Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşimde diyorki akşam doktor tüp bebk derse bi 3yıl bekleriz diyo bakalım hayat daha önümüze neler serecek hastalıklarımızın dermanı var allaha şükür ama beklemek öldürüyo insanı
inşallah umutlarımız yeşerir ve bizlerde hiç ummadığımız anlarda hamiş kalırız

bilmiyorum artık ne istediğimi hamila kalmayı bile düşünemiyorum artık

tatlım insan bazen istemesede öyle düşünüyor inan bende şuan öyleyimm çocuk konusu aklıma gelince hiç olmucakmış gibi geliyor banada hayırlısı diyorum elden bişey gelmiyor rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bilmiyorum artık ne istediğimi hamila kalmayı bile düşünemiyorum artık

hersey üstüste gelince insan bazen böyle karamsar olabiliyor canim..
ama en yakin zamanda bunuda atlatip saglikli bir gebelik yasayacaksin ben inaniyorum..
kötü düsünceleri kafandan atmaya calis..herseyin hayirlisi olsun hakkimizda:Saruboceq:

inş canım yaaa................. o kadar süper bişey olur ki anlatamam.............senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Allah böyle yazmış canım.. alın yazısı .. sıkma canını.. gittiği yerde Allah'ım yüzünü güldürsün kardeşinin.. sen çok güçlüsün bunu da atlatıcan tabi.. kısmet bu işler hayırlısı olsun..

çok uğraştırmışlar seni canım.. histereskopiyi oldun bi daha niye istediler sanki..kimsenin birbirinden haberi yok tabi.. beklemek ve ne olacağını bilmeden beklemek en zoru.. inş hakkında hayırlısı olur canım.. üzülme sen.. Şeniz

canım hoşgeldin
bizi birazda olsa tanıyarak gelmişsin ne güzelkaydirigubbakcemile5
söylenebilecek en güzel şeyleri söylemişsin zaten Rabbim yardımcın olsun

bende bu çocuk sıkıntımdan böyle kurtuldum Allahın izniyle
dedimki gelirse başımın üstünde yeri var
gelmezse benim zaten bir eksiğim yokki
çok iyiyim artık
varsa sıramı bekliyorum yoksada geç kaldığım hayttan tad almaya bakıyorum

evet canım idrar testi yaptım negatif.

zaten kırmızılar tam anlamıyla geldi.
nazlı ve şekilli bir geliş oldu casperım
gözün aydın

yok canım hiç bişey belli değil. kan tahlilleri yaptırıp dahiliyeyey göstericem sonrada ameliyat gunu vericekler.
özlemcim geçmiş olsun
herşey güzel sonuçlanır inş.

cucum senin test günün yaklaşmadı mı

kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.kaydirigubbakcemile3bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedikaydirigubbakcemile3.inşallah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim.:Saruboceq:

btrklc hayırlı olsun, inşallah mutlu haberini alırız.ama anlamadım zaten aşılamada sperm transfer edilmiyor mu ?akşam tekrar ilişki niye önerdi kiCADIARZU

btrklc hayırlı olsun, inşallah mutlu haberini alırız.ama anlamadım zaten aşılamada sperm transfer edilmiyor mu ?akşam tekrar ilişki niye önerdi kiCADIARZU

valla hennas garanti altına almak mı istiyorlar anlamadım.:sm_confused:

beter ablacım sevindim herşeyin yolunda gitmesine.. inş tutunacaklar sana.. artık bebek için gideceksin o hastaneye...

zaten bu durumlarda hep anneler üzülüyor...rabbim yardımcınız olsun...
inşallah güzel bir yuvaları olur...sizinde içiniz rahat eder....

geçmiş olsun canım...testinizde güzel çıkar inşallah....

küre başlamışsınız canım...şifa olur inşallah..
rabbim yardımcınız olsun....

Canım benim adet tarihim boş gözüküyor 22 mart aslında ama hala gelmedi bende beklemedeyim ne yazıkki hormonlar birbirine girdi galiba ne yazıkki:çok üzgünüm:
canım sen test yaptınmı hiç.....

bitanem çok çok geçmiş olsun....ahhh bu hastaneler yokmu...demek o kadar şey yaşadın hala sonuç belli değil...inşallah kısa zamanda halolur herşey....
inşallah canım.....

aaaa betercim maşallah o ne güzel aşılama...demek akşama kadar tv baktın...iyi yapmışsın canım....inşallah şuan bebişin seninledir...

Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer turnayı gözünden vurucaksın
Allah yardımcın olsun:1hug:

beter ablacım sevindim herşeyin yolunda gitmesine.. inş tutunacaklar sana.. artık bebek için gideceksin o hastaneye...

BETER ABLA hayırlısı olsun doktorun nekdar iyi davranmış öyle inşallah emeklerinin karşılığını alırsın

çok sağolun kızlar.diğer dr larımda çok kötü değillerdi.ama bu dr um çok ince ve kibar bir insan ve benim azcık paniğimi anlayan ve beni rahatlatmaya çalışan ilk dr um.umarım eli uğurlu gelir.hemşiresi de öyle çok anlayışlı sürekli beni pozatif olarak etkilemeye çalışıyor.hastaneden çok memnun kaldım.aşılamam ilk kez gerçekten çok özel oldu.umarım sonucu da özel olur.:1rolleyes:

Özlemcim sanada çok geçmiş olsun
gerçekten çok uğraştırmışlar seni o ne öyle ya yok onu yapalım yok bunu yapalım
insanı moralmen çökertiyolar yani bu kadar olmazkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…