canım benim doktor söledi demi sana bu hastalığı çünkü aşkın nur yengi 6-7 ay boyunca hiç kalkamadan yattı .ayak parmağını bile hareket ettirmeyeceksin demişti doktor ona hatırlıyorum diğer bebeğini kaybettiğinide evde hasta yatağında yatıyodu wc bile kalkmıyodu ve evlerinde bi hemşire vardı sürekli o yuzden kendine çok çok dikkat etman lazım biliyosun demi bunu tekrar bebeiş gelirse hep yatıcaksın
badem slm
sana özelden ulaşamıyorum. mesaj da atamıyorum neden bilmiyorum. en azından burada buldum seni nasılsın iyimisin merak ettim bana özelden yazarsan sevinirim
sevgiler
caanım şimdiden geçmiş olsun a.s.günaydın kızlar ben bugün hsg çektirmeye gidiyorum eğer tüpler acıksa diğer adette yumurta takibi yapıcaz.. eşimde hareketlilik ve sayı normal ama morfoloji 3% ....dr umu değiştirdim önceki gittiğim dr sorun olur dedi..şimdiki gittiğim dr o önemli değil dedi...anlamadım gitti...inşallah hepimiz için hayırlısı olur...
bitanem çok erken yapmışsın...daha 4 gün var...çok nadiren bazı arkadaşların günü geçmeden çıkabiliyor...ama çoğu arkadaşın günü biraz geçmeden çıkmıyor...günaydin kizlar,suan itibariyle hamislik umutlarim bitti..
tüm belirtiler vardi,yada öyle sandim,öyle yormak istedim bilemiyorum...
pazartesi test yaptim negatifti,kimseye demedim,oo daha cok var cikmaz testte diye es gectim düsünmedim bile...
gece rüyamda hamileydim,test yaptim pozitifti..
sabah kalktim tutamadim kendimi yine test yaptim...kocaman bi negatif....
amiinnnnnnnnnnnn....ana dün fazla girememiştim. okudukça kötü oldum ya gene kötü haberler var.
allahım sen hamile kalan arkadaşlarımıza yardım etde kolay bir hamilelik geçirsinler.meleklerini zamanında sağlıcakla kucaklarına ver allahım.onlar kolay hamile kalmıyolar emeklerini boşa çıkartma yarabbim ne olursun. bizler daha hamile kalamadık kalmak içinde halen uğraşıyoruz ne testlerden denemelerden geçiyoruz.çevreden söylenenlere yarı takmıyoruz yarı takılıp kalıp ağlıyoruz.bir gün iyiyiz bir gün kötüyüz ama genede yılmıyoruz yola kaldığımız yerden devam ediyoruz.ne olur allahım ne olur yardım et bize emeklerimizi boşa çıkarma ve en kısa zamanda sağlıcakla meleklerimizi bize gönder allahım
hoşgeldin canım...inşallah kırmızıların gelmemesinin güzel bir nedeni vardıryerimsenibenslm kızlaaaarrrr, ben geldim uzun zamandır yoktum yine, nasılsınız bakiiiim?? hepinizi çoooooooookkkk özledim yaaaaa, okuldaki bağlantı sorunu deli ediyo beni eve gidincede değil internet pc yi bile açamıyorum, buralarda ne var ne yok? son listenin olduğu sayfayı bilen varmı bi bakiim neler olmuş? buarada benimde 30 unda gelmesi gereken kırmızılar hala yok ortada inşallah kötü bişey yoktur
geçmiş olsun canım...ben bu ilacı hiç duymadım:sm_confused:günaydın kızlar bende dün doktora gittin adetrlerimde 2 aydır düzensizlik vardı 3-4 günde bitiyordu Agnucaston vardı kullanan varmı ? bitkisel bi ilaçmış hayıt kökünden yapılıyomuş ...fisfisfis yan etkisi yoktur dimi
çok sitres yapma canımŞeniz...ben 60 günün üstüne olmuştum...sert karın mı?senağlamaben napim yaa hala kırmızılardan tık yok.bugun 43.gün:çok üzgünüm:
inşallah canım yaa bebe yok cuma günü bakıldı kanda.çok zor ya şiş bi karınla gezmek.sürekli gaz sancısı gibi bir ağrı oluşuyor:çok üzgünüm:nesrıncım ınsalalh tez zamnda sende olursun...
bu adetlere noldu herkesde gecıkme var..bebe yoksa gelsın cabucakklava:
bende 43 gun booyunca davul gıbı gezdım..2 gundur yumusacıkdelikafadulden
İyiyim canım sağolasın..Test manyağı oldum görüldüğü gibi..Kan testi vericem cumartesi...:1hug:
öyle diyorsunuz hepinizde,ne bileyim cikar sandim,bekleyim bakalim madem öyle:asigim:Cucu hakketen daha 4gün var neden acele ediyousn ki çıkmaz tabiki:1hug:
ayy canim benimm,yakin olsaydiniz keske..ne güsel olurdu valla:1rolleyes:sen çağırısında ben gelmezmiyim yettim gariiiŞeniz Şeniz bak kıyamadım ısırmıyorum öpüyorum seni :roflol: :roflol:
nesrinim adet söktürücümü kullaniyrsun?ilaca daha pazartesi başladım.daha kaç gün sonra olurum bilinmezzsenağlamaözlem karnımı gördü davul gibi.kaydirigubbakcemile3
tememmm bitanemm...herkesten azar isittim,esim,annem,sen,kizlar....vura vura kafamda hücre birakmadiniz beekaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun.. inş tüplerde açıktır.. hiçbir engeliniz yoktur..
bende sana şu an itibariyle girişecem ama :mymeka: iyi düşün diyorum neler kuruyor kendi kendine ya.. idrarda çoğu kez çıkmıyor.. doktor sana gün vermiiş öyle dimi.. gidecen kanda baktırıp öğrenicen.. kimin adet gününden önce idrarda çıktı hamileliği.. kızların hep günleri geçiyor da öyle bazen çıkıyor.. senin gününde 6 nisan olarak hesaplanmış.. bu yüzdendir ki o günden önce idrarda gebelik aramaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook cücüm umudunu içinde tekrar yaşat bakim hadi.. gün doğmadan neler doğar.. senin zamanın pazartesi.. herşey o gün belli olacak başka da bişey demiyorum artık.. yoksa dövecem seni.. Şeniz
anladim rapunzelim..diyorum belkide cok yeni bi gebeliktir,kandada düsük bi rakamla cikar...bilemiyorum artik,hakkimizda hayirli olan neyse o olsun canim sagolŞeniztunaydınnnnnŞenizŞeniz
cucumm cok erkekn bence test ıcın..
benım 1 gun gecmıstı test yapmıstım negatıfdı..
canim ne zaman gelmek istiyorsa bebisler o zamani beklemekten baska caremiz yok evet...buda bana tecrübe oldu,bakalim ne cikicak pazartesi:1rolleyes:canim hayirlisi diyelim baska caremiz yok zaten
demmekki vakti hala gelmemis keske test gunu pozitif ciksaaaaaa:Saruboceq:
fadigim evet maalesef merakimi bu konudada yenemedimkaydirigubbakcemile3
caanım şimdiden geçmiş olsun a.s.
inşallah tüplerde açık çıkar...
bitanem çok erken yapmışsın...daha 4 gün var...çok nadiren bazı arkadaşların günü geçmeden çıkabiliyor...ama çoğu arkadaşın günü biraz geçmeden çıkmıyor...
amiinnnnnnnnnnnn....
hoşgeldin canım...inşallah kırmızıların gelmemesinin güzel bir nedeni vardıryerimseniben
geçmiş olsun canım...ben bu ilacı hiç duymadım:sm_confused:
çok sitres yapma canımŞeniz...ben 60 günün üstüne olmuştum...
sen benim o zamanki karını düşünkaydirigubbakcemile3
günaydin kizlar,suan itibariyle hamislik umutlarim bitti..
tüm belirtiler vardi,yada öyle sandim,öyle yormak istedim bilemiyorum...
pazartesi test yaptim negatifti,kimseye demedim,oo daha cok var cikmaz testte diye es gectim düsünmedim bile...
gece rüyamda hamileydim,test yaptim pozitifti..
sabah kalktim tutamadim kendimi yine test yaptim...kocaman bi negatif....
mrb fadikcim nasılsın
cucuuummm daha çok erken değilmi test için
drlar idrar testi doğru çıkması için adetin üzerinden 1 hafta geçmesi gerek diyorlar dimi :1rolleyes:
hem haerşeyin hayırlısı olsun diyoruz bu ay bebiş yoksada umutlar bir dahaki aya rabbim önce sağlık versin canım :1hug:
nesrin ne zordur yaa 43 gün çok olmuş canım allah kolaylık versin benimkinde bugün tık yok dün birkaç damla gelmişti bahar bizi fena çarptı -tatlicadiarzu-
evet bencede erken yapmışsın cucu-pete.normalde adetin 1 hafta geçtikten sonra idrar testi kesin sonuç veriyormuş.işallah hamilesindir allah gönlüne göre versin..
Arkadaşlar,ümmü sübyan duasını duyan var mı ? ya da bilen ?
bademim ben bunu cok arastirdim...ama bulamadim bi türlü...aileden güvendigim hafiz amcalarimdan birine yazin türkiyede yazdirmayi düsünüyorum...
keske bulabilsek
çok sağol canım Şeniz iyiyim allah a şükür...
kusura bakma yazını yeni gördüm:1hug:
işlerim vardı o zaman çıkmıştım...
sen nasılsın ne yapıyorsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?