Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydin kizlar,suan itibariyle hamislik umutlarim bitti..
tüm belirtiler vardi,yada öyle sandim,öyle yormak istedim bilemiyorum...
pazartesi test yaptim negatifti,kimseye demedim,oo daha cok var cikmaz testte diye es gectim düsünmedim bile...
gece rüyamda hamileydim,test yaptim pozitifti..
sabah kalktim tutamadim kendimi yine test yaptim...kocaman bi negatif....

SAĞOL canım benim kaderimiz neyse onu yaşarız allahım büyük dert vermesin eşlerimiz zaten bebeklerimizin yerini dolduruyorlar onlar gelene kdar :)))
kızlar aklıma geldi benjamin buttonu izledinizmi çok harika bir film ne alaka diyenleer olabilir ama özetliyim kadın kocasına küçücük bir çocuk olduğunda bile bakıyor bebek yaşlı doğuyor günler gittikçe gençleşiyor ve evleniyor evlendiğinde karısı ile arasında 10-20 yaş var günler gittike adam 15yaşına sonra 4 sonrada bebek haline dönüyor ve karısının kollarında uyurken ölüyor çok harika bir filmdi kocalarımıza bebek gbi bakıyormuyuz bizde acaba

canım daha erken değilmi. hemen umutsuzluğa kapılma.6 nisan demiştin sabret ve 6 nisanda yap testini canım ya. hemide kanda baktır o gün

canım daha erken değilmi. hemen umutsuzluğa kapılma.6 nisan demiştin sabret ve 6 nisanda yap testini canım ya. hemide kanda baktır o gün

4 gün var canim..dayanamadim iste..
acikcasi yüzde yüz ümitle gidip negatifi görüp o anda sok olmaktansa yapiyim dedim..
gidip baktiricam zaten sonuca göre ilaclarim degisecekti,giderim yani..
ama sonucu bilelimde..haber vereyim dedim..
hayirlisini dilemistim zaten...Rabbim ne zaman isterse o zaman göndersin sagliklica..

ana dün fazla girememiştim. okudukça kötü oldum ya gene kötü haberler var.

allahım sen hamile kalan arkadaşlarımıza yardım etde kolay bir hamilelik geçirsinler.meleklerini zamanında sağlıcakla kucaklarına ver allahım.onlar kolay hamile kalmıyolar emeklerini boşa çıkartma yarabbim ne olursun. bizler daha hamile kalamadık kalmak içinde halen uğraşıyoruz ne testlerden denemelerden geçiyoruz.çevreden söylenenlere yarı takmıyoruz yarı takılıp kalıp ağlıyoruz.bir gün iyiyiz bir gün kötüyüz ama genede yılmıyoruz yola kaldığımız yerden devam ediyoruz.ne olur allahım ne olur yardım et bize emeklerimizi boşa çıkarma ve en kısa zamanda sağlıcakla meleklerimizi bize gönder allahım

canım benim bekle biras daha neden olursa ben de test yapacağım sabah rüyamda hep pozitif görürüm inşallah sabahında da pozitif olur bekle biras daha 6sında da kan tewsti yaptır negatifte kaderimz pozitifte inşallah pozitif olur

valla ben bakıyorum kendi adıma............. bazen resmen inatçı çocuklar gibi oluyor zaten.....dün akşam ablasıgile yemege gittik ona bişey dediler ben atıldım bu demezmi benim yerime karar vermesen olmaz mı diyeee ee ben altta kalırmıyım sen düşünüpte yorulma dedimmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım ya öyle hemen bırakma henüz erken belki melegin nazlanıyor biz umudumuzu kaybetmicez ltf sen de güçlü ol tatlım

hayirlisi canim ya...
öyle valla..kaderimizde ne varsa onu yasicaz...saglikli sihhatli gelsinde baska bisey istemiyorum

cnm benim idrarda hemen çıkmıyoki sende biliyosun niye üzüdün kendini boşuna adetin geçse bile çıkmayabiliyo bekle azcık daha :teselli:

cnm benim idrarda hemen çıkmıyoki sende biliyosun niye üzüdün kendini boşuna adetin geçse bile çıkmayabiliyo bekle azcık daha :teselli:

öyle de canim 2 defa yaptim..
üzüldüm tabii ama gecti..hastanede sonucu görüp üzülmektense böylesi daha iyi oldu sanirim..
sagol canim..valla iyiyim...

slm kızlaaaarrrr, ben geldim uzun zamandır yoktum yine, nasılsınız bakiiiim?? hepinizi çoooooooookkkk özledim yaaaaa, okuldaki bağlantı sorunu deli ediyo beni eve gidincede değil internet pc yi bile açamıyorum, buralarda ne var ne yok? son listenin olduğu sayfayı bilen varmı bi bakiim neler olmuş? buarada benimde 30 unda gelmesi gereken kırmızılar hala yok ortada inşallah kötü bişey yoktur

yahu yazdığım mesajların çoğu gitmiyo neden böyle oldu ki

canım benim doktor söledi demi sana bu hastalığı çünkü aşkın nur yengi 6-7 ay boyunca hiç kalkamadan yattı .ayak parmağını bile hareket ettirmeyeceksin demişti doktor ona hatırlıyorum diğer bebeğini kaybettiğinide evde hasta yatağında yatıyodu wc bile kalkmıyodu ve evlerinde bi hemşire vardı sürekli o yuzden kendine çok çok dikkat etman lazım biliyosun demi bunu tekrar bebeiş gelirse hep yatıcaksın

günaydın kızlar bende dün doktora gittin adetrlerimde 2 aydır düzensizlik vardı 3-4 günde bitiyordu Agnucaston vardı kullanan varmı ? bitkisel bi ilaçmış hayıt kökünden yapılıyomuş ...fisfisfis yan etkisi yoktur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…