Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kocaeli ünüversitesinde yaptırdk bir buçuk milyondu ama bişi sorcm her yaptrdıgımzda düşüyo neden acaba

nevrosky canım yarın inşallah ayşe57 ve sen pembe köşeye zıplayacaksınız, bizde sevinçten zıplarız artık :))
hayırlı haberler bekliyorum, dualarım sizinle :Saruboceq:

slm badem bende sabiha hanma gidiyrm çok i bi dr dimi sence degiştriym mi dr miiiiiii

Nevro tatlım tekrar tebrik ediyorum...:asigim:

Ben yatıyorum ,çok uykum var...Herkesi öpüyorum..:1hug: Şeniz

nevrosky canım yarın inşallah ayşe57 ve sen pembe köşeye zıplayacaksınız, bizde sevinçten zıplarız artık :))
hayırlı haberler bekliyorum, dualarım sizinle :Saruboceq:

Sağol canımmmmmmm. Aminn İnşallahh. :Saruboceq: Senin tedavin nasıl gidiyor tatlım. a.s.

Nevro tatlım tekrar tebrik ediyorum...:asigim:

Ben yatıyorum ,çok uykum var...Herkesi öpüyorum..:1hug: Şeniz

İlk tebrik eden sendin canım. Bakalım yarın neler olacak. Sağol bademim. Öpüyorum seni. Şeniz

şimdilik iyi gidiyo 8 gündür lucrin, folik asit ve bebek aspirini kullanıyorum adet olunca gel dedi doktorum yeni iğneler vericek galiba, adet olmayı bekliyorum canım...

günaydın herkese,günün ilk günaydını benden olsun kursum var bugün ancak saat 5'e doğru gelebilirim,inşallah ayşe ve nevronun müjdeli haberlerini de okumuş olurum,dualarım sizlerle,hakkınızda hayırlısı olsun,ben pozitif düşünüyorum,ikinizden de güzel haberler alacağımıza inanıyorum,Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

günaydın kızlar.

ya beni bir heyecan bastı ya. sonuçları bende sabırsızlıkla bekliyorum vallaha.

nevro ve ayşe sonuçlarınız ne şekilde olursa olsun yanınızdayız biliyosunuz zaten bunu siz. ama inşallah çifte halaylar çekerek topiği yıkacaz bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

GÜNAYDIN kuşlarım
bugün nasılsınız bakalım... yeni bir günde bir sürü hamiş haberi almak ümidiyle yeni güne merhaba..

nevrocum ayşecim dualrım sizinle... inşlh Rabbim yüzünüzü güldürür. test sonucunuz tavan yapar inşlllllllhhhhhh.:Saruboceq:

Günaydın canlarıma.s.
kıslar bugün topiğimiz yıkılacak okadar heyecanlıyımki herkes sabırsızlıkla nevroyu ve ayşeyi bekliyo inşallah çabuk gelirlerde heyecandan öldürmezler bizi:1hug::lepi:

Günaydın kızlar.hihoyyyt
İnşallah ayşe de, Nevro da hamiledir.:Saruboceq::Saruboceq:
Sabırsızlıkla bekliycez haberlerini...:teytey:

arkadaslr allaha emant oln ben çıkıyorm dua ile
anladım canımm yinede herşeyin hayırlısı biz bu bebeği ne kadar çok istiyosaka ve olası durumlara göre hareket etmeliyiz kadının yaşınıda baz almalıyız herşeyden önce
bebek konusunda ise dengesiz olduğundan değil hepimiz belki üzülüyoruz ama düşünmemeye çalış olurmu

aa hadi bakalım Badem cim inşallah bu sefer herşey gönlünce olacak Allahın izniyle:Saruboceq:
bide canım bu balla karıştırdığın karışımı ne için kullanıyosun mesela bende kullanabilirmiyim

canım değerleriniz inşallah sorun yaratmaz
ama neden ya düşüş oluyo banm tüp bebek ilk denemde tuttu eger olmeselerdi ne güzl olcaktı peki 2 tutarmı
canım benim neden tutmadı onu bilemeyiz
fakat ikincisinde tutacak veya tutmayacak diye bişey yok
herşey kısmet
bunlara şimdiden takılma

şimdilik iyi gidiyo 8 gündür lucrin, folik asit ve bebek aspirini kullanıyorum adet olunca gel dedi doktorum yeni iğneler vericek galiba, adet olmayı bekliyorum canım...
nilos canım bir tedaviye başlıyorsunuz sanırım
Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

heyecandan ölücez bence çünkü sabah verip öğkeden sonra alacaklar hatırladığıma göreee:uhm:
sorma ben birazdan anneme gidicem akşam 9 a kadarda gelemem:1no2:

cok heyecanliyim cokk:1rolleyes:
gece bi ara uyandim,ilk aklima gelen sey Allahim nevro ve ayse hamis olsun insallah demekti..
hayirli haberlerini bekliyoruz insallah...
vermislerdir kanlari simdi...
ayyyy yikilicak burasi:sm_cool:

cok heyecanliyim cokk:1rolleyes:
gece bi ara uyandim,ilk aklima gelen sey Allahim nevro ve ayse hamis olsun insallah demekti..
hayirli haberlerini bekliyoruz insallah...
vermislerdir kanlari simdi...
ayyyy yikilicak burasi:sm_cool:

Sorma canım ya hemde ne yıkılacak
elim ayağım birbirine giriyo heyecandan
iş yapmayı bırak burdan ayrılamıyorum
inşallah patronlar geç gelirde kalkmak zorunda kalmam
onlardan haber geldiğinde burda olmak istiyorum:1hug:

bademcim cok sevindim:dance:
rahimde toparliyor kendini,oh oh bebislere az kaldi Allahin izniyle..
saglikli,hayirli bi gebelik gecireceksin insallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…