Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah analı babalı büyütsün.. sağlıkla kucağına alırsın inş nevrocum.. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:delikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey:
hemde cogullllllllllllllllllllllllll
tbrler nevroooooooooooooooooooooooooo

oley be işte bu kendimi tutamıyorum sevinçten ağlıyorum.allahım sana şükürler olsun...hadi kızlar halaya:teytey::teytey::hooray:

canım benim çok çok sevindim raabbim tamamına erdirsin ayyy ürperdim valla aglıtyorum sevinçten sen bunu çoktan haketmiştin kısmet vakti saati bugünmüş canım:sm_cool::teytey::teytey::teytey:

canımm benimmm inan sevinçtennn aglıyoruummm allahımmm bebişlerini sana bagışlasıınnn
melek gibi oluşunun mükafatını allahımm verdi sana

:teytey:
cok sevindim canim, rabbim kucagina almayida nasip etsin canim
bu sonucla senin uçuzler tutmus gibi
allah tamamina erdirsin

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: yaşasıııııınnnnn. Allah devamını erdirsin inşallah.çok sevindim çooookkkk....

Allahıma çok şükür canım çoookkkkkkk tebrik ederim
okadar heyecanlandımki ellerim titriyo yazamıyorum
inanılmaz mutluyum Allahım bu ne güzel bi haber
Canımsın ya evet kıslar beklenen haber geldi en sonunda hadi halaya
:teytey::dance::dance::dance::teytey::dance::dance::teytey:

kızlar yeni geldim nevrodan cvp bekliyorsunuz herhalde...bu kadar uzun olduğuna göre teşekkür msj ı yazıyor bence..yani iyi haber..

ya ben çok duygulandım hatta ağlıyorum mutluluktan hiç bir yakınımın hamile haberi beni bu kadar sevindirmemişti,çok şükür dularımız kabul oldu,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nevrom darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inşallah :Saruboceq:
ayşecim inşallah bundan sonrası senin için daha güzel olur canım,herşeyin hayırlısı olsun :1hug:

mutluluktan ağlıyorum kendime inanamıyorum
Allahım tamamına edirsin halayımız bitmesin:teytey::teytey::teytey:

allllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah çok şükür rabbim çok şükür rabbim allahım biri daha kurtuldu bu dertten canım gözün aydın çok sevindim çooooooooooooooookkk canımkardeşim allah tamamına erdirsin ikiz züçüz allahım kavuştursun yavrularına canım benim..............

ben yazana kadar güzel haber gelmiş ..çok çok mutlu oldum nevro..ben sana demiştim canım benim ya...hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…