sabah aradım sordum ama bırakıyımmı demeyi unutmuşum bıraktım içmedim sabah
arkadaşımla konuştum oda bebeğini düşürdüğünden sonra adeti düzensizleşmişti farlutal vermiş dr 4. günü falan kullanırken olabilirsin olursan ilacı hemen bırak demiş
bunuda duyunca
zaten içmek manrıksız olurdu
bak senin 10 gün olmuş
kızlar çok kötü normalden de kötü sayısı hareketi morfolojisi kısaca herşeyi çok kötü
morfoloji 2 den 1 e düşmüş
sayı toplamda 3200 ken 1200e düşmüş
hızlı ileri 20 ken 3e düşmüş
yerinde hareketli 13 ken 4 e düşmüş
yavaş hareketli 3 ken 4 olmuş
hareketsiz 64 ken 79 olmuş
bir tübebk uzmanına sordm biraz öcne tüp bebektren başka bişey olmaz dedi o bile çok güçlü mikro cihazları olan yerlerde olsun azken şansınız daha da az dedi anlcaınız çöktüm şuan
ameliyattan sonraki ilk testimiz 6ay oldu ameliyat olalı senağlamasenağlamasenağlama
kızlar çok kötü normalden de kötü sayısı hareketi morfolojisi kısaca herşeyi çok kötü
bir tübebk uzmanına sordm biraz öcne tüp bebektren başka bişey olmaz dedi o bile çok güçlü mikro cihazları olan yerlerde olsun azken şansınız daha da az dedi anlcaınız çöktüm şuan
ameliyattan sonraki ilk testimiz 6ay oldu ameliyat olalı senağlamasenağlamasenağlama
meleğim ünv.hastanesinde tüp bebe deneyin benim elimde olsa hemen yaptırıcam ama doktorum inat 7ay bekleyelim yaşın küçük diyor :mymeka: sanki 7ayda büyücem mi :mymeka:kızlar çok kötü normalden de kötü sayısı hareketi morfolojisi kısaca herşeyi çok kötü
meleğim ünv.hastanesinde tüp bebe deneyin benim elimde olsa hemen yaptırıcam ama doktorum inat 7ay bekleyelim yaşın küçük diyor :mymeka: sanki 7ayda büyücem mi :mymeka:
dün akşam bebeğimi düşürdüm kızlar çok üzgünüm
kızlar moralim çok bozuk eşimin test sonuçları çok kötü çıktı smashım senine böyle olmuştu normalmi bu ya eskisinden de düşük şimdi
:asigim: :asigim: :asigim:yeyim ben seni yer küçük melekmisin sen :asigim: :asigim: :asigim:
yaparlar bence sen benim doktora bakma benim doktor biraz zor bulunur cinsten kaydirigubbakcemile3bende 22 yaşındayım banada yaparlamı tüp bebek
canım biraz erken gelmiş...ama çok çok erken değil..bazen olabiliyor...hayırlısı olsun:1hug:Şenizkızlar ben mart ayının 5 inde regl olmuştum hesaplayıcıya göre 6 nisan ama dün gece birkaç damla geldi bugün birşey yok gibi çok erken değilmi yaa anlamadım bahar mevsimindenmi bu dengesizlik :bbo:
iyi olmana çok sevindim canım:1hug:Şenizhayırlı günler kızlar...xyvz çok geçmiş olsun canım rabbim sana tekrar göndersin bebişini...kızlar dün geceki depresyonumdan çıktım kalmadı bişey galiba beni etkileyen şey o çocuğun ölümüydü çünkü hiç bir adetimde böyle olmazdım ...o çocuğun hayat hikayesi burktu içimi 6 yıl aratmış kendini sapasağlam doğmuş gelmiş bir 6 yıl sonra hastalığı ortaya çıkmış ve bi kaç gün öncede öldü allahın rahmetine kavuştu ....yüce rabbim bizlere neler yaşatıyor bazen çok istiyoruz neler neler yapıyoruz ve evlat veriyor onun için hayaller kuruyosun gelecekte ne olacak ne yapacak yatırımlar yapıyosun ve bir gün ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğreniyosun her an ne zaman ölecek sabaha sağ çıkacakmı diye hayaller kuruyosun .....allahım dayanabileceğimiz kadar bizlere dert ver bol bol sabır ver ...bi kaç günden beri yanlızda olunca çok düşündüm derine daldım galiba neyse bugün kociş geliyor neşem geliyor eski geveze karı geri dönüyor...birazdan gezmeyede gitcem sağlam dik durmakta gerekiyor gideceğim yerde kesin bebiş konusu açılacak biliyorum ama olsun yılmak yok yola devam slogan bu
canım ameliyattan sonra değerler çok değişken oluyormuş...hiç belli olma belki biraz düzelme olabilir....kızlar çok kötü normalden de kötü sayısı hareketi morfolojisi kısaca herşeyi çok kötü
inşallah aymescim dileklerin için...Nesrincim bende şimdi yazını görünce direk aklımdan 1 nisan diye geçirdim ve arka sayfaya baktığımda gerçekten öylemiş tabi gerçek olmasını isterdim ama ilerki aylarda inşallah gerçekleşicek.
sengözlerimebaksanabtamam yutmadınız kabulllcanım bu şakayı başkası yapsaydı belkikaydirigubbakcemile3
ama senden gelice inanmadık tabilülülülülülü
hatta bugün hamileyim diyen hiç kimseyede inanamayız galibakaydirigubbakcemile3
dün akşam bebeğimi düşürdüm kızlar çok üzgünüm
smhsmh canım bende farlutal kullanıyorum ve bugun 3günü.acaba ne zaman olurum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?