Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba aşılama sonrası yaşadığım grip sebebiyle yoktum.güzel gelimeler var kızlar sevcan gözünaydın canım.

Kızlarhihoyyyt
bugün çoookkk mutluyum.hihoyyyt:sm_cool:
Eşim akşam sperm testi yaptırdı
Veeeeee:sm_cool:
değerleri çok güzel artmış.:sm_cool::teytey:

sevcanım
ben seni çok özlemiştim :asigim:
bugünlerde karşılaşamıyorduk pek
söyleyimde bil tamam mı :dilcikar:
canım çok sevindim artışa
seninde yazdığın gibi başla hayırlısıyla bir yerden
ayy buna da halay çeklir ama :teytey:

kızlar dun hsg cektırdım cok kolay gecti ve hiçbir sorun yok tüplerim acık.....yumurta takibi yapıcaz öbür ay...

gözün aydııııın
en zorunuatlatmışsın teşhis yolunda

HZ.SÜLEYMAN’IN DUASI

Yarabbi!. Bana ilham buyur, bana ve anama babama vermiş olduğun nimetine şükredeyim ve senin razı olacağın iyi amelde bulunayım ve beni rahmetinle iyi olan kullarının arasına kat.

Ey mülkün sâhibi olan Allah’ım! Sen mülkü dilediğine verirsin ve mülkü dilediğinden çeker alırsın ve dilediğini aziz edersin, dilediğini de zelil kılarsın Hayır senin kudret elindedir. Şüphe yok ki, sen her şeye fazlasıyla kadirsin.

Günaydın kızlar
sevcancım canım çok sevindim.
belki aşılamaya bile gerek kalmadan bebişini rabbim
gönderir işallah canım

Ağzın bal yesin canım benim.:asigim:
İnşallah aşılamaya gerek kalmadan gelsin diycem ama ben artık beklemek istemiyorum yarın doktora gidicem ve bu ay adet olduktan sonra aşılama istiycem.

bende seni ösledim:çok üzgünüm:
sende bunu bila.s

geçmiş olsun bidenem
test günü ne zaman:uhm::Saruboceq:

canım test yapmıcam adeti beklicem zaten bebek yoksa aşılamadan 14 gün sonra gelir kırmızılar..
canım sen umarım iyisindir görüşümeyoz bu ara:asigim:

Canım çok sağol
Yavyuuum düşün,taşın sende kullan derim:jeyyar:

kızlar merhaba aşılama sonrası yaşadığım grip sebebiyle yoktum.güzel gelimeler var kızlar sevcan gözünaydın canım.

Geçmiş olsun ablacıma.s.
Gripte tam geliceği zamanı bulmuşklava:
İnşallah çabuk atlatırsın da çalışmalara ara vermezsindelikafadulden

canım test yapmıcam adeti beklicem zaten bebek yoksa aşılamadan 14 gün sonra gelir kırmızılar..
canım sen umarım iyisindir görüşümeyoz bu ara:asigim:

iyiyim canım sağolasın
evet görüşemez olduk
60 günün sonunda ilaçta(söktürücü) kullanırken bitmeden adet oldum
bugün 4. günü folic asit kullanmaya başladım
hafif anemi imişim demir hapı alıyorum
bunun dılında dr aşılama yapalım dedi
değerler düşük dedim
yapalım dedi
haziran adetimde aşılama yaptırmayı düşünüyorum canım şimdilik bi aksilik çıkmazsa
gelişmeler böyle işte

Geçmiş olsun ablacıma.s.
Gripte tam geliceği zamanı bulmuşklava:
İnşallah çabuk atlatırsın da çalışmalara ara vermezsindelikafadulden

sorma sevcan dr aşılama sonrası salı akşamı ateşler eşliğinde ilişkiye girdim.:1rolleyes:
yani bu bebek daha da annesini sevindirmezse ne diyeyim
eşim yok mok dedi cart adamı yatağa attım.görev insanı gel bakem dedim bu bebek gelecek kötükedihüso

hadi baklım semoşum umarım yakalarız şu bebeleri

hayırlı cumalar arkadslar..
boyle ozel gunlerde duarımız kabul olması dılegıyle:Saruboceq::Saruboceq:

nıxcım cok sevındım..onemlı olan seyı atlatmsın..ınsallah bundan sonrada guzel seyler haber verırısın bızlere

sevcanım canıım..cok sevındımhihoyyythihoyyyt
artık sende baslıyosun tedavı surecıne..hep olumlu dun ınankı bırgun gelcek bebısın ve bebsılerımız:Saruboceq::Saruboceq:
bu arad sen naptın hareket ıcın..tavan yapmıs bızmkı sınırda morfoljıde en son degsıyordu sureklı %4,%7 gıbı
bu kullandıgın ılacı dr tavsıye ettı..
suan evıcap kkulnıyoruz hareket ıcın ama:ecrin_bebek:

beter ablam gecıs olsun..
bu ay senden cok umutluyum yıne guzel haberler verecksın gıbı gelıyorhihoyyythihoyyyt
aslında dr da cok onemlı tedavı suresınde dr poztıf olurken ıster ıstemez hastayıda etkılıyor..benım dr her asılamlamamda cok guzel seyler soylerdı..sonrasıda malum ıstehihoyyythihoyyyt

ahh amin canım inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hadi baklım semoşum umarım yakalarız şu bebeleri

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
güldüğüme bakma ahh ahh

selam kızlar nasılsınız beni soracak olursanız iyi olmaya çalışıyorum bu gün transferin beşinci günü ama çok sancım var yani aynen adet sancısı o biraz moralimi bozuyor doktor dört embriyo transfer etti bakalım artık hakkımızda hayırlısı ama yinede kendimi kötü hissediyorum

Ayyyyyy çoook komik yakaydirigubbakcemile3
Demek adamı sen attın yatağakaydirigubbakcemile3
hem de cart diye:roflol:
bu seferde gelmezse bu bebek aaaaaaaaaaklava:

ayşecim ben çok korkarım öyle şeylerden.. uykundan uyanabiliyorsan felak ve nas surelerini oku.. Allah korusun seni.. ne olduğu hakkında fikrim yok canım.. ama sen o duayı birine yaptır bir an önce.. bebişlerin sana tutunsun.. çok duydum ümmüsübyan olupta hamile kalamayan.. Şeniz inş kardeşinin durumuda bir an önce düzelir canım..

Kızlarhihoyyyt
bugün çoookkk mutluyum.hihoyyyt:sm_cool:
Eşim akşam sperm testi yaptırdı
Veeeeee:sm_cool:
değerleri çok güzel artmış.:sm_cool::teytey:

ne güzel bir haber bu böyle.. hadi inş sıra bebişe gelsin.. :ecrin_bebek:

kızlar dun hsg cektırdım cok kolay gecti ve hiçbir sorun yok tüplerim acık.....yumurta takibi yapıcaz öbür ay...

geçmiş olsun canım.. hayırlısı olsun.. klomen vericekler sanada..

Kızlar sayı 8 milyondu. Şimdi 16 milyon.
Hareketlilerin toplamı %75'ti. Şimdi %78
Morfoloji %3'tü. Şimdi %5

Allah kısmet ederse bende artık aşılama yaptırmak istiyorum.

vakit kaybetmeden git doktora canım.. devlette yaptıracaksan yumurta takibi yapıyorlar.. bize zaman kaybı gibi geliyor ama vardır bi bildikleri.. inş aşılamanda tutar.. nazar değmesin değerler epey artmış..

beter ablacım geçmiş olsun.. efferin sana.. kusura bakma ama çok güldüm ya görev insanı haaa :roflol::roflol::roflol::roflol:

ahh amin canım inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
güldüğüme bakma ahh ahh

ewet rapunzelim bu kadar ve hastane inanılamaz rahattım .dr da şeker gibi insan dı.umarım eli hayırlı gelir bebeğime kavuşurum.ben yatarken aşılma sonrası bir bebek dünyaya geldi.hep dua ettim umarım buraya bu vesileylede gelirim.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…