Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bana listenin son halini gönderecek veya sayfasını söyleyecek yokmuuuuuu???

hayırlısı olsun.. inş tüplerde açıktır.. hiçbir engeliniz yoktur..

bende sana şu an itibariyle girişecem ama :mymeka: iyi düşün diyorum neler kuruyor kendi kendine ya.. idrarda çoğu kez çıkmıyor.. doktor sana gün vermiiş öyle dimi.. gidecen kanda baktırıp öğrenicen.. kimin adet gününden önce idrarda çıktı hamileliği.. kızların hep günleri geçiyor da öyle bazen çıkıyor.. senin gününde 6 nisan olarak hesaplanmış.. bu yüzdendir ki o günden önce idrarda gebelik aramaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook cücüm umudunu içinde tekrar yaşat bakim hadi.. gün doğmadan neler doğar.. senin zamanın pazartesi.. herşey o gün belli olacak başka da bişey demiyorum artık.. yoksa dövecem seni.. Şeniz

nesrin kendini sıkma canım.. ilaçlar hep fayda ediyor diye okuyoruz inş seninki de gelicek..

ilaca daha pazartesi başladım.daha kaç gün sonra olurum bilinmezzsenağlamaözlem karnımı gördü davul gibi.kaydirigubbakcemile3

nesrıncım ınsalalh tez zamnda sende olursun...
bu adetlere noldu herkesde gecıkme var..bebe yoksa gelsın cabucakklava:
bende 43 gun booyunca davul gıbı gezdım..2 gundur yumusacıkdelikafadulden

canim hayirlisi diyelim baska caremiz yok zaten
demmekki vakti hala gelmemis keske test gunu pozitif ciksaaa
aaa:Saruboceq:

canım takma kafana gelicek nasılsa biliyorum huzursuz ve şiş karınsın ama oluruna bırakki gelsin
nesrin kendini sıkma canım.. ilaçlar hep fayda ediyor diye okuyoruz inş seninki de gelicek..

takılmayacak gibi değil kızlar...şiş bi karınla dolaşıyorum ve acayipte agresifim. en ufak seye sinirleniyorum hemen.dün bile boşu boşuna eşimin kalbini kırdım ve bütün gece yatmadık ikimizde. bir sağa bir sola döndük durduk... :çok üzgünüm:senağlamaprolaktin acayip bozdu hormonlarımı...senağlama

valla kızlar gergecen gün kötüye gidiyor herşey normal yolla hamile kalanların sayısı giderek azalmaya başladı herkeste sorunlar artmaya başladı inşallah sonumuz iyi olur
birde şunu soracağım benim sadece 4ay geçikmlei olarak adet oldum olmamamzlıkda olmadı bu 4ayda stresten mi acaba pcos oldum geçermii ilaç kullanmadan bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…