canım arkadaşım benim işte olay bu yaaaa....bizler eşlerimize böyle destek olunca rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inş ben inanıyorummmmm.............evet dediğin şey ne kadar doğru bizim kaderimizde bu varmış yaşıcaz ALLAH çaresiz hastalık vermesin birde koca bebişlerimizi başımızdan eksik etmesinnn.....
günaydin kizlar,suan itibariyle hamislik umutlarim bitti..
tüm belirtiler vardi,yada öyle sandim,öyle yormak istedim bilemiyorum...
pazartesi test yaptim negatifti,kimseye demedim,oo daha cok var cikmaz testte diye es gectim düsünmedim bile...
gece rüyamda hamileydim,test yaptim pozitifti..
sabah kalktim tutamadim kendimi yine test yaptim...kocaman bi negatif....
canım daha erken değilmi. hemen umutsuzluğa kapılma.6 nisan demiştin sabret ve 6 nisanda yap testini canım ya. hemide kanda baktır o gün
pazartesi test yaptim negatifti,kimseye demedim,oo daha cok var cikmaz testte diye es gectim düsünmedim bile...
SAĞOL canım benim kaderimiz neyse onu yaşarız allahım büyük dert vermesin eşlerimiz zaten bebeklerimizin yerini dolduruyorlar onlar gelene kdar :)))
kızlar aklıma geldi benjamin buttonu izledinizmi çok harika bir film ne alaka diyenleer olabilir ama özetliyim kadın kocasına küçücük bir çocuk olduğunda bile bakıyor bebek yaşlı doğuyor günler gittikçe gençleşiyor ve evleniyor evlendiğinde karısı ile arasında 10-20 yaş var günler gittike adam 15yaşına sonra 4 sonrada bebek haline dönüyor ve karısının kollarında uyurken ölüyor çok harika bir filmdi kocalarımıza bebek gbi bakıyormuyuz bizde acaba
canım benim bekle biras daha neden olursa ben de test yapacağım sabah rüyamda hep pozitif görürüm inşallah sabahında da pozitif olur bekle biras daha 6sında da kan tewsti yaptır negatifte kaderimz pozitifte inşallah pozitif olur
cnm benim idrarda hemen çıkmıyoki sende biliyosun niye üzüdün kendini boşuna adetin geçse bile çıkmayabiliyo bekle azcık daha :teselli:
öyle de canim 2 defa yaptim..
üzüldüm tabii ama gecti..hastanede sonucu görüp üzülmektense böylesi daha iyi oldu sanirim..
sagol canim..valla iyiyim...
Aşkın Nur Yenginin hastalığı bende vardı zaten..100 kez hamile kalsam gene olucak...Plesanta Previa yani plesantanın aşağıda olması...
Bu arada Aşkın Nur Yengi nin ilk 8 aylık bebeği karnında ölmüş ama 2 ay sonra hamile kalmış..Bebebi de doğdu..Nasıl iş anlamadım...:sm_confused:
iyi ol tabi daha bişe belli diil zaten bak getirme beni oraya valla ısırırım yanaklarını :mymeka:
günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?