Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız?
btrklc ve heja dualarımız sizinle ,allah yardımcınız olsun :Saruboceq::Saruboceq:

sevcan ,bilateral çift taralfı demek,yani çift taraflı her iki tüpte de geçiş var anlamında..

Arkadaşlar,başka bir marka gebelik testi aldım,yine silik gölge şeklinde 2.çizgi çıktı...

canim belkide dedigin gibi bebisin gelmistir ki insallah oyledir
bencede bi kac gun bekle kan testi yaptir yoksada bosuna heves etmemis olursun

hakkinda hayirlisi neyse mevlam onu versin bugun dualarimiz seninle

hadi canim bakalim insallah bebisine az kalmistir
kolay gelsin yolun acik olsun asilamada canim

kızlar nasılsınız?sevcan yazdığımı anladın değil mi? bu arada özlem yanımdaaa

canım özlem bugün neden orda....

heja ve betercim allah yardımcınız olsun...bebişleriniz size sıkı sıkı tutunur inşallah...

hayırlı günler canlaa.s.

hajam canım tum dualarım senınle..
ınsallah bebisılerın sana sımsıkı tutanacak:Saruboceq::Saruboceq:

beter ablam bu son asılaman :1hug:
ınsallah bu son asılamandada bebsın gelcek..
tekrardan bızlere umut olacaksın..:Saruboceq::Saruboceq:

cornellıacım canım benım..hastalanmısım...
tedavın hayırlı olsun..ınsallah guzel haberlerle doneceksın:Saruboceq::Saruboceq:

tünaydın kızlar buara işlerim okdar yoğunki hiç buraya gelemiyorum arada yazdıklarınızı okuyorum ama henüz bişey yazamadım
eşim yarın testi vericek tekrar inşallah busefer sonuçlar iyidir yada düzelmemişse bile artık tüp bebek için para biriktirmeye başlıcaz bu sürede kendim için bişey yapmak istemiiyorum önce eşim bi sonuçlandırsın işlerini bakalım kısmet rabbim enkısa zamanda isteyenlerin kucaklarını doldursun

özlemcim geçmiş ola inşalah fazla acı çekmessin güzelim
nesrincim görüşemiyoruz uzun zamandır
sevcancım akşam akşam sıkıntıya düşmüşsün ama tecrübelii arkdaşlar sayesinde bak sıkıntın kalktı ortalıktan eşin nemzan test vericek
nevrocum tekrar tebrikler diğer topicte söylemiştim ama burdan da yazayım istedim
rapuzelim inşallah kistin seni biran önce terkeder
hepinize sevgiler işi olanlara kolay gelsin önce bana tabi :))))))))

nevrom ya geçmişte okuyacak olursan ben 27 sinde kırmızılar geldi demiştim. ama ogün 1 damla geldi gerisi yok tertemiz. benim için tarih yazma şimdilik kalsın bakalım olana kadar sökülmeyi bekliyodur muhtemelen

kızlar merhaba herkese hayırlı gunler dılıyorum.nevro fazla ugrayamıyor heralde.en ok onun mesajlarını gorurdum.ama dınlenmesı lazım dogal olarak..ınsallah onun gıbı bızımde mucızelerımız bırgun gelır..
heja ve btrklc sızlerınde rabbım meleklerınızı gonderır ınsallah burdakı hersez bunu coktan hakettıler zaten bence..
bızde persembe yıne umuttepe unuversıte hastanesındeyız.esımın varıkosel amelıyatı olup olmayacagına karar verılcek..herseyın hayırlısı dıyorum artık..

insallah canim rabbim hepiniz yardimcisi olsun
insallah hersey yoluda gider persembe gunu hakkinizda hayirlisi olsun
ALLAHIM TEZ ZAMANDA GONDERECEK MELEKLERIMIZI INSALLAH buna inaniyorum umutlarimizi yitirmiyelim

kizlar tup bebek forumunda okudum sperm sayisini artirmak icin bi ilac varmis L-ARGININ diye hic duydunuzmu yada kullanan varmi aranizda merak ettim o topikte birisi yazmis faydasinida gormusler
kizlar cevaplarinizi bekliyorum

heyyy kızlar nerdesiniz huhuuuu
herkes yemeğe çıktı heralde diğer topicteler heralde
burası boş kaldı burayada gelin burası bizim anavatanımız a.s.

kizlar tup bebek forumunda okudum sperm sayisini artirmak icin bi ilac varmis L-ARGININ diye hic duydunuzmu yada kullanan varmi aranizda merak ettim o topikte birisi yazmis faydasinida gormusler

evet canım eşim kullanıyor.. ameliyat olduğundan beri.. ama doktor tavsiyesi olmadan kullanmanızı önermem.. bizim sayı arttı artık..

evet canım eşim kullanıyor.. ameliyat olduğundan beri.. ama doktor tavsiyesi olmadan kullanmanızı önermem.. bizim sayı arttı artık..
canim cok saol cevabin icin ya burdaki drlar hic bisey tavsiye etmediler klomen bile vermediler klomeni erkeklerin kullandigini burda ogrendim ben klomeni bana vermisti 1 sene boyunca kullandim olmadi asilama yaptik yine olmadir tup bebek yaptik yine olmadi temmuzda yine denicez
asilamada sayi 2.5 milliondu tup bebekte sayi 15 milliondu esime findik ceviz bal incir yedirdim simdi diyorum bu ilaci kullansak belki biraz daha yukselir ve dogal yoldan hamile kalirim bellki denemek istiyorum
bide internetten baktim larginin cok cesidi var herhalde bana tam ismini yollarmisin canim yada eczanede sperm artirici l-arginin mi diyeyim

kızlar nasılsınız?sevcan yazdığımı anladın değil mi? bu arada özlem yanımdaaa

nesrin özlem perdeyi mi aldıracak bugün.. inş hayırlısıyla bundan da kurtulur... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tuliny eşin varikosel ameliyatından sonramı kullnamaya başladı bize doktor vermedi ilaç

evet canım.. ameliyatı geçen sene 25 nisanda oldu.. o zamandan beri içiyor.. sayı 12,800,000 den ml de 29,000,000 ulaştı.. yeni testimiz de 6 nisanda.. bakalım bu kez ne görücez.. neden vermedi ki .. fisfisfis sordunuz mu doktorunuza bunu.. bazılarına vermiyorlar ama nedenini bilmiyorum.. yanında trental 600 ve ace plus selenyum da kullanıyor eşim..

kızlar niye kimse konuşmuyo ya canınızmı sıkkın bugün herkeste bi kasvet var heralde aman kızlar dökün içinizi ne var ne yoksa kalmasın içinizde durdukça acı verir içinize attıklarınız bencede bugün sıkıcı bi gün....

Benim eşim kullanmıştı ve hala kullanıyor L-ARGININ ve L-CARNİTİNE...

Belim ağrıyor,adet olucakmışım gibi..Benim hormonlarım iyice sapıttı sanırım....-tatlicadiarzu-

Bu gün aşılaması,tedavisi olan arkadaşlarımız için her şey yolunda gider inşallah..:Saruboceq:

meryemcim doktoruna danış yine öyle al.. biz burda bile her eczanede bulamıyoruz.. depolardan getirtiyoruz.. sigorta karşılamıyor.. inş orda bulabilirsin.. L-Arginin Monohydrochlorid ismi.. 250 gr lık kutularda oluyor.. beyaz tuz gibi bişey.. yarım su bardağı suyla karıştırıp sabah akşam aç karnına içilmesi gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…