Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevıncten napacagını bıomıyordur..elı ayagı tırıyordur..
sositosositosositosositosositosositosositososito
ben ole oolmustummmmmsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

rapunzelim..insallah o duygunun bin mislini yeniden yasayacaksin canim:Saruboceq:
sifirdan baslayalim herseye,nevrom basi cekti,teker teker gidelim arkasindan insallah:Saruboceq:

evet kizlar yaaaaaaaaaaa
allahim bizlerede nasip etsin ayagini surudu bu topik doldu tasti
ayagini surusun hamileler listesi dolup tassin insallah

nevrom canım çokkkkk inandık sonucun pozitif olduğuna ve hep dua ettik güzel sonuçalr alalım diye ve sonunda aldık allahım hayırlı evlatlar versin kucağına almayı nasip etsin senin gibi annelri olacağı için şimdiden çok şanslılar canım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

çok mutluyum kızlar nevroma çok sevindim ayşeme üzüldüm ama oda bebeğine kavuşacak ALLAHIN izniyle inşş hepimiz hamiş olalım darısı başımıza inşş..

ayşecim kimse senin kadar üzülemez biliyorum ama inanki bende çok üzüldüm.uzaktan da olsa sürekli takip ediyodum canım benim umudunu hiç bir zaman yitirme RABBİM büyüktür senin kollarınıda kısa zamanda doldurur inşallah.nevrom sanada tekrar hayırlı olsun canım

rapunzelim..insallah o duygunun bin mislini yeniden yasayacaksin canim:Saruboceq:
sifirdan baslayalim herseye,nevrom basi cekti,teker teker gidelim arkasindan insallah:Saruboceq:

ınsallak zuzum hadı bakalım sende nısan ayında boyle bır haberle gel hayırlsıylakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

evet kizlar yaaaaaaaaaaa
allahim bizlerede nasip etsin ayagini surudu bu topik doldu tasti
ayagini surusun hamileler listesi dolup tassin insallah

asıcım canım
ınsallah dedıgın gıbı olur..canımcım sende tedavıya basladıngında hep umutlu ol
sonundad boyle mutlu ol..canım...

canım hayırlı mübarek olsun halayına katılmadan olmaz katılmam lazım:teytey::teytey::teytey::teytey:

evet insallah bir gun hatta en yakin zamnada ayseciminde yuzu gulecek
bugun ondanda bir haber gelseydi tam super olacakti ama hayirlisi
rapunzel cok haklisin canim
2.ye baslarsam allahim o gucu verise bende pozitif olucam

asım ıste boyle ol sendende olumsuz bısey duymayayım tamamı canım..
bebışlerımız bızlerınde geleck...
belkı bıraz gec olacak ama saglıkla gelsın hayırsıyla gelsın meleklerımız

ayseme cok uzuldum..ı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
insallah dıger denemelerınde bebisılerı gelır saglıkla:Saruboceq::Saruboceq:

Üzülme canım ben senin yerine çekerim
sen fazla kıpraşma yerinden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:

Tesekkur ederim Aymescim, Hos kapı gıcırtısına bile oynardım ben ama artık kıprasamıyom benim yerim oğlan halay cekio icerde. Darısı sana olsun canımcım....

Arkadaşlar kürtaj sonrası adetimin 3 . günü kan tahlili yaptırmıştım..FSH ölçtürmek için...Hamile kalmadan önce FSH değerim çok kötü değildi ama 11 lerdeydi..Ama şu son tahlilde 7 ye düşmüş...Ayyy inanamıyorum..Çok sevindimmmmmmmmmmmm:teytey::hooray::dance:

Umarım yaptığım karışımlı macunun etkisi olmuştur...:hooray:

actıgın topıgede yazmıstım ama dayanamadım bır kez daha sevıncıne katılmak ıstedım canım.....tekrardan kutluyorum nevrocum.........rabbım hayırlı,saglıklı,aklı dımagı yerınde yavrular nasıp etsınkaydirigubbakcemile5a.s.:ecrin_bebek::Saruboceq:

nevrom canım bende actıgın topıge yazdım ama dayanamayıp burayada yazmak ıstededım. inan oyle cok sevındım kı.ne yazıcagımı bıle heyecandan sasırmıs durumdayım.hihoyyyt:teytey::dance::hooray:
saglıklı bır hamıslık gecırmenı ve saglıklı bır sekılde bebıslerını kucagına almayı nasıp eder ınsallah ALLAH ım.:Saruboceq:
bebıslerını dıyorum cunku degerın cok ıyı masallah.sanırım ıkız yegenlerımız gelıyor.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:ŞenizŞeniz

:teytey::teytey::teytey:

nevro çok sevindim,dualarımız kabul oldu,allah tamamına erdirsin,hep inandın ve sonunda pozitifi gördün,bize her zaman moral verdin,inşallah hep mutlu olursun..

ayşe,sonucun negatif olduğuna çok üzüldüm,inşallah bunda da bir hayır vardır,bir dahaki denemede inşallah yüzün güler,allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

Valla asicim bende aynı şeyi düşünüyorum
ikinciye başlarsam hep pozitif olucam hiç kötü şeyleri düşünmiycem
nevro bu konuda çok güzel bi örnek bizim için:1hug:

sagol hennas...
kizlar adet duzenleyici olarak hayit kullanan varmi??
ben denemek istiyorum, hayit ozel sayfasinda baktim ikye bolunmus gibi, bide sizin fikrinizi alayim dedim

uf kizlar yaaaaaaaaaaa kanamam var neoluyor bana simdi benim tedavi biraz daha sarktimi yani yarin dr dan rdv alip bastan bir muayne oluyum bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…