Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar ben gidiyorum ama süper bir halde tşk nevroşummm canım ALLAH gönlüne göre verdi ne güzel .........inş problemsiz devam eder herşey.........ya kızlar gidiyorum ama gidemiyorum içimde yazmak istediğim o kadar çok şey varkiiii........................anlatamıyoruummm............rabbim inş en kısa zamanda bizlerede yaşatır bu duygularıııı hepinizi öpüyorum hoşçakalınnnn

Nevrocan 49. hamiş oldu ben 47. olur diyodum ama olsun sonucta hamişşş haticeye değil neticeye bakalım. Ben fazla halay çekemiyom kızlar malum doğuma az kaldı.

Üzülme canım ben senin yerine çekerim
sen fazla kıpraşma yerinden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:

işyerinde masamda su şişesi var plastik onu ters çevirdim darbuka çalıyorum zılgıt atıyorum kafamı bir kaldırdım ki iştekilerde tuhaf tuhaf bana bakıyolar:roflol::roflol::roflol:

slm nevrom canım bu ne güzel bir haber mutluluğun daim olsun canım inşş kucağıda görmeyi nasip etsin RABıM darısı bütün kızların başına olsun

Hayırlı olsun ınŞ nevro baŞı Çeker kızlar hepımız 2009 da meleklerımıze kavuŞuruz

inanmı yorum ya süper bi haber bılıordum nevroım sen benım umut ısıgımsın sorunumuz aynı bıtanem bende tüp bebek yaptırcm nevrom cnm arkadasım pozitifliğinin iyiliğinin mükafatını aldın tebrıkler bıtenem rabbım kucagına almayı nasip etsın inş:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…