selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim az önce doktordan geldim en son gittiğimde on yumoşum vardı şimdi ise doktor ondan daha fazla var dedi tam sayı söylemedi cumartesi günü yumoşlarım toplanacak sizlerin duasına çok ihtiyacım var rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:
maşallah sayın artmış inşallah cumartesi yumoşların toplancak sonra transfer ve anneleiryle kalacaklar rabbim bu ugurda ugraş veren jherkesin gönlünün muradını versin inşallah
]
cnm bence başka bi doktora gözük çok ayrıntılı ultrosonlar var bide onlara gir ama böyle örnekler çok gerçekten belkide hiç bişey çıkmıycak allahın izniyle
canım üzülme ya. inşallah o test yanlıştır. internette baktımda bir çok kişide de aynı şey söylenip sağlıklı doğmuş çocukları. seninkide inşallah sapasağlam olacak.[/QUOT
günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah
kızlar iyiki varsınız bugün biraz daha iyiyim ağlamıyorum en azından o kadar ağladımki başım zonkluyor şu anda bugün 2.5 da dr randevum var dün eşimle konuştuk aminiyo sentez yaptırmayacagız çünkü düşüğe sebep olabiliyomuş aldırmayı asla düşünemem o yüzden gerek yok yaptırmaya dr konuşup ayrıntılı ultrason baktıracağım yine risk varsa allah ın takdiri diyeceğiz ben bu bebek için çok uğraştım çok emek verdim inşallah rabbim yüzüme bakar üzmez bizi:Saruboceq::Saruboceq:
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DEDİĞİN GİBİ TAKTİRİ İLAHİ ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ CANIM ÇÜNKÜ RİSK OLUPTA DOĞAN BEBEKLER SAPA SAĞLAM OLAN ÇOK FAZLA İNSAN VAR CANIM O YÜZDEN ALLAHIM HAKKINDA EN HAYIRLISINI VERSİN CANIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyidir canım senden ne haber. neden başın dönüyo acaba derslerden olabilir arada dinlendir canım kendini bende sınav zamanı öyle oluyorum.
selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim az önce doktordan geldim en son gittiğimde on yumoşum vardı şimdi ise doktor ondan daha fazla var dedi tam sayı söylemedi cumartesi günü yumoşlarım toplanacak sizlerin duasına çok ihtiyacım var rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:
badem sana msnden yazdım ama yoksun sanırım.bende fsh ma bakıldı 3,günü 5,65 çıktı.3,aşılamada benim de 10.küsürdü sence nasıl.çok panikdeyim.yarın kontrolum var tırsıyom.dr kötü dicek ay aşılamam olmıcak diye
BENİM FSH DEĞERİM 7.2 İDİ BİR TANE DOKTOR YİNEDE BEĞENMEDİ YUMURTA REZERVİN DÜŞÜK DEDİ 3 YILA KADAR DAHADA AZALIR DEDİ TÜ BEBEK YAPMAN LAZIM FALAN DEDİ ÇOK ÜZÜLDÜM BAŞKA BİR DOKTORA GİTTİM YOK DEDİ SADECE SAĞ YUMURTALIĞIN NORMALDEN DAHA KÜÇÜK AMA İŞLEVİNİ SÜRDÜRÜYOR DEDİ AŞILAMA İLE BAŞARILI OLABİLİRİZ DEDİ ŞİMDİ İNSAN HANGİ DOKTORA İNANACAĞINI BİLMİYOR VALLA :1no2:
sunflowerr80 canım tedaviye başladınız değil miii
hayır canım.ben beklemedeyim daha.belki yaz sonu.iki başarısız tüpbebek denemesi beni çok yıprattıbenneyaptımkiiğnelerden çok kilo almıştım şimdi biraz kilo verdim.vücudum daha yeni kendine geliyor...
BENıM FSH DEĞERıM 7.2 ıDı BıR TANE DOKTOR YıNEDE BEĞENMEDı YUMURTA REZERVıN DÜŞÜK DEDı 3 YILA KADAR DAHADA AZALIR DEDı TÜ BEBEK YAPMAN LAZIM FALAN DEDı ÇOK ÜZÜLDÜM BAŞKA BıR DOKTORA GıTTıM YOK DEDı SADECE SAĞ YUMURTALIĞIN NORMALDEN DAHA KÜÇÜK AMA ıŞLEVıNı SÜRDÜRÜYOR DEDı AŞILAMA ıLE BAŞARILI OLABıLıRıZ DEDı ŞıMDı ıNSAN HANGı DOKTORA ıNANACAĞINI BıLMıYOR VALLA :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?