Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya arkadaşlar inanın içim daralıyo tarifsiz acı var napcam mutlulu7k için ben yaaaaaaaaa yardımcı olun

bitanem bunu kafaya takma:1hug: biz sana darılırmıyız hiç:asigim:
canım evet genelde devlet ve üniv hastanelerinde tesleri kısa zamanda alamıyorsun...
olsun bitanem hiç önemli değil...
güzel haber geldiye bu herşeye değer:teytey:

canım allah yardımcın olsun...rabbim yüzünü güldürsün(amin)
inşallah döndüğünde ilk yazdığın mesaj hamileyim olur:Saruboceq:
seni özleyeceğiz:asigim:
kendine iyi bakŞeniz

hayırlı günler canlara.s.
ben 2 gündür pek topiğe giremedim:çok üzgünüm: şimdide pazara gitmem lazım...
kızlar ben geçmiş okuyamadım...yani önemli ne var ne yok bilmiyorum...
herkes iyidir inşallah...önemli birşeyler varsa kusuruma bakamyın şekerler
hepinizi öptümŞeniz

beta hcg yüsekse hamilesin demek canım..kaç çıkıyor değerin ?

ama dr ultrasona koydu 21 1 çıkıyo bide eşinde sorun var 55gün önce kürtaş olmuşum hiç kesilmeyen kanama var offffffff varda var napcam ben bçle ben anneliği hak etmiyomuyum

Canımm haydi Allah yolunu açık etsinn. :Saruboceq: Gerçekten çok tatlı bir yol o. İnşallah Rabbim yolunu aydınlatır ve sonunda bebeğinin ya da bebeklerinin müjdesini verir. :Saruboceq: Dualarımız seninle olacak. :Saruboceq: Pozitif sonucu almanı , sonrasında sağlıklı bir gebelik geçirmeni , sağlıkla da kucağına almanı diliyorum bitanemm. :Saruboceq: Allah yardımcınız olsun. :Saruboceq: Seni seviyorum. :asigim: Banban bizi habersiz bırakmasın. Ben ona da sorarım mesajlarla zira. Öptüm çok. Şeniz Şeniz Şeniz

ama dr ultrasona koydu 21 1 çıkıyo bide eşinde sorun var 55gün önce kürtaş olmuşum hiç kesilmeyen kanama var offffffff varda var napcam ben bçle ben anneliği hak etmiyomuyum

Hımmm beta hcg kürtaja rağmen yüksek çıkıyor yani...rahimde parça kalmış mı? ne diyor sabiha hanım? kürtaj sonrası düzensizlik olabiliyormuş adetlerde canım..

Hepimiz anneliği hakediyoruz..Böyle şeyler düşünüp te kendini üzme...

Bademcim kesilmeyen kanama ve bel ağrısı kürtaşdan sonra dr gittm beta yüksek bitane daha istedi eger buda yüksek çıkarsa parça almamız gerekir dedi dr bazı hastalıklr var ben sendede var demiyorum ama olabilirde dedi napcam yaa ya bişi varsa bida tüp bebek yaptırdıgımda tutmazsa ben bebeş istiyom

cnm hayırlı neyse o olsun ikiz üçüz farketmez bize gelriiz sana yardıma kaydirigubbakcemile3

Nesrinsavas ve bademcim sabiha hanm rahim duvarı temiz parça yok diyo tahlil böle devm ederse parça diyo moralm bozuk hemde çok şuan bile ağlamadan duramıyorm

CANIM BOLBOL DİNLEN VE BUGÜZEL GÜNLERİN TADINI ÇIKART DARISI BANA VE TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMA.:Saruboceq::Saruboceq:

hayrun niye anneliği hak etmiyorum diyosun
hepimiz anne olmayı hak ediyoruz
kendini çok yıpratıyosun amaklava:

Çok iyi yapmışsın akıllı ve zekisin aslında bütün ilaçların temeli bitkiler zaten. Zannediyorum bu gidişle sen nisan mayıs gibi filan tekrar hamile kalırsın. Bu defa tedbirlerini alacağın için hiç bişi olmayacak ben buna eminim. Pofidik pofidik bebelerini alıcaksın kucağına sağlıkla ve hayırlısı ile...

Sevcangoksel çok üzülüyorm biran olsun aklımdan çıkmıyo yasadıklarn hamile görünce içim yanıyo hersey zoruma gidiyo yasadıgım hersey

Ya arkadaşlar inanın içim daralıyo tarifsiz acı var napcam mutlulu7k için ben yaaaaaaaaa yardımcı olun

Hayruncum bu ne negatiflik bu ne olumsuzluk kardeşceğezim. Biraz olumlu ol bak önünde nevro örneği var kız cağız senelerdir uğraşıyordu pozitifliği sayesinde ilk denemede hamile kaldı. Sende hamile kalırsın hiç üzülme dert etme. Herşeyin bir doğru zamanı vardır. Herşeyin başı sağlık öncelikle daraltma kendini iyi şeyşer düşünki iyi şeyler olsun..

Nesrinsavas ve bademcim sabiha hanm rahim duvarı temiz parça yok diyo tahlil böle devm ederse parça diyo moralm bozuk hemde çok şuan bile ağlamadan duramıyorm

hayrun ağlamamalısın. Rabbim daha büyük hastalalıklar,sorunlar göstermesin. ben hastanede çalışıyorum ve bugun 20 yaşında nişanlı bir kızın rahmini aldılar,myomlar,polipler,urlar herşey mevcutmuş. nişanlısı ziyarete geldiğinde yüzüğü geri vermiş ve evlenemem bu durumda seninle demiş kız. çocukta olsun ben seni istiyorum bebek değil demiş ama ne faydaaaa...:bbo: o yüzden üzülme boşuna ve tedavi için ne gerek,yorsa onu yaptır korkmadan:1hug:

bu arada kız vaveyla nereye gidiyor ben anlamadım?:uhm:

Canım hepimiz istiyoruz bebiş ya bebişler elbette..beta hcg belki de yavaş yavaş gidiyordur vücudundan..bak parça da kalmamış rahimde..sakin olmaya çalış ki pozitif sonuçlar çıksın...

badem sana bişey yazıcaktım
profilin kapalı
Canım arada kapatıyorum özel mesajları..Şimdi açarım tekrar...a.s.

Canım ben de nisan mayıs gibi tekrar hamile kalmayı umut ediyorum..:Saruboceq:.

Sevcangoksel çok üzülüyorm biran olsun aklımdan çıkmıyo yasadıklarn hamile görünce içim yanıyo hersey zoruma gidiyo yasadıgım hersey

hayrun canım bak ben senin yaşadıklarını yaşamadım o yüzden seni anlayamam, eminim çok kötü bi acıdır bebeğini kaybetmek ama lütfen kendini bu kadar üzme.
Eşini de üzme
Allahım sana inşallah tekrar bebek verir:Saruboceq:
Dua edicem senin için bol bol:Saruboceq:

çok sagolun tesellilerinz için sizler nekadar iyi olumlu insanlarsınz keske daha önceden tanısaydın sizi gerçekten çok sevdim sizi hepiniz melek misinz yoksa ya

yarın dr gitcem bakalım ne zaman aşılama olcam.:sm_cool:
bitanem dularım senle hayırlısı olsun inşallah
canımsın yorma kendini hoş geldinn:asigim:
Allah yardımcınız olsun kuzucummm Allah emekleinizi boşa çıkarmasın
güzel haberlerle gel inşallah

hayırlısı olsunda sağlıcakla Allah gönlündekini versin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…