Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aymesim aynendelikafadulden
benimde kaynim gelecek bugün aksama...
is güc duruyo hep,arada bakarim mutlaka..
of yaa kendim olsam bu kadar heyecanlanmazdim...
icime doguyor ikiside hamiss:dance:

Bende haber varmı diye geldim, inşallah hayırlı hamiş haberlerini alırız:Saruboceq:

kizlar bi sorum olacak
vajinal progesteron fitilini iliskiden sonra mi kullanmaliyim iliskiden önce mi???
bi sabah bi aksam almam gerekiyor ama bi cözüm bulamadim

günaydın arkadaşlar inşallah bugün arkadaşlarımızın iyi haberlerini alırız allah yardımcımız olsun

sorma ben birazdan anneme gidicem akşam 9 a kadarda gelemem:1no2:[/QUOTE]

nasıl sabredecen kız.

neyse eve gelir gelmez bakarsın hemen

GÜNAYDIN TOPİKİMİZİN GÜLLERİİİİİİkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
NEVRO VE AYŞECİM NEDENDİR BİLMİOM AMA BEN BU SEFER PEK UMUTLUYUM YAA OLACAKMIŞ GİBİ GELİYOR BANA.OLUMSUZ TEK BİR SORU İŞARETİ GEÇMİYOR AKLIMDAN.UMARIM HAMİŞSİNİZDİR VE RABBİM BEBİŞLERİNİZİ GÖNDERMİŞTİR. SONUÇ NE OLURSA OLSUN BİZLER SİZLERLEYİZ. RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLSÜN İNŞALAHHHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar bi sorum olacak
vajinal progesteron fitilini iliskiden sonra mi kullanmaliyim iliskiden önce mi???
bi sabah bi aksam almam gerekiyor ama bi cözüm bulamadim

bu konuda bir bilgim yok ama,ilişkiden soora kullansan daha iyi gelir gibi geldi,ben tüp bebek yaptırdığımda kullandım sanırım rahimin kalınlaşarak bebeğin tutunmasını sağlıyordu,biliyosun benim bebiş tutmadı benim fitiller içeride biike birike yumak olmuş ıslatılmış peçetegibi adet olduğum anda çıktı jel şeklinde bir fitildi aynı şeydenmi bahsediyoruz acaba,Allahım şifanı versin inşallah.Bu konuda bilgili arkadaşlar vardır.a.s.

günaydın kızlar...ben de sabırsızlıkla bekliyorum iyi haberleri...ne zaman belli olcakmış...

benimkiler hani kapsül seklinde ilaclar varya onlar gibi..
bendede cok fazla akinti yapiyor ama normalmis canim..
cok sagol canima.s.
insallah bi dahaki sefere sende hayirli haberler verirsin bize:Saruboceq:

kızlar nasılsınız ben bursadan dün gece döndüm 10gündür yoktum gelişmelerden bihaberim neler neler olmuştur kimbilir
hepinizi çok özledim

kızlar nasılsınız ben bursadan dün gece döndüm 10gündür yoktum gelişmelerden bihaberim neler neler olmuştur kimbilir
hepinizi çok özledim

hosgeldin canim ya neler oldu neler
bu arada gunaydin kizlar
sabirsiz canim artik ikinic topigimiz var burda kimseyi bulamazsan oradayiz
ayseeeeeeeeee
nevroooooooo
kizlar insallah hamilesiniz ikinizde

Sabırsızım hoşgeldin canım a.s.
Nasılsın neler yaptın bugün hepimiz cok heyecanlıyız
Nevro ve Ayşeden haber bekliyoruz:1hug:

kızlar mrhhhh biraz geç kaldım kusura bakmayın
nevrodan ayşeden haber yok değil miii
ay inş güzel haberlerle dönerler

Zannediyorum haberi saat 2 gibi alırız Ayse Belcikada TR saati ile bizden 1 saat gerideler. Bakalım hayırlısı ile güzel haberilerini alalım artık.

rabbim inş ellerini boş çevirmez yaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tunaydın arkadslar...
sabırsdız sabom hosgeldın sende..ŞenizŞeniz
ozlettın kendınıa.s.a.s.

nevro ve aysenın sonuclarıında sıte yıkılacaksositosositosositosositosositososito

hosgeldin canim ya neler oldu neler
bu arada gunaydin kizlar
sabirsiz canim artik ikinic topigimiz var burda kimseyi bulamazsan oradayiz
ayseeeeeeeeee
nevroooooooo
kizlar insallah hamilesiniz ikinizde
hb canım
demek ikinci bi topic açtınız :jeyyar: bende anahtarı yok ama
:çok üzgünüm: nevonun ve ayşenin sonuçlarına yetiştim demek :sm_cool: inşallah pozitif olucak :teytey:

Sabırsızım hoşgeldin canım a.s.
Nasılsın neler yaptın bugün hepimiz cok heyecanlıyız
Nevro ve Ayşeden haber bekliyoruz:1hug:
hb aymesim bol bol moral depoladım bomba gibi geldim :dance: kaçta çıkar sonuçlar acaba :dance:

Canım büyük bi ihtimalle öğleden sonra gelicek sonuçlar
moral depolamana çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…