Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet smashım buara çok stresliyim birsürü tüp bebek sitesine sorular sordum doktorlardan fikir aldım kafam allak bullak oldu neden okdar acı çekip sıkıntı .çekip ameliayt olduk neden hiç etki etmedi hep bunu düşünüyorum belkide test verirken ki stresinden böyle olmuştur diye geçiriyorum avutuyorum kendimi birçoğu vakit kaybetmedn tüp bebek tedavise başlamam gerektiğini söylüyor ama ben kendimi buna bile ahzır hissetmiyorum anlıcanız karışım inşallah bütün sıkıntılarımız gider

Benim eksikliğimden olacak ki tam anlatamadım herhalde.Sonuçta herkes inandığını yaşıyor elbette ama herkesin inandığı değil inandığımızın sünnete uygunluğu önemli.
Bunlar çok önemli ve uzun konular aslında ama incitmekten ve sıkmaktan korktuğum için uzatmamaya çalışacağım.
İlk olarak bu dua Kuranda kesinlikle mevcut değil.Allah ya da Resulunden gelen bir dua değil yani.Ayrıca duaları Arapça ya da Türkçe taşımak bile duadan meded ummaktır sadece okuyup Allaha sığınmak vardır İslamın özünde.Dua eğer Kuran ve sünnet kaynaklı değilse ibadet haline getirilip şekillendirilip kayıtlara bağlanamaz.Rasulullah (sav)bu dinin tamamlandığını kesinlikle ilavelerin batıl ve bidat olacağını veda hutbesinde ve hadislerinde bildirmiştir.
Kabirler İslamda sadece ziyaretiyle ölüm hakkında ibret alınacak yerlerdir.Yine Rasulullah (sav)şöyle buyuruyor:''Kabirleri mescit edinmeyiniz.''Sahabeler hiçbir zaman Rasulullahın kabrine gidip el açıp dua etmediler çünkü onlar bu konuda bilinçlendirilmişlerdi.Malesef din tekrar karıştırılıp çarpıtılıyor ,bundan ilk önce alimler sonra doğruyu bilip de anlatmayanlar mesul tabii.Sonra da dinini Kurandan değil tavsiyelerden öğrenmekle yetinen herkes.
Üç harfliler Kuranda var evet ve sıkıntılarına karşı Allah rukye ayetlerini indirmiş.Bunlar şu surelerde bulunur:Fatiha,Bakara,İhlas,Felak,Nas,Al-i İmran,Araf,Müminun,Saffat,Rahman,Haşr,Hümeze,Cin,Felak,Yunus,Taha.Rasulullah(sav) de bunlardan korunmak için her farz namazından sonra Euzu bi kelimetillahi min şerri ma halak duasını yapmış ve her sabah akşam 10 kere La ılahe illallahu vahdehu la şerike leh lehul mulku ve lehul hamdu ve huve ala kulli şeyin kadir demiştir.Bunlar gibi başka bilgileri güvenilir muhaddislerden alabilirsiniz.
Daha öncede belirttiğim gibi tek amacım sizlerin dünya ve ahiret hayatınızdaki iyiliğiniz doğrultusunda.Lütfen bunları size yönelik bir tartışma gibi değil bir tebliğ olarak görün ve ben de dahil olmak üzere hiçkimsenin Kuran ve sünnetin dışında kalan uygulamalarını almayın.
Cidale girmemesi için bir daha bu konu hakkında yazmayacağım.Allaha emanet olun.Selamun aleykum ve rahmetullahı ve berakatuhu...a.s.

ameliyat sonrası 6. ay olmuş daha canım
bende bi çok dr amail attım yazıştım
banada aynıları dendi
morelini bozma az daha sabret kafanı dağıtmaya çalış
sonrasında karar ver
enine boyuna düşün
bizimki bi umut bende diyorum boşunamı acı çekti ameliyat oldu diye
ama orası hiç belli olmaz

Aşk meleği bak canım sana ne anlatıcamsengözlerimebaksanab
annemlerin komşusu anlattı durumumdan haberdar olan annemden sonra tek insan o
bi tanıdıkları
3. çocuğuna ve ilk ikisine baya yaş farkı varken hamile kalmış
adam 2 yıl önce varikosel ameliyatı olmuş o zaman çevredekilere hemeroit ameliyatı olduk demişler hatta
sebebi ağrısı varmış
kadında spiral varmış
ameliyattan sonra dr demişki korunmanıza gerek yok artık hamile kalmazsınız
kadın spirali çıkarttırmış veee 2 yıl sonunda hamile
düşünebiliyomusun koca 2 yıl geçmiş
demekki bu spermler baya geç iyileşiyo
belki başta beklemeyip tedavi ile uğraşırız ama Allahın izniyle sonraki evlatlarımız kolay olur
olamazmı:sm_confused: :Saruboceq: :Saruboceq:

doğru diyorsun semihacım.. herşey Allah'ın izniyle kaderimizde ne varsa yaşıyacaz.. inş tek bebişle bırakmaz bizi rabbim.. herkese istediği kadar nasip eder inş..

doğru diyorsun semihacım.. herşey Allah'ın izniyle kaderimizde ne varsa yaşıyacaz.. inş tek bebişle bırakmaz bizi rabbim.. herkese istediği kadar nasip eder inş..

ahh amin canım inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu gece kimse yok sanırsam yahuu
artık nevro da gelmiyo :sm_confused:

Bilgilendirdiğin için teşekkürler canım:1hug:

Arkadaşlar,çoğunuzun bildiği üzere Ben daha önce mikro ile hamile kalmıştım ve transferin 8 . günü adet kanaması gibi yoğun bir kanama oldu..Ki yine adet günüme denk gelen gündü ama idrar testi pozitif çıkmıştı..Çok hafif silikti ama hemen baya pembeliği seçiliyordu..Transferin 10.günü yani 2 gün sonra kanda çok yüksek olmayan bir değer vardı..beta hcg 34 çıkmıştı..sonraki günler katlandı ve hamileliğim kesinleşmişti..

Şimdi hamilelik şüphesi var..kan testi yaptırmadım ama idrarda çok zor seçilen silik çizgi çıkıyor..adetime daha hemen hemen 2 hafta var...Hormonlarım sapıtmış durumda yani..14 martta erken doğum yaptım ve rahimde kalan parçaları almak için kürraj yaptı dr..2 hafta önce adet gördüm..adetin 5. günü 2 cm lik folikül görüldü yumurtalığımda..2 cm ken çatlamaya hazır oluyorlar diye eşimle ertesi gün girişimde bulunduk..Bu çift çizgi de bir kaç gündür çıkıyor..ama çok silik..bazan çıkıyor bazan çıkmıyor..sabah yaparsam çıkıyor,akşam yaptığım test zor zor seçiliyor...testlerle kafayı bozdum..kaydirigubbakcemile3

Şimdi ben daha önce doğal yolla hamile kalmadığım için doğal yolla kalan arkadaşlar ne tür belirtileri oldu bilemiyorum..her hamilelik farklı olur derler...ya eski hamilelikten kalan hormonlar diyorum ya da bir sürpriz..iki dr uma göre adet görmüşsem bu zamana dek beta hcg kalmamıştır vücudumda..Bu arada bel ağrım var göğüslerimde hassasiyet durumu ve göğüs uçlarım acıyor...Beynim uyuşuyor gibi bazan bir tuhaf oluyorum...Umarım başka bir sorunum yoktur...:uhm:

Uzun yazdım galiba...

tekrar geçmiş olsun canım...
bende kürtaj olmamıştım...hiç bir sorun yaşamadım..ama kendine dikkat et bol bol dinlen...eğr kanaman çok fazlalaşırsa hemen dr a git...
eğer normal geçerse kanama bittikten sonra gidip rahimin temizledimi diye bakarsınız...
ben 3 düşüyümdede kürtaj olmadım...hiç bir sorunda yaşamadım...
inşalalh sende yaşamassın...

piknikcim sanada selam canımŞeniz

slm, kizlar nasilsiniz?
ben ailevi sorunlar yuzunden sizlerden ayri kaliyorum ama aklim hep sizde
ummusubyan olayina aklim takildi
bende3sene once filan bi hocaya gitmistim kitap aralamisti bana evliligim ilk 4senesi çocugumun olmayacagini ve ilk hamileligimin ikiz olup dusecegini soylemisti, dedigi gibide oldu, evleligimin 4.senesi bitti ve ben hamile kaldim, tam kesin olmasada dusugumun ikiz olma ihtimali oldugunu soylemisti doktor o zaman...
ve yine o hoca(kadindi) bana sende subyan yeli var demisti, annen sana hamileyken baba evine gelmis ve evin onundeki kuyudan aksam vakti su cekmis ve bunu yaparkende yanlis yere basmis, annende nedensiz agrilara sanada çocuk sahibi olmada zorluga neden oluyo demisti, dedikleride dogru..
annem baba hamileyken turkiyeye gitmisti koydede o zamanlar evde su yokmus ve kuyudan cekilirdi...
bugune kadarda anlatmadigim bisey var anlatayim, benim adetlerim genelde gec olur, gunu belli olmaz, ama korunmayi biktagimdan beri adet olmadan bi gece once
kotu ruyalar gorurum ecis bucus insanlar, hep kaciyorum ama bazen yakalanirim,ve ertesi gun adetim gelir, simdi diyorum acaba bu o uumussubyanmi!!!

bu duayi arapca internetten bulsak ve çikarsak muskamizi kendimiz yapsak olmazmi???

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun inşş yeniler çabuk gelir hayırlı hayrlı:Saruboceq::Saruboceq:

slm canım anlatıklarnrın bana çok ilginç geldi benim bir kız kardeşim var 5 yılık evli 2 düşüğü oldu ve her adet döneminden önce 3 . 5 kalaa ben bu gün çocuk doğurdum sonrasınında adet olur iki gebeliğinden önce bu ay çocuk doğurmadım rüyamda dedi ve gebe kaldı senin anlatıklarınla bir yakınlığı var acaba pikolojik olarakmı böle oluyorsunuz yoksa gerçekten sölediğiniz gibi bir şey olabilirmi:bbo::bbo::bbo:

günaydın topiğin şekerleri, herkese hayırlı cumalar

Herkese hayırlı Cumalar....:Saruboceq:
Allahım bugün açılan elleri geri çevirmesin ve hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah:Saruboceq:

Kızlarhihoyyyt
bugün çoookkk mutluyum.hihoyyyt:sm_cool:
Eşim akşam sperm testi yaptırdı
Veeeeee:sm_cool:
değerleri çok güzel artmış.:sm_cool::teytey:

kızlar dun hsg cektırdım cok kolay gecti ve hiçbir sorun yok tüplerim acık.....yumurta takibi yapıcaz öbür ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…