Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asi canım benim çok sağol ay bu sözlerin bile beni çok heyecanlandırdı inşallah bu sefer hayırlısı ile olur :CüvCüv:Şeniz

slm arkadaşlar lütfen benim için dua edin bzimde sorun azo 6 aylık ilaç tedavisi bu hafta bitiuo ve kontrole gitcez bide kanda genetik test yapılmıştı sonucu çıkıyo benim için dua edin

canım bu euro fertil nerde??bi de memnun musun ? çok fazla sormuş olabilirim ama tüp bebek yaptırıyosun galiba ne kadara mal olacakmışş?

canım merhaba senle aşılama bölümünde de konuşmuştuk euro fertil dağ kapı minibüsüne biniyorsun devllet hastanesine yetişmeden euro fertil karşına çıkıyor şuan memnunum tabi daha sonuç belli değil maliyeti canım benim bir çocuğum olduğu için devletten yararlanamıyorum ilaç dışında tüp bebeğe üçmilyar yediyüz milyon ilaçlarla birlikte beş milyarı buldu a.s.

slm arkadaşlar lütfen benim için dua edin bzimde sorun azo 6 aylık ilaç tedavisi bu hafta bitiuo ve kontrole gitcez bide kanda genetik test yapılmıştı sonucu çıkıyo benim için dua edin

canım rabbim yardımcınız olsun inşallah sonuçlarınız çok güzel çıkar :Saruboceq:

kusura bakma canım sen söleuince hatırladım bende ama sen orda uzun süre kalmayınca silinmiş aklımdan:1no2:
devlet ödediği zaman tahmini ne kadara mal oluyo canım ufak bi fikrin varsa veya gittiğinde sorarsan çok sewinirimmm
umarım bebişler tutunurda bana da ümit olursunn...

canım inan hiç bilgim yok ama gidersem sorarım tabi inşallah canım :CüvCüv:

slm kızlar hafta sonu giremedim ailemi ziyarete gittim nevrocum canım benim yeni adet tarihim 20 nisan girmediğim için yazamadım canım

Asicim hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli
herşey yolundadır inşallah:1hug:

hosbulduk canim ne olsun iste iyi diyelim iyi olsun sende iyidirsin insallah

asi canım benim çok sağol ay bu sözlerin bile beni çok heyecanlandırdı inşallah bu sefer hayırlısı ile olur :CüvCüv:Şeniz

pozitif dusun pozitif olsun canim hayirlisi ile tabi

insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz

Canım maşallaaah. Yumurtalar da artmışşş. Dolayısıyla şans da artıyor. Şükürler olsunn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah nazarlardan korusun. Güzel güzel büyüsünler inşallah. Hepsi kaliteli olsunn. :Saruboceq:

Vericeksin canım hiç merak etme biz şimdiden halaya hazırlanıyoruzŞeniz

:asigim: Şeniz Canımsınnn.

Nevro canım dişlerini fırçalarken hafif kanamalar oldu mu hiç ? Ben hamileyken olmuştu..Sonra duydum ki hamileyken diş etleri hassaslaşırmış......

Oluyor canım. Kanıyor. Ama önceden de ara ara kanardı. O sebeple bu bir belirtimidir bilemiyorum. :uhm:

slm kızlar hafta sonu giremedim ailemi ziyarete gittim nevrocum canım benim yeni adet tarihim 20 nisan girmediğim için yazamadım canım

Canım ailenle hasret giderdin demek. Güzel vakit geçirmişsindir dilerim. Allah kavuştursun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Tamam canım not aldım , güncelleyeceğim. Ama öbür ay başka haberler bekliyorum artık Allahın izniyle. yerimseniben

inşallah sonuçlarınız güzel çıkar canım...allah yardımcınız olsun...

nevrom canım benim çok sağol bitanem evet çok şükür yumurtalar artmış inşallah dediğin gibi şansımda artmıştır canım seninde az kaldı ama bence sen hamilesin canım yarını dört gözle bekliyorum :CüvCüv:

Elbette artıyor şans. :teytey: :teytey: :teytey: Yumurta sayısı kadar kalitesi de çok önemli. Benim de 10 yumurtam varmış. Güzel yani. Öpüyorumm. İnşallah canımm. :Saruboceq: Yarını hep beraber iple çeke çeke getirdik valla. Allah hepinizden razı olsunn. :Saruboceq:

günaydin kizlar
cumartesi transferim oldu,dün gece leke geldi benden nedir acaba bu kizlar...

canım bu kanamalar yerleşme kanaması da olabilir.bebeler rahimde kazı çalışması yapıyorlar ve bazen kanama oluşabiliyor.inşallah senin durumunda böyledir....:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende listeye girsemmi diorum:))
aşılama 20.03 bende pkos var eşimde hareket ve sayı azlığı tahlil günü 3 nisannn
1.de tutturacam bennn:)))

hadi bakalım bu pozitiflik Allahın izniyle seni pozitif sonuca götürecek...allah yardımcın olsun.Hiççç moralini bozma hep yüksek tut canım...kaydirigubbakcemile5

betercim beni passiflora hiç etkilemiyor.İnşallah sana bir faydası olur.ben de bir dahaki denememde kullansam mı acaba???

Kızlar eşim perşembe günü tekrar spermiyogram yaptırıcak.
Eğer değerlerinde artış varsa aşılama yaptırıcaz.

hakkınızda hayırlısı olsun .İnşallah değerleriniz artmıştır.. a.s

benim de doğumdan beri göğüslerim acımıyor eskiden olsa adet olmadan bir hafta önce başlardı acımaya dokunamazdım bile.şimdi pek bişiy yok..:1no2:

maşallah maşallah
darısı başına canım...

dualarımız seninle.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız...

evet söyleemek o kadar zor ki o kadar heveslenmiştim ki ama hevesim yine kursağımda kaldı 3 oluyo bu 3.kezdir kimyasal gebelik yaşıyorummm.çok kötüyüm yaaaaaaasenağlama

hayırlısını dile bitanem çok üzüldüm .ama Rrabbim ne eylerse güzel eyler.

tülın evet tatlım yaa tutmadı taktik bence çok yukarı kaldırmakta iyi değil.sen akışına bırak bence öle daha rahat tutuyo:)

evet fadikcim gun belli oldu sede histereskopi olucaktın demi hadi bakalım sıra sende o zaman[/quote]

haklısın özlemcim.. nasılsa öyle yapıcam artık.. bükülüyorum sonra.. kaydirigubbakcemile3

herşey gönlüne göre olsun canım benim.. Şeniz

Kızlar eşim perşembe günü tekrar spermiyogram yaptırıcak.
Eğer değerlerinde artış varsa aşılama yaptırıcaz.

hayırlısı olsun sevcan.. inş güzel haberlerle dönersin buraya..

hayırlı haberlerle gel inş hejacım..

sonuçlarınız istediğiniz gibi çıkar inş..

oh ne güzle özlem bitmiş bi nebze.. hoşgeldin canım..

canım çok sağol şuan herşey yolunda ama dediğin gibi inşallah sonucuda böyle güzel olur rabbim hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

iyi düşünelim iyi olsun
hejacım yumoşların hayırlı olsun tatlım

canım bugün 3, iğnemi oldum.perşembe kontrole gitcem sanırım 29 mart aşılama oluru.ondan sonra zaten geri sayımmmkafamçokkarıştı

ablacım çok sevindim, koca koca yumoşların olsun inş.

sonuçlarını yazmayı unutma canım iyi haberlerle dönün inş.

canzicim adet olan olana bir haftadır
haberlerimizde arka arkaya gelsin :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…