Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sogl asicm naslsn

arkadaslr allaha emant oln ben çıkıyorm dua ile

iyilik canim benim idare ediyoruz iste
bu arada belki haberin yoktur artik buralar cok sessiz oluyor eskisi gibi degil
ikinici topigimizde oluyor canim bizi ararsan orda daha guzel muhabbetler ediyoruz geyik yani senide bekleriz belkide biliyordursun canim

canim dengesiz degilsiz olabilir sanki bastira bastira tuz suruyorlar degilmi yaramiza oyle olunca benimde cok canim yaniyor o durumlarda

evet canım doğal yoldan çocuğumuzun olmasının zor olduğunu öğrendiğimde bir süre bende öle olmuştum ama şimdi bu durumu aştım

hiç anormallik bende diye düşünme tatlım.hemen hemen hepimizin yaşadığı şeyler bunlar.hatta benim samimi arkadaşım hamile ve bana heray hamilemisin diye soruyo diye sinir oluyordum ona.birgün bana sen sigara içiyosun yumurtalarını nikotin kaplamıştır dedi 1 gün ağladım..ama şöyle düşün bebeğin ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelecek..sadece biraz sabır

merhaba kızlar nasılsınız?inşallah hepiniz iyisinizdir yarın nevrosky ve yanılmıyosam ayşenin test günü rabbim hayırlısıyla müjdeli haberler vermeyi nasip eder inşallah

merhaba kızlar nasılsınız?inşallah hepiniz iyisinizdir yarın nevrosky ve yanılmıyosam ayşenin test günü rabbim hayırlısıyla müjdeli haberler vermeyi nasip eder inşallah

merhaba iyiyiz sen nasilsin evet yarin insallah nevrosky ve aysenin guzel haberlerini alicaz

ayyy kızlar yarın büyük gün haaa. geldi çattı görüyomusunuz. inşallah ayşe ve nevronun güzel haberlerin alıp çifte halayları çekicez:Saruboceq::Saruboceq:

anam ben saf gibi uyumuşum nevronun ve ayşenin test günleri yarın
ayyyyyyyyyyyyyyyyy

Merhaba arkadaşlar..

Hayruncuğum başka bir doktora daha görün bence..Ben kürtaj olduğumdan beri 4 ayrı doktora göründüm...Tek doktora bağlı kalmamak gerektiğini düşünüyorum...:1closedeyes:

Bu akşamüstü de eşimle başka bir kadındoğumcuya gittik..O da şu an rahmin iyi,toparlanmış,herhangi bir enfeksiyon durumu yok,yumurtalıkların durumu iyi dedi..Hatta şu an 2cm lik olmuş bir yumurtam..Ama bu gün adetimin 5. günü...Erken değilmi 2 cm lik yumurta için bilmem...:sm_confused:Biraz nette araştırma yapacağım...Kanamam bitti zaten..Çok az lekelenmem vardı akşamüstü o kadar...

Kürtaj olduğumdan beri hayıt otu,civan perçemi,aslan pençesi,altın otu,yeşil çay ekstresi ceviz ve balı karıştırıp günde bir kaşık yiyorum..Tedavi başlayıncaya dek bunları yiyeceğim...

Rahim içinde intramural myom varmış.4 cm ebatlarında..Yani kas içi dedi dr...Bunun pek bir zararı olmaz hamileliğe dedi..Ameliyat tavsiye etmedi dr,çünkü her ameliyat rahimde yapışıklıklara rahmin kalitesinin azalmasına neden oluyormuş..

Allah nasib eder de hamile kalırsam 12. haftada serklaj yaptırıcam..Ve hep yatıcam...Ada ve Ege nin kardeşleri olsun istiyorum..İnşallah Allah nasib eder....:Saruboceq:

selam kızlar bugün pek giremedim nete yarın inşallah bugün eşime hormon tahlilleri yaptırdık testesteron yokmuş malesef fsh miz 25 çıktı daha önce 18 di çok takılmadım ama inşallah daha fazla yükselmez yarın görüşmek üzere kızlar hoşçakalın aslında akşama kadar açmak istemiyorum yarın çünkü açar açmaz hemen ayşe ve nevro arkadaşımın hamiş haberini görmek istiyorum napsak arkadaşlar yarın saat üçe kadar hep beraber uyuyup üçtemi kalksak sonucu daha çabuk öğrenmiş oluruz:dance:iyi geceler

Canım o mutluluğu yakalayıp kaybetmene çok üzüldüm. Kısmet değilmiş sonlanmış gebeliğin. Değerler çok mu düşük eşinin. Doğal yoldan imkansız değilse ümit vardır. Ama öncelikle senin hcg hayırlısıyla sıfırlanmalı. İnşallah yarın güzel haberle gelirsin. a.s.

Nevrocan hadi bakalım yarına bir günden az kaldı inşallah güzel haberlerini alacağız. Testi sabah erken yaptırda bizi fazla merakta bırakma tamammı cimcime..kaydirigubbakcemile3

Canım testi erken yaptırıyoruz da sonuçlar 14:00 - 14:30'dan önce çıkmıyor ki. kaydirigubbakcemile3delikafadulden Söyleyeyim bir selamınızı , "arkadaşlar merakta kalıyorlar erken verebilirmisiniz diyeyim" ne diyecekler bakalımm. sırnaşık şey

Canım doktorun yaklaşımı bana da acayip geldi. Başka bir doktora danışın diyorum ben de arkadaşlar gibi.

nevrosky yarin insallah bize mujdeyi vereceksin dualarimiz seninle canim

selam kızlar yarın in ş bayramımız olucak

ayyy kızlar yarın büyük gün haaa. geldi çattı görüyomusunuz. inşallah ayşe ve nevronun güzel haberlerin alıp çifte halayları çekicez:Saruboceq::Saruboceq:

anam ben saf gibi uyumuşum nevronun ve ayşenin test günleri yarın
ayyyyyyyyyyyyyyyyy

O kadar tatlısınız ki. O kadar iyisiniz ki. :asigim: ayse ve ben sizlere ne kadar minnettarız bilemezsiniz. Şimdi yine eşime dedim. Ben arkadaşlarımın hakkını ödeyemem. Hepsi o kadar iyiler ki ; melekten farksızlar. Bizim için çarpıyor kalpleri. Eşim de çok duygulandı. :a015: İnşallah bizler de yarın sizlere sevinçli haberler getiririz. Sonuç ne olursa olsun burada olacağız. İyiki varsınızzz. :asigim: Şeniz Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım güzel gidiyor herşey inşallah. Rahmin de kendini bir an önce hazırlıyor. O da istiyor yeniden bebişlerle dolmayı. Allahım hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canıme rkek hormonlarından anlamıyorum. Kötü mü şimdi? :uhm: İnşallah iyi sonuçlar çıkar. :Saruboceq:

Bu arada çok şekersinn. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…