Eşimin morfolojisine bakılmadı canım..Sadece ağır oligospermisi var...600.000 falan toplam sperm..1 milyon bile yok yani..Biz tedaviye başlamadan evvel yaptırmak istedik bazı testleri..ilk denememizde oldu..1 buçuk yıllık evliyiz henüz..bebekler de iyi gelişiyordu ki sağlıklı,canlı olarak doğdular..dr lar rahim ağzını ölçmeyi ihmal ettikleri için şu an mezarda 2 yavrukuşum....(((((
hiç üzülme Allah en kısa sürede tekrar nasib etsin sanada isteyen herkesede bu sefer sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah bir kere olmuş bence çoook ümit verici bir kez daha neden olmasın sonuçta nedeni de bulunmuş bu sefer önlemini de alacaksın :)
slm kızlar 17 gun aradan sonra mrb 17 gundur hastanedeydim cok buyuk bi kanamayla yattım tehliegecmedi bebegim cok sukur iyi normal herseyi eve geldim bugun cok bunaldım hastanede insallah kalır bebegim dualarınıza ihtiyacım var
slm kızlar 17 gun aradan sonra mrb 17 gundur hastanedeydim cok buyuk bi kanamayla yattım tehliegecmedi bebegim cok sukur iyi normal herseyi eve geldim bugun cok bunaldım hastanede insallah kalır bebegim dualarınıza ihtiyacım var
nevro gelmedi dimi neyse ben çıkıyorum.iyi akşamlar. artık evdeyken bakarım son duruma
--------------------------------------------------------------------------------
herkese merhaba uzun zamandır giremiyordum ...
eşimde morfoloji %0 idi beni hatırlarsanız
Bir negatif aşılamam var bu sizlerle görüşemedim süre içersinde mikroenjeksiyon denemem oldu
maalesef onca sıkıntıya rağmen döllenme bile olamadan tedavim yarım kaldı .
3 yumurta toplandı ama bunların hiçbirisi döllenemdi .
ıkinci yi deneyeceğim ama moralim o kadar bozuk ki ...
Kendimi nasıl sakinleştireceğimi bile bilemiyorum
Sanırım mikro da morfolojinin sorun olmayacağına kendimi okadar inandırmışım ki epey büyük hayal kırıklığı yaşadım
Benim gibi hiç döllenme yaşamayan var mı ?
Uzun protokol denenmişti şimdi dr kısa deneyelim ikincide de aynı şey olur sa yapacak bişiy yok sperm yumurtayı döllüyemiyor dedi...
Yani başak şans tanımıyor tabiiki kararı ben vereceğim ama çok tecrübeli bir dr. o ümitsiz konuştukça ümitsizliğim üzüntüm kat kat arttı
Herkesler tedavide maşallah ne güzel
biz ise 7ay ara verdik eylül ekim gibi tüp bebe deneriz dedi doktorum :1ninca:
ıNŞALLAH DEDıĞıN GıBı OLUR CANIM tüp bebeninde garantisi yokki
herşeyde bir hayır vardır canım.. belki o arada sürpriz yapar sana.. olmaz deme iyi düşün iyi olsun.. umutla bekle yine sen.. Şeniz
--------------------------------------------------------------------------------
herkese merhaba uzun zamandır giremiyordum ...
eşimde morfoloji %0 idi beni hatırlarsanız
Bir negatif aşılamam var bu sizlerle görüşemedim süre içersinde mikroenjeksiyon denemem oldu
maalesef onca sıkıntıya rağmen döllenme bile olamadan tedavim yarım kaldı .
3 yumurta toplandı ama bunların hiçbirisi döllenemdi .
İkinci yi deneyeceğim ama moralim o kadar bozuk ki ...
Kendimi nasıl sakinleştireceğimi bile bilemiyorum
Sanırım mikro da morfolojinin sorun olmayacağına kendimi okadar inandırmışım ki epey büyük hayal kırıklığı yaşadım
Benim gibi hiç döllenme yaşamayan var mı ?
Uzun protokol denenmişti şimdi dr kısa deneyelim ikincide de aynı şey olur sa yapacak bişiy yok sperm yumurtayı döllüyemiyor dedi...
Yani başak şans tanımıyor tabiiki kararı ben vereceğim ama çok tecrübeli bir dr. o ümitsiz konuştukça ümitsizliğim üzüntüm kat kat arttı
kizlar tup bebek forumunda okudum sperm sayisini artirmak icin bi ilac varmis L-ARGININ diye hic duydunuzmu yada kullanan varmi aranizda merak ettim o topikte birisi yazmis faydasinida gormusler
kizlar cevaplarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?