Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay kızlar nasıl yorgunum bi bilseniz o kadar heyecandan sanki bir sürü iş yapmışım gibi yoruldum halbuki hiç bi iş yapmadııııııımm :teytey: akşama kadar oturdum pc başında allaha şükür değdi ya değdiumarım canım arkadaşım ayşede bizi önümüzdeki aylarda tekrardan bizi böyle heycanlandırır ve tekrardan böyle sevinçten uçurur sen yeterki hamiş kal ayşecim ben böyle gene akşamlara hatta sabahlara kadar pc başında oturmaya razıyım canımher şey iyiye gitcek canım belki mucizen bir anda ummadığın anda gelcek biz hep burdayız böyle güzel haberler kutlamak üzere inşallah........

ayşecim canım hakkında hayırlısı olsun güzelim rabbim seni biraz daha sınıyor.... inşallah sende buraya hamiş haberlerini yazarsın......canım yılmak yok yola devam demiştin ya biraz ara verecem yapacak işlerim çok diyordun dediğin gibide yap hayat devam ediyor..allah eşinle sana sağlık sihhat hzur mutluluk versin güzelim

ayşacim bende aldım hayıt tohumu deneyeceğim bir kaybım olmaz umarım bendede çok düzensizlik var hep tüpbebekten sonra oldu yumoşlar toplanmayınca ödem oluştu patlıcaktım zorla 1 ayda biraz düzeldim ama kalıcı eser bıraktı canım düzensizlik 1 ayı geçti daha adet olacam mesela

sagol hennas...
kizlar adet duzenleyici olarak hayit kullanan varmi??
ben denemek istiyorum, hayit ozel sayfasinda baktim ikye bolunmus gibi, bide sizin fikrinizi alayim dedim

Canım ben şu an bir karışım yaptım,onu yiyorum...Benim adetlerimde bir sorun yoktu ama daha iyi olsun diye kulanıyorum..Dr yumurtalık rezervin az gibi görünüyor diyordu...Aktardan aldığım hayıt tohumunu çektirdim..Sonra aktardan aldığım bir çok bitkiyi rondodan geçirdim...Hayıt otu,civan perçemi,aslan pençesi,altın otu,yeşil çay ekstresi,ceviz ve balı karıştırdım..Günde 1-2 kez yiyorum...Hamile kalmadan önce tedaviye başlamadan önceki 3. gün adet dönemimde FSH değerim 11 di..Ama şu an 7 ye düşmüş durumda...:hooray:

nevrocum diğer topiğe de yazdım burdan da kutlayayım.inan hamile olduğumu öğrendiğim kadar çok sevindim .seninle başlamıştık bu yola sen rehber oldun bana bir sürü şey öğrendim senden ve hamiş kaldım.allahım kucağına da almayı nasip etsin.eşinin ve senin ne kadar mutlu olduğunuzu düşündükçe mutluluktan gözlerim doluyor. allahım inşallah diğer herkese de bu duyguyu yaşamayı bir an önce nasip eder.

bademcım bu soyledıgın seyler yumurta kalıtesını arttırmak ıcın...
eger bende adet olursama artık baslayayım bıseylerı dıyorum
ama bu adet ne zamn gelcek bellı degıl..
bırde sen 4 dr gıttıgını soyledın...
amelıyat sonrası hangı testlerı yaptırdın canım....

ben gecen hafta kromozom testler ve kan pıhtılasmamsı ıcn testler vermıstım..

Son düzenleme:
nevrom bitanem rabbime binlerce şükrolsun:Saruboceq::Saruboceq:
ne kadar çok sevinçliyim anlatamam:teytey:
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin....

ayşecim canım benim:çok üzgünüm:
inan bir yanım buruk kaldı....çok üzüldük:çok üzgünüm:
hayırlısı olsun bitanem...rabbim en kısa zamnda bebişini gönderir inşalalh...
yine olmadı diye olmayacak birşey değil:1hug:
allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:

kızlar bugün topiğe hiç giremedim...böyle bir günde devamlı burda olmak isterdim:çok üzgünüm:
kısmet değilmiş...şimdide çıkmam lazım...sayfalar okuyamıyacağım kadar çok....
sonra görüşürüz inşallah:a015:

Evet canım yumurta kalitesini arttırmak için..Ama rahmi de toparlamaya katkısı oluyor diye biliyorum..Özellikle yeşil çay ektresi endometriozis olan rahimlerde yararlı diye duymuştum...Ben sadece E2 ve FSH tahlili yaptırdım...Dün en son vajinal ultrasona girdiğimde dr rahmin toparlanmış ,eski haline gelmiş,her hangi bir enfeksiyon durumun yok dedi..Yumurtalıklar da iyi görünüyor dedi..Hatta bir tane 20 mm lik folikülüm vardı...Biz de dün çalışma yaptık... Pek doğaldan olabilceği umudum yok ama madem 20 mm lik folikul var değerlendirelim dedik..Umut işte...:1rolleyes:

Pıhtılaşma testi sanırım ilk 3 ayda olan düşükler için yapılan bir araştırma...:sm_confused:

Biz tedaviye başlamadan önce kromozom testi yaptırmıştık eşimle..Herhangi bir sorun çıkmamıştı..Daha sonra başladı bizim tedavimiz..Ayrıca eşim de y mikro delasyon testi olmuştu...10-15 gün sonra çıkıyor sonuçlar...

Benim bebeklerin erken doğmasının sebebi rahim ağzı yetmezliği..Çünkü bebeklerin gelişimi gayet iyiydi ve bende de tansiyon şeker vs gibi bir durum yoktu...

Tekrar hamile kalmak nasib olursa hem 12. hafta serklaj ameliyatı olucam hem de rahim kasılmaları için Tractocil,nidilat,prepar ve mağnezyum alacağım..Ve yatak istirahati.....a.s

Bir de ciğer geliştirici olarak celestone...Bebeklerin ciğerlerinin gelişmesi için...

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar kızlarr şu anda karışık duygular içindeyim...çok samimi arkadaşımla msn de konuştuk az önce...hamileymişşşş.....bi yandan o kadar sevindim kii...canım arkadaşımmm...teyze oluyorumm dedimm...aslında daha önce konuştugumuzda düşünmüyoruz uzun zaman dedi...hatta bende sordumm hani kız istemiyordunuz bana mı söylemedin yoksa dedimmm.yok dedi düşünmüyorduk ama bir defa deneyelim dedik dedi hemen oldu bi kere de dedi..dediğim gibi yandan çokk sevindimmm bi yandan da bi garip oldummm....2.5 yıldır bebeğimi bekliyorummm...kendi adıma üzüldümm galiba...allahım bilir herşey nasip kısmet allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak vakti zamanı gelince hepimizin olacak inşallah ama ne bileyimm ben aşılama yaptırdım olmadı... bugün ayşe arkadaşımızdan üzücü bi haber aldıkk...böyle bi kere oldu deyince ne bileyimm yaa karışık duygularr iştee...çünkü biz bu yollarda emek veriyoruzz çaba sarfediyoruzzz aylarca yıllarca sabırla bekliyoruzzz.... böyle çevremizdeki tanıdıklarımızın bi kere de oluncaa...insan bi yandan hayırlısı nasip kısmet diyorr bi yandan da insana koymuyor değilll...mantıklı düşününce tamam ama şu anne olmak duygusu yok muuu....ne bileyimm açıkcasıı aylarca yıllarca bekleyip yada tedavi aşamalarından geçip hamiş haberi veren arkadaşlarıma daha çokk seviniyorumm... kendimin olmuş kadar...çünkü aynı kaderi paylaştık ve sadece biz birbirimizi anlıyoruzz ondan sanırımm...hakkımızda hayırlısı kızlar hayat bi sınav bu da bizim sınavımızz....

pekı ben suan kullanmaya baslasam olurmu..adet gelmedı henuz
anladım canım bende horman testlerını adet olunca yaptıırayım dedım e2 ve fsh testlerını...genelde adetın 3.gunu yapılıyor testler dıye:çok üzgünüm:
bakalım belkıde tutmutur..sonucta 1 sperm lazım degılmı..rahımde hamıslıge alıstıhihoyyythihoyyyt
pıhtılasma testlerı maalesefkı 3 kayıptan sonra yapılıyor..kromozom testlerıde oyle..
bızm tanııdklar olunca onlar ayarladı...2 haftadanda cıkar dedılerkaydirigubbakcemile5
y kromozonun gerek duymadılar sonucta dogal yoldan hamıle kadın dıyeesüprizzzzz

offf yaaa ben ne zamn adet olacm artık sıkıldım belım felanda agrımıyor agrısakı adet olcam desem...
acep hamısmıyım yenıdensenağlamasenağlamasenağlama
dr korunun dedı ama 2 -3 kez yapmadık

canım gözün aydın.çok ama çok sevindim.Nasıl anlatılır bilmiyorum.sonucun çok çok iyi çıkmış tek olmama olasılığı çok yüksek.benim adetim 2 gün geçtiğinde çıkan sonucum 688 idi ve çok şükür çok sağlıklı bir hamilelik yaşıyorum.İnşallah seninde öyle olacak .sen hepimize umut verdin yardımcı oldun.Allah bize seninde hamile haberini almayı kısmet etti.çok şükür Allah'ıma .Allah kucağına almayı da nasip kısmet etsin.seni çok güzel günler bekliyor.Hamileliğin her ayı ayrı güzel.İnşallah kucağımıza aldığımız günüde göreceğiz.Oğluma arkadaş geliyor.:sm_cool:
İsteyen tüm arkadaşlar Allah hepinize yaşatsın.Allah kimseyi aratmasın .Ama kavuştuğunuzda bu günler geride kalacak hiç hatırlamayacaksıız ve çok mutlu günler yaşayacaksınız.Allah hepinizin yardımcısı olsun en kısa zamanda prens ve prenseslerinize kavuştursun .:Saruboceq:

hem buruk hem cok mutluyum suan.aysecım rabbım buyuk bızım gıbı kalbı kırık ve yorgun kullarını elbet goruyor ve elbet bırgun bızımde meleklerımızı gonderecek..
nevrocum senı ve esını kutluyorum.rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah..hersey gonlunce olsun canım..

duygucum canım inan aynı şeyelri geçen ay ben yaşadım insan o kadar üzülüyoki kendi adına gerçekten ama arkadaşı adına da çok seviniyo aynen dediğin gibi karmakarışık duygular kaplıyo insanın içini ve uzun süre kurtulamıyo o duyduudan rabbim bize de verecek inşallah tatlım vakti saati inşallah yakındır bizimkininde rabbim burda bekleyen arkadaşlarımızın hepsine tez vakitte nasip etsin inşallahh aminnnnn

Canım evet bir kaç düşükten sonra yapıyorlar kromozom testlerini,ama biz tedavi öncesi yaptırdık. Eşimin genetik dr u olan bir arkadaşı yardımcı oldu bize o zaman..

40 gün içinde adet olursun diyorlardı bana da...40 ı bekle hala gelmezse dr a görün derim a.s.

Ben kürtajdandan 2 gün sonra başladım bu karışıma...Tedaviye başlayıncaya dek devam edeceğim....

Canlarımm dışarıdan geldikk. Biraz uzandım. Bugün gerçekten yoğun , dolu dolu , bol heyecanlı bir gün oldu. Biraz etkilenmişim sanırım. Halsiz düştüm. Ama şimdi çok iyiyim. Eşim ve Kaan çok mutlu. Tabi ki ben uçuyorum. Kaan'a söylememiştik tedavide olduğumuzu. Heveslenip de olmazsa üzülmesini istemiyorduk. Kapıdan içeri girerken "2 gittik 3-4-5 gelmiş olabiliriz" dedik. Tabi ilk başta anlayamadı. "Nasıl yani" dedi. Sonra bir daha aynı şeyi tekrarlayıp gülümseyince anladı ve ağlamaya başladı kuzum. O kadar sevindi ki , öyle bir çığlık attı ki. Kocaman boynuma sarıldı , tebrik etti. Hayallere daldı bitanemm. Sürekli dilinde. O kadar saf , masum , temiz. :asigim: Allah inşallah sonunu da hayırlı eyler. Ailemiz , sevdiklerimiz herkes mutluluk sarhoşu. Şükürler olsun. :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

Sizlerin mesajlarına şimdi bakacağım hemen. Bir sürü özel ve ziyaretçi mesajı var. Burası dolmuştur, diğer topikler. Sel olmuş , akmışsınızdır. Kesinlikle eminim. Mendilleri hazırladım , ekran karşısına geçtim. Salya sümük giderim artık. :a015: senağlama

Geç haber verdiğim için de kusura bakmayın sakın. Çünkü geç çıktı sonuçlar. Eve geç geldik. Eşim hemen bilgisayar başına oturma dedi. Biraz halsiz düşmüştüm. Dışarıya da çıkacaktık. Yarım saat dinlendikten sonra hemen sizlere haber veren mesajımı ve hamilelik topiğini açtım. Onu açmadan da dışarıya çıkamazdım. Hayatta bekletmek tarzım değildir. Ama bugün bu şekilde oldu. Sizlerin hoşgörüyle karşıladığına eminimm. Hepinizi kocaman öperek bütün mesajları okumaya başlıyorumm. Şeniz ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…