Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allah hakkında en hayırlısını versin canım ben hic tüp bebek yaptırmadım ama 5 defa asılama oldu sebebi bilinmeyen infertile idi benimki
ve sonuc tedaviyi bıraktıktan iki ay sonra kendiliğinden oldu yüce rabbim insallah sizlerinde böyle olur bence bebekleriniz vaktini saatini bekliyor
ama sizin icin cok seviniyorum en azından derdinizi sevincinizi paylasacak insanlar var cevrenizde
benimkinde ise meraklı insanlar cocuğum olmuyor diye bunu canımı acıtmak icin kullananlar
ve bir tedavi sonrasında sonuc nekatif cıkınca saatlerce sokaktada ağlayarak yürüdüğümü biliyorum yalnızlık cok kötü
ama siz ne güzel hep berabersiniz allah dostlugunuzu bozmasın ve hepinize allah gönlünüzdeki melekleri versin kendinize iyi bakın dostlugunuz bozulmasın

devamli bakiyorum bakiyorum ama haber yok nevrodan
bi yarim saat sonra bakim bari tabi dayanabilirsemkaydirigubbakcemile3

kıs nesrin bende bekliyorum neden beni yazmadın listene bakimm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

canım telle görüşen olsa şimdiye ögrenmiştik bencee
dıptısss bilir belki nosunu:uhm:

evet ya bundan sonra olmazsa tel nosunu bir kişi toplasın ne bilim yada başka bişey kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

allah bebegini sana bagışlasın canımmmŞeniz
biz bu topigi ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruzzzŞenizŞeniz:enbuyukkk:

canım çok sağol güzel dileklerin için.....elimizden bişey gelmiyo beklemekten başka ama bak sen sabrının mükafatını almışsın ne güzel ALLAH sağlık versin inş...bizde bekliyoruz dediğin gibi hayırlısı artık sende adanalımısın yeni görüyorum ben seniii hoş geldin bu arada a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

ayse öğleden beri internetimiz kesik. gelince hemen girdim. güzel haber beklerken ..... ama bizim hayır bildiğimizde şer , şer bildiğimizde hayır varmış değilmi ve her şey zamanını beklermiş. duruşun ve kararlılığın o kadar güzelki. sanırım mukafatsız kalmaz. bu gün değil belki ama bir gün mutlaka Allah'ın izni ile.

kıs nesrin bende bekliyorum neden beni yazmadın listene bakimm :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

sen hiç üzülme canım bak şimdi senin için özel yaprım tekrar oldu mu?a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…