Canımm Allah yardımcınız olsun. İnşallah güzel çıkar sonuçlarr. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slm arkadaşlar
kızlar nasılsınız bizim bir 6 ay daha beklememiz gerekiyormuş çok moralim bozuldu bu belirsizlik beni çok yıpratıyor...
kızlar nasılsınız bizim bir 6 ay daha beklememiz gerekiyormuş çok moralim bozuldu bu belirsizlik beni çok yıpratıyor...
slm bizimde çocugumz olmuyo eşimde sorn ve eşimde varikosl var dedi dr ameliyt olmasnı söledi ameliyt oldu 2 sene oluyo ve hiç düzelme yok düşüş var spermlernde 4ay önce tüp bebek denedk tuttu 2aylıkkn kernmda öldüler ve kürtş oldum hala düzülümedm 53gn olmasna ragmen dr gidiyorm tahlil ultrasn yapıyolar ultrasonda bişi yok tahlilde gebelik var gözüküyo sonç 5 olması gerekirkn 21,1 çıkıyo yarn yeni bi tahlil yaplck eger düşmezse dedi dr parça alınması gerekr dedi işte benm içimi kavurn vr beni çok üzen hikaym bi rüya gördm 4ay önce 2ay sürdü ve bitti keske 9ay sürseydide anne olabilseydm
slm bizimde çocugumz olmuyo eşimde sorn ve eşimde varikosl var dedi dr ameliyt olmasnı söledi ameliyt oldu 2 sene oluyo ve hiç düzelme yok düşüş var spermlernde 4ay önce tüp bebek denedk tuttu 2aylıkkn kernmda öldüler ve kürtş oldum hala düzülümedm 53gn olmasna ragmen dr gidiyorm tahlil ultrasn yapıyolar ultrasonda bişi yok tahlilde gebelik var gözüküyo sonç 5 olması gerekirkn 21,1 çıkıyo yarn yeni bi tahlil yaplck eger düşmezse dedi dr parça alınması gerekr dedi işte benm içimi kavurn vr beni çok üzen hikaym bi rüya gördm 4ay önce 2ay sürdü ve bitti keske 9ay sürseydide anne olabilseydm
Elbette artıyor şans. :teytey: :teytey: :teytey: Yumurta sayısı kadar kalitesi de çok önemli. Benim de 10 yumurtam varmış. Güzel yani. Öpüyorumm. İnşallah canımm. :Saruboceq: Yarını hep beraber iple çeke çeke getirdik valla. Allah hepinizden razı olsunn. :Saruboceq:
bilmiyorm neden oldugunu yarn tekrar yaplck heralde ozaman belli olur dr şu an bişey diyemiyo inşaallh kötü bi durum yoktr zatn eşim tüp bebek yaptrmk istemedi benm ısrarımla yaptrdı bide sorn çıkarsa 2 yaptrmz diye korkuym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?