hoşgeldin canıma.s.kızlar benide alın aranıza:çok üzgünüm: eşimde sayı ve hareket problemi var geçen yaz yaptırdığımız test sonucu öğrendik çocuk yapmadan önce bir muayene olalım dedik hiç tahmin etmedik eşimde sperm sayısı 6 milyon hareket yüzde 5 senağlamasenağlama morfolojide problem yok 2 aydır keçi boynuzu kürü yapıyorum olumlku yönde etkiliyordur çünkü inanın menin yoğunluğu bile farklı yine yetmez ben geçen yazdan beri ısrarla hiç denemedik korunduk belki normal yolla olur diye direttim ( tüp bebek dendi tabiki) ama yok 2 gün sonra adet günüm ve tüm adet belirtileri var kendimi kandırıp duruyorum sanki şimdi kafama dank etmiş gibi oturdum saatlerdir ağlıyorum senağlamatüp bebek tedavisini hiç istemiyorum korkuyorum ben yaasenağlama niye bizimde her kadın gibi acısız normal mutlulukla bebiş sahibi olma hakkımız yok mu off offffffsenağlama
canım inşallah testiniz güzel çıkar...xvyz arkadasım rabbım sabır ıhsan etsın ınsallah.zor bır durum ama hayırlısı boyleymıs.ınsallah sonu senın ıcın daha guzel olur canım...
kızlar yarın gıdıyoruz esım yıne test vercek.rabbım buyuk bakalım neler olacak..
hemde ikizmiş haa:çok üzgünüm:çok üzüldüm yasenağlamakızlar rapunzel `,eklektik `,arkadaşımızın bebeği kalbi atmıyo alınacakmış dedi ya
bende profiline msj bırakmıştım
bana bunu yazmış
evet canım operasyon bugün yapıldı.Bebişlerim ikizdi bide.Kalbi durmuş işte atmıyordu.Aldırmak zorunda kaldık.Ama ben hep hayırlısını istedim.Onun için içim rahat.
avatarın çok güzel kelebeyimŞenizkızlar nasılsınız bakalım? a.s.
Avatarımı değişrirdim beğendiniz mi? delikafadulden
ben de artık yavaş yavaş kendimi poz. olmaya zorluycam.son tedavimde de daha rahattım.poz. olmuştu. a.s
mayıs gibi tedaviyi ciddi ciddi düşünmeye başladım...:bbo:
badem stresten mahvoldun canım yaa...Allah inşallah gönlündekini verir . :Saruboceq:
hayırlısı olsun canım...martta hsg engel oldu...nisanda durmak yok:jeyyar:kızlar bölüyorum ama kusura bakmayın.. nevrocum yeni adet tarihim 27 nisanmış.. bu ay yumoşlarım hsg yüzünden kaynadı.. kısmetse bu ay güzel haberler alırım.. sıkıntı yok stres yok.. devamlı çalışma var... hihoyyythihoyyyt:jeyyar::jeyyar:
ahhh canım bu kocişler hep aynı:mymeka:kızlar maşallah baya kalabalığız nasıl gidiyo iyimisiniz ben pek iyi değilim eşimle kavga ettik biraz ya araştırıp soruşturup yedirip içiriyorum tedavimiz yakın belki mikroteseden kurtuluruz diye adak fazlası zarar diye pekmez içmek istemiyo herşeyi gönülsüz yiyo içiyo vitamin içse sorguluyo sanki ben çokmu meraklıyım böyle şeylere güzelce konuşup sakinleştiriyorumda ama çocuk gibi milyon defa aynı şeyi söyleyince bende patladım artık bende o kadar iğne ilaç içiyorum gıkım çıkmıyo çok bozuğum kızlar çok canım sıkkın
hoşgeldin canımŞenizsen dinlenmene bakŞenizİyi geceler canlarımmm. Gece kuşu geldi. kaydirigubbakcemile3 Ama çok kalamayacak. kafamçokkarıştı Hep yatıyorum bu aralar. Gücüm takatim yok nedense. Bir de gözlerim sulanıyor çok. Arada kendi kendine akıyor. Yarım açık durumdalar hep. mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir Dinlenmeye çalışıyorum. Sizlere girip bir haber vereyim , mesajlarımı cevaplandırayım dedim. Dilerim hepiniz çok iyisinizdir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Gelişmelere bakamıyorum. İnşallah güzel haberler vardır. Yarın işyerinde internet açarsa okurum artık. Allaha emanet olun bitanelerimmm. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz Şeniz Şeniz
hep aynı şeyler canım...maalesef acı. allah bir daha yaşatmasın.sanada çok geçmiş olsun. mutemelen aynı zamanda düşük yapmışız. aralık ortasıydı benim ki...
uyuycan mı kıss uykucu şirineeee kaydirigubbakcemile3
kızlar maşallah baya kalabalığız nasıl gidiyo iyimisiniz ben pek iyi değilim eşimle kavga ettik biraz ya araştırıp soruşturup yedirip içiriyorum tedavimiz yakın belki mikroteseden kurtuluruz diye adak fazlası zarar diye pekmez içmek istemiyo herşeyi gönülsüz yiyo içiyo vitamin içse sorguluyo sanki ben çokmu meraklıyım böyle şeylere güzelce konuşup sakinleştiriyorumda ama çocuk gibi milyon defa aynı şeyi söyleyince bende patladım artık bende o kadar iğne ilaç içiyorum gıkım çıkmıyo çok bozuğum kızlar çok canım sıkkın
kızlar rapunzel `,eklektik `,arkadaşımızın bebeği kalbi atmıyo alınacakmış dedi ya
bende profiline msj bırakmıştım
bana bunu yazmış
evet canım operasyon bugün yapıldı.Bebişlerim ikizdi bide.Kalbi durmuş işte atmıyordu.Aldırmak zorunda kaldık.Ama ben hep hayırlısını istedim.Onun için içim rahat.
kızlar benide alın aranıza:çok üzgünüm: eşimde sayı ve hareket problemi var geçen yaz yaptırdığımız test sonucu öğrendik çocuk yapmadan önce bir muayene olalım dedik hiç tahmin etmedik eşimde sperm sayısı 6 milyon hareket yüzde 5 senağlamasenağlama morfolojide problem yok 2 aydır keçi boynuzu kürü yapıyorum olumlku yönde etkiliyordur çünkü inanın menin yoğunluğu bile farklı yine yetmez ben geçen yazdan beri ısrarla hiç denemedik korunduk belki normal yolla olur diye direttim ( tüp bebek dendi tabiki) ama yok 2 gün sonra adet günüm ve tüm adet belirtileri var kendimi kandırıp duruyorum sanki şimdi kafama dank etmiş gibi oturdum saatlerdir ağlıyorum senağlamatüp bebek tedavisini hiç istemiyorum korkuyorum ben yaasenağlama niye bizimde her kadın gibi acısız normal mutlulukla bebiş sahibi olma hakkımız yok mu off offffffsenağlama
kızlar ben de kaçtım.
geçip giden ,biten hergün bizi bebeişlerimize biraz daha yaklaştırır inşallah....
hepinize tatlı tatlı rüyalar... mirmirmirmir
inşş meleklere yaklaşıyoruzdur RABİM daha fazala bekletmesin yolumuz açsın kolaylığını versin meleklerimizi göndersin beklerkende sabır versin bu bekleyşe dayanalım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar çok uykum var ya oturduğum yerde gözlerim
kapanıyor ne yapmalıyım den gece biraz ders çalışayım dedim uykusuz kaldım şuanda kapı açık öle
duruyorum ya zor gözüm kapanıcak yoksa
dün sizleriin söylediklerinden pay çıkardım ve hiç üzülmedim eşim çok üzüldü ama
gözleri doldu benim yerime sağlam bi adamla evlenseydin çocukların olurdu dedi benim yüzümden bunca sıkıntıyı çekyorsun hakkını helal et dedi bende kzıdıım allahın gücüne gider dedim bu bizim kısmetimiz rabbim ne nasip ettiyse o olur dedim hem bak kadınlar kulb.arkdaşlar bikaçay ollurmuş böyle dediler dedim değişirmi sence diyo değişiri üz<ülme sen dedim uyuduk öyle rüyamda hep bebiş gördüm ellerimde rabbim cümlemize nasip etsin inşallah
günaydın kızlar ben bugün hsg çektirmeye gidiyorum eğer tüpler acıksa diğer adette yumurta takibi yapıcaz.. eşimde hareketlilik ve sayı normal ama morfoloji 3% ....dr umu değiştirdim önceki gittiğim dr sorun olur dedi..şimdiki gittiğim dr o önemli değil dedi...anlamadım gitti...inşallah hepimiz için hayırlısı olur...
günaydın kızlar çok uykum var ya oturduğum yerde gözlerim
kapanıyor ne yapmalıyım den gece biraz ders çalışayım dedim uykusuz kaldım şuanda kapı açık öle
duruyorum ya zor gözüm kapanıcak yoksa
dün sizleriin söylediklerinden pay çıkardım ve hiç üzülmedim eşim çok üzüldü ama
gözleri doldu benim yerime sağlam bi adamla evlenseydin çocukların olurdu dedi benim yüzümden bunca sıkıntıyı çekyorsun hakkını helal et dedi bende kzıdıım allahın gücüne gider dedim bu bizim kısmetimiz rabbim ne nasip ettiyse o olur dedim hem bak kadınlar kulb.arkdaşlar bikaçay ollurmuş böyle dediler dedim değişirmi sence diyo değişiri üz<ülme sen dedim uyuduk öyle rüyamda hep bebiş gördüm ellerimde rabbim cümlemize nasip etsin inşallah
dün akşam bebeğimi düşürdüm kızlar çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?