- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Amin canım .İnşallah Ada ve Ege meleklerim anneleri için dua ediyorlardır.....a.s.
Eşim tedavi öncesi çakşır otu almıştı canım..Ama Çok acı olduğunu söyledi hep..Aktarlarda çakşır macun olarak satılıyor...Şimdi de çakşır macunundan yiyor arasıra...Badem cim şimdi ben Akatara gideceğim
bunları alıcam bakalım
teşekkür ederim bilgilerin için
peki çakşır otu (erkek için) ne düşünüyosun :uhm:
48 hours diye bir bitkisel karışımlı kahve var..Ginsengli.....Nette arama yaparsan bulabilirsin....[
sagol canm ya dua ile peki polenle ceviz fındık gibi şeyleri ballada karıştırıp yese olurmu bi bilgin varmı
Canım aklıma geldikçe dua ediyorum zaten...Bebeklerim hep aklımda....
Özellikle bu karışımları yerken ya da yedirirken dua edeyim diye düşünmedim hiç....:sm_confused: Söylediğini yanlış anlamamışımdır inşallah...polen, ceviz arı sütü ve balı karıştırıp yeseniz de olur canım...a.s.
canim elbette duaciniz...insallah hersey yoluna girer bitanem,icini rahat tutmaya calis:teselli:
Sünger canım bozma moralini,detaylı ultrasona gir..Orda sorun yoksa herşey yolunda demektir bence....
sünger canım üzülme biz duacınız merak etme
sungercım ınsalah bısey yokdur canım...evet detaylı ultrasonda gozukr derler ama..
dualarımız senınle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım testini tekrarlattır bence..hemşire bir arkadaşıma yüzde yüz sakat demişlerdi amniyosentez yaptırmışlar termemiz çıkmış şükür..bazen hata payı olabiliyor böyle şeylerde
Canım ne diyceğimi bilmiyorum Allah yardımcın olsun
dualarım seninle inşallah herşey yoluna girer inşallah yanılmışlardır yada ne biliyim işte hata yapmışlardır testi tekrarla istersen
Allahım nolur arkadaşımızın bebğini bağışla ona yarabbim sen yardımcısı ol:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
süngercim RABBİM sabır versin sana canım benim inşALLAH herşey yolunda gider moralini asla bozma hep olumlu ol canım benim stres de yapma......:teselli:
sünger canım çok geçmişler olsun.:1hug:
İnşallah önemli bi sorun çıkmaz.:Saruboceq:
Allahım bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin.:Saruboceq:
süngercimm canım üzülme
benim yengeme de 250de 1ihtimal çocugunuz down sendromlu olur dedi ama yengem aldırmadı ve çok şükürki sapasaglamm hiç problemi yokk
kafana takma ama amniyosentezi yaptır tabikii
günaydın kızlar hayırlı günlerrrrrrrrrrr....süngercim hakkında herşeyin hayırlısı olsun canını sıkma güzelim benim kardeşimede aynısını dediler amiyosentez yaptır dediler yaptırmadı istemedik sonra başka hastaneye gitti yanılmışlar dr dediğine göre gününü yanlış hesaplamışlar o yüzden test bozuk çıkmış....aynı anda dayımın kızınada aynısı dendi sakat çocuğun oda sıvı aldırdı boştan boşa kendini helak etti bir ay ama gene aynısı bebek sağlam maşallah tam bir tosuncuk ve bunun gibi çok örnek sana şunu diyim canım bu zamanlarda dr lar bunu çok yapıyor hep yanlış tanı anneleri boştan boşa strese sokuyor çevremde çok oldu gerçekten sen hastaneyi bir değiştir istersen eminim farklı şeyler söyleyecekler
süngercim üzülme canım hiçbişey yoktur inşş..annemin komşusundada böyle bi durum olmuştu ama o kişi 40 -41 yaşlarındaydı ama yaptırmadı amniosentezi oğlu oldu sapasağlamdı maşallah..olasılıkları değerlendiriyolar canım
canım üzülme ya. inşallah o test yanlıştır. internette baktımda bir çok kişide de aynı şey söylenip sağlıklı doğmuş çocukları. seninkide inşallah sapasağlam olacak.[/QUOT
günaydın kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah
kızlar iyiki varsınız bugün biraz daha iyiyim ağlamıyorum en azından o kadar ağladımki başım zonkluyor şu anda bugün 2.5 da dr randevum var dün eşimle konuştuk aminiyo sentez yaptırmayacagız çünkü düşüğe sebep olabiliyomuş aldırmayı asla düşünemem o yüzden gerek yok yaptırmaya dr konuşup ayrıntılı ultrason baktıracağım yine risk varsa allah ın takdiri diyeceğiz ben bu bebek için çok uğraştım çok emek verdim inşallah rabbim yüzüme bakar üzmez bizi:Saruboceq::Saruboceq:
ceylin naz canım tekrar başınız sağolsun................bademcim bu karışım yumurta sayısınıda arttırırmı tatlım acabaaa
selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim az önce doktordan geldim en son gittiğimde on yumoşum vardı şimdi ise doktor ondan daha fazla var dedi tam sayı söylemedi cumartesi günü yumoşlarım toplanacak sizlerin duasına çok ihtiyacım var rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:
ohh maşallah ne güzel cnm dualarımız seninle tabiki :Saruboceq: :Saruboceq:
merhaba kızlar,uzun bir aradan sonra ancak gelebildim cenazemizi kaldırdık 7 sini okuttuk,rabbim kabul etsin,mekanını cennet eylesin...hem üzücü hemde yorucu günlerdi benim için hergün amcamlarda gelen gidene hizmet et çok yoruldum ve bel fıtığım bacağıma vuruyor felaket bu ara yatıyorum,dinleniyorum....:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?