Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sagol canm dualarn için hepimize rabbm anneliği tattırsın

Allah kahretsin öyle adamıkötükedihüso
İnşallah başkasıyla evlenir ve kendisinde sorun çıkar

Sevcangoksel çok üzülüyorm biran olsun aklımdan çıkmıyo yasadıklarn hamile görünce içim yanıyo hersey zoruma gidiyo yasadıgım hersey

Hayrun canım ben iki bebeğimi de evde canlı doğum yaptım..ertesi gün de mezara gömdük...beterin beteri vardır...Bak ben bile toparlanmaya meleklerimin kardeşleri olması için çalışıyorum..Daha 39 gün oldu......

BADEM cim ben aldım söylediklerini ama yeşil çay ekstresi kalmamış
onu koymasam olurmu :uhm:
bide bizim makinalar büyük çekmez diye hayıtımı çekmediler ben evde rondadan geçirecem yanlışmı yaparım
:uhm:
fotolarını çekeyimde bi baksüprizzzzz

Son düzenleme:
ınşallah başkasıyla evlenir ve kendisinde sorun çıkar

Canım galiba yanlış anladın..adam bebek olmasada senle evlenirim demiş.ama kız sanırım gurur yapmış istememiş..ben böyle anladım..bu arada özel msjı açtım canım..

Bademcim canım benm ya çok üzüldm canm seni bir nebzede olsa anlıyorm galiba canm tedaviylemi olmşyular evde naden yaptn eger kızıyosan soruyorm diye özür dilerm cvp vermeye bilirsin

İnşallah başkasıyla evlenir ve kendisinde sorun çıkar

kızzz allah seni hamiş etsin emiiii:lepi:
kız nişan atıyor adam değil... kız artık çocuk doğuramam seninle evlenemem diyor. adam da ne kadar önemli değil dese de ağlaya ağlaya ayrıldılarrr... adam giderken hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. ayy çok zordu o durumlarını görmek...:çok üzgünüm:

canım yeşil çay ekstresini ben fazladan koydum..yani şart değil..ama yeşil çay yaprak olarak da satılıyor aktarlarda sanırım.

endometriosizi olanlar için iyiymiş yeşil çay...Rusya da yaygınmış...

Canlarım ben arada son dakika haberi geçiyorum buralardan. Konuşmalarınızı da bölüyorum. Ama bilgilendirmek istiyorum. Çünkü kimseyi kırmak veya alındırmak istemem. Hepinizin mesajlarına dönmeye çalışıyorum. Henüz topiğe hiç bakamadım. Özel ve ziyaretçi mesajlarım dolup taşmıştı önce onları bitirdim. Çünkü belli aralıklarla onlar siliniyor. Allah göstermesin öyle bir zamana denk gelirse okuyamazsam , dönemezsem çok üzülürüm. Bu arada özel mesaj kutum dolmuştu. Ayarladım. Mesaj çekemeyen arkadaşlar olduysa kusura bakmasınlar. Müsaitleşti şimdi. ılginiz desteğiniz için çok teşekkürler. Ben böyle şey görmedim. Ağzım açık yemin ederim. ıyiki varsınız canlarım. Açtığım hamilelik topiğini bitirdikten sonra , buradaki bütün mesajları okuyacağım. Sonra geyik topiğimize bakarım. Sonra açtığım diğer topiklere bakarım. Orda da haber bekleyen çok arkadaş var sağolsun. Burası anavatanım zaten. Burdan kesinlikle bir yere gitmem. Hani yazmıyorum diye sakın unuttum sanmayın. Bak bak yazmıyor bize hiç demeyin. Her yere yetişeceğim Allahın izniyle. Rabbim bebişlerimi göndermiş. Teyzelerine , manevi annelerine minnetimizi sunacağız hakkıyla. :asigim::asigim::asigim:

Bademcim canım benm ya çok üzüldm canm seni bir nebzede olsa anlıyorm galiba canm tedaviylemi olmşyular evde naden yaptn eger kızıyosan soruyorm diye özür dilerm cvp vermeye bilirsin

evet canım benim de Kocaeli tıpta ilk micro demememle olmuştu...Erken doğum oldu evde aniden..İsteyerek ve bilerek doğum yapmadım yani.......Rahim ağzı yetmezliği varmış bende..Rahim kasılmaya başlamış ve doğum oldu...2 dak içinde 2 bebeğimi de doğurdum..Hemde evde ayakta...Çok hafif oldukları için hiç canım yanmadan doğdu meleklerim...

Canım galiba yanlış anladın..adam bebek olmasada senle evlenirim demiş.ama kız sanırım gurur yapmış istememiş..ben böyle anladım..bu arada özel msjı açtım canım..

evet bademcim doğru anlamışsın...bu arada dünden beri idrarımda yanma vardı ve bugun daha da artınca sabah doktora muayene oldum... idrar sonucum çok kötü çıktı. lökosit 476,eritrosit 83, epitel 26 ve hemoglabin ++ pozitif çıkmış.ayrıca bu ayda adet olamadım ve nedeni nalet olası prolaktin hormonu. ne güzel düşmüştü gene yükseldi. doktor idrar kültürü çıkmadan ilaçta yazamam.böbrekler de taş veya kum olabilir dedi.bakalım cumaya ne olacak...

Canm banim rabbm en kısa zamanda tekrar nasip etsn gönlüne göre versn sabiha hanımamı gidiyn eray beyemi

Evet canım prolaktin yüksekse adet gecikir..Vücud kendini hamile sanıyor çünkü..bir de sanırım enfeksiyon var biraz..ilaç verir prolaktinin düşmesi için... enfeksiyon için de antibiyotik verir sanıyorum..Çok geçmiş olsun....:1hug:

canm özel ama merak ettm nerde oturuyosn ünüversite ben hastaneye çok yakınım ondan sordumye geldign için soruyorm

ay nesrın yanma bendede var ya ilk ewlendıgımde cok cektım balayı sistisinden ne guzel gectı dedım devam gene basladı doktorada gıtmedım ofya bende mı gıtsem acaba akşamları yanıo özelllikle sen eşinle durmadan yapınca mıkrop kaptına.sbizde öle cok ilişikye gırınce öle oluora.s:roflol:

canm özel ama merak ettm nerde oturuyosn ünüversite ben hastaneye çok yakınım ondan sordumye geldign için soruyorm

Kocaelide oturmuyorum canım.Boludayım..Kocaelitıpta benim başka bir dr . arkadaşım vardı o tavsiye etmişti burayı...Biz de istanbul uzak ve pahallı olduğu için burayı tercih ettik...

Kızlar çıkmam gerekiyo kayn validm beni bekliyo kızına gidicek bende onun eninde kayn pederimi beklicm ama sizden ayrılamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…