canım doğru söylüyosun valla benimde degerlerim güzeldi hiç bir problemim yoktu ama yaşım sanki 40 ın üstündeymiş gibi muamele gördüm (bu arada 30 a girdim ) dan dolayı yumurtalıgın az çalışıyor demez mi bence tatlım tüp bebek yaptırmayın hemen aşılama şans verin
anladım canım hayırlısı olsunnnn sonuçta senin saglıgında çok önemli....inş rabbim gönlüne göre versin belli mi olur belkide tüpe de gerek kalmaz öyle değilmi rabbim ol desin yeter kiiii :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Fsh değeri yaşla alakalı canım..Ama 7 değer gayet iyi bence..Hiç de düşük değil...İkinci dr fsh değerine göre değil,ultrason görüntülerine göre yorumda bulunmuştur bence ...
Bana da dr un biri bir yumurtalığında sorun var dedi ama başka bir dr hiç bir sorun yok demişti..sonra bir kaç dr a daha danıştım sorun yok dediler..Bu ultrasonda bakan dr un ölçümüne ve yorumuna bağlı..........Birinci doktor haltetmiş..............
Canım msn e pek bakmıyorum bu günlerde... Bence Fsh gayet iyi düşmüş canım..FSH nin düşük olması makbul...a.s.
BTRKLC bence değerler süper olmuş fsh çok önemli kızlar hele birde aşılama olcaksa benimde yüksekti yaşıma göre 8.8 şimdilik bişey ifade etmiyor demişti dr ama bak kendiliğimden oldu
darısııı başınızaaa
BENDE 28 YAŞINDAYIM CANIM BENDE DOKTORA YANİ BEN 31 YAŞINDA MENEPOZA GİREBİLİRİM DEDİM ODA EVET OLABİLİR DEDİ İNSAN GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ OLUYOR YA ALLAHIM İYİ HAYIRLI DOKTORLARA ÇATTIRSIN O YÜZDEN AŞILAMAYA KARAR VERDİM BAKALIM HAYIRLISI CANIM ALLAHIM HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tabiki canım allahtan dileğimiz o.her isteyene versin.onun hazinesinde bol.sen ne alemdesin.tedavi oluyor musun benim gibi beklemede misin???
canım benim ders çalışıyorum desem belki olur ama ders te çalışamıyorum kii canım hiç istemiyor...hala devam ediyor baş dönmem hayırlısı artık
canım çok sevindimm ne güzel yaaaa inş senden de güze3l haberler alcaz sen pozitif ol ltf kötü aklın abişey getirme tatlımm dualarımızda sın
süngercim rabbim yar ve yardımcın olsunnn....aklına kötü bişey getirme tatlım sende
HEJA CANIM NE KADAR GÜZEL ÇOK YUMOŞUN OLMUŞ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN CANIM SENDE ALLAHIN İZNİYLE HAMİŞ OLACAKSIN CANIM TÜM DUALARIMIZ SENİNLE :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız ben çok iyiyim az önce doktordan geldim en son gittiğimde on yumoşum vardı şimdi ise doktor ondan daha fazla var dedi tam sayı söylemedi cumartesi günü yumoşlarım toplanacak sizlerin duasına çok ihtiyacım var rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:
Canım dualarımız seninle:Saruboceq:,inşallah cumartesiye yumoşlar spermle buluşacak güzel güzel büyüyecekler sonra da anneciğine sımsıkı tutunacaklar:teytey:halay çekicez
yarın dr gitcem bakalım ne zaman aşılama olcam.:sm_cool:
hayırlısı olsun canım inşallah anneliği yeniden tatarsın allahın izniyle aşılama sonucunda hamiş kalırsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım ben şu an dogal yoldan bişeyler yapmaya çalışıyoruz hayırlısı işte geçen ay bayagı ümitlendirdi beni sende hatırlarsın belki kan degerim kapıdan döndü belli olmaz belki bu ay sevindirrir ben inanıyorum yaaa doğaldan gelcek melegim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar hatırlıyomusun incir olayı vardı yaaa o çok kötü yaa 2 gün yaptım bıraktım devam eden varmı aranızda aymesim sen devam ediyonmu
canim hayirlisi olsun hakkinda...
anneligi yeniden tadacaksin insallah:Saruboceq::Saruboceq:
Canım ben hala başlayamadımki
başlıycam inşallah bu hafta sonu
alamadım malzemeleri :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?