geçmiş olsun rapunzelim neyseki kistin ilaç tedavisiyle gidecekmiş sen gönlünü ferah tut meleğin yine gelecek annişini bulacak ve hiç bırakmayacak :1hug:merhaba arkadslar bugun dr gıttım..
vee nur topu gıbı bır kıstım var :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
baya buyuk bır kıstmıs 5cm dedı..
oyuzden adetım gecıkmıs..
progestan verdıler...onu bıtırınce adet gelcekmıs...
ve kıstte atılcakmıs adetle..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
genetık testlerımız cıktı ayrıca herseyımız noormal cıktı..pıhtılasma testlerının bır kısmı cıktı..onlrda olumlu..bakalım en o nemlı tahlıller haftaya kaldı
sızlere horman tahlılerımı yazıyor
yorumlarsanız sevınırım
fsh.......2.22
e2..........146 bu yuksek kıstten dolayı tek bunu dedı..
lh.......4.72
prokola... 11.4
şimdiden geçmiş olsun bademcim,benim eşimde tek taraflı oldu basit bir işlem sayılır,rabbim acil şifalar versin...Eşim yarın sabah çift taraflı varikosel ameliyatı olucak..Uyuyamıyorum bir türlü...........içim sıkılıyor................
bakalım dr ne diyecek smhcim sorun neymiş öğrenmiş olursun da ona göre tedavi mi olacak ne olacaksa yapılır canım :1hug:kızlar saat 11:50 dr da randevum var hadi bakalım iki koca ay oldu nerdeyse neden Çok üzgünüm çoookgelmiyomuş benim regli inşallah öğrenirim:Saruboceq:
ve inşallah artık çözüm bulurlar:Saruboceq:
amin capperım ne güzel dile getirmişsin gönülden amiiiinnnnn :Saruboceq:ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA HAMİLE OLMAK İSTEYENLERE MELEKLERİNİ GÖNDER HAMİLE KALANLARADA SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMELERİ VE ZAMANINDA MELEKLERİNE KAVUŞMALARINI SAĞLA.ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ne kadar güzel bu böyle cucummm,çok güzel anlatmış :1rolleyes:
meleğim canını sıkma bu kadar testi tekrarlayın bakalım ne çıkacak eşin inşallah işyerinden iznini alabilir allahım bazı patronlar niye böyle anlayışsızlar,rabbim yardımcınız olsun...:teselli:kızlar günaydın moralim çok bozuldu yaa((((((((((((
eşimin sonuçlarını vereceklerdi laborantla konuştum testi tekrarlıcaz testte canlılıkyok dedi buda herhangi bir su damlasından yada tozdan dolayı olmuş olabilir dedi salı günü tekrar gelsin dedi daha önceki testlerinede baktım dedi siz neden ameliyat oldunuz dedi eşinizin sperm sayısı direk tüp bebeklik bir vaka dedi doktor neden bunu söylemedi dedi anlcaınız çöktüm sabah sabah
eşim işyerinde problemli ben bidaha izin alıpta gidemem diyor adam salı günü gelsin testi tekrarlıcaz diyoo offff allahahım yaa çok sıkıldım ben biyandan polisktik over oldum ne desem boş yaaa
amiiinnnnnnnnnnnnnnn....ALLAHIM BU HAYIR MUBAREK CUMA GÜNÜN YÜZÜ SUYU HURMETİNE SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN HATRINA ŞUANDA TÜM SIKINTI ACI KEDER ÇIKMAZDA OLAN DARA DÜŞMÜŞ KULLARINA SEN MERHAMET ET YARABBİM!! BİZLERİ ELLERİMİZ BOŞ ÇEVİRME BİZ GÜNAHKAR KULLARINA SEN MERHAMET ET BAĞIŞLAMASI BOL OLAN RABBİM SENDEN BASKA GİDECEK YERİMİZ YOK ALLAHIM SENDEN BASKA İSTEYECEK DİLEK KAPIMIZ YOKK SEN BİZİ SIKINTILARIMIZDAN İŞLEDİĞİMİZ GÜNAHLARIMIZDAN KURTAR YARABBİM YÜCE ALLAHIM DERT ÇEKEN DERMAN ARAYAN KULLARININ İMDAT ÇIĞLIKLARINA SEN HAYIRLI ÇARELER HAYIRLI GÜNLER NASİİP ET !!! KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA HAMİLE OLMAK İSTEYENLERE MELEKLERİNİ GÖNDER HAMİLE KALANLARADA SAĞLIKLI HAMİLELİK GEÇİRMELERİ VE ZAMANINDA MELEKLERİNE KAVUŞMALARINI SAĞLA.ŞÜKÜRLER OLSUN SANA RABBİM .... ( amin):Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım çok üzülme...eşinin izin olması zor ama testi 2 kere vermeside sonucun net çıkmamasına neden olabilirdi...kızlar günaydın moralim çok bozuldu yaa((((((((((((
eşimin sonuçlarını vereceklerdi laborantla konuştum testi tekrarlıcaz testte canlılıkyok dedi buda herhangi bir su damlasından yada tozdan dolayı olmuş olabilir dedi salı günü tekrar gelsin dedi daha önceki testlerinede baktım dedi siz neden ameliyat oldunuz dedi eşinizin sperm sayısı direk tüp bebeklik bir vaka dedi doktor neden bunu söylemedi dedi anlcaınız çöktüm sabah sabah
eşim işyerinde problemli ben bidaha izin alıpta gidemem diyor adam salı günü gelsin testi tekrarlıcaz diyoo offff allahahım yaa çok sıkıldım ben biyandan polisktik over oldum ne desem boş yaaa
Bu mubarek cumanın yüzüsuyu hürmetine bir duam var yaradanım kabul eyle...
evsizlere ev,barksızlara bark nasip et eyy yaradan...
borçlulara aydınlığa çıkmayı ihsan eyle...
hastalarına şifa ver...
dertlilerine derman ver..
yolunda kul olanlara huzur dolu bir yaşam ver...
küçücük bir bakışına,mis kokusuna bir evlada hasretle yanan kullarının boynunu bükük bırakma onlara da cennetinden bir evlat nasip et..
hamilelere sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip et..
sen büyüksün allahım şu zavallı kullarının dualarını geri çevirmezsin...
sen dualarımızı kabul et...
amin..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinizin cuması mubarek olsun...
gönlüm yüreğim kalbim sizinle..:1hug:
aminnn....
Rabbim verdiği nimetlerin şükrünü eda etmeyi
Bizim dert olarak gördüklerimize sabır göstermeyi
Hayırlı insanlarla karşılaşmayı
Bizlerinde hayırlı insanlardan olmasını
Hayata geliş gayemizin bilincinde olmayı
Ve bu doğrultuda hayatımıza yön vermeyi
Kısacası her şeyin hayırlısıyla karşılaşmayı nasip eylesin...
canım ben3 ile 5 gün arsı diye biliyorum....yani olabilir...AMA kızlar salı günü 4gün oluyo 4gün normalmi test vermesi için
Eşim yarın sabah çift taraflı varikosel ameliyatı olucak..Uyuyamıyorum bir türlü...........içim sıkılıyor................
kızlar günaydın nasılsınız bizim sonuçlarda çıktı doktor microtese dedi bunun için iyi bir doktor hakkında bilgisi olan varmı sorun azoydu teşekkürler
kızlar saat 11:50 dr da randevum var hadi bakalım iki koca ay oldu nerdeyse neden Çok üzgünüm çoookgelmiyomuş benim regli inşallah öğrenirim:Saruboceq:
ve inşallah artık çözüm bulurlar:Saruboceq:
kızlar günaydın moralim çok bozuldu yaa((((((((((((
Bu mubarek cumanın yüzüsuyu hürmetine bir duam var yaradanım kabul eyle...
evsizlere ev,barksızlara bark nasip et eyy yaradan...
borçlulara aydınlığa çıkmayı ihsan eyle...
hastalarına şifa ver...
dertlilerine derman ver..
yolunda kul olanlara huzur dolu bir yaşam ver...
küçücük bir bakışına,mis kokusuna bir evlada hasretle yanan kullarının boynunu bükük bırakma onlara da cennetinden bir evlat nasip et..
hamilelere sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip et..
sen büyüksün allahım şu zavallı kullarının dualarını geri çevirmezsin...
sen dualarımızı kabul et...
amin..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinizin cuması mubarek olsun...
gönlüm yüreğim kalbim sizinle..:1hug:
günaydın canlar :dance:
dualarımız kabul,cumamız mübarek olsun inşallah :Saruboceq:
kızlar benide listeye ekleyin
benimde aynı eşimin sperm sayısı çok yüksek ama kalitesi düşük dedi doktorum
kıs tülin nerelerdesin sen yaaaa diger topik açılınca unuttun bizi
ya kızlar anlamıyorum buraya bi konu açtım yardımlarınız olur diye hiç kimsede sağolsun bişe yazmadı küstüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?