tatlım bizim sperm sayımız düşük sonradan olan bişeymiş üroloğa gidiyo şimdi işte bakalım ilaç kullanıyo ben bitkilerle takviye ediyorummm bu arada 18 aylık evliyim
Canlarım bu saatte anca kafamı kaldırabildimm. mirmirmirmir
Ya dün çok yoruldum , halsiz düştüm. :uhm:
Ya mutluluk sarhoşu oldum. Mayhoşlaştım. :uhm:
Ya da bebişler erken çalışmaya başladılar. :uhm:
Şu an hala gözüm koltukta. kaydirigubbakcemile3
İki gün sonra işe başlayacağımm. Kendimi böyle alıştırırsam sonum kötü. Şimdi mesajlarımızı , topiklerimizi okuyunca gözümüz gönlümüz açılacak inşallahh. delikafaduldenŞeniz
cnm bızımm de sperm sayısı düşüktü hatta bigünlük perhızle 2 mılyon cıkmıştı ,,3günlükle 11 mılyondu suanda toplamda 72mılyn sperm var keçiboynuzu kürü ve klomen ile ..bızde 22aylık ewliyizsositosositoyerimseniben
Canlarım bu saatte anca kafamı kaldırabildimm. mirmirmirmir
Ya dün çok yoruldum , halsiz düştüm. :uhm:
Ya mutluluk sarhoşu oldum. Mayhoşlaştım. :uhm:
Ya da bebişler erken çalışmaya başladılar. :uhm:
Şu an hala gözüm koltukta. kaydirigubbakcemile3
İki gün sonra işe başlayacağımm. Kendimi böyle alıştırırsam sonum kötü. Şimdi mesajlarımızı , topiklerimizi okuyunca gözümüz gönlümüz açılacak inşallahh. delikafaduldenŞeniz
nevromm hoşgeldin cnm bebekler ikizmi benmi kaçırdım acaba :uhm:
arkadaşlar benm betam yüksek çıkıyo ne yapmam lezm korkuyormnevro cvp verirsen sevnrm
Canım arkadaslarım artık hazırım.
Valizimizi topladık.Eşimin artık son olarak kullanacağı ilaçlarıda aldık.
Saat 22.30 da yola cıkıyoruz.Umut tüp bebek , Emre Bakırcıoğlu yapıcak tedaviyi.
Bundan sonrası Rabbime kaldı.Katından tüm dileyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin insallah.
Emeklerimizi bosa cıkarmasın. Kolaylıklar versin
Bu arada artık durumuzuzu tüm sülale biliyor.Bizzat ben acıkladım.Sanki üstümden büyük bir yük kalktı.Özellikle gitmeden hemen önce söledimki yorumları duymayayım.
Ama korktuğum kadar zor olmadı.Herkes önemli olan sizin sağlığınız gerisi bos dedi.
En zor kısmı ise ilk söylediğiniz an .Yengemin 10 yıl cocuğu olmadı.Duyarduymaz ağlamaya basladı cünkü yasadıklarımızı en iyi o biliyor.Tabi onu görünce bende daha fazla dayanamadım
Ama şimdi iyiyim cok sükür.Rabbime güveniyorum sadece.
Derdimiz büyük ama Rabbimiz derdimizden büyük cok sükür
Şimdi içim umut dolu gidiyorum ,umarım dönüşte içimde bebişlerimle geri dönerim.
Haklarınızı helal edin canlarım.Ve ne olur bize bol bol dua edin.
Allah hepinizden razı olsun Sİzleri cok seviyorummm
(Haberleri Banbandan alabilirsiniz sanırım.Evde internet yok.)
Hcg mi bilmiyorm deminki msj kaleye alma bunu okur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?