Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
burdaki herkese çok çok teşekkür ediyorum gelişmelerden inşallah iyi bişe olurda sizlere söylerim ama ben herşeye hazırlıklıyım kaderde ne varsa o olur ve şuna inanıyorum zamanı geldinde herşey yoluna girecek inanıyorum hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun

kızlar nasılsınız bizim bir 6 ay daha beklememiz gerekiyormuş çok moralim bozuldu bu belirsizlik beni çok yıpratıyor...

butterfly nur krp tülin canım çok sağolun kızlar allahım sizede hayırlı bebişler nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

slm bizimde çocugumz olmuyo eşimde sorn ve eşimde varikosl var dedi dr ameliyt olmasnı söledi ameliyt oldu 2 sene oluyo ve hiç düzelme yok düşüş var spermlernde 4ay önce tüp bebek denedk tuttu 2aylıkkn kernmda öldüler ve kürtş oldum hala düzülümedm 53gn olmasna ragmen dr gidiyorm tahlil ultrasn yapıyolar ultrasonda bişi yok tahlilde gebelik var gözüküyo sonç 5 olması gerekirkn 21,1 çıkıyo yarn yeni bi tahlil yaplck eger düşmezse dedi dr parça alınması gerekr dedi işte benm içimi kavurn vr beni çok üzen hikaym bi rüya gördm 4ay önce 2ay sürdü ve bitti keske 9ay sürseydide anne olabilseydm

Hoşgeldin hayrun.
Kan tahlilin neden yüksek çıkıyo acaba?
Hamilelikte en az 5 olması gerekiyo,senin 21
İnşallah bunun nedenini öğrenirsin.
Allahım sana tekrar bir bebek verir inşallah ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.:Saruboceq:

hoş geldin canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir hamilelik yaşarsın :CüvCüv:

bilmiyorm neden oldugunu yarn tekrar yaplck heralde ozaman belli olur dr şu an bişey diyemiyo inşaallh kötü bi durum yoktr zatn eşim tüp bebek yaptrmk istemedi benm ısrarımla yaptrdı bide sorn çıkarsa 2 yaptrmz diye korkuym

Nevrocan hadi bakalım yarına bir günden az kaldı inşallah güzel haberlerini alacağız. Testi sabah erken yaptırda bizi fazla merakta bırakma tamammı cimcime..kaydirigubbakcemile3

eşine keçi boynuzu kürü içiriyo musun?
sayıyı arttırıyo.

inan mıyorm ben ona neden dicn 3ay yaptk adnan sarçoglundn duydm ve ondn zamanında ilaç bile aldm ama hiç çıkmadı düşyü bile

hoşgeldin canıma.s.
çok çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:
inşalalh bundan sonra sağlıklı bir hamilelik yaşayıp bebişini kucağına alırsın...
allah yardımcın olsun...

hayrun benim de tüp bebekti ve 21 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin.
bende antifosfolipit antikoru sendromu varmış.
bundan sonraki gebeliklerimde kan sulandırıcı iğne kullanıcam.
sen de bunu bir araştır bakalım.
doğumdan sonra adet olmadın mı henüz?
bu kadar zaman olmuş gerçekten bhcg yüksekmiş.
önce bunu düşürmeleri lazım
bence de kürtaj yaptır.
zaten değerin düşmezse tüp bebekte tutmaz ki...vücut hala gebe sanıyor kendini.
Acını anlıyorum Allah sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…