Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Başınız sağolsun........:çok üzgünüm:

kızlar size bişey dicem dün gece her zamanki gibi topikteydim sayfaları geziyodum sonra eşim geldi yanıma arkadan bakıyomuş neler yazılı diye tamamen merak tabi ondan sonra başladı dalga geçmeye ben geyik topiğindeydim orada yazılanları okuyodum ....orda kızlar fıkra yazmışlar başladı demek siz burda kandinize ayıp fıkralar yazıyonuz aaa bak bide geyik topiği açmışlar siz yakında kendinizi aşarsınız geyik gibi boynuz takarsınız eeeeee muhabbetinize uysun demi ve bunun gibi çok şey demek sen beni kandırıyodun faydalı şeyler öğreniyodun senin faydalılar listene fıkradamı giriyor diye bunalıma soktu beni ........tabi kıskançlığından yapıyor ben biliyorum ama bende yakalarım engin yanını.....az gevezeydi ya düştüm diline yeni fıkralarda ne var diyo..........ahhh ahhhh ben bilsem bakarmıydım geyik topiğine .......ama dersimi aldım o evdeyken bakmam bi daha

[Harfleri kısaltarak yazıyorsun,ne demek istediğini anlamakta zorluk çekiyorum bazan

slm canm eşimde sper eksşkligi var ya bide istegi oldugu halde ilişkiye girmiyo yorgun oldugunu falan bagane ediyo sonra konuştugumuzda istek artırcak ve yükseltıcek bi karışım biliyonzmu diye sormak istedim

benimde kasıklarım ağrıyo bu au ilk kez bacaklarım ve sırtım ağrıyo gögüslerimde acıyordu o gecti bende lekelenme yokda canım akıntım katı gibi geliyor kiloduma top gibi toplanıyor ve çok üşüyorum nedense herşeyin hayırlısı canım

nevrom canım rabbim tamamına erdirsin seni ve eşini çok tebrik ederima.s.
rabbim emeğini karşılıksız bırakmadı inancınla,pozitifliğinle meleklerin ilk adımını attı :ecrin_bebek:
halaya yetişemedim vursun davullar,başlasın şenlikler halaya devam kızlar :teytey:
bu nazar boncuğuda kk nın en güzel anniş adayına

48 hours diye bir bitkisel karışımlı kahve var..Ginsengli..... Nette arama yaparsan bulabilirsin....

Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım

kızlar nasılsınız iyimisiniz sesiniz soluğunuz cıkmıyo neler yapıyorsunuz bakalım rabbim nevroyada anneliği nasip etti kızlar inşallah bizlerede

sağol bademcim canım benim...sen de inşallah en kısa zamanda tekrar anne olursun...

Badem cim şimdi ben Akatara gideceğim
bunları alıcam bakalım

teşekkür ederim bilgilerin için
peki çakşır otu (erkek için) ne düşünüyosun :uhm:

ayşeciğim rabbim sana güç, kuvvet versin derdini veren rabbim dermanınıda vermiştir meleklerimiz bizi biz meleklerimizi bekliyoruz inancımız sonsuz birgün mutlaka kavuşacağız senide rabbim daha fazla aratmasın canım neler duyuyoruz burada neler okuyoruz rabbim yeterki ol desin,tevekkülden ayrılmaman dileğiyle :Saruboceq:

Canım hoşgeldina.s.
tekrar başın sağolsun Allah başka acılar vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…