Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayse57 canım inan çok üzüldüm. ama herşeyde bir hayır vardır üzülme, belki de meleğin bir sürpriz yapar ve kendiliğinden gelir canım..

ayşeciğim geçmiş olsun demek isterim sana .ne umutlar,ne beklentiler,ne masraflar harcanıyor bu uğurda.doktorun ne dedi canım bir açıklama yaptılar mı?kendiliğinden gelsin bebiş artık, annem aradı 12 senedir çocuk isteyen bir tanıdık vardı.1 senedir artık olmuyor diye her şeyden vazgeçti.sürekli kurslara falan gidiyor,gezmelere gidiyordu.şimdi hamileymiş.3 ay sonra anlamış hamile olduğunu,umudunu kestiği için test doktor peşine falan düşmemiş...hepimiz onun gibi olalım noluuur.şok etsin bebek bizi...

hadi nevrom yazda rahatlıyalım sabahtan beri mendiller elimizde bekliyoruz :teytey:

ayşeciğim geçmiş olsun demek isterim sana .ne umutlar,ne beklentiler,ne masraflar harcanıyor bu uğurda.doktorun ne dedi canım bir açıklama yaptılar mı?kendiliğinden gelsin bebiş artık, annem aradı 12 senedir çocuk isteyen bir tanıdık vardı.1 senedir artık olmuyor diye her şeyden vazgeçti.sürekli kurslara falan gidiyor,gezmelere gidiyordu.şimdi hamileymiş.3 ay sonra anlamış hamile olduğunu,umudunu kestiği için test doktor peşine falan düşmemiş...hepimiz onun gibi olalım noluuur.şok etsin bebek bizi...

jeyannd, -badem-+, aymes, ayse57, belya, bengusu, caneylom, dashuri, fatos1983, heja, MONA ROSA, nesrinsavas+, nevrosky+, nilos1981, nur krp, papatya_ek, rapunzell_82+, Rylai, tuliny, wintersun, zeynep215, zynp.ZEYNEP

haydi inşşşş yaaaa geldi sonundaa nevro sanırım uzun yazacak baksanızaa

sagol canim, bi yerde hayatina ara veriyorsun, ben4senedir herseye ara vermistim ama simdi tedavime ara veriyorum yeter artik, tabiki pes etmiyorum ama biraz yasamak istiyorum, planlarim var onlari gerceklestircem!!
doktoru gormedim, mayisin 6sinda randevum var, bekle babam bekle yani!!!!

nevro hadi canim sen bizi sevindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…