merhaba kızlar,uzun bir aradan sonra ancak gelebildim cenazemizi kaldırdık 7 sini okuttuk,rabbim kabul etsin,mekanını cennet eylesin...hem üzücü hemde yorucu günlerdi benim için hergün amcamlarda gelen gidene hizmet et çok yoruldum ve bel fıtığım bacağıma vuruyor felaket bu ara yatıyorum,dinleniyorum....:çok üzgünüm:
selam kızlar ..eminee canım tecrübe puanın kapalı mesajda atılamıyor sana özelliklemi kapalı tutuyosun canım..merak ettimde..
arkadşlr bnm esme i gelck sper artırck bide cinsel istegi artrck bişi biliyonzmu şu anda bende bişi yok cvp bek
GÜNAYYYDINN KIZLARRRRhihoyyyt
NASILSINIZZZZ
ben iyi degilimmm sag kasıgımda acayip agrı varr buay klomen kullandımm ondanmıki acaba:uhm::uhm:
birde dünn hafif kan lekesi geldiii bizim ufaklık yerleştimi nee:roflol::roflol:
kendimle dalga geçmeye başladımm artıkkk dogal yoldan zor bunu bidigim içinnn...
eminecimm nasılsınn geçmiş olsunnn
yarın demekki adet tarihin belirti varmı peki
benim mesela tam günüm gelmeden lekelenmeler başlar
[Harfleri kısaltarak yazıyorsun,ne demek istediğini anlamakta zorluk çekiyorum bazan
slm canm eşimde sper eksşkligi var ya bide istegi oldugu halde ilişkiye girmiyo yorgun oldugunu falan bagane ediyo sonra konuştugumuzda istek artırcak ve yükseltıcek bi karışım biliyonzmu diye sormak istedim
inşallah o da olur canım.....beni de hatırlıyosundur bdemcim sana yazmıştım değerim yavaş yükseliyo diye birden attı çok şükür ve ultrasonda iki kese gördük....doktor ikiz olabilir dedi ama kesin değil....çok zor bişey bu yaaa...det hiç bitmiyo kese göründü kalbi atacak mı?sonra kalbi atmaya devam edecek mi allah herkesin yardımcısı olsun buradaki herkesin de benim de nevronunda.......
Başınız sağolsun........:çok üzgünüm:
sağol bademcim canım benim...sen de inşallah en kısa zamanda tekrar anne olursun...
48 hours diye bir bitkisel karışımlı kahve var..Ginsengli.....Nette arama yaparsan bulabilirsin....[
sagol canm ya dua ile peki polenle ceviz fındık gibi şeyleri ballada karıştırıp yese olurmu bi bilgin varmı
merhaba kızlar,uzun bir aradan sonra ancak gelebildim cenazemizi kaldırdık 7 sini okuttuk,rabbim kabul etsin,mekanını cennet eylesin...hem üzücü hemde yorucu günlerdi benim için hergün amcamlarda gelen gidene hizmet et çok yoruldum ve bel fıtığım bacağıma vuruyor felaket bu ara yatıyorum,dinleniyorum....:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?