Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben de kaçtım.

geçip giden ,biten hergün bizi bebeişlerimize biraz daha yaklaştırır inşallah....

hepinize tatlı tatlı rüyalar... mirmirmirmir

hoşgeldin canıma.s.
rabbim yardımcınız olsun...

canım inşallah testiniz güzel çıkar...

hemde ikizmiş haa:çok üzgünüm:çok üzüldüm yasenağlama
rabbim sabır versin...

avatarın çok güzel kelebeyimŞeniz

hayırlısı olsun canım...martta hsg engel oldu...nisanda durmak yok:jeyyar:
ahhh canım bu kocişler hep aynı:mymeka:
allah yardımcın olsun...

hoşgeldin canımŞenizsen dinlenmene bakŞeniz

hep aynı şeyler canım...maalesef acı. allah bir daha yaşatmasın.sanada çok geçmiş olsun. mutemelen aynı zamanda düşük yapmışız. aralık ortasıydı benim ki...

4 aralıktı benim kürtaj tarihim ama bu tarihten önce yaklaşık bir hafta ölü olarak taşıdım kendiliğinden düşmesini bekleyelim doktor dedi ama o kadar iş güç yapmama rağman bu bir hafta içinde düşük gerçekleşmedi..karnımda yavrumun cansız olduğunu bile bile taşımak çok acı geldi bana gerçekten..rabbim sabırlar versin hepimize gerçekten çok büyük bir acı..inşş en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip eder mevlam hepimize
:Saruboceq:

uyuycan mı kıss uykucu şirineeee kaydirigubbakcemile3

mirmirmirmircanım o işi yapmıştım bile ben akşam 18,00 --20,30 arası uyuya kaldım yine koltukta..bu gece yine döner dururum artık yataktaa mirmirmirmir

canım benim biz 5 yıldır uğraşıyoruz erkekler kendilerini ifade edemyorlar o yüzdende bizi üzüyorlar eminimki onlar bu bebekleri bizden daha çok istiyorlar ama bizimde tartışmalarımız olduama böle bir şey yaptıramadım aynı şeyi milyon defa anlatarak çözüyorum çok sabır istiyor ama ne yapacaksın işimiz zor RABİM kolaylık versin hepimize:teselli::teselli::teselli:

canım ya çok üzüldüm neden böle oluyor ya ooofffff:1no2::1no2::1no2::1no2:

hg hiç merak etme senin gibi olan o kadar çok ki burda kendini hiç yalnız hissemeyeceksin innşş her şeyin hayırlısı hakımızda:teselli::teselli:

kızlar ben de kaçtım.

geçip giden ,biten hergün bizi bebeişlerimize biraz daha yaklaştırır inşallah....

hepinize tatlı tatlı rüyalar... mirmirmirmir

inşş meleklere yaklaşıyoruzdur RABİM daha fazala bekletmesin yolumuz açsın kolaylığını versin meleklerimizi göndersin beklerkende sabır versin bu bekleyşe dayanalım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşş meleklere yaklaşıyoruzdur RABİM daha fazala bekletmesin yolumuz açsın kolaylığını versin meleklerimizi göndersin beklerkende sabır versin bu bekleyşe dayanalım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah bize büyük bir sabır versin,ama bebeklerimizi de çabuk versin a.s.:Saruboceq:

günaydın kızlar ben bugün hsg çektirmeye gidiyorum eğer tüpler acıksa diğer adette yumurta takibi yapıcaz.. eşimde hareketlilik ve sayı normal ama morfoloji 3% ....dr umu değiştirdim önceki gittiğim dr sorun olur dedi..şimdiki gittiğim dr o önemli değil dedi...anlamadım gitti...inşallah hepimiz için hayırlısı olur...

günaydın kızlar çok uykum var ya oturduğum yerde gözlerim
kapanıyor ne yapmalıyım den gece biraz ders çalışayım dedim uykusuz kaldım şuanda kapı açık öle
duruyorum ya zor gözüm kapanıcak yoksa
dün sizleriin söylediklerinden pay çıkardım ve hiç üzülmedim eşim çok üzüldü ama
gözleri doldu benim yerime sağlam bi adamla evlenseydin çocukların olurdu dedi benim yüzümden bunca sıkıntıyı çekyorsun hakkını helal et dedi bende kzıdıım allahın gücüne gider dedim bu bizim kısmetimiz rabbim ne nasip ettiyse o olur dedim hem bak kadınlar kulb.arkdaşlar bikaçay ollurmuş böyle dediler dedim değişirmi sence diyo değişiri üz<ülme sen dedim uyuduk öyle rüyamda hep bebiş gördüm ellerimde rabbim cümlemize nasip etsin inşallah

günaydın canlar nasılsınız bakalım bir gün arayla döndüm yine dün netim yoktu ama 1 saatten beridir yazdıklarınızı okuyorum xvyz canım çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş tatlım inş en kısa zamanda tekrar melegin gelir sana................ncinar canım sanada çok büyük geçmişler olsunnn dualarımızdasın......nevroşum ALLAH devamını problemsiz getirsin canımmm...........................kıs nesrin keşke gerçek olsaydı 1 nisan şakan ne süper olurdu.................ilkbaharcım ve diger arkadaşlar rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunnn.........................

öyle tabi cnm hiç üzmeyin kendinizi herşeyin zamanı var inşallah değişicek o değerler hayırlısı olsun hepimizin hakkında :Saruboceq:

inş canım dualarımızdasın emeklerinin karşılıgını alırsın inşşş...............:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım arkadaşım benim işte olay bu yaaaa....bizler eşlerimize böyle destek olunca rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inş ben inanıyorummmmm.............evet dediğin şey ne kadar doğru bizim kaderimizde bu varmış yaşıcaz ALLAH çaresiz hastalık vermesin birde koca bebişlerimizi başımızdan eksik etmesinnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…