Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar çok güzel bir albüm ama benim pskolojim kaldırmıyor

tulinnn avartana bayildimmm
naberler nasilsinnn

iyiyim ebru sen nasılsın.. dün seni tatille ilgili topiğe bakarken gördümde ondan öyle yazdım ..

sabırsızlıkla bekleyeceğim bakalım nisan ayı ne olacak

az kaldı bekle bakem..

kız tulinn belli değilmi hala nisanın hayvanıkaydirigubbakcemile3

sende mi bürütüs burda mı soruyosun yavriii... belli gibi.. baharda hepsi bi miskinmiş ki sorma.. nisanda çiftleşen yok gibi.. tosbağalar çok yavaş.. en hızlısını buldum.. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sözleri böyleyse ben dinlemeye dayanamam valla zaten başım dumanlıı -tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu- senağlama senağlama senağlama

özlem geçmiş olsun neler yaşamışsın böyle Allah yardımcın olsun canım a.s.

sağol canım ALLAH razı olsun :Saruboceq:

canlar ben çıkıyorum artıkın
aymes+, buddy, casper33+, ebrubu, muvahhide, nur krp, ozlem82do+, papatya_ek, tuliny+, yeteeeeer+, ^^sabirsiz^^
sizleri seviyorum...
inş en kısa zamanda meleklerimiz süpriz yapar hepimizede
rabbim duy sesimizi...sana açılan elleri boş çevirme.........senden başka gidecek kapımız yok.......

nevro bizi dizdi sıraya yine
10 gün sonra kalp atışları içn diziliriz
cinsiyetti derken 9 ay biter gider Allahın izniyle

görüşürüz canım benim.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

--------------------------------------------------------------------------------
herkese merhaba uzun zamandır giremiyordum ...
eşimde morfoloji %0 idi beni hatırlarsanız
Bir negatif aşılamam var bu sizlerle görüşemedim süre içersinde mikroenjeksiyon denemem oldu
maalesef onca sıkıntıya rağmen döllenme bile olamadan tedavim yarım kaldı .
3 yumurta toplandı ama bunların hiçbirisi döllenemdi .
ıkinci yi deneyeceğim ama moralim o kadar bozuk ki ...
Kendimi nasıl sakinleştireceğimi bile bilemiyorum
Sanırım mikro da morfolojinin sorun olmayacağına kendimi okadar inandırmışım ki epey büyük hayal kırıklığı yaşadım
Benim gibi hiç döllenme yaşamayan var mı ?
Uzun protokol denenmişti şimdi dr kısa deneyelim ikincide de aynı şey olur sa yapacak bişiy yok sperm yumurtayı döllüyemiyor dedi...
Yani başak şans tanımıyor tabiiki kararı ben vereceğim ama çok tecrübeli bir dr. o ümitsiz konuştukça ümitsizliğim üzüntüm kat kat arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…