kıslar nevroyla telde görüşen yokmu yahu bi arayıversin aaaaa çatlatmayın be yavv
26 kullanıcı
nesrinsavas, -badem-, aymes+, caneylom, canzi3445+, casper33+, cornelia35+, cucu-pete+, duygu2008+, ecetuba84, gelincik238, haletrn, heja+, ilkbahar_20, jeyannd+, MONA ROSA, nur krp+, ozlem82do+, papatya_ek, rapunzell_82+, Rylai+, sevcangoksel+, sunflowerr80, ZAMBAK 3+, ^^sabirsiz^^+
nevro seni bekliyoruz canımmm:dance:
canım telle görüşen olsa şimdiye ögrenmiştik bencee
dıptısss bilir belki nosunu:uhm:
allah hakkında en hayırlısını versin canım ben hic tüp bebek yaptırmadım ama 5 defa asılama oldu sebebi bilinmeyen infertile idi benimki
ve sonuc tedaviyi bıraktıktan iki ay sonra kendiliğinden oldu yüce rabbim insallah sizlerinde böyle olur bence bebekleriniz vaktini saatini bekliyor
ama sizin icin cok seviniyorum en azından derdinizi sevincinizi paylasacak insanlar var cevrenizde
benimkinde ise meraklı insanlar cocuğum olmuyor diye bunu canımı acıtmak icin kullananlar
ve bir tedavi sonrasında sonuc nekatif cıkınca saatlerce sokaktada ağlayarak yürüdüğümü biliyorum yalnızlık cok kötü
ama siz ne güzel hep berabersiniz allah dostlugunuzu bozmasın ve hepinize allah gönlünüzdeki melekleri versin kendinize iyi bakındostlugunuz bozulmasın
allah hakkında en hayırlısını versin canım ben hic tüp bebek yaptırmadım ama 5 defa asılama oldu sebebi bilinmeyen infertile idi benimki
ve sonuc tedaviyi bıraktıktan iki ay sonra kendiliğinden oldu yüce rabbim insallah sizlerinde böyle olur bence bebekleriniz vaktini saatini bekliyor
ama sizin icin cok seviniyorum en azından derdinizi sevincinizi paylasacak insanlar var cevrenizde
benimkinde ise meraklı insanlar cocuğum olmuyor diye bunu canımı acıtmak icin kullananlar
ve bir tedavi sonrasında sonuc nekatif cıkınca saatlerce sokaktada ağlayarak yürüdüğümü biliyorum yalnızlık cok kötü
ama siz ne güzel hep berabersiniz allah dostlugunuzu bozmasın ve hepinize allah gönlünüzdeki melekleri versin kendinize iyi bakındostlugunuz bozulmasın
27 kullanıcı
nesrinsavas, -badem-, aymes+, caneylom, canzi3445+, casper33+, cornelia35+, cucu-pete+, duygu2008+, ecetuba84, gelincik238, haletrn, heja+, ilkbahar_20, jeyannd+, MONA ROSA, nur krp+, ozlem82do+, papatya_ek, rapunzell_82+, Rylai+, sevcangoksel+, sunflowerr80, ZAMBAK 3+, ^^sabirsiz^^++, sidelya01+
nevro seni bekliyoruz canımmm:dance:
kıs nesrin bende bekliyorum neden beni yazmadın listene bakimm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
sen hiç üzülme canım bak şimdi senin için özel yaprım tekrar oldu mu?a.s.
isi olan ciksin,haber gelince ben titretirimmm hepinizikaydirigubbakcemile3
isi olan ciksin,haber gelince ben titretirimmm hepinizikaydirigubbakcemile3
nereyi titretecen kız cucuc
canımm sen zatenn topiklerinn demirbaşıı olarakk bugünn hepp buralardaydınnnkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?