Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

BENDE 28 YAŞINDAYIM CANIM BENDE DOKTORA YANİ BEN 31 YAŞINDA MENEPOZA GİREBİLİRİM DEDİM ODA EVET OLABİLİR DEDİ İNSAN GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ OLUYOR YA ALLAHIM İYİ HAYIRLI DOKTORLARA ÇATTIRSIN O YÜZDEN AŞILAMAYA KARAR VERDİM BAKALIM HAYIRLISI CANIM ALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tabiki canım allahtan dileğimiz o.her isteyene versin.onun hazinesinde bol.sen ne alemdesin.tedavi oluyor musun benim gibi beklemede misin???

HAKLISIN CANIM AMA İŞTE BİZLER ONLARA BEBEK HASRETİMİZİ DİNDİRMEK İÇİN GİDİYORUZ BAZI DOKTORLAR BİZLERİ RANT KAPISI GÖRDÜKLERİ İÇİN BİZLERİN KAFALARINI KARIŞTIRIP HUZURSUZ EDİYORLAR VE BAŞARIYORLARDA EVET CANIM İKİNCİ DOKTOR ULTROSONDAN BAKIP YORUM YAPTI BEN ŞİMDİ DEVLET HASTANESİNDE GÖREVLİ BİR DOKTORA GİDECEĞİM BAKALIM CUMAYA RANDEVU ALDIM ARTIK HAYIRLISI BAKALIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım msn e pek bakmıyorum bu günlerde... Bence Fsh gayet iyi düşmüş canım..FSH nin düşük olması makbul...a.s.

sağolun kızlar valla artık herşeyden panik olur hale geldim.arbbim bu sefer yüzümüzü güldürür.:lepi:

tatlım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

tabiki canım allahtan dileğimiz o.her isteyene versin.onun hazinesinde bol.sen ne alemdesin.tedavi oluyor musun benim gibi beklemede misin???

canım ben şu an dogal yoldan bişeyler yapmaya çalışıyoruz hayırlısı işte geçen ay bayagı ümitlendirdi beni sende hatırlarsın belki kan degerim kapıdan döndü belli olmaz belki bu ay sevindirrir ben inanıyorum yaaa doğaldan gelcek melegim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar hatırlıyomusun incir olayı vardı yaaa o çok kötü yaa 2 gün yaptım bıraktım devam eden varmı aranızda aymesim sen devam ediyonmu

birde parolamızı kimseciklerde hatırlamıyooo
HER ŞEY ÇOCUK ıÇıNNN
hayden toparlanın sizde katılın.....................

HEJA CANIM NE KADAR GÜZEL ÇOK YUMOŞUN OLMUŞ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN CANIM SENDE ALLAHIN İZNİYLE HAMİŞ OLACAKSIN CANIM TÜM DUALARIMIZ SENİNLE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok sağolun kızlar allahım hepinizden razı olsun iyiki varsınız Şeniz

Canım dualarımız seninle:Saruboceq:,inşallah cumartesiye yumoşlar spermle buluşacak güzel güzel büyüyecekler sonra da anneciğine sımsıkı tutunacaklar:teytey:halay çekicez

Canım dualarımız seninle:Saruboceq:,inşallah cumartesiye yumoşlar spermle buluşacak güzel güzel büyüyecekler sonra da anneciğine sımsıkı tutunacaklar:teytey:halay çekicez

inşallah canım çok sağol iyi dileklerin için rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :CüvCüv:

kızlar ben şimdi çıkıyorum biraz çarşıda turlanayım nede olsa artık transferden sonra bol bol dinlenmem lazım demi ama :CüvCüv:

yarın dr gitcem bakalım ne zaman aşılama olcam.:sm_cool:

hayırlısı olsun canım inşallah anneliği yeniden tatarsın allahın izniyle aşılama sonucunda hamiş kalırsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım inşllh en kısa zamanda doğal yoldan bebeğin olur.:CüvCüv:

canim hayirlisi olsun hakkinda...
anneligi yeniden tadacaksin insallah:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah cucum son umudum bu tedavi .zaten bir daha tedaviye başlamam mümkün değil.eşim bugün belki herşey yoluna giderde tüp bebek deneriz dedi ama.artık ben çok yoruldum ne yapalım halime şükretmem lazım.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…