evet canim
senin net geldimi yoksam aymesim
Evet canım geldi
kocişim süpriz yapmış bana:1hug:
sagol hennas...
kizlar adet duzenleyici olarak hayit kullanan varmi??
ben denemek istiyorum, hayit ozel sayfasinda baktim ikye bolunmus gibi, bide sizin fikrinizi alayim dedim
artık aksamları bızlesın kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Canım ben şu an bir karışım yaptım,onu yiyorum...Benim adetlerimde bir sorun yoktu ama daha iyi olsun diye kulanıyorum..Dr yumurtalık rezervin az gibi görünüyor diyordu...Aktardan aldığım hayıt tohumunu çektirdim..Sonra aktardan aldığım bir çok bitkiyi rondodan geçirdim...Hayıt otu,civan perçemi,aslan pençesi,altın otu,yeşil çay ekstresi,ceviz ve balı karıştırdım..Günde 1-2 kez yiyorum...Hamile kalmadan önce tedaviye başlamadan önceki 3. gün adet dönemimde FSH değerim 11 di..Ama şu an 7 ye düşmüş durumda...:hooray:
bademcım bu soyledıgın seyler yumurta kalıtesını arttırmak ıcın...
eger bende adet olursama artık baslayayım bıseylerı dıyorum
ama bu adet ne zamn gelcek bellı degıl..
bırde sen 4 dr gıttıgını soyledın...
amelıyat sonrası hangı testlerı yaptırdın canım....
ben gecen hafta kromozom testler ve kan pıhtılasmamsı ıcn testler vermıstım..
Evet canım yumurta kalitesini arttırmak için..Ama rahmi de toparlamaya katkısı oluyor diye biliyorum..Özellikle yeşil çay ektresi endometriozis olan rahimlerde yararlı diye duymuştum...Ben sadece E2 ve FSH testi yaptırdım...Dün en son vajinal ultrasona girdiğimde dr rahmin toparlanmış ,eski haline gelmiş,her hangi bir enfeksiyon durumun yok dedi..Yumurtalıklar da iyi görünüyor dedi..Hatta bir tane 20 mm lik folikülüm vardı...Biz de dün çalışma yaptık...Pek doğaldan olabilceği umudum yok ama madem 20 mm lik folikul var değerlendirelim dedik..Umut işte...:1rolleyes:
Pıhtılaşma testi sanırım ilk 3 ayda olan düşükler için yapılan bir araştırma...:sm_confused:
Biz tedaviye başlamadan önce kromozom testi yaptırmıştık eşimle..Herhangi bir sorun çıkmamıştı..Daha sonra başladı bizim tedavimiz..Ayrıca eşim de y mikro delasyon testi olmuştu...10-15 gün sonra çıkıyor sonuçlar...
Benim bebeklerin erken doğmasının sebebi rahim ağzı yetmezliği..Çünkü bebeklerin gelişimi gayet iyiydi ve bende de tansiyon şeker vs gibi bir durum yoktu...
Tekrar hamile kalmak nasib olursa hem 12. hafta serklaj ameliyatı olucam hem de rahim kasılmaları için Tractocil,nidilat,prepar ve mağnezyum alacağım..Ve yatak istirahati.....a.s
Canlarımmmm bizz geldikkk. Mesajlarımı okuyamadım , geçmişe bakamadım. Yine dışarı çıkacağız. Çıkmadan önce sizlere haber vermek istedim. Sizleri çok meraklandırdım biliyorum.
Sonucum 1070 çıktı. 14. günümdü. Şükürler olsun ki pozitif. :teytey: :teytey: :teytey:
Buraya detaylıca geldiğimde yeniden yazacağım. Mesajları cevaplandıracağım. Sizlerden şu linke bakmanızı istiyorum. Herşeyimi anlattım. Daha doğrusu anlatamadım. Çünkü sizlere karşı hissettiklerimi anlatmam mümkün değil. :asigim: :asigim: :asigim:
aysenin sonucunun negatif olduğunu gördüm. :çok üzgünüm: Bu yüzden bir yanım buruk. :1no2: Aysecim canım hakkında hayırlısı inşallah. Döndüğümde konuşuruz. Kesinlikle bu kadar değil konuşacaklarım. Daha fazla dua edeceğim senin için. Üzüldüm ve bir gün senin için de sevineceğim. :Saruboceq:
Beni merakla beklediğiniz için çok teşekkürler. Dualarınızı esirgemediniz. Ne olur o linke bakın ve okuyun. Sizleri çok seviyorum. Döndüğümde doya doya konuşmak istiyorum hepinizle. Sizler benim canlarımsınız. :asigim:
Rabbim Sana Binlerce Şükürler Olsun , Allah Bütün Dostlarımdan Razı Olsun ; Hamileyim - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Kendime de nazar boncuğu ekledim. Çok güzel bir duyguymuş. :asigim:
iyi akşamlar kızlarr şu anda karışık duygular içindeyim...çok samimi arkadaşımla msn de konuştuk az önce...hamileymişşşş.....bi yandan o kadar sevindim kii...canım arkadaşımmm...teyze oluyorumm dedimm...aslında daha önce konuştugumuzda düşünmüyoruz uzun zaman dedi...hatta bende sordumm hani kız istemiyordunuz bana mı söylemedin yoksa dedimmm.yok dedi düşünmüyorduk ama bir defa deneyelim dedik dedi hemen oldu bi kere de dedi..dediğim gibi yandan çokk sevindimmm bi yandan da bi garip oldummm....2.5 yıldır bebeğimi bekliyorummm...kendi adıma üzüldümm galiba...allahım bilir herşey nasip kısmet allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak vakti zamanı gelince hepimizin olacak inşallah ama ne bileyimm ben aşılama yaptırdım olmadı... bugün ayşe arkadaşımızdan üzücü bi haber aldıkk...böyle bi kere oldu deyince ne bileyimm yaa karışık duygularr iştee...çünkü biz bu yollarda emek veriyoruzz çaba sarfediyoruzzz aylarca yıllarca sabırla bekliyoruzzz.... böyle çevremizdeki tanıdıklarımızın bi kere de oluncaa...insan bi yandan hayırlısı nasip kısmet diyorr bi yandan da insana koymuyor değilll...mantıklı düşününce tamam ama şu anne olmak duygusu yok muuu....ne bileyimm açıkcasıı aylarca yıllarca bekleyip yada tedavi aşamalarından geçip hamiş haberi veren arkadaşlarıma daha çokk seviniyorumm... kendimin olmuş kadar...çünkü aynı kaderi paylaştık ve sadece biz birbirimizi anlıyoruzz ondan sanırımm...hakkımızda hayırlısı kızlar hayat bi sınav bu da bizim sınavımızz....
pekı ben suan kullanmaya baslasam olurmu..adet gelmedı henuz
anladım canım bende horman testlerını adet olunca yaptıırayım dedım e2 ve fsh testlerını...genelde adetın 3.gunu yapılıyor testler dıye:çok üzgünüm:
bakalım belkıde tutmutur..sonucta 1 sperm lazım degılmı..rahımde hamıslıge alıstıhihoyyythihoyyyt
pıhtılasma testlerı maalesefkı 3 kayıptan sonra yapılıyor..kromozom testlerıde oyle..
bızm tanııdklar olunca onlar ayarladı...2 haftadanda cıkar dedılerkaydirigubbakcemile5
y kromozonun gerek duymadılar sonucta dogal yoldan hamıle kadın dıyeesüprizzzzz
offf yaaa ben ne zamn adet olacm artık sıkıldım belım felanda agrımıyor agrısakı adet olcam desem...
acep hamısmıyım yenıdensenağlamasenağlamasenağlama
dr korunun dedı ama 2 -3 kez yapmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?