Canlarımmmm bizz geldikkk. Mesajlarımı okuyamadım , geçmişe bakamadım. Yine dışarı çıkacağız. Çıkmadan önce sizlere haber vermek istedim. Sizleri çok meraklandırdım biliyorum.
Sonucum 1070 çıktı. 14. günümdü. Şükürler olsun ki pozitif. :teytey: :teytey: :teytey:
Buraya detaylıca geldiğimde yendein yazacağım. Mesajları cevaplandıracağım. Sizlerden şu linke bakmanızı istiyorum. Herşeyimi anlattım. Daha doğrusu anlatamadım. Çünkü sizlere karşı hissettiklerimi anlatmam mümkün değil. :asigim: :asigim: :asigim:
aysenin sonucunun negatif olduğunu gördüm. :çok üzgünüm: Bu yüzden bir yanım buruk. :1no2: Aysecim canım hakkında hayırlısı inşallah. Döndüğümde konuşuruz. Kesinlikle bu kadar değil konuşacaklarım. Daha fazla dua edeceğim senin için. Üzüldüm ve bir gün senin için de sevineceğim. :Saruboceq:
Beni merakla beklediğiniz için çok teşekkürler. Dualarınızı esirgemediniz. Ne olur o linke bakın ve okuyun. Sizleri çok seviyorum. Döndüğümde doya doya konuşmak istiyorum hepinizle. Sizler benim canlarımsınız. :asigim:
Rabbim Sana Binlerce Şükürler Olsun , Allah Bütün Dostlarımdan Razı Olsun ; Hamileyim - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?