Herkese hayırlı Cumalar....:Saruboceq:
Allahım bugün açılan elleri geri çevirmesin ve hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah:Saruboceq:
Kızlarhihoyyyt
bugün çoookkk mutluyum.hihoyyyt:sm_cool:
Eşim akşam sperm testi yaptırdı
Veeeeee:sm_cool:
değerleri çok güzel artmış.:sm_cool::teytey:
kızlar dun hsg cektırdım cok kolay gecti ve hiçbir sorun yok tüplerim acık.....yumurta takibi yapıcaz öbür ay...
kızlar dun hsg cektırdım cok kolay gecti ve hiçbir sorun yok tüplerim acık.....yumurta takibi yapıcaz öbür ay...
canim cok güzel bi haber buKızlarhihoyyyt
Kızlarhihoyyyt
Kızlarhihoyyyt
Günaydın canımmmm
gözün aydın çok sevindim
inşallah hamiş olduğun haberlerinide alırız:1hug:
Kızlarhihoyyyt
gözünaydın canım ya en sonunda oldu.
kaçtı da kaça yükzelmiş canım
günaydin kizlar...herkese hayirli cumalarrr
canim cok güzel bi haber bu
cok sevindim gercektenhihoyyyt
insallah bunun üzerine birde hamis haberlerini alirizyerimseniben
bitanem atlattin sükür hemde kolaycakaydirigubbakcemile2
tüplerde acikmis massallah
insallah bundan sonrasiii harika bi hamileyim haberiiiidelikafadulden
gözün aydın canım umaım yakındada gelir bebişin
günaydın canlar sınava bişi kalmadı sadece birgün bu stresle bu sıkıntıyla nasıl olacaksa oda ayrı bir mevzu ya
sevcancım çok sevindim senin adına inşallah verdiğini bilgileri bende denicem bakalım sonuç nasıl etkilencek
dün akşam ailemle kamerada konuşuyordum yine amcamın gelini beni kızdırdı kardeşim bebek yeleği örüyormuş kime örüyor dedim yeğenine dedi yeğeni kim dedim ben zannediyorumki amcamın gelininin çocuğuna falan işte bitane ablası evli olunca ona örecek tabi dedi yokmu hala bebiş dedi ben de yok dedim ben kariyer yapıyorum çocuk düşünümüyorum dedim oda sen reklamları izlemiyormusun çocukda yap kariyerde dedi bilse içimde yanan ateşi dermi acaba böyle çok üzügünüm son günlerde bu skınıtının eşimin dieğr hastalığını etkilemesinden de korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
cnm gözün aydın çok sevindim hihoyyyt
seninde gözün aydın cnm sabah sabah ne güzel haberler verdiniz kaydirigubbakcemile3
günaydın ,hayırlı cumalar arkadaşlar,
gözünaydın sevcancım,inşallah çok yakında bebiş de gelir,bakalım benim eşimin değerleri ne çıkacak,mayısta tam 9 ay oluyor ameliyat olalı,o zaman askerden dönmüş olacak ve bizde test yaptıracağız,inşallah bizim de sonuçlarımız güzel çıkar :1hug:
Kızlarhihoyyyt
gözünüz aydın canım...Kızlar sayı 8 milyondu. Şimdi 16 milyon.
Hareketlilerin toplamı %75'ti. Şimdi %78
Morfoloji %3'tü. Şimdi %5
Allah kısmet ederse bende artık aşılama yaptırmak istiyorum.
geçmiş olsun canıma.s.kızlar dun hsg cektırdım cok kolay gecti ve hiçbir sorun yok tüplerim acık.....yumurta takibi yapıcaz öbür ay...
süper bi haber bu sevcanımKızlarhihoyyyt
oley şükür canımkızlar dun hsg cektırdım cok kolay gecti ve hiçbir sorun yok tüplerim acık.....yumurta takibi yapıcaz öbür ay...
amin kuzum amin:Saruboceq:Herkese günaydın ve hayırlı cumalar kıslar,
Rabbim dualarımızı bu mübarek günde kabul eyler,
göbeklerimizi bebişlerle doldurur inşallah:Saruboceq:
tatlım sana ne dedim destek hemde tam destekgünaydın canlar sınava bişi kalmadı sadece birgün bu stresle bu sıkıntıyla nasıl olacaksa oda ayrı bir mevzu ya
sevcancım çok sevindim senin adına inşallah verdiğini bilgileri bende denicem bakalım sonuç nasıl etkilencek
dün akşam ailemle kamerada konuşuyordum yine amcamın gelini beni kızdırdı kardeşim bebek yeleği örüyormuş kime örüyor dedim yeğenine dedi yeğeni kim dedim ben zannediyorumki amcamın gelininin çocuğuna falan işte bitane ablası evli olunca ona örecek tabi dedi yokmu hala bebiş dedi ben de yok dedim ben kariyer yapıyorum çocuk düşünümüyorum dedim oda sen reklamları izlemiyormusun çocukda yap kariyerde dedi bilse içimde yanan ateşi dermi acaba böyle çok üzügünüm son günlerde bu skınıtının eşimin dieğr hastalığını etkilemesinden de korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
sevcanım gerçekten çok sevindim hadi inşallah yaaKızlar sayı 8 milyondu. Şimdi 16 milyon.
Hareketlilerin toplamı %75'ti. Şimdi %78
Morfoloji %3'tü. Şimdi %5
Allah kısmet ederse bende artık aşılama yaptırmak istiyorum.
CADIARZUfisfisfisİnşallah senin eşininde değerleri yüksek çıkar canım.
Kızlar eşim 1 aydır L-CARNİTİNE kullandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?