Canlarım dün konusuna burda açıklık getirmek istiyorum. Yanlış anlaşılmalar olmasın. Size bir gün öncesinden de dediğim gibi sonuçlar geç çıktı. 09:30'da verdik kanı. Sonucu almak 14:45'i buldu. Doktorla görüş eve gel derken saat 15:30 oldu. Bütün günün verdiği yorgunluk sebebiyle eşim hemen bilgisayar başına geçmeme izin vermedi. Uzandığım yerden telefon görüşmelerimi yaptım. Yarım saat oldu olmadı kalktım. Bilgisayarın başına geçtim. Sizlere haber veren mesajımı yazdım , topiğimi açtım. Dışarı yemeğe çıkacaktık. Artık dönüşü de bekleyemezdim. Bekleyemezdiniz.
Kimseyi merakta bırakmak istemezdim. Ama Ege Üniversitesinde bu şekilde oluyor maalesef. Ben bir gece öncesinden size yarın akşam ancak haber veririm derken bunu kastediyordum. Çünkü aşılamalardan tecrübeliydim. Bu açıklamayı getirmek istedim. Sonucu alıp sizlere geç haber vermem söz konusu değil. Bekletmeyi sevmem kesinlikle. Hem de sizlerin benim için çarpan o yüreciklerinizi düşününce bunu hiç yapamam. yasakkelime:asigim:Şeniz
Canım arkadaslarım artık hazırım.
Valizimizi topladık.Eşimin artık son olarak kullanacağı ilaçlarıda aldık.
Saat 22.30 da yola cıkıyoruz.Umut tüp bebek , Emre Bakırcıoğlu yapıcak tedaviyi.
Bundan sonrası Rabbime kaldı.Katından tüm dileyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin insallah.
Emeklerimizi bosa cıkarmasın. Kolaylıklar versin
Bu arada artık durumuzuzu tüm sülale biliyor.Bizzat ben acıkladım.Sanki üstümden büyük bir yük kalktı.Özellikle gitmeden hemen önce söledimki yorumları duymayayım.
Ama korktuğum kadar zor olmadı.Herkes önemli olan sizin sağlığınız gerisi bos dedi.
En zor kısmı ise ilk söylediğiniz an .Yengemin 10 yıl cocuğu olmadı.Duyarduymaz ağlamaya basladı cünkü yasadıklarımızı en iyi o biliyor.Tabi onu görünce bende daha fazla dayanamadım
Ama şimdi iyiyim cok sükür.Rabbime güveniyorum sadece.
Derdimiz büyük ama Rabbimiz derdimizden büyük cok sükür
Şimdi içim umut dolu gidiyorum ,umarım dönüşte içimde bebişlerimle geri dönerim.
Haklarınızı helal edin canlarım.Ve ne olur bize bol bol dua edin.
Allah hepinizden razı olsun Sİzleri cok seviyorummm
(Haberleri Banbandan alabilirsiniz sanırım.Evde internet yok.)
beta hcg yüsekse hamilesin demek canım..kaç çıkıyor değerin ?
Canım arkadaslarım artık hazırım.
Saat 22.30 da yola cıkıyoruz.Umut tüp bebek , Emre Bakırcıoğlu yapıcak tedaviyi.
Bundan sonrası Rabbime kaldı.Katından tüm dileyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin insallah.
Bu arada artık durumuzuzu tüm sülale biliyor.Bizzat ben acıkladım.Sanki üstümden büyük bir yük kalktı.Özellikle gitmeden hemen önce söledimki yorumları duymayayım.
Ama korktuğum kadar zor olmadı.Herkes önemli olan sizin sağlığınız gerisi bos dedi.
En zor kısmı ise ilk söylediğiniz an .Yengemin 10 yıl cocuğu olmadı.Duyarduymaz ağlamaya basladı cünkü yasadıklarımızı en iyi o biliyor.Tabi onu görünce bende daha fazla dayanamadım
Şimdi içim umut dolu gidiyorum ,umarım dönüşte içimde bebişlerimle geri dönerim.
ama dr ultrasona koydu 21 1 çıkıyo bide eşinde sorun var 55gün önce kürtaş olmuşum hiç kesilmeyen kanama var offffffff varda var napcam ben bçle ben anneliği hak etmiyomuyum
arkadaşlar benm betam yüksek çıkıyo ne yapmam lezm korkuyormnevro cvp verirsen sevnrm
Canım bilemiyorum o kısmını. Testi tekrarlamayacaklar. 1 hafta sonra 31 Martta gel keselere bakacağız dediler. O zaman belli olacak. Kan değerleri yanıltıcı olabiliyormuş. Birşey söylenemezdi haliyle. Ama göz kararı çoğul gibi duruyor. Rabbim hayırlısını verecektir. Darısı başına inşallah bitanemm. :1hug: :asigim:
CANIM BOLBOL DİNLEN VE BUGÜZEL GÜNLERİN TADINI ÇIKART DARISI BANA VE TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMA.:Saruboceq::Saruboceq:Canlarım bu saatte anca kafamı kaldırabildimm. mirmirmirmir
Ya dün çok yoruldum , halsiz düştüm. :uhm:
Ya mutluluk sarhoşu oldum. Mayhoşlaştım. :uhm:
Ya da bebişler erken çalışmaya başladılar. :uhm:
Şu an hala gözüm koltukta. kaydirigubbakcemile3
İki gün sonra işe başlayacağımm. Kendimi böyle alıştırırsam sonum kötü. Şimdi mesajlarımızı , topiklerimizi okuyunca gözümüz gönlümüz açılacak inşallahh. delikafaduldenŞeniz
ama dr ultrasona koydu 21 1 çıkıyo bide eşinde sorun var 55gün önce kürtaş olmuşum hiç kesilmeyen kanama var offffffff varda var napcam ben bçle ben anneliği hak etmiyomuyum
Canım çok teşekkürler bilgiler için:1hug:
Bende adet düzensizliği sorunu yoktu..Menapoz durumum da yok henüz çok şükür...Ama yumurta kalitesini arttırmak için yapıyorum bunu...Bu arada hamile kalmadan önce tedaviye başlamadan arada civan perçemi oturma banyoları yapmıştım....
Şimdi de tedaviye başlayıncaya dek yaptığım ballı karışımı yemeye devam edicem...:asigim:
Ya arkadaşlar inanın içim daralıyo tarifsiz acı var napcam mutlulu7k için ben yaaaaaaaaa yardımcı olun
Nesrinsavas ve bademcim sabiha hanm rahim duvarı temiz parça yok diyo tahlil böle devm ederse parça diyo moralm bozuk hemde çok şuan bile ağlamadan duramıyorm
Bademcim kesilmeyen kanama ve bel ağrısı kürtaşdan sonra dr gittm beta yüksek bitane daha istedi eger buda yüksek çıkarsa parça almamız gerekir dedi dr bazı hastalıklr var ben sendede var demiyorum ama olabilirde dedi napcam yaa ya bişi varsa bida tüp bebek yaptırdıgımda tutmazsa ben bebeş istiyom
Canım arada kapatıyorum özel mesajları..Şimdi açarım tekrar...a.s.badem sana bişey yazıcaktım
profilin kapalı
Çok iyi yapmışsın akıllı ve zekisin aslında bütün ilaçların temeli bitkiler zaten. Zannediyorum bu gidişle sen nisan mayıs gibi filan tekrar hamile kalırsın. Bu defa tedbirlerini alacağın için hiç bişi olmayacak ben buna eminim. Pofidik pofidik bebelerinialıcaksın kucağına sağlıkla ve hayırlısı ile...
Sevcangoksel çok üzülüyorm biran olsun aklımdan çıkmıyo yasadıklarn hamile görünce içim yanıyo hersey zoruma gidiyo yasadıgım hersey
bitanem dularım senle hayırlısı olsun inşallahyarın dr gitcem bakalım ne zaman aşılama olcam.:sm_cool:
canımsın yorma kendini hoş geldinn:asigim:Canlarım bu saatte anca kafamı kaldırabildimm. mirmirmirmir
Ya dün çok yoruldum , halsiz düştüm. :uhm:
Ya mutluluk sarhoşu oldum. Mayhoşlaştım. :uhm:
Ya da bebişler erken çalışmaya başladılar. :uhm:
Şu an hala gözüm koltukta. kaydirigubbakcemile3
İki gün sonra işe başlayacağımm. Kendimi böyle alıştırırsam sonum kötü. Şimdi mesajlarımızı , topiklerimizi okuyunca gözümüz gönlümüz açılacak inşallahh. delikafaduldenŞeniz
Allah yardımcınız olsun kuzucummm Allah emekleinizi boşa çıkarmasınCanım arkadaslarım artık hazırım.
hayırlısı olsunda sağlıcakla Allah gönlündekini versin:Saruboceq:Canım bilemiyorum o kısmını. Testi tekrarlamayacaklar. 1 hafta sonra 31 Martta gel keselere bakacağız dediler. O zaman belli olacak. Kan değerleri yanıltıcı olabiliyormuş. Birşey söylenemezdi haliyle. Ama göz kararı çoğul gibi duruyor. Rabbim hayırlısını verecektir. Darısı başına inşallah bitanemm. :1hug: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?