Sorma canım ya hemde ne yıkılacak
elim ayağım birbirine giriyo heyecandan
iş yapmayı bırak burdan ayrılamıyorum
inşallah patronlar geç gelirde kalkmak zorunda kalmam
onlardan haber geldiğinde burda olmak istiyorum:1hug:
kizlar bi sorum olacak
vajinal progesteron fitilini iliskiden sonra mi kullanmaliyim iliskiden önce mi???
bi sabah bi aksam almam gerekiyor ama bi cözüm bulamadim
bu konuda bir bilgim yok ama,ilişkiden soora kullansan daha iyi gelir gibi geldi,ben tüp bebek yaptırdığımda kullandım sanırım rahimin kalınlaşarak bebeğin tutunmasını sağlıyordu,biliyosun benim bebiş tutmadı benim fitiller içeride biike birike yumak olmuş ıslatılmış peçetegibi adet olduğum anda çıktı jel şeklinde bir fitildi aynı şeydenmi bahsediyoruz acaba,Allahım şifanı versin inşallah.Bu konuda bilgili arkadaşlar vardır.a.s.
kızlar nasılsınız ben bursadan dün gece döndüm 10gündür yoktum gelişmelerden bihaberim neler neler olmuştur kimbilir
hepinizi çok özledim
hb canımhosgeldin canim ya neler oldu neler
bu arada gunaydin kizlar
sabirsiz canim artik ikinic topigimiz var burda kimseyi bulamazsan oradayiz
ayseeeeeeeeee
nevroooooooo
kizlar insallah hamilesiniz ikinizde
hb aymesim bol bol moral depoladım bomba gibi geldim :dance: kaçta çıkar sonuçlar acaba :dance:Sabırsızım hoşgeldin canım a.s.
Nasılsın neler yaptın bugün hepimiz cok heyecanlıyız
Nevro ve Ayşeden haber bekliyoruz:1hug:
hb aymesim bol bol moral depoladım bomba gibi geldim :dance: kaçta çıkar sonuçlar acaba :dance:
hb canım
demek ikinci bi topic açtınız :jeyyar: bende anahtarı yok ama :çok üzgünüm: nevonun ve ayşenin sonuçlarına yetiştim demek :sm_cool: inşallah pozitif olucak :teytey:
hb aymesim bol bol moral depoladım bomba gibi geldim :dance: kaçta çıkar sonuçlar acaba :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?