[sıze="2"]hayrun canım bak ben senin yaşadıklarını yaşamadım o yüzden seni anlayamam, eminim çok kötü bi acıdır bebeğini kaybetmek ama lütfen kendini bu kadar üzme.
Eşini de üzme
allahım sana inşallah tekrar bebek verir:saruboceq:
Dua edicem senin için bol bol:saruboceq:[/sıze]
hayrun ağlamamalısın. Rabbim daha büyük hastalalıklar,sorunlar göstermesin. ben hastanede çalışıyorum ve bugun 20 yaşında nişanlı bir kızın rahmini aldılar,myomlar,polipler,urlar herşey mevcutmuş. nişanlısı ziyarete geldiğinde yüzüğü geri vermiş ve evlenemem bu durumda seninle demiş kız. çocukta olsun ben seni istiyorum bebek değil demiş ama ne faydaaaa...:bbo: o yüzden üzülme boşuna ve tedavi için ne gerek,yorsa onu yaptır korkmadan:1hug:
bu arada kız vaveyla nereye gidiyor ben anlamadım?:uhm:
Sevcangoksel çok üzülüyorm biran olsun aklımdan çıkmıyo yasadıklarn hamile görünce içim yanıyo hersey zoruma gidiyo yasadıgım hersey
Allah kahretsin öyle adamıkötükedihüso
ınşallah başkasıyla evlenir ve kendisinde sorun çıkar
Allah kahretsin öyle adamıkötükedihüso
İnşallah başkasıyla evlenir ve kendisinde sorun çıkar
BADEM cim ben aldım söylediklerini ama yeşil çay ekstresi kalmamış
onu koymasam olurmu :uhm:
bide bizim makinalar büyük çekmez diye hayırımı çekmediler ben evde rondadan geçirecem yanlışmı yaparım
:uhm:
fotolarını çekeyimde bi baksüprizzzzz
Bademcim canım benm ya çok üzüldm canm seni bir nebzede olsa anlıyorm galiba canm tedaviylemi olmşyular evde naden yaptn eger kızıyosan soruyorm diye özür dilerm cvp vermeye bilirsin
Canım galiba yanlış anladın..adam bebek olmasada senle evlenirim demiş.ama kız sanırım gurur yapmış istememiş..ben böyle anladım..bu arada özel msjı açtım canım..
evet bademcim doğru anlamışsın...bu arada dünden beri idrarımda yanma vardı ve bugun daha da artınca sabah doktora muayene oldum... idrar sonucum çok kötü çıktı. lökosit 476,eritrosit 83, epitel 26 ve hemoglabin ++ pozitif çıkmış.ayrıca bu ayda adet olamadım ve nedeni nalet olası prolaktin hormonu. ne güzel düşmüştü gene yükseldi. doktor idrar kültürü çıkmadan ilaçta yazamam.böbrekler de taş veya kum olabilir dedi.bakalım cumaya ne olacak...
evet canım benim de kocaeli tıpta ilk micro demememle olmuştu...erken doğum oldu evde aniden..isteyerek ve bilerek doğum yapmadım yani.......rahim ağzı yetmezliği varmış bende..rahim kasılmaya başlamış ve doğum oldu...2 dak içinde 2 bebeğimi de doğurdum..hemde evde ayakta...çok hafif oldukları için hiç canım yanmadan doğdu meleklerim...
Canm banim rabbm en kısa zamanda tekrar nasip etsn gönlüne göre versn sabiha hanımamı gidiyn eray beyemi
evet bademcim doğru anlamışsın...bu arada dünden beri idrarımda yanma vardı ve bugun daha da artınca sabah doktora muayene oldum... idrar sonucum çok kötü çıktı. lökosit 476,eritrosit 83, epitel 26 ve hemoglabin ++ pozitif çıkmış.ayrıca bu ayda adet olamadım ve nedeni nalet olası prolaktin hormonu. ne güzel düşmüştü gene yükseldi. doktor idrar kültürü çıkmadan ilaçta yazamam.böbrekler de taş veya kum olabilir dedi.bakalım cumaya ne olacak...
canm özel ama merak ettm nerde oturuyosn ünüversite ben hastaneye çok yakınım ondan sordumye geldign için soruyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?