Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Badem cim şimdi ben Akatara gideceğim
bunları alıcam bakalım

teşekkür ederim bilgilerin için
peki çakşır otu (erkek için) ne düşünüyosun :uhm:
Eşim tedavi öncesi çakşır otu almıştı canım..Ama Çok acı olduğunu söyledi hep..Aktarlarda çakşır macun olarak satılıyor...Şimdi de çakşır macunundan yiyor arasıra...

bacaklarım sırtım çok ağrıyo kızlar sizce normal miilk kez oluyor bu ay böyle kasıklarım çok fena

ya kızlar aklıma birşey takıldı zambakda bende bua ay klomen kullandık ve sonra ovitrelle vurulduk buraya kadar herşey güzel onun adet günü gelmeden lekelenmeleri olmuş ama benim olmadı yarında adet tarihim bu lekelenmenin gelmesi gerekirmiydi bilen varsa yardımcı olsun aklıma takıldı işte bir kere

ceylin naz canım tekrar başınız sağolsun................bademcim bu karışım yumurta sayısınıda arttırırmı tatlım acabaaa

ya kızlar klomeni kullanınca doktor bana sağ tarafında yumurta gelişti dedi ama benim sol kasığım ağrıyo bir ara kist vardı acaba gene tekrarladı mı sizce kafama bunları taka taka ölücem valla

bademcim rabbim inş en kısa zamanda meleklerinn kardeşlerini gönderirde az da olsa sende adamızın ve egemizin acısını hafifletirsin tatlım

canim elbette duaciniz...insallah hersey yoluna girer bitanem,icini rahat tutmaya calis:teselli:

Sünger canım bozma moralini,detaylı ultrasona gir..Orda sorun yoksa herşey yolunda demektir bence....

sünger canım üzülme biz duacınız merak etme

sungercım ınsalah bısey yokdur canım...evet detaylı ultrasonda gozukr derler ama..
dualarımız senınle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım testini tekrarlattır bence..hemşire bir arkadaşıma yüzde yüz sakat demişlerdi amniyosentez yaptırmışlar termemiz çıkmış şükür..bazen hata payı olabiliyor böyle şeylerde

süngercim RABBİM sabır versin sana canım benim inşALLAH herşey yolunda gider moralini asla bozma hep olumlu ol canım benim stres de yapma......:teselli:

sünger canım çok geçmişler olsun.:1hug:
İnşallah önemli bi sorun çıkmaz.:Saruboceq:
Allahım bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin.:Saruboceq:

süngercimm canım üzülme
benim yengeme de 250de 1ihtimal çocugunuz down sendromlu olur dedi ama yengem aldırmadı ve çok şükürki sapasaglamm hiç problemi yokk
kafana takma ama amniyosentezi yaptır tabikii

ceylin naz canım tekrar başınız sağolsun................bademcim bu karışım yumurta sayısınıda arttırırmı tatlım acabaaa

Canım benim hamileliğimden önceki fsh değerim 11 di..Şu an 7 ye düşmüş...Gerçi dr um böyle ufak oynamaların pek bir manasının olmadığını söyledi ama beni mutlu eden bir düşüş bu tabiiki...

Sayısını arttırır mı bilemem ama kalitesini arttırdığına inanıyorum ben....

Ha bir de eşim arada sırada bana akapuntur yapıyor...Bir dr arkadaşı ona biraz akapuntur iğneleri hediye etmişti..Bakıyor özel noktalara,ona göre göbeğimde ve bacağımda bir kaç yere akapuntur iğnelerini batırıyor..öyle 20 dak falan yatıyorum..Umarım bu da işe yarıyordur...:asigim:

dikkat dikkat kk üyeleri aranıyorsunuz bu anonsu duyanların geyik topiğinede gelmeleri önemle rica olunur :roflol: :roflol: :roflol:

selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim az önce doktordan geldim en son gittiğimde on yumoşum vardı şimdi ise doktor ondan daha fazla var dedi tam sayı söylemedi cumartesi günü yumoşlarım toplanacak sizlerin duasına çok ihtiyacım var rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:

[
günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah
kızlar iyiki varsınız bugün biraz daha iyiyim ağlamıyorum en azından o kadar ağladımki başım zonkluyor şu anda bugün 2.5 da dr randevum var dün eşimle konuştuk aminiyo sentez yaptırmayacagız çünkü düşüğe sebep olabiliyomuş aldırmayı asla düşünemem o yüzden gerek yok yaptırmaya dr konuşup ayrıntılı ultrason baktıracağım yine risk varsa allah ın takdiri diyeceğiz ben bu bebek için çok uğraştım çok emek verdim inşallah rabbim yüzüme bakar üzmez bizi:Saruboceq::Saruboceq:
[/QUOTE]

cnm bence başka bi doktora gözük çok ayrıntılı ultrosonlar var bide onlara gir ama böyle örnekler çok gerçekten belkide hiç bişey çıkmıycak allahın izniyle

ohh maşallah ne güzel cnm dualarımız seninle tabiki :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevrom bu haberi bekliyordukkk yeni gördüm meraktan çatladım evde değilim net buldum :))
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
asıl şimdi başlıyor bunu unutma kendine dikkatt ett

yakızlar tuvalete gittim sıkışmıştım azcık kan gelmiş zambaktada lekelenmeler olmuş ama az acaba adet mi olcam nedir

günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah
kızlar iyiki varsınız bugün biraz daha iyiyim ağlamıyorum en azından o kadar ağladımki başım zonkluyor şu anda bugün 2.5 da dr randevum var dün eşimle konuştuk aminiyo sentez yaptırmayacagız çünkü düşüğe sebep olabiliyomuş aldırmayı asla düşünemem o yüzden gerek yok yaptırmaya dr konuşup ayrıntılı ultrason baktıracağım yine risk varsa allah ın takdiri diyeceğiz ben bu bebek için çok uğraştım çok emek verdim inşallah rabbim yüzüme bakar üzmez bizi:Saruboceq::Saruboceq:
[/QUOTE]

Canım şimdi gördüm,inşallah herşey yolundadır,Allahım hakkımıza hayırlısını versin,inşallah herşey düzelir.:Saruboceq:

başınız saolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…