kocaeli ünüversitesinde yaptırdk bir buçuk milyondu ama bişi sorcm her yaptrdıgımzda düşüyo neden acaba
nevrosky canım yarın inşallah ayşe57 ve sen pembe köşeye zıplayacaksınız, bizde sevinçten zıplarız artık :))
hayırlı haberler bekliyorum, dualarım sizinle :Saruboceq:
Nevro tatlım tekrar tebrik ediyorum...:asigim:
Ben yatıyorum ,çok uykum var...Herkesi öpüyorum..:1hug: Şeniz
slm canm eger bende sonucu ögrene bilirsm yarn hayırlısıyla cvp verirm ama korkuyrm çok kötü bişi olr diye eşimde daha kaç yıllk evliyz ne gerek var olur bekleyelm gibi sözlr sölüyodu sorn kendnde olgugu için gurur yapıyodu galiba
ya bişey sorcm ben hamile biri görnce yanmda hamile arkadaşlarma bişilr sorulunca çok tuhaf oluym ruhum daralıyo konu kapatlsn istiym moralm bozuluyo elimde olmayark sizede oluyomu yoksa ben dengesz birimiym çok üzülüym arkadaşlr
anladım canımm yinede herşeyin hayırlısı biz bu bebeği ne kadar çok istiyosaka ve olası durumlara göre hareket etmeliyiz kadının yaşınıda baz almalıyız herşeyden öncearkadaslr allaha emant oln ben çıkıyorm dua ile
aa hadi bakalım Badem cim inşallah bu sefer herşey gönlünce olacak Allahın izniyle:Saruboceq:Merhaba arkadaşlar..
Hayruncuğum başka bir doktora daha görün bence..Ben kürtaj olduğumdan beri 4 ayrı doktora göründüm...Tek doktora bağlı kalmamak gerektiğini düşünüyorum...:1closedeyes:
Bu akşamüstü de eşimle başka bir kadındoğumcuya gittik..O da şu an rahmin iyi,toparlanmış,herhangi bir enfeksiyon durumu yok,yumurtalıkların durumu iyi dedi..Hatta şu an 2cm lik olmuş bir yumurtam..Ama bu gün adetimin 5. günü...Erken değilmi 2 cm lik yumurta için bilmem...:sm_confused:Biraz nette araştırma yapacağım...Kanamam bitti zaten..Çok az lekelenmem vardı akşamüstü o kadar...
Kürtaj olduğumdan beri hayıt otu,civan perçemi,aslan pençesi,altın otu,yeşil çay ekstresi ceviz ve balı karıştırıp günde bir kaşık yiyorum..Tedavi başlayıncaya dek bunları yiyeceğim...
Rahim içinde intramural myom varmış.4 cm ebatlarında..Yani kas içi dedi dr...Bunun pek bir zararı olmaz hamileliğe dedi..Ameliyat tavsiye etmedi dr,çünkü her ameliyat rahimde yapışıklıklara rahmin kalitesinin azalmasına neden oluyormuş..
Allah nasib eder de hamile kalırsam 12. haftada serklaj yaptırıcam..Ve hep yatıcam...Ada ve Ege nin kardeşleri olsun istiyorum..İnşallah Allah nasib eder....:Saruboceq:
canım değerleriniz inşallah sorun yaratmazselam kızlar bugün pek giremedim nete yarın inşallah bugün eşime hormon tahlilleri yaptırdık testesteron yokmuş malesef fsh miz 25 çıktı daha önce 18 di çok takılmadım ama inşallah daha fazla yükselmez yarın görüşmek üzere kızlar hoşçakalın aslında akşama kadar açmak istemiyorum yarın çünkü açar açmaz hemen ayşe ve nevro arkadaşımın hamiş haberini görmek istiyorum napsak arkadaşlar yarın saat üçe kadar hep beraber uyuyup üçtemi kalksak sonucu daha çabuk öğrenmiş oluruz:dance:iyi geceler
canım benim neden tutmadı onu bilemeyizama neden ya düşüş oluyo banm tüp bebek ilk denemde tuttu eger olmeselerdi ne güzl olcaktı peki 2 tutarmı
nilos canım bir tedaviye başlıyorsunuz sanırımşimdilik iyi gidiyo 8 gündür lucrin, folik asit ve bebek aspirini kullanıyorum adet olunca gel dedi doktorum yeni iğneler vericek galiba, adet olmayı bekliyorum canım...
sorma ben birazdan anneme gidicem akşam 9 a kadarda gelemem:1no2:heyecandan ölücez bence çünkü sabah verip öğkeden sonra alacaklar hatırladığıma göreee:uhm:
cok heyecanliyim cokk:1rolleyes:
gece bi ara uyandim,ilk aklima gelen sey Allahim nevro ve ayse hamis olsun insallah demekti..
hayirli haberlerini bekliyoruz insallah...
vermislerdir kanlari simdi...
ayyyy yikilicak burasi:sm_cool:
Merhaba arkadaşlar..
Hayruncuğum başka bir doktora daha görün bence..Ben kürtaj olduğumdan beri 4 ayrı doktora göründüm...Tek doktora bağlı kalmamak gerektiğini düşünüyorum...:1closedeyes:
Bu akşamüstü de eşimle başka bir kadındoğumcuya gittik..O da şu an rahmin iyi,toparlanmış,herhangi bir enfeksiyon durumu yok,yumurtalıkların durumu iyi dedi..Hatta şu an 2cm lik olmuş bir yumurtam..Ama bu gün adetimin 5. günü...Erken değilmi 2 cm lik yumurta için bilmem...:sm_confused:Biraz nette araştırma yapacağım...Kanamam bitti zaten..Çok az lekelenmem vardı akşamüstü o kadar...
Kürtaj olduğumdan beri hayıt otu,civan perçemi,aslan pençesi,altın otu,yeşil çay ekstresi ceviz ve balı karıştırıp günde bir kaşık yiyorum..Tedavi başlayıncaya dek bunları yiyeceğim...
Rahim içinde intramural myom varmış.4 cm ebatlarında..Yani kas içi dedi dr...Bunun pek bir zararı olmaz hamileliğe dedi..Ameliyat tavsiye etmedi dr,çünkü her ameliyat rahimde yapışıklıklara rahmin kalitesinin azalmasına neden oluyormuş..
Allah nasib eder de hamile kalırsam 12. haftada serklaj yaptırıcam..Ve hep yatıcam...Ada ve Ege nin kardeşleri olsun istiyorum..İnşallah Allah nasib eder....:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?