Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar iyi aksamlar bizim malesef mikro enjeksiyon tedavimizin sonucu negatif
beyimle karar aldik türkiyeye eylülde gelip genetik tani yaptiracagiz,cünkü bizim bu 3.denememiz

canim inanki cok uzuldum cok gecmis olsun bebisin insallah seni bulacak bir gun ama vakti varmis demekki

canim dr banada vermisti esimin degerini ogrenmeden once bir kersinde bende farlutal kullanirken daha hapimin bitmesine 3 gun vardi bittikten 3 gun sonra geliyordu ama dinlemedi ve geldi bende aradim dr da olabilir demisti

bu arada gunaydin arkadaslar

nevrocum cok sevindim allaha sukur keseyi gormusun bir daha gitmenede guzel haberler alirsin insallah
pit pit ini sen de duyarsin allahin izni ile

günaydın kızlarr nevrom benimkiler dün akşam sinyal verdi geliyo lekendim malum ben hemen sökemiyorum ama dün hastalandım say sen cnm bu ay çok çalışmıştık ama tutturamadık kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr nevrom benimkiler dün akşam sinyal verdi geliyo lekendim malum ben hemen sökemiyorum ama dün hastalandım say sen cnm bu ay çok çalışmıştık ama tutturamadık kaydirigubbakcemile3

canı hayırlısı olsum innş bizimde gülecegimiz günler gelecek
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar güzel haber gelmiş nevom hayırlı olsun canım iyi bir dr bulursun inşş herşey güzel gelişsin inşş...

günaydııın gece güzel haberler gelmiş.
nevrosky çok tebrikler Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmanızı nasib etsin
Allah heristeyene hayırlısıyla versin :)

dr u aradım şimdi
Farlutal bitmeden oldum ya olabilir dedi normalmi dedim normal dedi
iyi hadi bakalım
fitilimede bitince devam edebilirsin dedi
iyi bakalım azcık rahatladım

geçmiş olsun canım.. çok sıkıldın dünden beri bak normal bir durummuş şükür.. bitsin de çalış artık delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

rylaicim sağlık olsun bebişim.. nisanda çalışırsın yine.. :jeyyar::jeyyar:delikafaduldendelikafadulden

kızlarrr mucizeeeeee hamileymişimmmmmmmmmm:lepi:

hade ordan bari isabetli at.. kocişin yoktu yanında kimle yaptın cocuğu yemezler yavrummmmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hade ordan bari isabetli at.. kocişin yoktu yanında kimle yaptın cocuğu yemezler yavrummmmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Alla alla belki geç yumurtlamışımdır olamaz mı heee?hem kocişim geleli 2 hafta oldu bilemmmm:jeyyar:

yaa kızım zaten şu medula -3 le uğraşıyoruz bide sen boşa aksiyon yaratmasana :mymeka:

off yaa medula demeee banaaaa
bende 3 aylık döküm alıyom gün gün uyuz oldum. bide hastaların protokolleri kaymış. bizim akıllı elemanlar vizir tarihini değiştirmişler...:mymeka:

1 nisannnnnnnnaniknanik
eferim sana :asigim:
geçmiş olsun canım.. çok sıkıldın dünden beri bak normal bir durummuş şükür.. bitsin de çalış artık delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
[/COLOR][/I][/B]
seni seni seniii
ovulasyon testide aldım yaa hadi bakalım :lepi: :sm_cool:

tühh cucu benden önce 1 nisan demişkaydirigubbakcemile3

al sana kandırıkçı :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

Canım geçmiş olsun
aradın mı doktorunu
adet kanaması mıymış o?
benim bu konuda bilgim olmadığı için bişey diyemiyorum

[

rylaicim sağlık olsun bebişim.. nisanda çalışırsın yine.. :jeyyar::jeyyar:delikafaduldendelikafadulden

evt canım artık önümüzdeki maçlara bakıcez :roflol: :roflol:

[

off yaa medula demeee banaaaa
bende 3 aylık döküm alıyom gün gün uyuz oldum. bide hastaların protokolleri kaymış. bizim akıllı elemanlar vizir tarihini değiştirmişler...:mymeka:[/QUOTE]

oyy kıyamam kolay gelsin kafamçokkarıştı

Nesrincim bende şimdi yazını görünce direk aklımdan 1 nisan diye geçirdim ve arka sayfaya baktığımda gerçekten öylemiş tabi gerçek olmasını isterdim ama ilerki aylarda inşallah gerçekleşicek.

Eklektik için gerçekten çok üzüldüm Allah sabırlar versin çok zor bi durum.senağlama

İlkbahar canım sonucun negatif gelmiş geçmiş olsun inşallah normal yolla gelir bebiş sana
Allah yardımcın olsun:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…