Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer turnayı gözünden vurucaksın
Allah yardımcın olsun:1hug:

İNŞALLAH kızlar umarım bu sefer turnayı gözünden vurmuşuzdur....:lepi:

selam kızlarrrrrrrrrr...uzun zamandır yazmıyodum .....tedavide olan arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız...... sizide pembe köşede görmek nasip olur en kısa zamanda inşallahhhhhhhhhh

ayy çok sevindim ablacım yaaa herşey güzel gitmiş inşallah sonuda böyle güzel olur kaydirigubbakcemile3

canım çok sevindim adına rabbim inş bu sfeer yüzünü yüzümüzü güldürür.inş senden de mutlu bir haber alcaz ben inanyorum kendine dikkat ett

ayy çok sevindim ablacım yaaa herşey güzel gitmiş inşallah sonuda böyle güzel olur kaydirigubbakcemile3

canım çok sevindim adına rabbim inş bu sfeer yüzünü yüzümüzü güldürür.inş senden de mutlu bir haber alcaz ben inanyorum kendine dikkat ett

umarım kızlar herşey 15 gün sonra da böyle güzel haber vermek nasip olur.Şeniz:1rolleyes:

çok güzel anlatmışsın nevroommm :lepi:
rabbim bizlerinkinide yazdırmayı nasip eder inşallah :Saruboceq:

Btrklc aŞılaman hayırlı olsun.
AŞılamada ıalÇaların tamamını mı yarısını mı hasta karŞılıyor.bıze tamamı dendı hastanede dÜn.....................???????????????????????

umarım kızlar herşey 15 gün sonra da böyle güzel haber vermek nasip olur.Şeniz:1rolleyes:

canım inşş inşşş güzel haberler verirsin inş bebişlerine kavuşursun dualarımız hepinize inşşşşşşşşşş her şey güzel olacak
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AŞılamada İalÇaların tamamını mı yarısını mı hasta karŞılıyor.bİze tamamı dendİ hastanede dÜn.....................???????????????????????

canım benim bir tane çocuğum olduğu için hiçbirini karşılamıyor devlet. o yüzden herşey cepten.yani tüp bebek bile denersem ki bu sepebten çok zor.devletin hiçbir katkısı yok.başbakan 3 çöocuk diyor ama ikinci çocuğu istemek bile devlete külfet geliyor.:çok üzgünüm:

özlemcim neler atlatmışsın öyle çok geçmiş olsun o kadar çekmene değsydi bari allah yardımcın olsun canım :1hug:

hayırlı olsun btrcim herşey olumlu başladı öyle devam etti sonuda allahın izniyle pozitif sonuçlanacak :CüvCüv:

:Saruboceq:
canım inşş inşşş güzel haberler verirsin inş bebişlerine kavuşursun dualarımız hepinize inşşşşşşşşşş her şey güzel olacak
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah yeterim umarım bu sefer kavuşrum kuzuma:Saruboceq:

inşallah ceylincim bu sefer çok rbende çok relaxtımmm:1rolleyes:

AŞılamada İalÇaların tamamını mı yarısını mı hasta karŞılıyor.bİze tamamı dendİ hastanede dÜn.....................???????????????????????

canım kusura bakma olaylar arasında kopukluk yaşıyorum sen sonucunu aldınmı

beterimin aşılaması olucak inşş güzeller güzeli kızları olsun inşş ona benzesin..amiinn..nevodan haber varmı kızlar gittimi dr a?..

Beter ablacım aşılaman hayırlı olsun sperm sayısı çok iyiymiş kaç yumoşun oluştu :1rolleyes: bide hangi iğneyi kullandın :asigim:

yeni gelenlere nezdinde ve sana hoş geldiniz diyorum tatlım ne haber yerimseniben yerimseniben yerimseniben
hoşbuldum canımama çıkıyorum şimdi kursa gitmeliyim..
oldu canımmm aşılaması bekliyoruz heyecanlaaa................amin inşşşş....nevrodan haberim yok ama
akşam gelir yazar sanırım inşş bebişleri iyidir nevomun..
Beter ablacım aşılaman hayırlı olsun sperm sayısı çok iyiymiş kaç yumoşun oluştu :1rolleyes: bide hangi iğneyi kullandın :asigim:

saboo canım nasılsın balkafadan haberin varmı söle ona onu çok özledim masa üstü pc alsın bu laptoplar böle zor yapılıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…