Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar günaydın moralim çok bozuldu yaa ((((((((((((
eşimin sonuçlarını vereceklerdi laborantla konuştum testi tekrarlıcaz testte canlılıkyok dedi buda herhangi bir su damlasından yada tozdan dolayı olmuş olabilir dedi salı günü tekrar gelsin dedi daha önceki testlerinede baktım dedi siz neden ameliyat oldunuz dedi eşinizin sperm sayısı direk tüp bebeklik bir vaka dedi doktor neden bunu söylemedi dedi anlcaınız çöktüm sabah sabah
eşim işyerinde problemli ben bidaha izin alıpta gidemem diyor adam salı günü gelsin testi tekrarlıcaz diyoo offff allahahım yaa çok sıkıldım ben biyandan polisktik over oldum ne desem boş yaaa

Bu mubarek cumanın yüzüsuyu hürmetine bir duam var yaradanım kabul eyle...

evsizlere ev,barksızlara bark nasip et eyy yaradan...
borçlulara aydınlığa çıkmayı ihsan eyle...
hastalarına şifa ver...
dertlilerine derman ver..
yolunda kul olanlara huzur dolu bir yaşam ver...
küçücük bir bakışına,mis kokusuna bir evlada hasretle yanan kullarının boynunu bükük bırakma onlara da cennetinden bir evlat nasip et..
hamilelere sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip et..
sen büyüksün allahım şu zavallı kullarının dualarını geri çevirmezsin...
sen dualarımızı kabul et...
amin..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepinizin cuması mubarek olsun...
gönlüm yüreğim kalbim sizinle..:1hug:

Rabbim verdiği nimetlerin şükrünü eda etmeyi
Bizim dert olarak gördüklerimize sabır göstermeyi
Hayırlı insanlarla karşılaşmayı
Bizlerinde hayırlı insanlardan olmasını
Hayata geliş gayemizin bilincinde olmayı
Ve bu doğrultuda hayatımıza yön vermeyi
Kısacası her şeyin hayırlısıyla karşılaşmayı nasip eylesin...

selam kızlar cumamız mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşşş...çok güzel dualar etmişsiniz ALLAHIM kabul etsin inşşş...AMııNN..

bu şekilde kendimi işe bile veremiyorum önümde faturralar aramam gerekn birsürü yer kesmem gereken hesaplar ama hiç bişey gelmiyor içimden allah başka dert vermesin nedyimiki yanlzı olmak bu sorunlarla karşılaşmak beni hayaata karşı daha da güçlendiriyor allahım cümlemimzi dualarını bu mübarek günde kabul etsin

geçmiş olsun rapunzelim neyseki kistin ilaç tedavisiyle gidecekmiş sen gönlünü ferah tut meleğin yine gelecek annişini bulacak ve hiç bırakmayacak :1hug:
Eşim yarın sabah çift taraflı varikosel ameliyatı olucak..Uyuyamıyorum bir türlü...........içim sıkılıyor................
şimdiden geçmiş olsun bademcim,benim eşimde tek taraflı oldu basit bir işlem sayılır,rabbim acil şifalar versin...
kızlar saat 11:50 dr da randevum var hadi bakalım iki koca ay oldu nerdeyse neden Çok üzgünüm çoookgelmiyomuş benim regli inşallah öğrenirim:Saruboceq:
ve inşallah artık çözüm bulurlar:Saruboceq:
bakalım dr ne diyecek smhcim sorun neymiş öğrenmiş olursun da ona göre tedavi mi olacak ne olacaksa yapılır canım :1hug:
amin capperım ne güzel dile getirmişsin gönülden amiiiinnnnn :Saruboceq:
ne kadar güzel bu böyle cucummm,çok güzel anlatmış :1rolleyes:
meleğim canını sıkma bu kadar testi tekrarlayın bakalım ne çıkacak eşin inşallah işyerinden iznini alabilir allahım bazı patronlar niye böyle anlayışsızlar,rabbim yardımcınız olsun...:teselli:

amiiinnnnnnnnnnnnnnn....
ne güzel yazmışsın canım...yüreğine sağlık...rabbim dualarımızı kabul etsin...amin...
canım çok üzülme...eşinin izin olması zor ama testi 2 kere vermeside sonucun net çıkmamasına neden olabilirdi...
bence tekrar yapması daha iyi...
rabbim yardımcınız olsun...

amiiiin....canım senin cuman da mübarek olsuna.s.

aminnn....

AMA kızlar salı günü 4gün oluyo 4gün normalmi test vermesi için
canım ben3 ile 5 gün arsı diye biliyorum....yani olabilir...

günaydın canlar :dance:
dualarımız kabul,cumamız mübarek olsun inşallah :Saruboceq:

Eşim yarın sabah çift taraflı varikosel ameliyatı olucak..Uyuyamıyorum bir türlü...........içim sıkılıyor................

geçmiş olsun badem..

kızlar günaydın nasılsınız bizim sonuçlarda çıktı doktor microtese dedi bunun için iyi bir doktor hakkında bilgisi olan varmı sorun azoydu teşekkürler

doktor konusunda bilgim yok canım.. hakkınızda hayırlısı olsun..

kızlar saat 11:50 dr da randevum var hadi bakalım iki koca ay oldu nerdeyse neden Çok üzgünüm çoookgelmiyomuş benim regli inşallah öğrenirim:Saruboceq:
ve inşallah artık çözüm bulurlar:Saruboceq:

hadi kap gel şu adeti.. inş çözümü kolaydır canım anlarlar nedenini..

sağlık olsun aşkmeleği.. mecburen izin alınacak.. keşke 2 kez yapmasaymış eşin.. o zaman ml miktarını yükseltiyor.. bu da 6 günlük perhiz gibi olumsuz sonuç veriyor.. 3 ile 4 gün perhiz süresi normal.. hakkınızda hayırlısını dilerim...

merhaba kızlar.. hayırlı cumalar hepinize.. Allah ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım ya hemen aklın akötü şeyler getirme inş salı günü güzel haberlerle dönceksiniz dualarımızdasın tatlım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: .....ya bu iş yerleri yokmu en acil zamanda problem çıkarırlarrr ne diyim yaaa canını sıkma tatlım olur muu

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: kızlar bu gün süpersiniz inş hep böyle devam eder

günaydın canlar :dance:
dualarımız kabul,cumamız mübarek olsun inşallah :Saruboceq:

amin canım inş amin

ya kızlar anlamıyorum buraya bi konu açtım yardımlarınız olur diye hiç kimsede sağolsun bişe yazmadı küstüm kızlar

cnm benim dur hemen moralini bozma böyle senin problemin çözümsüz diyil geçiyo çoğunlukla eğer kiloluysan biraz vermeye çalış cnm eşinde olmazsa izah etsin çalıştığı yere öle alsın izni

kızlar benide listeye ekleyin
benimde aynı eşimin sperm sayısı çok yüksek ama kalitesi düşük dedi doktorum

merhaba hoşgeldin aramıza.. ayrıntılı sonuçlarınız varsa yazın bi bakalım.. listeye eklenmek içinde muhtemel adet tarihini, sorununuzu , kullandığınız ilaç ve bitkiler varsa onları yazın lütfen.. arkadaşımız ekliyecek sizi.. inş tez zamanda bebeğinizi kavuşursunuz..

kıs tülin nerelerdesin sen yaaaa diger topik açılınca unuttun bizi

eee sidelyacım biraz moral depoluyoruz orda.. eğleniyoruz.. sende gel.. sen niye gelmiyosun.. delikafadulden

ya kızlar anlamıyorum buraya bi konu açtım yardımlarınız olur diye hiç kimsede sağolsun bişe yazmadı küstüm kızlar

canım küsmen hemencik az çok hepimiz iş yerindeyiz bazen konuyla baglantıyı koparıyoruz ama sanırım sen doktor sormuştun değil miiii onla ilgili yardımcı olabilecek mutlaka bir arkadaımız çıkacaktır az bekle olur mu tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…