Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kocaelide oturmuyorum canım.boludayım..kocaelitıpta benim başka bir dr . Arkadaşım vardı o tavsiye etmişti burayı...biz de istanbul uzak ve pahallı olduğu için burayı tercih ettik...

tmm canm yaknzan görüsürz diycektm buralarda bişiye ihtiyacn olursa haber ver olurmu ben hastaneye giderkn hatırler mısın ersoylu kız yurdu var ben orda oturuyorm

tmm canm yaknzan görüsürz diycektm buralarda bişiye ihtiyacn olursa haber ver olurmu ben hastaneye giderkn hatırler mısın ersoylu kız yurdu var ben orda oturuyorm

Tamam canım,inşallah.Kocaelini çok fazla bilmiyoruz..Sadece hastaneyi ve carfurr u...Öpüyorum...

Canm hastaneye az kaldığı vırazlr var oralarda oturuyorz 3tepe olarak geçiyo

:roflol::roflol::roflol:

Ben hiç mikrop kapmam o halde..Çünkü hiç çalışma yapmıyorum...kaydirigubbakcemile3

kızlar iyi akşamlar ben geldim ve bizde 2. aşilamaya start verdik dün ilk iğneyi oldum bugun ikinciyi yapcaz ama hangi saatte yapmak gerekıyor bilen varmi kızlar

birde benim hormonlardan tsh:5.74çıkmış

canım sıkıldı ne olcak şimdi yeni öğrendim sonucu :uhm::uhm::uhm::uhm:

Sanırım sende hipotiroidi var..yani tiroid hormonların az çalışıyor canım....Bir dahiliye uzmanına görünmen gerekiyor...

Aşılamada da iğneleri her gün aynı saatta yapmaya çalışın....

Sanırım sende hipotiroidi var..yani tiroid hormonların az çalışıyor canım....Bir dahiliye uzmanına görünmen gerekiyor...

Aşılamada da iğneleri her gün aynı saatta yapmaya çalışın....

canım teşekkürler pekı bu tsh aşilamayı etkılermı acaba
benım adetim 4 ,5 gün sürüyordu ama buay 3 gün oldu ve kesildı bunla bir alakası varmidir aşilamayı etkilermi uffffffffff ya canım sıkıldı birini düzeltıyoruz biri bozuluyor

şuan başim çok ağrıyor herşeyi takarsan böyle olur
:Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Canım tiroid hormonu eksikliği ya da fazlalığı bebek sahibi olmanı zorlaştırabilir..Ya da bebeğinde ve sende sorunlar çıkabilir..Bu yüzden hemen yarın dahiliye dr una gitmeye çalış derim..TSH nin mutlaka indirilmesi lazım..ılk 3 ay içinde normal değer sınırına ulaştırılması lazım...Tefor ya da levatiron verir dr..Ama önce muayene etmesi lazım....

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun.bende aşılama için start verdiğimde tsh:5,30 çıkmıştı.bu aşılama için engel değil fakat hamile kalırsan düşük riskin oluyo.ben aşılama yapılmadan kendiliğimden hamile kaldım umarım seninde öyle olur.tsh 'ı ihmal etme.ben hemen bi endokrin doktoruna gittim 2 aydır ilaç kullanıyorum şimdi 3.20'lerde git gide düşüyo sende mutlaka endokrin uzmanına görün.
iğnelere gelince dün hangi saatte yaptıysan yine aynı saatte yap bence yada yakınında bir poliklinik falan varsa bi sor derim .herşey gönlünce olsun.

bademim canım çok saol şuan elim ayağima dolşmiş bir durumda tamam yarın ilk iş bir doktor bulmak allah razı olsun rabbim dualrını kabul etsın aminnnn
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

TSH ın hamilelikte 2 ,5 üst sınırında olması bebeklerin ıQ sunu % 10 kadar daha arttırıyormuş...Bilginize arkadaşlar.....:1hug:

bademim canım çok saol şuan elim ayağima dolşmiş bir durumda tamam yarın ilk iş bir doktor bulmak allah razı olsun rabbim dualrını kabul etsın aminnnn
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım dr verdiği ilaçla düşürür..Endişe etme...Şeniz

canim dualarim seninle olucak..
bence hamis kalicaksin..insallah canim yaa...:Saruboceq::Saruboceq:

canim hadi hayirli olsun,hayirlisi olsun..
güzel haberlerini bekliyoruz insallah canimcim:Saruboceq:

canım teşşekkurler biranda telaşa kapıldım kocanın değerlerini düzeltelim derken kendimizden bir haber olduk hayırlısı rabbim herşeyin hayırlısını versin aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

maşallah hepiniz burdasınız.. işi olmayan çıksın çabık öte tarafa kaydirigubbakcemile

alıntılar silindi kapatınca.. aklımda kalanları yazıcam..
sünger hakkında hayırlısı olsun canım.. inş bişey çıkmaz yapılacak testinde.. sağ salim bebeğine kavuşursun..

beter ablacım sende başlıyosun tedaviye hayırlı olur inş sonucu..

vavelya hayırlısı olur inş tedavin ..

daha çok alıntı yapmıştım ama unuttum kusura bakmayın artık.. nevroo sen kendine iyi bak.. kimse alınmaz sana.. olabilir atlanabilirde bi dünya mesaj gelmiştir sana..

Selamlar, burdaki tüm arkadaşlara hayırlı bebekler en kısa zamanda.Kalbim ve dualarım sizlerle...:ecrin_bebek::Saruboceq::CüvCüv:Tülin nasılsın şekerim? Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…