Kızlar size bişey sorucam.
Akşam hsg filmime bakıyım dedim.
Röntgende sadece sağ tarafta beyazlık var.
Yani sadece sağ tüpe gitmiş gibi sıvı.
Sol taraf karanlık çıkmış.
Ama doktor bana 2 tarafta açık demişti.
Kafama kurt düştü akşam.
Bide doktorun verdiği kağıtta bilateral batına geçiş vardır yazıyo.
Bu ne demek sizce?
kızlar nasılsınız?sevcan yazdığımı anladın değil mi? bu arada özlem yanımdaaa
Arkadaşlar,başka bir marka gebelik testi aldım,yine silik gölge şeklinde 2.çizgi çıktı...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben çok iyiyim vede çok heyecanlıyım bu sabah hastaneden aradılar altı yumoşum döllenmiş yarın sabah transferim var hepinizden dualarınızı bekliyorum bu gece nasıl uyuyucam bilemiyorum transferden sonrada annemde üç gün kalıcam dinleneyim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun :CüvCüv::Saruboceq:
nevrom benım kırmızılar bugun geldı delikafadulden adet tarıhıme 1 nısan dedım ama iyiki bugun geldı :lepi: hesaplarıma göre en uygun gün bugundu yarın doktora gidıorum nevrom hadı hayırlısı inş bende asılamayla bebişime yaklaşırım allahım sen bızede hayırlı saglıklı ewlatlar nasip et yarabbımm:Saruboceq:
insallah canim rabbim hepiniz yardimcisi olsunkızlar merhaba herkese hayırlı gunler dılıyorum.nevro fazla ugrayamıyor heralde.en ok onun mesajlarını gorurdum.ama dınlenmesı lazım dogal olarak..ınsallah onun gıbı bızımde mucızelerımız bırgun gelır..
heja ve btrklc sızlerınde rabbım meleklerınızı gonderır ınsallah burdakı hersez bunu coktan hakettıler zaten bence..
bızde persembe yıne umuttepe unuversıte hastanesındeyız.esımın varıkosel amelıyatı olup olmayacagına karar verılcek..herseyın hayırlısı dıyorum artık..
kizlar tup bebek forumunda okudum sperm sayisini artirmak icin bi ilac varmis L-ARGININ diye hic duydunuzmu yada kullanan varmi aranizda merak ettim o topikte birisi yazmis faydasinida gormusler
kizlar cevaplarinizi bekliyorum
canim cok saol cevabin icin ya burdaki drlar hic bisey tavsiye etmediler klomen bile vermediler klomeni erkeklerin kullandigini burda ogrendim ben klomeni bana vermisti 1 sene boyunca kullandim olmadi asilama yaptik yine olmadir tup bebek yaptik yine olmadi temmuzda yine denicezevet canım eşim kullanıyor.. ameliyat olduğundan beri.. ama doktor tavsiyesi olmadan kullanmanızı önermem.. bizim sayı arttı artık..
Tuliny eşin varikosel ameliyatından sonramı kullnamaya başladı bize doktor vermedi ilaç
kizlar tup bebek forumunda okudum sperm sayisini artirmak icin bi ilac varmis L-ARGININ diye hic duydunuzmu yada kullanan varmi aranizda merak ettim o topikte birisi yazmis faydasinida gormusler
kizlar cevaplarinizi bekliyorum
canim cok saol cevabin icin ya burdaki drlar hic bisey tavsiye etmediler klomen bile vermediler klomeni erkeklerin kullandigini burda ogrendim ben klomeni bana vermisti 1 sene boyunca kullandim olmadi asilama yaptik yine olmadir tup bebek yaptik yine olmadi temmuzda yine denicez
asilamada sayi 2.5 milliondu tup bebekte sayi 15 milliondu esime findik ceviz bal incir yedirdim simdi diyorum bu ilaci kullansak belki biraz daha yukselir ve dogal yoldan hamile kalirim bellki denemek istiyorum
bide internetten baktim larginin cok cesidi var herhalde bana tam ismini yollarmisin canim yada eczanede sperm artirici l-arginin mi diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?