Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dıptısım mayısta tüp bebe yaptıracaksan bence doğum kontrol hapı kullanma yumoş sayısı az olur bence doktoruna danış

CADIARZU bak bunu düşünmemiştim canım doktora danışayım olur verirse kullanayım

inşallah canım ya:CüvCüv: bu defa olsun artık sıkıldım
nan sen bana öle bir mail atmışsınki gülmekden altıma kaçırıyordum
adam bıçağı bir vurdu zıpladı resmen parça:roflol::roflol::roflol:

ya evet canım mecburi ara verdim ya bebem varsa diye:CüvCüv:
ama sıkıldım artık adet olayımda deli gibi spor yapayım diyorumkaydirigubbakcemile

canım adetin zamnında gelemsi için doğum kotrol hapı güzel fikir ama bencede bir dr a sor bakalım acaba tedaviye başladığında zararrı olurmu...

işde o konuda muallakdayım fadik kuzusu yakaydirigubbakcemile
dıbıtısım mayısta Ankaraya geliyosun demek hadi bakalım tatlım hayırlısıyla

evet mayısda adet olur olmaz geliyorum tabi olursam
mayanın kampanyayı kaçırmayı istemiyorumhihoyyyt
yoksa o paraya başka hiçbiryerde yaptıramamhihoyyyt

sağol cornim :asigim: Şeniz kasık ağrılarından ölcez gibi ya bakalım nolcek.. büyücek büyücek bu yumoşları kim durdurcek :roflol::roflol::roflol:

saol fadıkcım.tavsıyelerını dınlıcem..hayırlısı olsun artık..

ya cok gecmıs olsun nevroya.rabbım acıl sıfalar versın ınsallah.ama korkulacak bısey deıl.bıcok ınsanın basına geldıgı duymustum ama gecıcı bır durum..

canım hayırlısı olsun
inşallah kısa sürede düzelir
ameliyat içinde umarım doğru karar olur
ve sonuç alırsınız:Saruboceq:

saol smhsmh..destegın ıcın canım...korkuyorum acıkcası amelıyattan sonra daha kotu olanlar var.hıc bılemıyorum ne yapacagızfisfisfis

Fatımacım sonuçlar çok iyi bence..morfloljide zaten zamanla değişkenlik gösterebiliyor ağrı yoksa amelyatı önermiyor doktorlar diye biliyorum süprizzzzz

ya oylemı sabırsız.ama benım esımde hıc agrı yokkı.zaten baslangıcı demıs doktor.bakalım carsamba uzman gorup karar vercek.rabbım hepımıze hayırlı olanını versın ınsallah.ne dıyeyım..

ya cok gecmıs olsun nevroya.rabbım acıl sıfalar versın ınsallah.ama korkulacak bısey deıl.bıcok ınsanın basına geldıgı duymustum ama gecıcı bır durum..

tedvide olanlara inşş melekleri en kısa zamanda gelir RABİM hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize nevroya çok geçmiş olsun inşş çabuk geçer

aaaaa cok uzuldum ve sasirdim o nerden cikti oyle nevrocum nerde ne var seni buluyor allah korusun kendine dikkat et
cok gecmis olsun

hadi hayirlisi insallah 1 ay sonra sende hamis olursun

nevroma geçmiş olsun inşallah en kısa zamnda geçer sakız çiğnesin
bebkleri inşallah iyidir
uzun zamandır giremiyorum kızlar umarım güzel haberler alırım
ben iyiyim çok şükür 1 hafta sonra dr gidicem umarım herşey yolundadır

kuzucummmm iyisin demek:asigim:
oo 10 hafta olmuşsun bile
1 hafta sonra güzel haberlerinide alırız inşallah sağlıcakla:Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar hepine iyi akşamlar
benbirazdan çıkcam yarın aşilamam var
erken yatıp erken kalkmam lazım size haber vermek için girdim

bana dua edın olurmu
beklıyorum dualarınızı
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…