Kızlarhihoyyyt
bugün çoookkk mutluyum.hihoyyyt:sm_cool:
Eşim akşam sperm testi yaptırdı
Veeeeee:sm_cool:
değerleri çok güzel artmış.:sm_cool::teytey:
kızlar dun hsg cektırdım cok kolay gecti ve hiçbir sorun yok tüplerim acık.....yumurta takibi yapıcaz öbür ay...
Günaydın kızlar
sevcancım canım çok sevindim.
belki aşılamaya bile gerek kalmadan bebişini rabbim
gönderir işallah canım
kızlar merhaba aşılama sonrası yaşadığım grip sebebiyle yoktum.güzel gelimeler var kızlar sevcan gözünaydın canım.
sevcanım
ben seni çok özlemiştim :asigim:
bugünlerde karşılaşamıyorduk pek
söyleyimde bil tamam mı :dilcikar:
canım çok sevindim artışa
seninde yazdığın gibi başla hayırlısıyla bir yerden
ayy buna da halay çeklir ama :teytey:
gözün aydııııın
en zorunuatlatmışsın teşhis yolunda
geçmiş olsun bidenem
test günü ne zaman:uhm::Saruboceq:
süper bi haber bu sevcanım
rabbim bizede göstersin o günleri inşallah:Saruboceq:
oley şükür canım
şimdiden tedavin hayırlı olsun hayırlı sonuçlara vesile olsun inşallah
amin kuzum amin:Saruboceq:
tatlım sana ne dedim destek hemde tam destek
lütfen böyle yapma
hem eşinde rahatsız bak
sevcanım gerçekten çok sevindim hadi inşallah yaa
sabırlı kızsın yaa Allah nasip edecek inşallah:Saruboceq:
CADIARZUfisfisfis
kızlar merhaba aşılama sonrası yaşadığım grip sebebiyle yoktum.güzel gelimeler var kızlar sevcan gözünaydın canım.
canım test yapmıcam adeti beklicem zaten bebek yoksa aşılamadan 14 gün sonra gelir kırmızılar..
canım sen umarım iyisindir görüşümeyoz bu ara:asigim:
Geçmiş olsun ablacıma.s.
Gripte tam geliceği zamanı bulmuşklava:
İnşallah çabuk atlatırsın da çalışmalara ara vermezsindelikafadulden
iyiyim canım sağolasın
evet görüşemez olduk
60 günün sonunda ilaçta(söktürücü) kullanırken bitmeden adet oldum
bugün 4. günü folic asit kullanmaya başladım
hafif anemi imişim demir hapı alıyorum
bunun dılında dr aşılama yapalım dedi
değerler düşük dedim
yapalım dedi
haziran adetimde aşılama yaptırmayı düşünüyorum canım şimdilik bi aksilik çıkmazsa
gelişmeler böyle işte
ahh amin canım inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:sorma sevcan dr aşılama sonrası salı akşamı ateşler eşliğinde ilişkiye girdim.:1rolleyes:
yani bu bebek daha da annesini sevindirmezse ne diyeyim
eşim yok mok dedi cart adamı yatağa attım.görev insanı gel bakem dedim bu bebek gelecek kötükedihüso
hadi baklım semoşum umarım yakalarız şu bebeleri
sorma sevcan dr aşılama sonrası salı akşamı ateşler eşliğinde ilişkiye girdim.:1rolleyes:
eşim yok mok dedi cart adamı yatağa attım.görev insanı gel bakem dedim bu bebek gelecek kötükedihüso
slm, kizlar nasilsiniz?
ben ailevi sorunlar yuzunden sizlerden ayri kaliyorum ama aklim hep sizde
ummusubyan olayina aklim takildi
bende3sene once filan bi hocaya gitmistim kitap aralamisti bana evliligim ilk 4senesi çocugumun olmayacagini ve ilk hamileligimin ikiz olup dusecegini soylemisti, dedigi gibide oldu, evleligimin 4.senesi bitti ve ben hamile kaldim, tam kesin olmasada dusugumun ikiz olma ihtimali oldugunu soylemisti doktor o zaman...
ve yine o hoca(kadindi) bana sende subyan yeli var demisti, annen sana hamileyken baba evine gelmis ve evin onundeki kuyudan aksam vakti su cekmis ve bunu yaparkende yanlis yere basmis, annende nedensiz agrilara sanada çocuk sahibi olmada zorluga neden oluyo demisti, dedikleride dogru..
annem baba hamileyken turkiyeye gitmisti koydede o zamanlar evde su yokmus ve kuyudan cekilirdi...
bugune kadarda anlatmadigim bisey var anlatayim, benim adetlerim genelde gec olur, gunu belli olmaz, ama korunmayi biktagimdan beri adet olmadan bi gece once
kotu ruyalar gorurum ecis bucus insanlar, hep kaciyorum ama bazen yakalanirim,ve ertesi gun adetim gelir, simdi diyorum acaba bu o uumussubyanmi!!!
bu duayi arapca internetten bulsak ve çikarsak muskamizi kendimiz yapsak olmazmi???
Kızlarhihoyyyt
bugün çoookkk mutluyum.hihoyyyt:sm_cool:
Eşim akşam sperm testi yaptırdı
Veeeeee:sm_cool:
değerleri çok güzel artmış.:sm_cool::teytey:
kızlar dun hsg cektırdım cok kolay gecti ve hiçbir sorun yok tüplerim acık.....yumurta takibi yapıcaz öbür ay...
Kızlar sayı 8 milyondu. Şimdi 16 milyon.
Hareketlilerin toplamı %75'ti. Şimdi %78
Morfoloji %3'tü. Şimdi %5
Allah kısmet ederse bende artık aşılama yaptırmak istiyorum.
sorma sevcan dr aşılama sonrası salı akşamı ateşler eşliğinde ilişkiye girdim.:1rolleyes:
beter ablam gecıs olsun..
bu ay senden cok umutluyum yıne guzel haberler verecksın gıbı gelıyorhihoyyythihoyyyt
aslında dr da cok onemlı tedavı suresınde dr poztıf olurken ıster ıstemez hastayıda etkılıyor..benım dr her asılamlamamda cok guzel seyler soylerdı..sonrasıda malum ıstehihoyyythihoyyyt
ahh amin canım inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
güldüğüme bakma ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?