anladim canim..insallah bu defa böyle oyalamazlar
sende bir an önce hepsini atlatip hamis kalirsinyerimseniben
bilmiyorum artık ne istediğimi hamila kalmayı bile düşünemiyorum artık
bilmiyorum artık ne istediğimi hamila kalmayı bile düşünemiyorum artık
eşimde diyorki akşam doktor tüp bebk derse bi 3yıl bekleriz diyo bakalım hayat daha önümüze neler serecek hastalıklarımızın dermanı var allaha şükür ama beklemek öldürüyo insanı
inşallah umutlarımız yeşerir ve bizlerde hiç ummadığımız anlarda hamiş kalırız
şşttt kızlar noluyosunuz bakim karamsar gördüm sanki sizi
evet nevro saat kac oldu sen hala burdasin...
hamilelik nasil gidiyo, ben gecmisi okuyamadim, basim dertten kurtulmuyo,testim negatif çikti ona uzulurken, cuma aksami kiz kardesim gorumcemin ogluna kacti, çok zor gunler yasiyorum, insallah bunuda atlatacam
canım sağol.
fadikcimm
aymescim
sevcancım
rylıa
canzi
kıslar okuyamadığım varsa kusura bakmayın çok sağolun
size baştan anlatayım yaşadıklarımı. cuma gunu neredeyse satt 4 e kadar aç bekledim ve histeroskopiyi canlı canlı baygınlık geçirerek oldum. am sonuç uzman olmadığı için teşhis konulamadı.pazartesi gel ameliyat olucaksan karar verelim uzmana gösterelim dediler.yani boşu boşuna histereskopi oldum.
pazartesi aç gittim kan alırkar diye anestezi için ameliyat olucam ya perde alınacak ya perde olup olmadığıda belli değil bu arada laporoskopiyle bakılması gerekiyomuş. neyse uzmanlar ameliyattan 1 gibi çıktılar ben sabahtan öğlene kadar hastanede aç kan alınacak diye bekledim bu arda başka bi doktor ameliyata gerek yok dedi. düşük çok yaparsam o zaman olursun dedi ama zaten ben hamile kalamıyorumki düşük yapayım. oyy oyy tabii bitmedi uzman gördü rahim filmimi felan lap+his olacaksın dedi ve bana kan tahlili yaptırmamaı istedi tabii öğleden sonra kan almadıkları için o da kaldı . olacak o kadar gbiydi yanii 2 gunluk hastahane maceram.
malesef öyle canım :1no2:senağlama
canım hoşgeldinselamün aleyküm
uzun zamandır misafir olarak geliyordum buraya.bazen ağlayıp bazen tebessüm edip gidiyordum.bu gece paylaşmaya karar verdim bu imtihanın duygularını.umarım bazen faydam olur bazen fayda bulurum.ben de 2 mikroenjeksiyon denemesinden eli boş döndüm ve şimdi Allahın hükmünü bekliyorum.zamanla tanıtırım kendimi inşallah.Allah hepimiz için en hayırlı sonları nasip etsin...
bende bu çocuk sıkıntımdan böyle kurtuldum Allahın izniyleya imkansız diye bişey yok ben buna inanıyorum. sen sadece çok kaptırma kendini. olursa harika olur olmazsa tekrar deneriz. benim başka bir arkadaşımın iki tüpüde tıkalıydı ve doktorlar normal yolla ASLA olmaz dediler. tüp bebekle ikizlerini doğurdu. tabi normal olamaz diye dikkat etmemiş. şu an kendiliğinden üçüncüye hamile. ALLAH ol derse herşey olur. seninki neden olmasın. sakin bekle bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum haberlerini.
nazlı ve şekilli bir geliş oldu casperımevet canım idrar testi yaptım negatif.
zaten kırmızılar tam anlamıyla geldi.
özlemcim geçmiş olsunyok canım hiç bişey belli değil. kan tahlilleri yaptırıp dahiliyeyey göstericem sonrada ameliyat gunu vericekler.
cucum senin test günün yaklaşmadı mıhersey üstüste gelince insan bazen böyle karamsar olabiliyor canim..
ama en yakin zamanda bunuda atlatip saglikli bir gebelik yasayacaksin ben inaniyorum..
kötü düsünceleri kafandan atmaya calis..herseyin hayirlisi olsun hakkimizda:Saruboceq:
kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.kaydirigubbakcemile3bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedikaydirigubbakcemile3.inşallah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim.:Saruboceq:
btrklc hayırlı olsun, inşallah mutlu haberini alırız.ama anlamadım zaten aşılamada sperm transfer edilmiyor mu ?akşam tekrar ilişki niye önerdi kiCADIARZU
zaten bu durumlarda hep anneler üzülüyor...rabbim yardımcınız olsun...canim benim insallah yarin aksam guzel haberlerle gelirsin, insallah bebisler guzelce tutunmustur annelerine....
babam karsiydi, bi sorun çikarsa bizde etkileniriz gozumuzun onunde oyle bi kac ornek vardi, bi eve bi kiz dedi, hanimda hiç caba sarfetmeden gitti, annem kotu durumda, onu oyle gorunce kafam karisti, en kucuklerimiz ikiz, ve onlar için 7ay annem yatti ama sonu ne oldu, bu yuzden degermi diyorum bu kadar ugrasiyorum cocuk için ama acaba degermi!!!
neyse canim ben seni tutmayim sen yat dinlen, iyi geceler, size tatli ruyalarŞeniz
geçmiş olsun canım...testinizde güzel çıkar inşallah....günaydın kızlar gününüz hayırlı geççsin inşallah bugün çok yorucu geçmess umarım hala dünden yorgunluğumu atamadım gözlerim ağrıyor
göz kapağmda yeniden şişmeye başladı bakalım tam şişmeden izinde alıpta gidemem bugün eşim spermiogram vericek bakalım sonuçlar nasıl çıkıcak
küre başlamışsınız canım...şifa olur inşallah..
hımm anladım canım
geçmiş olsun diyeyim ozaman:1hug:
inşallah canım
ilk defa bu kadar fazla şeyler kullanmaya başladım
içimdeki ses ise 1 adım daha yaklaştın diyo :dance:
hayırlısıyla inşallah canım
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dediğin gibide bu kadar çok aşılama dendi
deneyeceğim Allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa
fakat bu ay değil ama eşim keçi boynuzu kürüne başladı dr tavsiyesi ile daha 10 gün oldu oda biraz etkisini göstersin inşallah
hemde zaman çok sonra sabredemem :çok üzgünüm:
canım sen test yaptınmı hiç.....Canım benim adet tarihim boş gözüküyor 22 mart aslında ama hala gelmedi bende beklemedeyim ne yazıkki hormonlar birbirine girdi galiba ne yazıkki:çok üzgünüm:
bitanem çok çok geçmiş olsun....ahhh bu hastaneler yokmu...demek o kadar şey yaşadın hala sonuç belli değil...inşallah kısa zamanda halolur herşey....canım sağol.
fadikcimm
aymescim
sevcancım
rylıa
canzi
kıslar okuyamadığım varsa kusura bakmayın çok sağolun
size baştan anlatayım yaşadıklarımı. cuma gunu neredeyse satt 4 e kadar aç bekledim ve histeroskopiyi canlı canlı baygınlık geçirerek oldum. am sonuç uzman olmadığı için teşhis konulamadı.pazartesi gel ameliyat olucaksan karar verelim uzmana gösterelim dediler.yani boşu boşuna histereskopi oldum.
pazartesi aç gittim kan alırkar diye anestezi için ameliyat olucam ya perde alınacak ya perde olup olmadığıda belli değil bu arada laporoskopiyle bakılması gerekiyomuş. neyse uzmanlar ameliyattan 1 gibi çıktılar ben sabahtan öğlene kadar hastanede aç kan alınacak diye bekledim bu arda başka bi doktor ameliyata gerek yok dedi. düşük çok yaparsam o zaman olursun dedi ama zaten ben hamile kalamıyorumki düşük yapayım. oyy oyy tabii bitmedi uzman gördü rahim filmimi felan lap+his olacaksın dedi ve bana kan tahlili yaptırmamaı istedi tabii öğleden sonra kan almadıkları için o da kaldı . olacak o kadar gbiydi yanii 2 gunluk hastahane maceram.
inşallah canım.....eşimde diyorki akşam doktor tüp bebk derse bi 3yıl bekleriz diyo bakalım hayat daha önümüze neler serecek hastalıklarımızın dermanı var allaha şükür ama beklemek öldürüyo insanı
inşallah umutlarımız yeşerir ve bizlerde hiç ummadığımız anlarda hamiş kalırız
kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.kaydirigubbakcemile3bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedikaydirigubbakcemile3.inşallah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim.:Saruboceq:
beter ablacım sevindim herşeyin yolunda gitmesine.. inş tutunacaklar sana.. artık bebek için gideceksin o hastaneye...
BETER ABLA hayırlısı olsun doktorun nekdar iyi davranmış öyle inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?