kızzz allah seni hamiş etsin emiiii:lepi:
kız nişan atıyor adam değil... kız artık çocuk doğuramam seninle evlenemem diyor. adam da ne kadar önemli değil dese de ağlaya ağlaya ayrıldılarrr... adam giderken hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. ayy çok zordu o durumlarını görmek...:çok üzgünüm:
Canlarım ben arada son dakika haberi geçiyorum buralardan. Konuşmalarınızı da bölüyorum. Ama bilgilendirmek istiyorum. Çünkü kimseyi kırmak veya alındırmak istemem. Hepinizin mesajlarına dönmeye çalışıyorum. Henüz topiğe hiç bakamadım. Özel ve ziyaretçi mesajlarım dolup taşmıştı önce onları bitirdim. Çünkü belli aralıklarla onlar siliniyor. Allah göstermesin öyle bir zamana denk gelirse okuyamazsam , dönemezsem çok üzülürüm. Bu arada özel mesaj kutum dolmuştu. Ayarladım. Mesaj çekemeyen arkadaşlar olduysa kusura bakmasınlar. Müsaitleşti şimdi. İlginiz desteğiniz için çok teşekkürler. Ben böyle şey görmedim. Ağzım açık yemin ederim. İyiki varsınız canlarım. Açtığım hamilelik topiğini bitirdikten sonra , buradaki bütün mesajları okuyacağım. Sonra geyik topiğimize bakarım. Sonra açtığım diğer topiklere bakarım. Orda da haber bekleyen çok arkadaş var sağolsun. Burası anavatanım zaten. Burdan kesinlikle bir yere gitmem. Hani yazmıyorum diye sakın unuttum sanmayın. Bak bak yazmıyor bize hiç demeyin. Her yere yetişeceğim Allahın izniyle. Rabbim bebişlerimi göndermiş. Teyzelerine , manevi annelerine minnetimizi sunacağız hakkıyla. :asigim::asigim::asigim:
Canlarım hepinizi kocaman öpüyorumm. Eritiyorum Allahın izniyle mesajları. Buraya da yarın döneceğim inşallah. Sakın unuttuğumu sanmayın sizleri. Ki diğer topikte tek tek cevaplıyorum mesajlarınızı. Burada da okuyacağım daha. Kaç sayfa birikti bakmaya korkuyorumm. delikafadulden delikafadulden delikafadulden Bebişlerim şimdiden fazla mesai yapıyorlar. Ama şikayetçi değiliz. Arada dinlene kalka yapıyoruz birşeyler. Seviyoruz sizi. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. :asigim: :asigim: :asigim:
kıslarrrrr gunaydın şekerler . ben yarın histereskopi olucammmmm ingaaaaaaaa
nesrüüünnnnn kısss nnapaysunnn ben korkayimmmm
Kızlar dün internetten bişey buldum
Tribulus Demirdikeni 500 mg kapsül şeklinde
içinde 100 tane varmış
hem erkek hem kadın içiyomuş.
erkeklerin sperm sayısını arttırıyomuş bide hareketlendiriyomuş
kadınlarda yumurtlamaya yardımcıymış.
ben bundan almak istiyorum
aranızda kullanan varmı?
içinde 100 tane varmış
aranızda kullanan varmı?
içinde 100 tane varmış
aranızda kullanan varmı?[/QUOTE
ben kullanmadım ama kullanan bir arkadaş var. eşinde hiç sperm yoktu. ilk bir ay kullandı 25 tane sperm bulundu.doktoru devam edin demiş.1 ay daha kullandı 80 tane sperm bulundu. tedavi sonucunda da hamiş kaldı. bitkisel bir ilaç olduğu için yan etkisi yokmuş. bizde kullanmayı düşünüyoruz. ama yine de hormonlara bi etkisi olur diye korkuyoruz.
bizde yeni başladık canım bugün 5. günümüz iyi yada kötü bi ektisini görürsek sizleride bilgilendiririm gerçi siz hangie firmanınkine baktınız bilmiyorum ama bizimkinde 80 adet kapsül var sadece erkek içiyo faydasını gören arkadaşın kullandığının aynısı sepe natural yazın orda gıda takviyeleri seçeneğinin içinde firma ilaç olmadığını gıda takviyesi olduğunu söylüyo dolayısıyla yan etkisi olmadığını söylüyo bizde bilmiyoruz yeni başladık bakalım hayırlısı...Kızlar dün internetten bişey buldum
içinde 100 tane varmış
aranızda kullanan varmı?[/QUOTE
ben kullanmadım ama kullanan bir arkadaş var. eşinde hiç sperm yoktu. ilk bir ay kullandı 25 tane sperm bulundu.doktoru devam edin demiş.1 ay daha kullandı 80 tane sperm bulundu. tedavi sonucunda da hamiş kaldı. bitkisel bir ilaç olduğu için yan etkisi yokmuş. bizde kullanmayı düşünüyoruz. ama yine de hormonlara bi etkisi olur diye korkuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?