Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım bizim sperm sayımız düşük sonradan olan bişeymiş üroloğa gidiyo şimdi işte bakalım ilaç kullanıyo ben bitkilerle takviye ediyorummm bu arada 18 aylık evliyim

cnm bızımm de sperm sayısı düşüktü hatta bigünlük perhızle 2 mılyon cıkmıştı ,,3günlükle 11 mılyondu suanda toplamda 72mılyn sperm var keçiboynuzu kürü ve klomen ile ..bızde 22aylık ewliyizsositosositoyerimseniben

canım hoş geldinnnn

klomeni doktor bana bu ay verdi kullanmaya başlıcam adetin 3 günüde senin eşinmi kullandı onu canım CADIARZUCADIARZUCADIARZU

nası bi duygu içindesn nevro peki çalışmak sana zararlı olmuycakmı bide ben yani oldugum için burda merak ettm senin ilk mi anneliğin benide eklemişindir inşallh

canım bu mutluluğun daim olsun hep böle güzel yorğunlukların olsun inşş ve yaşadığın mutluluğun darısı melek bekleyen tüm kader arkadaşlarımızın başına olsun KİB VE DE KÜÇÜK MELEKLERE DUA ET KENDİNE VE BİZLERE :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Canlarım dün konusuna burda açıklık getirmek istiyorum. Yanlış anlaşılmalar olmasın. Size bir gün öncesinden de dediğim gibi sonuçlar geç çıktı. 09:30'da verdik kanı. Sonucu almak 14:45'i buldu. Doktorla görüş eve gel derken saat 15:30 oldu. Bütün günün verdiği yorgunluk sebebiyle eşim hemen bilgisayar başına geçmeme izin vermedi. Uzandığım yerden telefon görüşmelerimi yaptım. Yarım saat oldu olmadı kalktım. Bilgisayarın başına geçtim. Sizlere haber veren mesajımı yazdım , topiğimi açtım. Dışarı yemeğe çıkacaktık. Artık dönüşü de bekleyemezdim. Bekleyemezdiniz.

Kimseyi merakta bırakmak istemezdim. Ama Ege Üniversitesinde bu şekilde oluyor maalesef. Ben bir gece öncesinden size yarın akşam ancak haber veririm derken bunu kastediyordum. Çünkü aşılamalardan tecrübeliydim. Bu açıklamayı getirmek istedim. Sonucu alıp sizlere geç haber vermem söz konusu değil. Bekletmeyi sevmem kesinlikle. Hem de sizlerin benim için çarpan o yüreciklerinizi düşününce bunu hiç yapamam. yasakkelime:asigim:Şeniz

Canım arkadaslarım artık hazırım.
Valizimizi topladık.Eşimin artık son olarak kullanacağı ilaçlarıda aldık.
Saat 22.30 da yola cıkıyoruz.Umut tüp bebek , Emre Bakırcıoğlu yapıcak tedaviyi.
Bundan sonrası Rabbime kaldı.Katından tüm dileyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin insallah.
Emeklerimizi bosa cıkarmasın. Kolaylıklar versin

Bu arada artık durumuzuzu tüm sülale biliyor.Bizzat ben acıkladım.Sanki üstümden büyük bir yük kalktı.Özellikle gitmeden hemen önce söledimki yorumları duymayayım.
Ama korktuğum kadar zor olmadı.Herkes önemli olan sizin sağlığınız gerisi bos dedi.
En zor kısmı ise ilk söylediğiniz an .Yengemin 10 yıl cocuğu olmadı.Duyarduymaz ağlamaya basladı cünkü yasadıklarımızı en iyi o biliyor.Tabi onu görünce bende daha fazla dayanamadım
Ama şimdi iyiyim cok sükür.Rabbime güveniyorum sadece.
Derdimiz büyük ama Rabbimiz derdimizden büyük cok sükür

Şimdi içim umut dolu gidiyorum ,umarım dönüşte içimde bebişlerimle geri dönerim.

Haklarınızı helal edin canlarım.Ve ne olur bize bol bol dua edin.

Allah hepinizden razı olsun Sİzleri cok seviyorummm

(Haberleri Banbandan alabilirsiniz sanırım.Evde internet yok.)

nevromm hoşgeldin cnm bebekler ikizmi benmi kaçırdım acaba :uhm:

Canım bilemiyorum o kısmını. Testi tekrarlamayacaklar. 1 hafta sonra 31 Martta gel keselere bakacağız dediler. O zaman belli olacak. Kan değerleri yanıltıcı olabiliyormuş. Birşey söylenemezdi haliyle. Ama göz kararı çoğul gibi duruyor. Rabbim hayırlısını verecektir. Darısı başına inşallah bitanemm. :1hug: :asigim:

NEVOCUMMMMMMMM :hooray: :dance:

Hamişmisin :CüvCüv:
Rabbim sana şükürler olsun. :Saruboceq:Kaç gündür valiz hazırlamaktan bakamadım topiğe bu ne kadar güzel bir haber böle. :teytey:
Vallahi gitmeden önce bana moral oldu.kaydirigubbakcemile5

Çok sevindim canım arkadasım.Allah kucağınada almayı nasip etsin. :Saruboceq:
Aman dikkat et kendine ii bak fazla yorulma olurmu.
Cok öpüyorum seni canım hadi gözün aydın :CüvCüv:

nevrom inş 30 unda adet olurumda bende 31ınde hastanede olurum asılamaya baslamak için hemde karşılasır konuşurus..

vaveyla cım canım hakkında hayırlsı olsun inş göbüşündde bebişlerinle dönersın sende dıkkat et kendıneee öpüyorum senı cnm

arkadaşlar benm betam yüksek çıkıyo ne yapmam lezm korkuyormnevro cvp verirsen sevnrm

Allahım gönlüne göre versin.:Saruboceq:
İnşallah göbeğinde bebişlerinle dönersin.:Saruboceq:
Dualarımız seninle.:Saruboceq:

Vavelya cığım güzel haberlerle dön inşallah...Senin için özellikle dua etmiştim biliyorsun..Hayırlısı olsun inşallah..a.s.:1hug::Saruboceq:

Hcg mi bilmiyorm deminki msj kaleye alma bunu okur musun

beta hcg yüsekse hamilesin demek canım..kaç çıkıyor değerin ?

Buraya ne olduğunu neyi sorduğunu tam olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışırım ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…