sogl asicm naslsn
ya bişey sorcm ben hamile biri görnce yanmda hamile arkadaşlarma bişilr sorulunca çok tuhaf oluym ruhum daralıyo konu kapatlsn istiym moralm bozuluyo elimde olmayark sizede oluyomu yoksa ben dengesz birimiym çok üzülüym arkadaşlr
arkadaslr allaha emant oln ben çıkıyorm dua ile
ya bişey sorcm ben hamile biri görnce yanmda hamile arkadaşlarma bişilr sorulunca çok tuhaf oluym ruhum daralıyo konu kapatlsn istiym moralm bozuluyo elimde olmayark sizede oluyomu yoksa ben dengesz birimiym çok üzülüym arkadaşlr
hiç anormallik bende diye düşünme tatlım.hemen hemen hepimizin yaşadığı şeyler bunlar.hatta benim samimi arkadaşım hamile ve bana heray hamilemisin diye soruyo diye sinir oluyordum ona.birgün bana sen sigara içiyosun yumurtalarını nikotin kaplamıştır dedi 1 gün ağladım..ama şöyle düşün bebeğin ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelecek..sadece biraz sabırya bişey sorcm ben hamile biri görnce yanmda hamile arkadaşlarma bişilr sorulunca çok tuhaf oluym ruhum daralıyo konu kapatlsn istiym moralm bozuluyo elimde olmayark sizede oluyomu yoksa ben dengesz birimiym çok üzülüym arkadaşlr
merhaba kızlar nasılsınız?inşallah hepiniz iyisinizdir yarın nevrosky ve yanılmıyosam ayşenin test günü rabbim hayırlısıyla müjdeli haberler vermeyi nasip eder inşallah
selam kızlar yarın in ş bayramımız olucak
slm bizimde çocugumz olmuyo eşimde sorn ve eşimde varikosl var dedi dr ameliyt olmasnı söledi ameliyt oldu 2 sene oluyo ve hiç düzelme yok düşüş var spermlernde 4ay önce tüp bebek denedk tuttu 2aylıkkn kernmda öldüler ve kürtş oldum hala düzülümedm 53gn olmasna ragmen dr gidiyorm tahlil ultrasn yapıyolar ultrasonda bişi yok tahlilde gebelik var gözüküyo sonç 5 olması gerekirkn 21,1 çıkıyo yarn yeni bi tahlil yaplck eger düşmezse dedi dr parça alınması gerekr dedi işte benm içimi kavurn vr beni çok üzen hikaym bi rüya gördm 4ay önce 2ay sürdü ve bitti keske 9ay sürseydide anne olabilseydm
Nevrocan hadi bakalım yarına bir günden az kaldı inşallah güzel haberlerini alacağız. Testi sabah erken yaptırda bizi fazla merakta bırakma tamammı cimcime..kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar azo lu benim eşim 2007 de tese oldu elonge spermatid bulundu 2 tane emriyomuz oluştu fakat gebelik olmadı ,ikinci deneme için gittigimizde dr bize 6 ay 1 yıl bekleyeceksiniz dedi sizin durumda olanlar için çalışıyoruz dedi ve geçen c.tesi aradıgımızda 6 ay daha beklememiz gerektiğini dr un yurt dışında budurumla ilgili çalışma için gittigini söylediler o yüzden benimde moralım bozuldu artık beklemek istemiyorum arkadaşlar.
ilginç ... :1shok: bence başka bir dr la daha görüş o halde.
kızlar ben kaçıyorum... size iyi sohbetler belki geç saaatlerde gelirim yine.
nevro beni de bir heyecan bastı. delikafadulden İnşallah hepimiz halay çekicez yarın. :dance:
hepiniz çook öptüm canlarımmmm Şeniz
nevrosky yarin insallah bize mujdeyi vereceksin dualarimiz seninle canim
merhaba kızlar nasılsınız?inşallah hepiniz iyisinizdir yarın nevrosky ve yanılmıyosam ayşenin test günü rabbim hayırlısıyla müjdeli haberler vermeyi nasip eder inşallah
selam kızlar yarın in ş bayramımız olucak
ayyy kızlar yarın büyük gün haaa. geldi çattı görüyomusunuz. inşallah ayşe ve nevronun güzel haberlerin alıp çifte halayları çekicez:Saruboceq::Saruboceq:
anam ben saf gibi uyumuşum nevronun ve ayşenin test günleri yarın
ayyyyyyyyyyyyyyyyy
Merhaba arkadaşlar..
Hayruncuğum başka bir doktora daha görün bence..Ben kürtaj olduğumdan beri 4 ayrı doktora göründüm...Tek doktora bağlı kalmamak gerektiğini düşünüyorum...:1closedeyes:
Bu akşamüstü de eşimle başka bir kadındoğumcuya gittik..O da şu an rahmin iyi,toparlanmış,herhangi bir enfeksiyon durumu yok,yumurtalıkların durumu iyi dedi..Hatta şu an 2cm lik olmuş bir yumurtam..Ama bu gün adetimin 5. günü...Erken değilmi 2 cm lik yumurta için bilmem...:sm_confused:Biraz nette araştırma yapacağım...Kanamam bitti zaten..Çok az lekelenmem vardı akşamüstü o kadar...
Kürtaj olduğumdan beri hayıt otu,civan perçemi,aslan pençesi,altın otu,yeşil çay ekstresi ceviz ve balı karıştırıp günde bir kaşık yiyorum..Tedavi başlayıncaya dek bunları yiyeceğim...
Rahim içinde intramural myom varmış.4 cm ebatlarında..Yani kas içi dedi dr...Bunun pek bir zararı olmaz hamileliğe dedi..Ameliyat tavsiye etmedi dr,çünkü her ameliyat rahimde yapışıklıklara rahmin kalitesinin azalmasına neden oluyormuş..
Allah nasib eder de hamile kalırsam 12. haftada serklaj yaptırıcam..Ve hep yatıcam...Ada ve Ege nin kardeşleri olsun istiyorum..İnşallah Allah nasib eder....:Saruboceq:
selam kızlar bugün pek giremedim nete yarın inşallah bugün eşime hormon tahlilleri yaptırdık testesteron yokmuş malesef fsh miz 25 çıktı daha önce 18 di çok takılmadım ama inşallah daha fazla yükselmez yarın görüşmek üzere kızlar hoşçakalın aslında akşama kadar açmak istemiyorum yarın çünkü açar açmaz hemen ayşe ve nevro arkadaşımın hamiş haberini görmek istiyorum napsak arkadaşlar yarın saat üçe kadar hep beraber uyuyup üçtemi kalksak sonucu daha çabuk öğrenmiş oluruz:dance:iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?