Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hiç üzülme Allah en kısa sürede tekrar nasib etsin sanada isteyen herkesede bu sefer sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah bir kere olmuş bence çoook ümit verici bir kez daha neden olmasın sonuçta nedeni de bulunmuş bu sefer önlemini de alacaksın :)

Üzülmemek mümkü mü canım? 2 bebeğim de canlı olarak avcuma doğdular ve onları ertesi gün eşimle mezara gömdük,Kefenlerini öptük................

slm kızlar 17 gun aradan sonra mrb 17 gundur hastanedeydim cok buyuk bi kanamayla yattım tehliegecmedi bebegim cok sukur iyi normal herseyi eve geldim bugun cok bunaldım hastanede insallah kalır bebegim dualarınıza ihtiyacım var

slm kızlar 17 gun aradan sonra mrb 17 gundur hastanedeydim cok buyuk bi kanamayla yattım tehliegecmedi bebegim cok sukur iyi normal herseyi eve geldim bugun cok bunaldım hastanede insallah kalır bebegim dualarınıza ihtiyacım var

canım gecmıs olsun ınslalh bebegın sana sıkı sıkı tutunur annesı.dualarımız senınle.:Saruboceq:

Allah sağlıklı ve zamanında bir doğum nasib etsin inşallah canım..:Saruboceq:

buddy,sadece tek bir doktorun bilgisine güvenme bence,bizim de morfolojimiz %1 bazen sıfır..yapacak birşey yok demekle dr senin moralini bozmuş..bu şekilde güzel sonuç alan arkadaşlarımız var,forumda tess arkadaşımızın da sorunu bizimle aynı ve amerikan forumlarını gezmiş, birçok doktorla görüşmüş bu morfoloji hakkında bu konuyu oku ve tess'le irtibata geç istersen..bizim de morfoloji problemimiz olduğu için sürekli araştırıyorum..onun eşine mikro tese önermişler, testisten alınan spermlerde ,dölleme yeteneği daha yüksekmiş..buradan bakabilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/265014-arkadaslar-tese-hakkinda-sorum-olacak.html

ncinar çok geçmiş olsun,inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
newrovum benide eklermisin canım listeye.morfoloji yüzde 1.4,5 yıllık ewliyim..2,5 yıldır istiyoruz.1 başarısız tüp bebek demesi.2.deneme nisan sonu.çooook öpüyorum canımmmmmmmmmm...

canim baya bi problem yasamissin sen insallah bundan sonra hersey sorunsuz olur
saglikla zamaninda alirsin yavrunu kucagina

nçınar çok geçmiş olsun bebeğin seninle önemli olan bu sağlıkla gelsin inşallah a.s.

Herkesler tedavide maşallah ne güzel
biz ise 7ay ara verdik eylül ekim gibi tüp bebe deneriz dedi doktorum
:1ninca:

Allah yardımcın olsun.. bu kadar atlatmışsın bundan sonra bebişin bırakmaz inş seni.. hayırlı sağlıklı doğum olsun kucağına al işn bebeğini..

Herkesler tedavide maşallah ne güzel
biz ise 7ay ara verdik eylül ekim gibi tüp bebe deneriz dedi doktorum :1ninca:

herşeyde bir hayır vardır canım.. belki o arada sürpriz yapar sana.. olmaz deme iyi düşün iyi olsun.. umutla bekle yine sen.. Şeniz

herşeyde bir hayır vardır canım.. belki o arada sürpriz yapar sana.. olmaz deme iyi düşün iyi olsun.. umutla bekle yine sen.. Şeniz
ıNŞALLAH DEDıĞıN GıBı OLUR CANIM tüp bebeninde garantisi yokki nasip kısmet işi bunlar rabbim ol demeyince olmuyor işte .. bol bol dua edicez birbirimiz için::Saruboceq:

Nevronun 3 embriyosu bölündü 6 bebeği olucak galiba şaşkınlıktan mı gelemiyo ne delikafadulden

inşallah herşey istediğin gibi gelişir bu sefer ki tedavinde herşey yoluda gider

çok geçmiş olsun canım rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kizlar tup bebek forumunda okudum sperm sayisini artirmak icin bi ilac varmis L-ARGININ diye hic duydunuzmu yada kullanan varmi aranizda merak ettim o topikte birisi yazmis faydasinida gormusler
kizlar cevaplarinizi bekliyorum

bizde kullandık canım l-arganineyi tedavide ve ekstra bitkisel bir karışım da kullandık son sperm testinde bayagı yükselmne olmuştu

Nevrocum yoksun hala işten çıktım koşa koşa eve geldim ve hemen bilgisayarı açıyorum senden haber varmı diye ama gelmemişsin daha kociş önce yemek yeseydik diyo bende olmaz yemekten daha önemli şeyler var şimdi nevrodan haber bekliyorum dedim manyaksın sen valla ne yaparsan yap dedi en sonunda anladıki baş edemiycek rahat bırakıyım bare dedi bence:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…