gunaydın sert karınnn nbr fıstık ?
43 mü :1shok: ilacın bitmedi mi hala yavrukuşsert karın mı?senağlamaben napim yaa hala kırmızılardan tık yok.bugun 43.gün:çok üzgünüm:
iyiyim iyi:1hug:
ama sen yinede gelsen iyi olurdu simdiyerimseniben
bana listenin son halini gönderecek veya sayfasını söyleyecek yokmuuuuuu???
43 mü :1shok: ilacın bitmedi mi hala yavrukuş
bana listenin son halini gönderecek veya sayfasını söyleyecek yokmuuuuuu???
bittikten 3gün sonra geliyor ama bazen 1haftayıda bulabiliyor diye biliyorum fisfisfisilaca daha pazartesi başladım.daha kaç gün sonra olurum bilinmezzsenağlamaözlem karnımı gördü davul gibi.kaydirigubbakcemile3
sert karın mı?senağlamaben napim yaa hala kırmızılardan tık yok.bugun 43.gün:çok üzgünüm:
günaydın kızlar ben bugün hsg çektirmeye gidiyorum eğer tüpler acıksa diğer adette yumurta takibi yapıcaz.. eşimde hareketlilik ve sayı normal ama morfoloji 3% ....dr umu değiştirdim önceki gittiğim dr sorun olur dedi..şimdiki gittiğim dr o önemli değil dedi...anlamadım gitti...inşallah hepimiz için hayırlısı olur...
günaydin kizlar,suan itibariyle hamislik umutlarim bitti..
tüm belirtiler vardi,yada öyle sandim,öyle yormak istedim bilemiyorum...
pazartesi test yaptim negatifti,kimseye demedim,oo daha cok var cikmaz testte diye es gectim düsünmedim bile...
gece rüyamda hamileydim,test yaptim pozitifti..
sabah kalktim tutamadim kendimi yine test yaptim...kocaman bi negatif....
kimse Agnucaston kullanmmış anlaşılan mirmirmirmir
kimse Agnucaston kullanmmış anlaşılan mirmirmirmir
bittikten 3gün sonra geliyor ama bazen 1haftayıda bulabiliyor diye biliyorum fisfisfis
ilaca daha pazartesi başladım.daha kaç gün sonra olurum bilinmezzsenağlamaözlem karnımı gördü davul gibi.kaydirigubbakcemile3
günaydin kizlar,suan itibariyle hamislik umutlarim bitti..
tüm belirtiler vardi,yada öyle sandim,öyle yormak istedim bilemiyorum...
pazartesi test yaptim negatifti,kimseye demedim,oo daha cok var cikmaz testte diye es gectim düsünmedim bile...
gece rüyamda hamileydim,test yaptim pozitifti..
sabah kalktim tutamadim kendimi yine test yaptim...kocaman bi negatif....
canım takma kafana gelicek nasılsa biliyorum huzursuz ve şiş karınsın ama oluruna bırakki gelsin
nesrin kendini sıkma canım.. ilaçlar hep fayda ediyor diye okuyoruz inş seninki de gelicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?