--------------------------------------------------------------------------------
herkese merhaba uzun zamandır giremiyordum ...
eşimde morfoloji %0 idi beni hatırlarsanız
Bir negatif aşılamam var bu sizlerle görüşemedim süre içersinde mikroenjeksiyon denemem oldu
maalesef onca sıkıntıya rağmen döllenme bile olamadan tedavim yarım kaldı .
3 yumurta toplandı ama bunların hiçbirisi döllenemdi .
İkinci yi deneyeceğim ama moralim o kadar bozuk ki ...
Kendimi nasıl sakinleştireceğimi bile bilemiyorum
Sanırım mikro da morfolojinin sorun olmayacağına kendimi okadar inandırmışım ki epey büyük hayal kırıklığı yaşadım
Benim gibi hiç döllenme yaşamayan var mı ?
Uzun protokol denenmişti şimdi dr kısa deneyelim ikincide de aynı şey olur sa yapacak bişiy yok sperm yumurtayı döllüyemiyor dedi...
Yani başak şans tanımıyor tabiiki kararı ben vereceğim ama çok tecrübeli bir dr. o ümitsiz konuştukça ümitsizliğim üzüntüm kat kat arttı
--------------------------------------------------------------------------------Genetik testi yaptırsanız eşinizle ? Bir de eşiniz için Y Mikro Delasyon testi...........
Allahtan başka kimden böle bir mucize istenir ki:1no2:buddy hayırlısı Allah'tan siz gereken ne varsa yapın yine sakın vazgeçme.. umut et.. inş senin kucağında da bebişin olur..
merhaba kızlar yeni bitti işlerim anca girebildim bende bittim ama 50-60 kişiyi aramışımdır türkşyenin heryeriyele konuştum telefonda artık ne telfon görmek nede duymak istiyorum gizöümden yaşlar geliyor ekrana bakmaktan 1-2 güne şişer yine
eşim test veriyor şuanda bakalıım inşallah busefer bbi sorun çıkmaz amaliyat neler yapmış göreceğiz yarın alırız sonuçları
nesrin kıs senin eşinmi geldi kaydirigubbakcemile2
_badem _ yanıtın için teşekkürler
şu an istabulda bir üniversite hastanesinde tedavi görüyorum
dr uma sordum dedim herhangi ektra bir test gerekiyorsa söleyin yaptıralım ...
yanıt koca bir hayır ??????
bende senin gibi düşünüyorum bu sefer de aynı yanıtı duyacağım gibi geliyor döllenme olmadı
daha önce bu testi yaptıran arkadaş var mı?
en sağlıklı nerde yaptırabilirim faydası kesin olacaktır ilerlememizde ... maliyeti nedir genetik ve mikro delasyon un?
hadi inşallah ameliyat sonuç vermiştir cnm güzel haberler verirsin bize
Biz eşimle bir üniversite hastanesinde yaptırdık..Tedaviye başlamadan evvel..Genetik dr u eşimin bir dr arkadaşıydı,sorun çıkmadı..SSK ya bağlı olarak yaptırdık..
Bizim yatış yapılarak yapıldı bişey ödemedik
o test için hastanede yatış yapılması gerekiyor yoksa 500-600 tl imiş
Sen boşver hayır diyen dr un ne dediğini...Herşeyi biliyor olsalardı,ihmalkarlıkları olmasaydı benim rahim ağzına bakarlardı ben de rahim ağzını diktirir ve hala bebeklerimi taşıyor olurdum.....
aslı güngör yeni kasetinde bir şarkı var ninni hiç dinleyeniniz varmı.
bittim ben.senağlama
_badem _ yanıtın için teşekkürler
şu an istabulda bir üniversite hastanesinde tedavi görüyorum
dr uma sordum dedim herhangi ektra bir test gerekiyorsa söleyin yaptıralım ...
yanıt koca bir hayır ??????
bende senin gibi düşünüyorum bu sefer de aynı yanıtı duyacağım gibi geliyor döllenme olmadı
daha önce bu testi yaptıran arkadaş var mı?
en sağlıklı nerde yaptırabilirim faydası kesin olacaktır ilerlememizde ... maliyeti nedir genetik ve mikro delasyon un?
yaaaa üzüldüm senin adına bulup da kaybetmek daha da zordur tahmin ederim ama olsun bak demekki mümkün sende denemeye devam ediyormusun sizde de mi morfoloji sorun?
bu genetik tarama kan tahlili sanırsam ?üfff ne duyacğımdan da korkuyorum aslında...ama korkunun ecele faydası yok değil mi ...net olarak bu test sonrasında ne söliyecek olur veya olmazı mı?
inşallah canım inşallah çok değil biraz olsun düzelme olduğunu görmekte bizi mutlu eder
ama malum sayımız azdı laborant tüp bbekliksiniz demişti azçok hazırlıyoruz kendimizi bu psikolojiye ama allah büyük ne göstereceği bilinmez rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
kızlar genetik testinde ne oluyor yani ne çıkıyor eşinle uyuşup uyuşmadığınızmı
özlemcim geçmiş olasun canım hsg mi çekildi.:uhm:
Kızlar bittim ya çokyoruldum malum katologlar için listeleri güncelliyordum 50-60 kişiy aramışımdır türkiyenin heryeriyle konuştum halim kalmadı artık gözümden yaş geliyor ekrana bakmaktan bir iki güne kalmaz gözüm şişer yine hiç ders çalışmaya mecalim yok ne olcak böyle bilmiyorum
eşim şuan test veriyor umarım busefer bi sorun olmaz ameliyat neler yaptı bakalım yarın alırız sonuçları herşey hayırlısı kısmet
nesrin kıs koçişinmi geldi senin hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?