Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kürtaşdn sonra hiç kesilmedi kanamam 53gn oldo ve hala kanamam vr tek kese ikiziydi bebeklr dr ondn dolayı dedi ölümünü çok korkuyorm kütü bişi olurmu

slm kizlar, hayrun çok gecmis olsun canim, insallah yarin tahlilerin temiz çikarda daha fazlasina gerek kalmaz

arkadaşlar azo lu benim eşim 2007 de tese oldu elonge spermatid bulundu 2 tane emriyomuz oluştu fakat gebelik olmadı ,ikinci deneme için gittigimizde dr bize 6 ay 1 yıl bekleyeceksiniz dedi sizin durumda olanlar için çalışıyoruz dedi ve geçen c.tesi aradıgımızda 6 ay daha beklememiz gerektiğini dr un yurt dışında budurumla ilgili çalışma için gittigini söylediler o yüzden benimde moralım bozuldu artık beklemek istemiyorum arkadaşlar.

ilginç ... :1shok: bence başka bir dr la daha görüş o halde.

kızlar ben kaçıyorum... size iyi sohbetler belki geç saaatlerde gelirim yine.

nevro beni de bir heyecan bastı. delikafadulden İnşallah hepimiz halay çekicez yarın. :dance:

hepiniz çook öptüm canlarımmmm Şeniz

öncelikle hoşgeldin canım.a.s.
dr un size bekletme sebebini bende pek anlayamadım...ama canımi sterseniz başka bir dr a da danışın....
allah yardımcınız olsun...

öncelikle hoşgeldin canım.a.s.
dr un size bekletme sebebini bende pek anlayamadım...ama canımi sterseniz başka bir dr a da danışın....
allah yardımcınız olsun...

Fadikcim elogone demek gelisimini tamamlamamış yanı dolleme kabiliyeti olusmamış sperm demek şu anda bu tür spermler gelişimlerini tamamlayabilmesi için bir çalışma yapılıyor bir takım solusyonlarla filan spermler dölleme kabiliyeti kazandırılıyor. Belginin doktoru benimde doktorum. Yurtdışına sürekli gidip yeni teknolojilerle ilgili çalışmalar yapıp sonra Tr de deniyorlar. Mesela bende lazer traşlama ve co-culture denendi buda gebelik şansımı arttırdı. Sonuç itibarı ile bir kez daha tüp deneyerek başarısızlığa uğramaktansa 6 ay beklemek bence makul.

açıklaman için çok sağol canım...
ben elogoneyi ilk defa duydum...o yüzden anlamamışım...
o zamn bence de arkadaş biraz daha beklesin...
hem vardır bundada bir hayır...varsın altı ay sonra olsun da pozitif olsun inşallah...

ayy canım yaa koca 2 yıl hee :1no2:

kürtaşdn sonra hiç kesilmedi kanamam 53gn oldo ve hala kanamam vr tek kese ikiziydi bebeklr dr ondn dolayı dedi ölümünü çok korkuyorm kütü bişi olurmu

dr içerde parça kalmadıgunı sölüyo
durumun gerçekten ilginç
çözüldüğü zaman muhakkak haber ver
Allah yardımcın olsun şifa versin inşallah
ve herşeyde normale dönsün
eşin neden micro yaptırmak istememişti
sonuçta koca 2 yıl düzelme olmamış aksi gibi düşmüşte hay Allah

başka bi dr ilede görüşseniz canım hangi ildesiniz siz nerenin dr u bu

heyecan hepimizi sardı canım hayırlısıyla inşallah sağlıcakla:Saruboceq: :Saruboceq:

slm canm eger bende sonucu ögrene bilirsm yarn hayırlısıyla cvp verirm ama korkuyrm çok kötü bişi olr diye eşimde daha kaç yıllk evliyz ne gerek var olur bekleyelm gibi sözlr sölüyodu sorn kendnde olgugu için gurur yapıyodu galiba

ya bişey sorcm ben hamile biri görnce yanmda hamile arkadaşlarma bişilr sorulunca çok tuhaf oluym ruhum daralıyo konu kapatlsn istiym moralm bozuluyo elimde olmayark sizede oluyomu yoksa ben dengesz birimiym çok üzülüym arkadaşlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…