Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dualarım seninle arkadaşım allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda geçer:Saruboceq:hamileeeyim diyede yazarsın en kısa zamanda buraya:Saruboceq:

dualarım seninle arkadaşım allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda geçer:Saruboceq:hamileeeyim diyede yazarsın en kısa zamanda buraya:Saruboceq:

saol canım allah razi olsun rabbim bütün isteyen herkesse hayırlı evlatlar nasıp etsinnnnn inşaallaah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

demek yarın canım....iyiki haber verdin...yoksa haberimiz olmazdı...
canım tabiki dua ederiz...rabbim yardımcın olsun...
inşallah bebişin bu sefer sağlıcakla annesine gelir...

allah yardımcın olsun belya.

nevrosky geçmiş olsun canım.umarım en kısa zamanda atlatır hamileliğinin tadına varırsın

aaa kafam bin duman
görmemişim senin msjını tatlım demek aşılaman var hayırlısıyla inşallah bitanem:Saruboceq: :Saruboceq:

canım dualarımız seninle hayırlısıyla hamiş kalırsın inşallah

ay aman yoktur kuzum yaahihoyyyt
olsaydı çıkardı gibime geliyor
adet olacak gibiyimde ama ara ara sancım var:CüvCüv:
keşke şu tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabilseydimbenneyaptımki

ne bileyim işte bi bakarsın süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.işallah gerek kalmadan tüp bebeğe hamiş kalabilirsin.hemen hemen öyle oluyor.hazırlık yapıyorlar tüp bebeğe adet gelmiyor bi bakmışlar hamile..işallah seninkide öyle olur..

ay aman yoktur kuzum yaahihoyyyt
olsaydı çıkardı gibime geliyor
adet olacak gibiyimde ama ara ara sancım var:CüvCüv:
keşke şu tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabilseydimbenneyaptımki

ne bileyim işte bi bakarsın süprizz.işallah gerek kalmadan tüp bebeğe hamiş kalabilirsin.hemen hemen öyle oluyor.hazırlık yapıyorlar tüp bebeğe adet gelmiyor bi bakmışlar hamile..işallah seninkide öyle olur..

canım aşılaman inşallah güzel geçer. dualarımız seninle canım. allah yardımcın olsun ve meleğine kavuşursun canım.

ya kızlar sizin burda olmanıza çok sewindim belki hatırlayanınız vardır aşılama yaptırmıştım 1 milyon spermle... tutmaı tabiki mucize gerçekleşmedi..
bugün ilk defa kendimiz düşünerek üroloğa gittik %90 varikosel dedi ameliyat dedi
biliyorum yeni gelenlere bunları tekrar tekrar anlatmak biraz zor oluyor ama kafam karıştı
yarın çekilecek bi renkli film var o nasıl çekiliyor?
ameliyat zorlu bi ameliyat mı dinlenme perhiz bu gibi şeyler oluyor mu
ameliyat uzun sürüyor mu
başka topik bulamadım yardım alabileceğim şimdiden teşekkürlerrr...

Benim eşimde ameliyat oldu canım 25 dakika sürdü zorlu bi ameliyat değil basitmiş doktorun tabiriyle hemen o gün çıktı eşim hastaneden 3 gün evde dinlendi sonra işine döndü öyle çok zorlanmadı biraz sancısı oldu ama çok değil yani perhiz falanda vermedi kendini iyi hissedene kadar dedi. Yardımcı olmuşumdur inşallah:1hug:

canım film hakkında bilgim yok benim eşimden istenmemişti elle muayenede ortaya çıkmıştı zaten varikosel olduğu.
ameliyat 1 saat sürmüştü.bizimki çft taraflı ameliyat olmuştu ama.perşebe ameliyat olup cuma hastaneden çıkmıştık. hafta sonu dinlenip pazartesi işe gitmişti eşim. arada ağrı sızı tabiki oluyodu. bir hafta sonrada dikişler alınmıştı.ameliyattan sonra 20 gün falanda ilişki yasaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…