Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayşecim. allah ümitsiz etmesin kimseyi. çok şükür ümidimiz var dimi.

ama senin doktorla iyice bir görüşsen canım belki atladıkları bir durum var.tutmaması için bir sebep yok aslında ama dondurulmuşlarla değilde baştan yeni mumoşlarla yapılamazmı. bir sonraki denemen için iyice bir araştırma yap canım. bir daha üzülmeni istemiyorum ve negatifi görmeni istemiyorum çünkü.
bak badem aynı şeyleri tekrar yaşamamak için herşeyiyle tekrar tekrar araştırıyor. elimizden gelen bişi olursa bizlerde araştırır yardımcı oluruz canım.:1hug:

nevvvrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooooooooo
geeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllll
aaaaaaaaaaarrrrrrtttttııııııııııııkkkkkkkkkkkk

yok canim artik umut kalmadi, aradim sonuc kesinlikle sifirmis, baska bi hemsire çikti, sizin gelmenize gerek yok dedi, sonuc4-5gibi çiktiginda tekrar cagriyoruz dedi!!!!

hayırlısı canım. zamanı var demekki. çok zor bi durum ama elden bişey gelmez. Rabbim bi dahaki sefere inşallah nasip eder.

kizlar nevro demisti ama aksama anca gelirim diye,yanlis hatirlamiyorsam dün demisti..
gecmise bi bakiyimda bulmaya calisayim o mesaji

çok sagol caspercim, tekrar baslamayi çok isterim ama dondurulmuslar varken yeniden tedaviye baslayamiyoruz, sigorta kabul etmiyo!!!
burda para verip yaptirmaktansa turkiyede yaptiririm en azindan transferde embrio sinirlamasi yok, burda bide yasimdan dolayi en fazla iki tane transfer edilebiliyo

Son düzenleme:
asi buralara gelmiyonmu??
gelirsen haberim olsun bi bruksel kacamagi yaparim, meryemide cagirirz, bizde bulusuruz)))

gelirsem haber ederim canim bu ara degil ama insallah yakin zamanda acisini cikartalim canim bu gunlerin insallahhihoyyyt
uzulme sen allah saglik versin gerisi zamanla

asicim geldinde mutlaka haberim olsun, soylebi efkar dagitalim iyi olur, ihtiyacimiz var

ok nesrincim sadece isimde yanlislik varmi diye teredut ettim bu yuzden sordum))
msn verdigin içinde ayrica tsk ederim a.s.

ama nevronun yaptigida haksizlik biz hepimiz heyecanla bekliyoruz, gelsin artikta eglenelim, halaylar cekelim

kızlar nevromdan haberi olan yokmu ya akşama sonucu söylerim demişti ama meraktan akşamı bekleyemiyoruz ki
inşallah olumlıu bi sonuçla gelir bitanem ya
kızlar bu arada hepiniz için en kısa zamanda Rabbimden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar diliyorum hepiniz meleklerinizin hebrini tez zamanda verirsiniz inşallah
sakın pes etmeyin sabırla bekleyin merhamet edenlerin en merhametlisi olan Rabbim elbet bir gün bu imtihana dur diyecektir merak etmeyin ayşecim konuyu okurken gördüm bitanem hiç üzülme inşallah kısa zamanda olur be güzelim yeter ki senin canın sağolsun değil mi tatlım meleğin nasıl olsa gelir
herkesi öpüyoruma.s.

ok canim anadim ben gordum aksama dogru gelirim o zaman
SIKILDIM VALLA AYNI SAYFAYA BAKMAKTAN BASIM DONDUUUUUUUUU

kızlar ben çıkıyorum. inşallah yarın pc açtığımda nevronun hamile haberini görürüm. halay çekerken yakalarım sizi. k.i.b.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…