kimyasal gebelik nasıl oluyo kızlar:uhm:
kan değeri 5 ten yüksek çıkıyo fakat gebelik yok mu demek:uhm:
gidiyrm ama
arkadaşlar azo lu benim eşim 2007 de tese oldu elonge spermatid bulundu 2 tane emriyomuz oluştu fakat gebelik olmadı ,ikinci deneme için gittigimizde dr bize 6 ay 1 yıl bekleyeceksiniz dedi sizin durumda olanlar için çalışıyoruz dedi ve geçen c.tesi aradıgımızda 6 ay daha beklememiz gerektiğini dr un yurt dışında budurumla ilgili çalışma için gittigini söylediler o yüzden benimde moralım bozuldu artık beklemek istemiyorum arkadaşlar.
öncelikle hoşgeldin canım.a.s.
dr un size bekletme sebebini bende pek anlayamadım...ama canımi sterseniz başka bir dr a da danışın....
allah yardımcınız olsun...
Fadikcim elogone demek gelisimini tamamlamamış yanı dolleme kabiliyeti olusmamış sperm demek şu anda bu tür spermler gelişimlerini tamamlayabilmesi için bir çalışma yapılıyor bir takım solusyonlarla filan spermler dölleme kabiliyeti kazandırılıyor. Belginin doktoru benimde doktorum. Yurtdışına sürekli gidip yeni teknolojilerle ilgili çalışmalar yapıp sonra Tr de deniyorlar. Mesela bende lazer traşlama ve co-culture denendi buda gebelik şansımı arttırdı. Sonuç itibarı ile bir kez daha tüp deneyerek başarısızlığa uğramaktansa 6 ay beklemek bence makul.
ayy canım yaa koca 2 yıl hee :1no2:slm bizimde çocugumz olmuyo eşimde sorn ve eşimde varikosl var dedi dr ameliyt olmasnı söledi ameliyt oldu 2 sene oluyo ve hiç düzelme yok düşüş var spermlernde 4ay önce tüp bebek denedk tuttu 2aylıkkn kernmda öldüler ve kürtş oldum hala düzülümedm 53gn olmasna ragmen dr gidiyorm tahlil ultrasn yapıyolar ultrasonda bişi yok tahlilde gebelik var gözüküyo sonç 5 olması gerekirkn 21,1 çıkıyo yarn yeni bi tahlil yaplck eger düşmezse dedi dr parça alınması gerekr dedi işte benm içimi kavurn vr beni çok üzen hikaym bi rüya gördm 4ay önce 2ay sürdü ve bitti keske 9ay sürseydide anne olabilseydm
bilmiyorm neden oldugunu yarn tekrar yaplck heralde ozaman belli olur dr şu an bişey diyemiyo inşaallh kötü bi durum yoktr zatn eşim tüp bebek yaptrmk istemedi benm ısrarımla yaptrdı bide sorn çıkarsa 2 yaptrmz diye korkuym
kürtaşdn sonra hiç kesilmedi kanamam 53gn oldo ve hala kanamam vr tek kese ikiziydi bebeklr dr ondn dolayı dedi ölümünü çok korkuyorm kütü bişi olurmu
durumun gerçekten ilginçdr içerde parça kalmadıgunı sölüyo
başka bi dr ilede görüşseniz canım hangi ildesiniz siz nerenin dr u buarkadaşlar azo lu benim eşim 2007 de tese oldu elonge spermatid bulundu 2 tane emriyomuz oluştu fakat gebelik olmadı ,ikinci deneme için gittigimizde dr bize 6 ay 1 yıl bekleyeceksiniz dedi sizin durumda olanlar için çalışıyoruz dedi ve geçen c.tesi aradıgımızda 6 ay daha beklememiz gerektiğini dr un yurt dışında budurumla ilgili çalışma için gittigini söylediler o yüzden benimde moralım bozuldu artık beklemek istemiyorum arkadaşlar.
ilginç ... :1shok: bence başka bir dr la daha görüş o halde.
kızlar ben kaçıyorum... size iyi sohbetler belki geç saaatlerde gelirim yine.
nevro beni de bir heyecan bastı. delikafadulden İnşallah hepimiz halay çekicez yarın. :dance:
hepiniz çook öptüm canlarımmmm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?