Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sünger53

günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah
kızlar iyiki varsınız bugün biraz daha iyiyim ağlamıyorum en azından o kadar ağladımki başım zonkluyor şu anda bugün 2.5 da dr randevum var dün eşimle konuştuk aminiyo sentez yaptırmayacagız çünkü düşüğe sebep olabiliyomuş aldırmayı asla düşünemem o yüzden gerek yok yaptırmaya dr konuşup ayrıntılı ultrason baktıracağım yine risk varsa allah ın takdiri diyeceğiz ben bu bebek için çok uğraştım çok emek verdim inşallah rabbim yüzüme bakar üzmez bizi:Saruboceq::Saruboceq:
[/QUOTE]

cnm bak hiç üzme kendini kızın naz yapıyo sana..ağustos topiğnde 2 arkadaşa sorun çıktı amniyoı yaptırdılar biri tam 1 ay bekledi siteresli bekleyiş ikisde çok şükür temiz çıktı allahın izniyle bişi yoktur :Saruboceq:..ağlama askın stres yapmamya çalış bebişin hissediyo bunları kesede kasılma olur bbeğinde rahatsız olur bend eolmuştu başka bir nedenden dolayı ağlamış üsüülmüştüm ertesi gün dr gittiğimde bebeğim sıkışıp kalmıştı kasılmalar olmuştu ..allahım bebklerimi bize bağışlasın sağlıkla hayırla inşallah allaha emanet ol cnm:1hug:

badem sana msnden yazdım ama yoksun sanırım.bende fsh ma bakıldı 3,günü 5,65 çıktı.3,aşılamada benim de 10.küsürdü sence nasıl.çok panikdeyim.yarın kontrolum var tırsıyom.dr kötü dicek ay aşılamam olmıcak diye

maşallah sayın artmış inşallah cumartesi yumoşların toplancak sonra transfer ve anneleiryle kalacaklar rabbim bu ugurda ugraş veren jherkesin gönlünün muradını versin inşallah
]

cnm bence başka bi doktora gözük çok ayrıntılı ultrosonlar var bide onlara gir ama böyle örnekler çok gerçekten belkide hiç bişey çıkmıycak allahın izniyle[/QUOTE]

inşallah öyle olur canım

cnm bak hiç üzme kendini kızın naz yapıyo sana..ağustos topiğnde 2 arkadaşa sorun çıktı amniyoı yaptırdılar biri tam 1 ay bekledi siteresli bekleyiş ikisde çok şükür temiz çıktı allahın izniyle bişi yoktur :Saruboceq:..ağlama askın stres yapmamya çalış bebişin hissediyo bunları kesede kasılma olur bbeğinde rahatsız olur bend eolmuştu başka bir nedenden dolayı ağlamış üsüülmüştüm ertesi gün dr gittiğimde bebeğim sıkışıp kalmıştı kasılmalar olmuştu ..allahım bebklerimi bize bağışlasın sağlıkla hayırla inşallah allaha emanet ol cnm:1hug:[/QUOTE]

amin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah öyle olur canım [/QUOTE]

canım çok sağol iyi dileklerin için inşallah tutunurlar annelerine bakalım artık her şeyin hayırlısı :CüvCüv:

BTRKLC bence değerler süper olmuş fsh çok önemli kızlar hele birde aşılama olcaksa benimde yüksekti yaşıma göre 8.8 şimdilik bişey ifade etmiyor demişti dr ama bak kendiliğimden oldu
darısııı başınızaaa

iyidir canım senden ne haber. neden başın dönüyo acaba derslerden olabilir arada dinlendir canım kendini bende sınav zamanı öyle oluyorum.

canım benim ders çalışıyorum desem belki olur ama ders te çalışamıyorum kii canım hiç istemiyor...hala devam ediyor baş dönmem hayırlısı artık

canım çok sevindimm ne güzel yaaaa inş senden de güze3l haberler alcaz sen pozitif ol ltf kötü aklın abişey getirme tatlımm dualarımızda sın

süngercim rabbim yar ve yardımcın olsunnn....aklına kötü bişey getirme tatlım sende

HEJA CANIM NE KADAR GÜZEL ÇOK YUMOŞUN OLMUŞ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN CANIM SENDE ALLAHIN ıZNıYLE HAMıŞ OLACAKSIN CANIM TÜM DUALARIMIZ SENıNLE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım msn e pek bakmıyorum bu günlerde... Bence Fsh gayet iyi düşmüş canım..FSH nin düşük olması makbul...a.s.

süngercim sakın takılma o testlere
yanılma payı ne kadar yüksek biliyor musun
Rabbime sığın zaten niyetin çok halis
ne olursa olsun o senin yavrun
amniosentez riskli bence yaptırmayın
Allah gönlüne farahlık versin

BENıM FSH DEĞERıM 7.2 ıDı BıR TANE DOKTOR YıNEDE BEĞENMEDı YUMURTA REZERVıN DÜŞÜK DEDı 3 YILA KADAR DAHADA AZALIR DEDı TÜ BEBEK YAPMAN LAZIM FALAN DEDı ÇOK ÜZÜLDÜM BAŞKA BıR DOKTORA GıTTıM YOK DEDı SADECE SAĞ YUMURTALIĞIN NORMALDEN DAHA KÜÇÜK AMA ıŞLEVıNı SÜRDÜRÜYOR DEDı AŞILAMA ıLE BAŞARILI OLABıLıRıZ DEDı ŞıMDı ıNSAN HANGı DOKTORA ıNANACAĞINI BıLMıYOR VALLA :1no2:

a.s.slmmmmmmm anne aday adaylarııııııııııııııııa.s.

umarım en kısa zamanda anne adayı olabiliriz:)

benim bir ay daha ertelemem gerekcek bu hayali çünkü kırmızılarım geldikötükedihüso

nevrosky yeni tarihim 24 nisan.

canım doğru söylüyosun valla benimde degerlerim güzeldi hiç bir problemim yoktu ama yaşım sanki 40 ın üstündeymiş gibi muamele gördüm (bu arada 30 a girdim ) dan dolayı yumurtalıgın az çalışıyor demez mi bence tatlım tüp bebek yaptırmayın hemen aşılama şans verin

Nevrosky canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Aranızda olamıyorum ama dualarımdasınız sizleri unutmadım sadece iş ve ev arasında mekik dokumaktan biraz zaman bulamıyorum.

anladım canım hayırlısı olsunnnn sonuçta senin saglıgında çok önemli....inş rabbim gönlüne göre versin belli mi olur belkide tüpe de gerek kalmaz öyle değilmi rabbim ol desin yeter kiiii :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Fsh değeri yaşla alakalı canım..Ama 7 değer gayet iyi bence..Hiç de düşük değil...ıkinci dr fsh değerine göre değil,ultrason görüntülerine göre yorumda bulunmuştur bence ...
Bana da dr un biri bir yumurtalığında sorun var dedi ama başka bir dr hiç bir sorun yok demişti..sonra bir kaç dr a daha danıştım sorun yok dediler..Bu ultrasonda bakan dr un ölçümüne ve yorumuna bağlı..........Birinci doktor haltetmiş..............

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…