canım benim çok sağol ben diyarbakırda yaptırıyorum euro fertilde canım :CüvCüv:
canım bu euro fertil nerde??bi de memnun musun ? çok fazla sormuş olabilirim ama tüp bebek yaptırıyosun galiba ne kadara mal olacakmışş?
slm arkadaşlar lütfen benim için dua edin bzimde sorun azo 6 aylık ilaç tedavisi bu hafta bitiuo ve kontrole gitcez bide kanda genetik test yapılmıştı sonucu çıkıyo benim için dua edin
canım merhaba senle aşılama bölümünde de konuşmuştuk euro fertil dağ kapı minibüsüne biniyorsun devllet hastanesine yetişmeden euro fertil karşına çıkıyor şuan memnunum tabi daha sonuç belli değil maliyeti canım benim bir çocuğum olduğu için devletten yararlanamıyorum ilaç dışında tüp bebeğe üçmilyar yediyüz milyon ilaçlarla birlikte beş milyarı buldu a.s.
kusura bakma canım sen söleuince hatırladım bende ama sen orda uzun süre kalmayınca silinmiş aklımdan:1no2:
devlet ödediği zaman tahmini ne kadara mal oluyo canım ufak bi fikrin varsa veya gittiğinde sorarsan çok sewinirimmm
umarım bebişler tutunurda bana da ümit olursunn...
Asicim hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli
herşey yolundadır inşallah:1hug:
asi canım benim çok sağol ay bu sözlerin bile beni çok heyecanlandırdı inşallah bu sefer hayırlısı ile olur :CüvCüv:Şeniz
slm arkadaşlar lütfen benim için dua edin bzimde sorun azo 6 aylık ilaç tedavisi bu hafta bitiuo ve kontrole gitcez bide kanda genetik test yapılmıştı sonucu çıkıyo benim için dua edin
selam kızlar ne haber ben bu gün doktora gitmiştim az önce geldim hani altı yumoşum vardı ya şimdi on yumoşum olmuş doktor her şey çok güzel dedi çarşamba tekrar gidicem bakalım nezaman toplanacaklır çok heyecanlı ve stresliyim ay bide doktorda genç bir kadın vardı test sonucunu almış hamile ve üçüz çok şaşkındı :1shok:
Vericeksin canım hiç merak etme biz şimdiden halaya hazırlanıyoruzŞeniz
Nevro canım dişlerini fırçalarken hafif kanamalar oldu mu hiç ? Ben hamileyken olmuştu..Sonra duydum ki hamileyken diş etleri hassaslaşırmış......
slm kızlar hafta sonu giremedim ailemi ziyarete gittim nevrocum canım benim yeni adet tarihim 20 nisan girmediğim için yazamadım canım
nevrom canım benim çok sağol bitanem evet çok şükür yumurtalar artmış inşallah dediğin gibi şansımda artmıştır canım seninde az kaldı ama bence sen hamilesin canım yarını dört gözle bekliyorum :CüvCüv:
inşallah sonuçlarınız güzel çıkar canım...allah yardımcınız olsun...
canım rabbim yardımcınız olsun inşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar :Saruboceq:
çok teşekkür ediyorum canım
günaydin kizlar
cumartesi transferim oldu,dün gece leke geldi benden nedir acaba bu kizlar...
merhaba arkadaşlar bende listeye girsemmi diorum:))
aşılama 20.03 bende pkos var eşimde hareket ve sayı azlığı tahlil günü 3 nisannn
1.de tutturacam bennn:)))
perşembe günü kontrolum var.o gün iğneni vurulmadan gel dedi.ona göre vurulursun dedi.sanırım 29 marta aşılamam olur.o gün pasiflora içip gitcem .hemşire komşum dedi.sakin olursan daha rahatolur dedi.:1ninca:
Kızlar eşim perşembe günü tekrar spermiyogram yaptırıcak.
Eğer değerlerinde artış varsa aşılama yaptırıcaz.
Kıslar bugün benim adet günüm karnımda ufak ufak ağrılarım var herzamanki gibi ama göğüslerim hiç şişmedi ve hiç ağrı yok normalde dokunamazdım patlıycak gibi olurlardı acaba adet olmıycakmıyım bugün tüp bebekten sonraki ilk adetim olucak bu geç gelmesinde bi sakınca olan varmı bilgisi olan varmı hormonlarımda bi problemmi oldu acaba göğüslerimde bi değişikliklik olmaması çok tuhaf bu kadar senedir hiç olmamıştı:uhm:
selam kızlar ne haber ben bu gün doktora gitmiştim az önce geldim hani altı yumoşum vardı ya şimdi on yumoşum olmuş doktor her şey çok güzel dedi çarşamba tekrar gidicem bakalım nezaman toplanacaklır çok heyecanlı ve stresliyim ay bide doktorda genç bir kadın vardı test sonucunu almış hamile ve üçüz çok şaşkındı :1shok:
evet söyleemek o kadar zor ki o kadar heveslenmiştim ki ama hevesim yine kursağımda kaldı 3 oluyo bu 3.kezdir kimyasal gebelik yaşıyorummm.çok kötüyüm yaaaaaaasenağlama
merhaba tatli anne aday adaylariiia.s.
umarim herkes iyidir...
bende dün feci agrilar oldu,agri kesicilerle dayanabildim,doktor sadece adet agrisi seklinde olur demisti ama kesinlikle 100misli bir bel agrisiydi..
ve bu sabahta ilk progesteron fitilimi aldimmm,belki komik ama ben cok heyecanlandimm:asigim:
nevrocugum,aysecigim cok az kaldi testlerinize,insallah melekleriniz sizinledir,dualarimdasiniz
Kızlar eşim perşembe günü tekrar spermiyogram yaptırıcak.
Eğer değerlerinde artış varsa aşılama yaptırıcaz.
slm kızlar hafta sonu giremedim ailemi ziyarete gittim nevrocum canım benim yeni adet tarihim 20 nisan girmediğim için yazamadım canım
canım çok sağol şuan herşey yolunda ama dediğin gibi inşallah sonucuda böyle güzel olur rabbim hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
canım bugün 3, iğnemi oldum.perşembe kontrole gitcem sanırım 29 mart aşılama oluru.ondan sonra zaten geri sayımmmkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?