Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pozitif olacaksınız arkadaşlar nevrom gibi pozitif. 1 an bile negatif düşündüğünü görmedik
pozitif düşün pozitif sonuç al
:teytey::teytey::teytey:

ayy canım benim inan şuan sevinçten aglamak istiyorum inşallah en kısa zamanda bizlerde yaşarız bu mutlulugu allahım nazarlardan korusun senisaglıkla al bebegini kucagına:Saruboceq:

ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN..BENDE AĞLADIM SEWıNÇTEN...melek newro seni tanımadan bukadar sewenin oldu.bi de tanısak mıncırcaz herbi yanını sağ çıkamıcan walla aramızdan..meleklerinin birsürü teyzesi var artık..allah tamamına erdirsin canım benim...çoooook hayırlı olsun ..hala ağlıom yaaa..böhüüüeeeeehhhhhhhhh................

nevrom hamiş artık:sm_cool::sm_cool:
sabrın sonu selamet işte
darısı başınıza arkadaşlar hepinize tek tek Rabbimden çifter çifter evlatlar diliyorum
hayır haberlerinizi almak nasip olsun inşallah canlarım benima.s.

NEVROCUĞUM HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN SEN BUNU ÇOKTAN HAKETTİN,HEPİMİZE HEP MORAL VERDİN BU YOLDA HİÇ YENİLMEDİN.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:HALAY ZAMANIII!!!!!!!!!!!!

ne süper bir duygu bu yaaaa..........kızlar resmen ben hamileymişim gibi oldu çıglık atcam şimdiiiii.................tekrar hayırlı ugurlu olsunn tatlımmm

canim nevrom burdanda yazicam cok tebrik ediyorum seni ve esini
cok mutlu oldum yaa
nevrom ruyamda seni gormustum hatirliyosan anlatmistim sana
butun kizlar toplanmistik nevro merdivenlerden cikarak kizlar bekleyin size mujdem var diyordu
sonrada zaten tedavinin basladiginin haberini aldik
aklimda o kadar cok sey varki yazmak istedigim ama toparlayip yazamiyorum
sadece cok sevindim cok sevindik insallah sorunsuz mutlu bi hamilelik gecirirsin canim

kızlar bu melekler ikiz benceeeeeeee :teytey::teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey:

canım nevrocum çoooook sevindim allahım kucağına almayıda nasip etsin...tez zamanda diğer arkadaşlarımada mucizelerini göndersin rabbim...

ALLAHIIMMM NE NE GÜZEELLLLLLL
ÇOOOK ŞÜKÜRRRRRR:
teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:dance::dance::dance:

Nevrocan 49. hamiş oldu ben 47. olur diyodum ama olsun sonucta hamişşş haticeye değil neticeye bakalım. Ben fazla halay çekemiyom kızlar malum doğuma az kaldı.

ya resmen topik cosuyo ne kadar seviliyo arkadasimiz
demekki hepimizin dualari kabul oldu ,allahim kucagina almayi nasip etsinhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…