato hastalığından sebeb adet azalmasıda var.düzenli oluyorum fakat bezen 2 bazen 3 gün geliyor.:sm_confused:
cucucum inşallah rabbim bu sefer bana meleğimi göndrir.inşallah 2009 araalık annesi olurum.:Saruboceq:
peki nasıl bir hastane ? orda var mı aşılama tüp bebek ? memnun kaldın mı ?Konak hastanesi
badem cnm ben konakta çalışıyorum tüp bebek yok bizde
peki nasıl bir hastane ? orda var mı aşılama tüp bebek ? memnun kaldın mı ?Konak hastanesi
Nevro canım dişlerini fırçalarken hafif kanamalar oldu mu hiç ? Ben hamileyken olmuştu..Sonra duydum ki hamileyken diş etleri hassaslaşırmış......
canım kafanı karıştırmak istemem ama belki senin hesapladığın zamanda yumurtlama olmmamıştır....çok ufakta olsa bir ihtimal olabilir...sen istersen bir test yaptır canım...
Test sonucu yanıltıcı..beta hcg den anlaşılmaz ikiz mi üçüz mü diye..Ancak ultrasonda görülür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?