- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
canım inan çok sevindim:teytey:sonunda hastalanmayaaaaa basladım..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bu arada kızla gulmeyın ona gore
cok ıstıyordum..pedlı gunlerımı donuyorum..3 ay sonra
bebe calısmalarınada yenıden start vercemkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
çok şükür geldi demek....
canım zencefil bu konuyla alkalı bir konu açmış...bak adresi bu...iyi akşamlae herkese birşeyler yazmışsın enerjin müthiş walla
zencefili nasıl bulurum ?
Forumda acemiyim:1closedeyes:
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...p-bebek-denemesinde-dollenme-olmayan-var.html
hayırlısı olsun canım...inşallah bebişin gelir annesine....hepinize selamlar kızlar naber iyimisiniz yeni haberler varmı bugün bizde var allah nasip ederse tedavimizi biraz daha erkene almaya karar verdik nisan sonunda gitcez inşallah bebişlerimizle döncez istanbuldan harzem bacı senden naber naptın babalıkla bugün kafan şiştimi iyce allah bunların hediyesini verecek bacım inşallah sabret yeterki
canım duan içi amin diyorum....amiinnnnn....ya kızlar bu gün adet oldum sevinimmi üzülimmi bilemiyorum resmen boşluktayım bir buçuk aylık bekletmeden sonra geldi kırmızılar bilemiyorum ya aslında pek ümidim yoktu ama bir yerlerde yinede saklanıyodu kendimden bile saklıyodum ümidimi bebişin olmasımı yada olmamasımı beni üzer artık onu bile anlayamaz oldum 8 yıldan beri aynı şeyler yoruldummu ne bende anlamıyorum çözemiyorum kendimi ...galiba hep dimdik ayakta olmak bebişle ilgili olan konularla dalga geçmek hiç bir zaman çok istediğimi belli etmemek beni yordu galiba daha ben kendimleyken bile doya doya ağlamış değilim hep içimde bırakmışımdır ağlamak bile bana zor geliyor tabi ben her zaman güçlü olmak zorundayım ya onu bile beceremiyorum ağlayamıyorum bazen bende duygu kalmadı tükendi diye düşünüyorum kalbimdeki damarlar tıkandımı acaba yada kireçmi tuttu onu bile anlamış değilim.....allahım ne olursun rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu ver isteyen her kuluna hayırlı salih evlatlar nasip eyle hiç bir kulunu mahrum bırakma ...eğer benim için olmaması olmasından hayırlıysa onada binlerce kez şükür razıyım boynum kıldan ince sen ne dersen ne yazmışsan onada şükür yeterki sabrımı koru ve herzamankinden daha fazla arttır dayanbileceğim kadar yük ver omuzlarıma hiç bir zamanda sana isyan etmeme izin verme beni saptırma amin amin amin ....akşamdan beri böyleyim eminim bunuda dualarla yeneceğim sabaha bişeyim kalmaz inşallah
bizlerde aynı şeyi düşünüyoruz...hayırlıysa olsun....
rabbim sabır versin...çok çok zor bir imtihan...bir kaçgün önce komşumlar bir yere geçmiş olsuna gitmişlerdi...ölümcül hastalığı olan bir çocuğa kadın anlattı gittikleri kişilerin 5 6 yıl çocukları olmamış ora git bura git dr hoca en sonunda olmuş bir oğulları sonra ardından bir kızları oğlan çocuğu 6 yaşında akciğer kanserine yakalanmış bir yıldan beri ankaraya gidip gelmekten baya borçlanmışlar tabi varlarını yoklarını yaşatabilmek için harcamışlar ne isterse almışalar gözünde kalmasın diye okula gitmek istemiş okullar açıldığında annesi 1 ay boyunca götürüp getirmiş sonra ağırlaşınca bırakmışlar sadece gözünde kalmasın diye yapmışlar dr ölür demişler ölene dekde her dediğini yapmışlar bu çocuk 2 gün önce öldü ölümü bile yaşadığı hastalık kadar üzücü olmuş yani acı çekmemiş anlattıklarına göre biraz ağırlaşınca başında kur an okumaya başlamışlar kur anın bitmesine az kala çocuk azar azar gelin birer ikişer demiş sonrada selavat çekmeye başlamış selavat çeke çeke can vermiş ...bu gün bunu duyuncada çok üzüldüm aslında allahım bunca sene aratmış sonra nasip etmiş göndermiş onlara daha sonrada hastalık vermiş almış yanına on iki yıl bir evlat hasreti ve sonu rabbim kaderlerine hem sevinci hem acıyı yazmış allah ganiğ ganiğ rahmet eylesin bence melek olarak geldi melek olarak gitti... bunları düşününcede üzülmemek elde olmuyor demi
ayy bitanem çok sevindim:1hug::teytey::teytey:dr u aradım şimdi
Farlutal bitmeden oldum ya olabilir dedi normalmi dedim normal dedi
iyi hadi bakalım
fitilimede bitince devam edebilirsin dedi
iyi bakalım azcık rahatladım
kızlarrr mucizeeeeee hamileymişimmmmmmmmmm:lepi:
canım bu şakayı başkası yapsaydı belkikaydirigubbakcemile3tühh cucu benden önce 1 nisan demişkaydirigubbakcemile3
ama senden gelice inanmadık tabilülülülülülü
hatta bugün hamileyim diyen hiç kimseyede inanamayız galibakaydirigubbakcemile3