Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saboo canım nasılsın balkafadan haberin varmı söle ona onu çok özledim masa üstü pc alsın bu laptoplar böle zor yapılıyoo
yok pinkim malesef bende görüşemiyorum geldiğimden beri..
ama özledim mikropu :asigim: inşallah yapılır haftasonuna kadar gelir
Bursaya annesine gidicekti nisanda.. inşallah gitmeden görüşürüz
:çok üzgünüm:

canım evet başbakan kendiliğinden gelen çocuklar istiyor zahmetsiz bizin anne olmaya hakımız yok zira aksi düşünülse bize destek verilirdibu konu bence gündemde tutulmalı

kızlar bir şey soracam siz geyike nasıl giriyorsunuz ben bilmiyorum

evet.negatif sonucum.
Arkadaşlar devlet aşılamada ilaçları ödüyor mu,ödemiyor mu?son günlerde aşılama yaptıranlar size bu soruuuuuuuu..........el cevappppppppp lütfeeeeeen

hadi yaaa canım benim çok umutluyduk inş hiç bişeye gerek kalmadan gelir meleklerin tatlımmm

üffff yaaa madem uzman değilmiş bakan doktor seni niye yatırmışlarr o masayaa klava:klava: inşş bu kadar uğraşına değer canım

hadi canım hayırlı olsun aşılaman inşş gelir bu sefer bebişin..:Saruboceq:
gün aşırı çalışmaları ihmal etmeyin :jeyyar:

nevro canım bu arada adet günümde soru işareti var önemlimi bilmiyorum ama adet günüm 28 mart

evet yaklasti canim 6 nisanda Allah izin verirse...
umutla heyecanla bekliyorum bakalim:Saruboceq:

canimmm cok sevindim herseyin yolunda gitmesine,hayirli olsun bitanem..insallah hamissin bu defa:içelim:

öylee şekerim deneme tahtası gibi eee araştırma hastanesi şimdi takrar lap+his yapacaklar iice araştırcakalr

nurkrp evet canım benimki biraz nazlı böyle. bebiş olmadığı sürece gelmemesinden iyidir ne diyeyim ama keşke bebiş olsaydıda hiç gelmeseydi.kısmet.

btrklc canım aşılaman hayırlı olsun. inşallah dediğin gibi özel olur ve bebişine kavuşursun tatlım. hadi hayırlısı.

ayyyyyyy nevrocum bugün keseyi görecekler dimi. acaba kaç tane 2 kesin bencede 3. var gibi mi sanki değere göre. hayırlısı olsun hakkında.

özlemim ya geçmiş olsun. madem uzman yok neden uğraştırdılar seni böyle.canımızı yolda mı bulduk sanıyo bunlar ya çok kızdım şimdi onlaraklava:

evet yaklasti canim 6 nisanda Allah izin verirse...
umutla heyecanla bekliyorum bakalim:Saruboceq:

canimmm cok sevindim herseyin yolunda gitmesine,hayirli olsun bitanem..insallah hamissin bu defa:içelim:

Beter ablacım aşılaman hayırlı olsun sperm sayısı çok iyiymiş kaç yumoşun oluştu :1rolleyes: bide hangi iğneyi kullandın :asigim:

canım evet başbakan kendiliğinden gelen çocuklar istiyor zahmetsiz bizin anne olmaya hakımız yok zira aksi düşünülse bize destek verilirdibu konu bence gündemde tutulmalı

kızlar çok sağolun güzel mesajlarınız için.canım yetercim sorma ben geçen aşılmamın birinde bana uygulam yapılırken yanımdaki masada kürtaj olan biri vardı.inanılmaz moralim bozulmuştu.rabbim gerçekten arattırmasın bunun acısını bizler çok iyi biliyoruz.a.s.sabırsız 2 tane sağlıklı yumoşum vardı hemde sağ yumurtalıkda fostimon 150 ml 6 tane merional 150ml bir tane ovitrall çatlatma iğnesi.
i

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…