canım son liste burda ama 1 haftadır güncellenmedi...herkeze selamlar kızlar hepiniz iyisiniz inş :Saruboceq::Saruboceq:
ne zamandır bu topiğe yazamıyorum ama gözüm üstünüzde :jeyyar::jeyyar:
son listeniz kaçıncı sayfada bacılar??
dünürümmmmm iyisin inş damadıma ve diğer 2 melege iyi bak emii??
bu arada keseleri ne zaman görmeye gidiceksin Allahın izniyle tatlım??
herkeze selamlar kızlar hepiniz iyisiniz inş :Saruboceq::Saruboceq:
ne zamandır bu topiğe yazamıyorum ama gözüm üstünüzde :jeyyar::jeyyar:
son listeniz kaçıncı sayfada bacılar??
böyle yazıları okuyunca insan umut doluyor senağlama inşallah ALLAH bize de nasip eder. bugün adet oldum öğlenden beri ağlıyorum. senağlama demek ki bizim vakit daha gelmemiş :çok üzgünüm:
böyle yazıları okuyunca insan umut doluyor senağlama inşallah ALLAH bize de nasip eder. bugün adet oldum öğlenden beri ağlıyorum. senağlama demek ki bizim vakit daha gelmemiş :çok üzgünüm:
dünürümmmmm iyisin inş damadıma ve diğer 2 melege iyi bak emii??
bu arada keseleri ne zaman görmeye gidiceksin Allahın izniyle tatlım??
canım son liste burda ama 1 haftadır güncellenmedi...
nevrom geşmişi bitirdi:lepi:
müsait zamanda güncelleyecektir:asigim:
listede olmayan 1 hamişimiz daha var:lepi: oda ROAY arkadaşımızsositososito
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-5537.html
Hoşgeldin canım nevro müsait değil herhalde ben cevaplıyım yarın gidicek keseyi görmeye inşallah.:1hug:
Piki dünürüm bakarımmmm gözümmm gibi. :lepi: :lepi: Keseler için yarın gideceğiz Allahın izniyle. Yine 15:00'lere kadar ordayım. Ve o saate kadar hiç birşey de söylemiyorlar biliyormusun. Ekranı bile görmüyorsun. Uygulama böyle. Rahim ağzındaki yaraları inceletip , kese ve kalp atışlarını hayırlısıyla alınca özele geçmeyi düşünüyorum. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:asigim::asigim::asigim:Nevrocum bizde dün arı sütü polen bal karışımına başladık. buna ek olarak fındık,fıstık,ceviz, kayısı çekirdeği bala karştırıp sabah akşam yemeye başladık.ve tabi ki keçi boynuzu kürü ve keçi boynuzu pekmezi de var.... bunlar bitince sperm testini tekrarlıyacağız.güncellermisin bilgilerimizi sana zahmet. ayrıca bu ay adetim çok geçikti,eğer pazartesiye kadar gelmezse doktor ultrasonla bakar ilaç yazarım dedi. ve tabi prolaktinim yükselmiş gene...:çok üzgünüm:
arkadaslar merhaba, nevrosky yeni gordum, hamismissin...cok sevindim...ins. agrisiz sizisiz bir hamislik gecirir, bebegini kucagina saglicakla alirsin...
kizlar caksir suyu nu bilen var mi, cok etkiliymiss
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/257470-sprem-sayisini-kalitesini-artiran-caksir-suyu.html
:asigim:
:asigim::asigim::asigim:
aaa ne enteresan bi uygulama bacımm ....ama sen sabırlısın maşAllahh ben hamiş olduğumu öğrendiğimin ertesi günü 2 tane dr a gittimm delikafadulden tabi sen bana uyma delikafadulden hadi bakalım kaç minik tatlı melek var karnında hayırlısıyla öğrenelim yarın bitanem ...allahım onları ve seni korusun ...ŞenizŞeniz
Dünürüm listeler pas tuttu. M.Ö. 1200'lü yıllarda yayınlamıştımmm en son. :roflol: :roflol::roflol:
sarı cıvcııvım sana ne kadr kaldı..gebelık takvımınde yook...delikafadulden
nesrıncım normalde proklatının degerı kac olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?