Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkeze selamlar kızlar hepiniz iyisiniz inş :Saruboceq::Saruboceq:

ne zamandır bu topiğe yazamıyorum ama gözüm üstünüzde :jeyyar::jeyyar:

son listeniz kaçıncı sayfada bacılar??
canım son liste burda ama 1 haftadır güncellenmedi...
nevrom geşmişi bitirdi:lepi:
müsait zamanda güncelleyecektir:asigim:
listede olmayan 1 hamişimiz daha var:lepi: oda ROAY arkadaşımızsositososito
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-5537.html

Evet nevrocum artık daha fazla beraber olucaz inşallah
sen yiğenlerimize iyi bakta fazla buralarda olmasanda olur sadece bize iyi olduğunu bildir o yeter tatlım.... hala inanmıyorum biliyomusun hamiş olduğuna ben böyleysem seni hiç düşünemiyorum şaka gibi herşey ama tabiki Allahtan gerçek:lepi:Şeniz

böyle yazıları okuyunca insan umut doluyor senağlama inşallah ALLAH bize de nasip eder. bugün adet oldum öğlenden beri ağlıyorum. senağlama demek ki bizim vakit daha gelmemiş :çok üzgünüm:

herkeze selamlar kızlar hepiniz iyisiniz inş :Saruboceq::Saruboceq:

ne zamandır bu topiğe yazamıyorum ama gözüm üstünüzde :jeyyar::jeyyar:

son listeniz kaçıncı sayfada bacılar??

Dünürüm listeler pas tuttu. M.Ö. 1200'lü yıllarda yayınlamıştımmm en son. :roflol: :roflol::roflol:

böyle yazıları okuyunca insan umut doluyor senağlama inşallah ALLAH bize de nasip eder. bugün adet oldum öğlenden beri ağlıyorum. senağlama demek ki bizim vakit daha gelmemiş :çok üzgünüm:

Üzülme canım kısmet değilmiş napalım demek dediğin gibi henüz bizim vaktimiz gelmemiş inşallah Rabbim bizede nasip edicek anne olmayı:teselli:

üzülme canım allah daha ağır sınavlardan esirgesin.umudumuz var en azından.bu sefer olmaz ama bi dahaki sefer olur.:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

dünürümmmmm iyisin inş damadıma ve diğer 2 melege iyi bak emii??

bu arada keseleri ne zaman görmeye gidiceksin Allahın izniyle tatlım??

Piki dünürüm bakarımmmm gözümmm gibi. :lepi: :lepi: Keseler için yarın gideceğiz Allahın izniyle. Yine 15:00'lere kadar ordayım. Ve o saate kadar hiç birşey de söylemiyorlar biliyormusun. Ekranı bile görmüyorsun. Uygulama böyle. Rahim ağzındaki yaraları inceletip , kese ve kalp atışlarını hayırlısıyla alınca özele geçmeyi düşünüyorum. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

çokk saol tatlımmm ..
royal arkadaşımızıda tebrik edrim Allahım kucağına aldığı günleri göstersinn inş...darısıda bütün isteyen arkadaşların başına fadiğimmm ŞenizŞeniz

Hoşgeldin canım nevro müsait değil herhalde ben cevaplıyım yarın gidicek keseyi görmeye inşallah.:1hug:

hoşbuldum aymescim saol cevabın içinn Şeniz

Rabbim inş gönlüne göre verir nevronun ...ve hepinizin :Saruboceq::Saruboceq:güzel haberlerle gelsin inş :Saruboceq::Saruboceq:

aaa ne enteresan bi uygulama bacımm ....ama sen sabırlısın maşAllahh ben hamiş olduğumu öğrendiğimin ertesi günü 2 tane dr a gittimm delikafadulden tabi sen bana uyma delikafadulden hadi bakalım kaç minik tatlı melek var karnında hayırlısıyla öğrenelim yarın bitanem ...allahım onları ve seni korusun ...ŞenizŞeniz

:asigim: :asigim::asigim::asigim:

canımm ya üzme kendini Rabbim hakkında hayırlısını versin en yakın zamanda seninde yüzünü güldürsün inşAllahh :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sarı cıvcııvım sana ne kadr kaldı..gebelık takvımınde yook...delikafadulden

Canımm Allah en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ümitsizliğe kapılma ve kendini yıpratma. Biz de o yollardan geçtik. ınan çok uzak değil. Rabbim bağışlar. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
nesrıncım normalde proklatının degerı kac olması lazım.

CANIM PROLAKTİNİN REFERANS DEĞERİ 1,9 İLE 25 ARASIDIR ve benim kimysal gebelik geçirdiğim aydan sonra ki testler hep artış gösteriyor ve enson 52 idi.ilaç kullandım 23 düştü ve ilacı bırakalı 2 ay oldu bu ayki değerim 29.5 ve benim adet olmamı engelliyor...adetimin üzerinden 15 geçti ve ben hala olamadım.buakşam farlutal içmeye başlicam:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…