tamam canim simdi haplarida cikmis oyle diolardi okudugum yerde ben dra sorarim canim peki trental ne icin kulaniyor ya burdaki drlar sanki umursamiolar ben sormustum bi ilac yok mu diye yok dedi bide neden klomeni bana veriyosun diyemeryemcim doktoruna danış yine öyle al.. biz burda bile her eczanede bulamıyoruz.. depolardan getirtiyoruz.. sigorta karşılamıyor.. inş orda bulabilirsin.. L-Arginin Monohydrochlorid ismi.. 250 gr lık kutularda oluyor.. beyaz tuz gibi bişey.. yarım su bardağı suyla karıştırıp sabah akşam aç karnına içilmesi gerekiyor..
kizlar tup bebek forumunda okudum sperm sayisini artirmak icin bi ilac varmis L-ARGININ diye hic duydunuzmu yada kullanan varmi aranizda merak ettim o topikte birisi yazmis faydasinida gormusler
kizlar cevaplarinizi bekliyorum
meryem biz dekullanıyoruz.l-arginine 1.5 aydır.ama henüz test yapmadık ve etkisi olup olmadığını bilmiyoruz..yanında l-carnitine ve e vitamini ve c vitamini bir de çam kabuğu ekstresi kullanıyoruz..bizde varikosel ameliyatı olduk bızım dr umuzda hıcbır ılac vermedı,sordugumuzda bu ılacların hicbirinin kanıtlanmıs etkısının olmadıgını soyledı,dr'umuz prof'du..bızde arastırmalarımız sonucunda bazı şeyler kullanmaya karar verdık,vitamınler,amıno asıtler ve antıoksıdanlar kullanılacaksa eger ,özellikle vitamınlerın, eczanelerde satılan ilaç formunda olanları degıl(cunku ıcerıgınde sentetık barındırıyorlar ve zamanla vucutta bırıkıyormus,özellikle e ve c vıtamını)bitkisel olanları kullanıyoruz..
bence ılac statusunde olanlar doktora danısılmalı..biz arginmax(gnc) kullanıyoruz ve bırcok doktorun hastalarına onerdıgını duyduk,yan etkısının olmadıgı soylenıyor,tamamen dogalmış..ve ıcınde ek olarak , sperm kalıtesıne yukselten çinko ve selenyum da gunluk alınması gereken dozda var..
bir de ek bilgi olarak forumda da cok kullanan var ( evicap) içinde sentetik varmış,çok iyi değilmiş yani...o yuzden uzun sure kullanılacaksa bıtksıel e vıtamını onerdıler bıze,sizin de bılgınız olsun..
benim eşimede ilaç vermedi doktor :sm_confused:
tamam canim simdi haplarida cikmis oyle diolardi okudugum yerde ben dra sorarim canim peki trental ne icin kulaniyor ya burdaki drlar sanki umursamiolar ben sormustum bi ilac yok mu diye yok dedi bide neden klomeni bana veriyosun diye
erkekler icin bi ilac yok dedi onun icin seni yumurtalarin daha cok olursa belki olur diye ve klomeni aldiktan sonra cok kilo alldim ilaclar mahvetti beni sonra tup bebeteki igneler de cok kotu
cok tesekkur edreim canim bilgiler icin bide keci boynuzu kurunu denicem ikisi bi arada kullansa olur mu canim
peki bu vitaminleri eczaneden almadin mi nasil yani bitkisel anlamadim?
kizlar tup bebek forumunda okudum sperm sayisini artirmak icin bi ilac varmis L-ARGININ diye hic duydunuzmu yada kullanan varmi aranizda merak ettim o topikte birisi yazmis faydasinida gormusler
kizlar cevaplarinizi bekliyorum
sen demedin mi canım bişey.. vitaminde mi almıyor..
yok cnm bişe vermedi keçiboynuzu falan kullanıyo sadece ameliyat sonrası test iyi çıktı ondanmı acaba
sen demedin mi canım bişey.. vitaminde mi almıyor..
meryem hapını duymadım canım.. trental da sayı için kullanılıyor.. eşimin ameliyat doktoru klomen verdi.. diğer doktoru klomen hormonlu diye istemedi.. bunları verdi.. belki değiştiririz demişti ama düzelme görülmeye başlayınca değişmedi.. klomen herkese iyi etki yapmıyor.. bünyeye göre değişiyor yani.. keçi boynuzu kürünü kullanın ilaçlarla birlikte bişey olmaz.. biz kullanıyoruz.. ayrıca badem yiyor eşim.. bal.. her gece süt içiriyorum..
olabilir canım.. yedikleri içtikleri şifa olsun inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evet eczanelerde satılıyor solgar,diğeride (gnc) kendi özel mağazaları var ve tamamen dogal, yanı bıtkısel.benım bahsettıgım dıger arkadaslarımın bahsettıgı seyleri, yanı kolmen,trental vb.. tarzı ilaçları doktor kontrolunde almak gerekır...
mesela sperm kalitesı ıcın onerılen bazı vıtamınler var ,, c vitamını ve e vitamını ,bunların da ilaç versiyonları var ,bunlar sentetik barındırıyorlarmıs,onermedıler bıze,bunları da bitkisel kullanıyoruz,çünkü diğerlerı uzun vadede vücutta bırıkıyormus.. (mesela,evicap e vitamını onermedıler,kullanıyorduk degıstırdık..) bunları da 400'lük e vitamını solgardan,1 gr 'lık c vitamını yine bıtkısel bır marka 21st century yada solgar kulanabılırsın,argınmax ı da gnc den aldık..
tamam canim cok saol bilgiler icin birde ilaci ve keci boynuzu kurunu hemen basliyim cunku bize dr uc ay ara verdi 12 mayisa kadar tup bebek sonrasi arasi cunku dis gebelik olmustu sence basliyim simdi anca etkisini gosterir bence sen ne diyosun canim?
bizede hic bir sey vermediydi ama esim hic ameliyat olmadi belki onun icin mi bilmiyorum
Biz kullandık canıım eşime vermişti doktor evicapla beraber ama ne yazıkki biz faydasını göremedik. GNC nin ürünü o.
rica ederim canım.. doktoruna sorup hemen başlayın madem.. dediğin gibi spermler 72 günde bir yenilendiğinden ancak etkisini gösterir.. bizim düzelmeler 6. aydaki testte başladı onu da söyliyim.. eşinin ameliyat olması gerekiyorsa olsun zaman geçirmeden bence.. eğer ilacın etkisi olacak olsaydı verirdi doktor herhalde.. sayınız hareketiniz morfolojiniz nasıldı.. varikosel çıkmışmıydı?
insallah biz fayda goruruz canim dr bize hic bisey vermedi bende kendim arastirmalar yapiyorum
hayir canim varikosel falan yok sadece sayi sorunumuz var belki de ondan ilac vermedi bilmiorum ben keci boynuzuna basliyim hemen ilaci da arastirdim sayiya iyi geliyormus yaziyo
bide bu ilac bitkisel mi canim ben oyle anladim
anladım canım.. tek doktora mı gidiyosunuz.. birden fazla doktora görünmek her zaman iyidir aklında bulunsun.. keçi boynuzu kürüne hemen başlayabilirsin sorun olmaz.. 5-6 tan keçiboynuzunu kaynayan suya kırarak atıyosun.. 3 dk kaynatıp kapağı kapalı şekilde 20 dk demleniyor.. sonra süzüp içicek..3 günde bitirmeli.. ilacın bitkisel olduğu konusunda bi fikrim yok canım.. aminoasitli bir ilaç..
tamam canim coktesekkur ettim rabbim sana saglikli hamislik nasip etsin
evet tek dora gidiyorum canim bakalim temmuzda 2. deneme olacak insallah u sefer allahim izin verir bize ve herkese nasip etsin saglikli bebekler bu sefer de olmazsa turkiyede denicez artik
neyse hadi kendine iyi bak ben anneme gidiyorum aksama grs
rabbim hepmize tez zamanda anne olmayi nasip etsin saglikli hammislikler versin insallah AMINNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?