yok pinkim malesef bende görüşemiyorum geldiğimden beri..saboo canım nasılsın balkafadan haberin varmı söle ona onu çok özledim masa üstü pc alsın bu laptoplar böle zor yapılıyoo
canım benim bir tane çocuğum olduğu için hiçbirini karşılamıyor devlet. o yüzden herşey cepten.yani tüp bebek bile denersem ki bu sepebten çok zor.devletin hiçbir katkısı yok.başbakan 3 çöocuk diyor ama ikinci çocuğu istemek bile devlete külfet geliyor.:çok üzgünüm:
canım kusura bakma olaylar arasında kopukluk yaşıyorum sen sonucunu aldınmı
evet.negatif sonucum.
Arkadaşlar devlet aşılamada ilaçları ödüyor mu,ödemiyor mu?son günlerde aşılama yaptıranlar size bu soruuuuuuuu..........el cevappppppppp lütfeeeeeen
canım sağol.
fadikcimm
aymescim
sevcancım
rylıa
canzi
kıslar okuyamadığım varsa kusura bakmayın çok sağolun
size baştan anlatayım yaşadıklarımı. cuma gunu neredeyse satt 4 e kadar aç bekledim ve histeroskopiyi canlı canlı baygınlık geçirerek oldum. am sonuç uzman olmadığı için teşhis konulamadı.pazartesi gel ameliyat olucaksan karar verelim uzmana gösterelim dediler.yani boşu boşuna histereskopi oldum.
pazartesi aç gittim kan alırkar diye anestezi için ameliyat olucam ya perde alınacak ya perde olup olmadığıda belli değil bu arada laporoskopiyle bakılması gerekiyomuş. neyse uzmanlar ameliyattan 1 gibi çıktılar ben sabahtan öğlene kadar hastanede aç kan alınacak diye bekledim bu arda başka bi doktor ameliyata gerek yok dedi. düşük çok yaparsam o zaman olursun dedi ama zaten ben hamile kalamıyorumki düşük yapayım. oyy oyy tabii bitmedi uzman gördü rahim filmimi felan lap+his olacaksın dedi ve bana kan tahlili yaptırmamaı istedi tabii öğleden sonra kan almadıkları için o da kaldı . olacak o kadar gbiydi yanii 2 gunluk hastahane maceram.
kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.kaydirigubbakcemile3bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedikaydirigubbakcemile3.inşallah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim.:Saruboceq:
evet yaklasti canim 6 nisanda Allah izin verirse...canım hoşgeldin
bizi birazda olsa tanıyarak gelmişsin ne güzelkaydirigubbakcemile5
söylenebilecek en güzel şeyleri söylemişsin zaten Rabbim yardımcın olsun
bende bu çocuk sıkıntımdan böyle kurtuldum Allahın izniyle
dedimki gelirse başımın üstünde yeri var
gelmezse benim zaten bir eksiğim yokki
çok iyiyim artık
varsa sıramı bekliyorum yoksada geç kaldığım hayttan tad almaya bakıyorum
nazlı ve şekilli bir geliş oldu casperım
gözün aydın
özlemcim geçmiş olsun
herşey güzel sonuçlanır inş.
cucum senin test günün yaklaşmadı mı
canimmm cok sevindim herseyin yolunda gitmesine,hayirli olsun bitanem..insallah hamissin bu defa:içelim:kızlar merhaba dün aşılamam oldu.bu sefer her yönden rahatttı ortam.bize bir oda verdiler .eşim ve ben ilk kez rahat bir şekilde davrandık.aşılamam da doğum hanede değil bu oda da oldu.aşılamam bitince dr yarım saat dinlendiketen sonra evine gidip iki tane yastık koy bacaklrının altına eline kumandayı al.akşama kadar ne kadar sıkıcı kadın programı varsa seyret dedi.kaydirigubbakcemile3bugün içinde ağır iş yapma akşam eşinl ilişkiye gir dedi dr.cuğum.
18,000,000 üstü hızlı haerkertli sperm aşılandı.adet görürsen 3,günü gel dedi.seni hamile bırkmak için saçımızı başımızı süpürge etcez artık ne yapalım dedikaydirigubbakcemile3.inşallah kızlar hamile kalpı o hastaneye giderim.:Saruboceq:
üffff yaaa madem uzman değilmiş bakan doktor seni niye yatırmışlarr o masayaaklava: klava: inşş bu kadar uğraşına değer canım
hadi canım hayırlı olsun aşılaman inşş gelir bu sefer bebişin..:saruboceq:
gün aşırı çalışmaları ihmal etmeyin :jeyyar:
üffff yaaa madem uzman değilmiş bakan doktor seni niye yatırmışlarr o masayaaklava: klava: inşş bu kadar uğraşına değer canım
hadi canım hayırlı olsun aşılaman inşş gelir bu sefer bebişin..:Saruboceq:
gün aşırı çalışmaları ihmal etmeyin :jeyyar:
evet yaklasti canim 6 nisanda Allah izin verirse...
umutla heyecanla bekliyorum bakalim:Saruboceq:
canimmm cok sevindim herseyin yolunda gitmesine,hayirli olsun bitanem..insallah hamissin bu defa:içelim:
Beter ablacım aşılaman hayırlı olsun sperm sayısı çok iyiymişkaç yumoşun oluştu :1rolleyes: bide hangi iğneyi kullandın :asigim:
canım evet başbakan kendiliğinden gelen çocuklar istiyor zahmetsiz bizin anne olmaya hakımız yok zira aksi düşünülse bize destek verilirdibu konu bence gündemde tutulmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?