Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrocum sayı 29 ibre 180 i vurdu heycanhadi hızlı canım yaz

yaa bukadar uzunn nedenn yazıyorsuunnn hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu topikte bugune kadar bu kadar birinin msj yazmasi beklenmemistir ben mendilimi hazirladim

Canlarımmmm bizz geldikkk. Mesajlarımı okuyamadım , geçmişe bakamadım. Yine dışarı çıkacağız. Çıkmadan önce sizlere haber vermek istedim. Sizleri çok meraklandırdım biliyorum.

Sonucum 1070 çıktı. 14. günümdü. Şükürler olsun ki pozitif. :teytey: :teytey: :teytey:

Buraya detaylıca geldiğimde yeniden yazacağım. Mesajları cevaplandıracağım. Sizlerden şu linke bakmanızı istiyorum. Herşeyimi anlattım. Daha doğrusu anlatamadım. Çünkü sizlere karşı hissettiklerimi anlatmam mümkün değil. :asigim: :asigim: :asigim:

aysenin sonucunun negatif olduğunu gördüm. :çok üzgünüm: Bu yüzden bir yanım buruk. :1no2: Aysecim canım hakkında hayırlısı inşallah. Döndüğümde konuşuruz. Kesinlikle bu kadar değil konuşacaklarım. Daha fazla dua edeceğim senin için. Üzüldüm ve bir gün senin için de sevineceğim. :Saruboceq:

Beni merakla beklediğiniz için çok teşekkürler. Dualarınızı esirgemediniz. Ne olur o linke bakın ve okuyun. Sizleri çok seviyorum. Döndüğümde doya doya konuşmak istiyorum hepinizle. Sizler benim canlarımsınız. :asigim:

Rabbim Sana Binlerce Şükürler Olsun , Allah Bütün Dostlarımdan Razı Olsun ; Hamileyim - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Kendime de nazar boncuğu ekledim. Çok güzel bir duyguymuş.
:asigim:

Son düzenleme:
kızlar nevrodan haber yokmu hala...her açışımda k.k yı dua ederek açıyorum.allahım iyi haber almayı nasip etsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…