kocaelide oturmuyorum canım.boludayım..kocaelitıpta benim başka bir dr . Arkadaşım vardı o tavsiye etmişti burayı...biz de istanbul uzak ve pahallı olduğu için burayı tercih ettik...
tmm canm yaknzan görüsürz diycektm buralarda bişiye ihtiyacn olursa haber ver olurmu ben hastaneye giderkn hatırler mısın ersoylu kız yurdu var ben orda oturuyorm
Canm hastaneye az kaldığı vırazlr var oralarda oturuyorz 3tepe olarak geçiyo
Allah kahretsin öyle adamıkötükedihüso
İnşallah başkasıyla evlenir ve kendisinde sorun çıkar
ay nesrın yanma bendede var ya ilk ewlendıgımde cok cektım balayı sistisinden ne guzel gectı dedım devam gene basladı doktorada gıtmedım ofya bende mı gıtsem acaba akşamları yanıo özelllikle sen eşinle durmadan yapınca mıkrop kaptına.sbizde öle cok ilişikye gırınce öle oluora.s:roflol:
kızlar iyi akşamlar ben geldim ve bizde 2. aşilamaya start verdik dün ilk iğneyi oldum bugun ikinciyi yapcaz ama hangi saatte yapmak gerekıyor bilen varmi kızlar
birde benim hormonlardan tsh:5.74çıkmış
canım sıkıldı ne olcak şimdi yeni öğrendim sonucu :uhm::uhm::uhm::uhm:
Sanırım sende hipotiroidi var..yani tiroid hormonların az çalışıyor canım....Bir dahiliye uzmanına görünmen gerekiyor...
Aşılamada da iğneleri her gün aynı saatta yapmaya çalışın....
canım teşekkürler pekı bu tsh aşilamayı etkılermı acaba
benım adetim 4 ,5 gün sürüyordu ama buay 3 gün oldu ve kesildı bunla bir alakası varmidir aşilamayı etkilermi uffffffffff ya canım sıkıldı birini düzeltıyoruz biri bozuluyor
şuan başim çok ağrıyor herşeyi takarsan böyle olur :Saruboceq::Saruboceq:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar iyi akşamlar ben geldim ve bizde 2. aşilamaya start verdik dün ilk iğneyi oldum bugun ikinciyi yapcaz ama hangi saatte yapmak gerekıyor bilen varmi kızlar
birde benim hormonlardan tsh:5.74çıkmış
canım sıkıldı ne olcak şimdi yeni öğrendim sonucu :uhm::uhm::uhm::uhm:
bademim canım çok saol şuan elim ayağima dolşmiş bir durumda tamam yarın ilk iş bir doktor bulmak allah razı olsun rabbim dualrını kabul etsın aminnnnCanım tiroid hormonu eksikliği ya da fazlalığı bebek sahibi olmanı zorlaştırabilir..Ya da bebeğinde ve sende sorunlar çıkabilir..Bu yüzden hemen yarın dahiliye dr una gitmeye çalış derim..TSH nin mutlaka indirilmesi lazım..İlk 3 ay içinde normal değer sınırına ulaştırılması lazım...Tefor ya da levatiron verir dr..Ama önce muayene etmesi lazım....
bademim canım çok saol şuan elim ayağima dolşmiş bir durumda tamam yarın ilk iş bir doktor bulmak allah razı olsun rabbim dualrını kabul etsın aminnnn
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim dualarim seninle olucak..
inşallah cucum son umudum bu tedavi .zaten bir daha tedaviye başlamam mümkün değil.eşim bugün belki herşey yoluna giderde tüp bebek deneriz dedi ama.artık ben çok yoruldum ne yapalım halime şükretmem lazım.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.:Saruboceq:
canim hadi hayirli olsun,hayirlisi olsun..Canım arkadaslarım artık hazırım.
Valizimizi topladık.Eşimin artık son olarak kullanacağı ilaçlarıda aldık.
Saat 22.30 da yola cıkıyoruz.Umut tüp bebek , Emre Bakırcıoğlu yapıcak tedaviyi.
Bundan sonrası Rabbime kaldı.Katından tüm dileyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin insallah.
Emeklerimizi bosa cıkarmasın. Kolaylıklar versin
Bu arada artık durumuzuzu tüm sülale biliyor.Bizzat ben acıkladım.Sanki üstümden büyük bir yük kalktı.Özellikle gitmeden hemen önce söledimki yorumları duymayayım.
Ama korktuğum kadar zor olmadı.Herkes önemli olan sizin sağlığınız gerisi bos dedi.
En zor kısmı ise ilk söylediğiniz an .Yengemin 10 yıl cocuğu olmadı.Duyarduymaz ağlamaya basladı cünkü yasadıklarımızı en iyi o biliyor.Tabi onu görünce bende daha fazla dayanamadım
Ama şimdi iyiyim cok sükür.Rabbime güveniyorum sadece.
Derdimiz büyük ama Rabbimiz derdimizden büyük cok sükür
Şimdi içim umut dolu gidiyorum ,umarım dönüşte içimde bebişlerimle geri dönerim.
Haklarınızı helal edin canlarım.Ve ne olur bize bol bol dua edin.
Allah hepinizden razı olsun Sİzleri cok seviyorummm
(Haberleri Banbandan alabilirsiniz sanırım.Evde internet yok.)
TSH ın hamilelikte 2 ,5 üst sınırında olması bebeklerin İQ sunu % 10 kadar daha arttırıyormuş...Bilginize arkadaşlar.....:1hug:
canım teşşekkurler biranda telaşa kapıldım kocanın değerlerini düzeltelim derken kendimizden bir haber olduk hayırlısı rabbim herşeyin hayırlısını versin aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq:canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun.bende aşılama için start verdiğimde tsh:5,30 çıkmıştı.bu aşılama için engel değil fakat hamile kalırsan düşük riskin oluyo.ben aşılama yapılmadan kendiliğimden hamile kaldım umarım seninde öyle olur.tsh 'ı ihmal etme.ben hemen bi endokrin doktoruna gittim 2 aydır ilaç kullanıyorum şimdi 3.20'lerde git gide düşüyo sende mutlaka endokrin uzmanına görün.
iğnelere gelince dün hangi saatte yaptıysan yine aynı saatte yap bence yada yakınında bir poliklinik falan varsa bi sor derim .herşey gönlünce olsun.
maşallah hepiniz burdasınız.. işi olmayan çıksın çabık öte tarafa kaydirigubbakcemile
alıntılar silindi kapatınca.. aklımda kalanları yazıcam..
sünger hakkında hayırlısı olsun canım.. inş bişey çıkmaz yapılacak testinde.. sağ salim bebeğine kavuşursun..
beter ablacım sende başlıyosun tedaviye hayırlı olur inş sonucu..
vavelya hayırlısı olur inş tedavin ..
daha çok alıntı yapmıştım ama unuttum kusura bakmayın artık.. nevroo sen kendine iyi bak.. kimse alınmaz sana.. olabilir atlanabilirde bi dünya mesaj gelmiştir sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?