Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımm benimm hadii hayırlı olsun bakalımm inşallah işe yarar klomenn
ayrıca 10tanemi verdi????

dıptısım mayısta tüp bebe yaptıracaksan bence doğum kontrol hapı kullanma yumoş sayısı az olur bence doktoruna danış

canım benim kafama takıldı banada doktor dogum kontrol hapı kullandırdı ve azcık yuoşum oluştu sonrada benim canımı sıktı neden bu kadar az oldu sende yumurtan diye mantıkende kullanılmaması gerekmezmiydi zaten o yumurtlamayı azaltmıyomuuu kafam karıştı benim yaaa

Kızlar sayı 8 milyondu. Şimdi 16 milyon.
Hareketlilerin toplamı %75'ti. Şimdi %78
Morfoloji %3'tü. Şimdi %5

Allah kısmet ederse bende artık aşılama yaptırmak istiyorum.

canım benimm çok ama çook sevindimm inşallah aşılamayya gerek kalmadann hamişş kalırsınnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlarhihoyyyt
bugün çoookkk mutluyum.hihoyyyt:sm_cool:
Eşim akşam sperm testi yaptırdı
Veeeeee:sm_cool:
değerleri çok güzel artmış.:sm_cool::teytey:

canim cok sevindim insallah cok bekletmeden saglikla gelir bebisin:Saruboceq:

kızlar dun hsg cektırdım cok kolay gecti ve hiçbir sorun yok tüplerim acık.....yumurta takibi yapıcaz öbür ay...

gecmis olsun canim tuplerinin acik olmasina cok sevindim

Kızlar sayı 8 milyondu. Şimdi 16 milyon.
Hareketlilerin toplamı %75'ti. Şimdi %78
Morfoloji %3'tü. Şimdi %5
Allah kısmet ederse bende artık aşılama yaptırmak istiyorum.

canim degerler cok guzel artmis masallah

ablacim emeklerini rabbim karsiliksiz birakmaz insallah
gorev insani ha:CüvCüv:

diptis haber verdigin icin tesekkurler
bende dusunmustum yorulmasin diye esi izin vermiyordur
halbuki neler gelmis basina ya
nevrom cok gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda atlatirsin:Saruboceq:

tşk ederim canım.bu ilaç mı yok sa vitamin mi? ben daha ilk kez duyuyorum bunu.ne işe yarıyo morfolojiyi düzeltiyomu ? yan etkisi var mı?bizim sayı ve hareket iyi

canım bizimde sayımızda problem vardı onun için hemen sipariş ettim ben ama bence sizdeki problemlerede etki ederdir mutlaka bitkisel bir ilaç yan etkisi yok canım sağlık bakanlıgından onaylıymş zaten

zambakım tatlım hoş geldin nerelerdesin bakalım görüşemiyoruz................aynen canım dualarına içtenlikle katılıyrummm

canımm benim ben hepp buralardayım nezamandır karşılaşamadıkk
geyikk topigindeyimm genellikle sen neden oraya gelmiyosunn bakıyımmmklava:

canımm benim ben hepp buralardayım nezamandır karşılaşamadıkk
geyikk topigindeyimm genellikle sen neden oraya gelmiyosunn bakıyımmmklava:

evet canım ya işler çok yogunlaştı ancak ben burayı takip edebiliyorummm ama çok özledim valla boş bırakmayın burayı bizide yanlız olur mu

Merhaba canlarım umarım herkes iyidir?Allahım bu cuma günü yüzü hürmetine hepimize hayırlı çocuk nasip etsin .

arkadaslar merhaba gokcek iksiri ni duydunuz mu? etkili oluyormus enfeksiyon cayi ile birlikte varikoselin gecmesini sagliyormus ?

canım şimdi biraz araştırdım...ama ilk defa duydum..acaba güvenilirmi...
gerçekten işe yarıyormu bilemiyorum...
canım adetin zamnında gelemsi için doğum kotrol hapı güzel fikir ama bencede bir dr a sor bakalım acaba tedaviye başladığında zararrı olurmu...

amin diyeyim başka nedenir...ne olusa olsun insan o bebişe kıyarmı...

canım kozmik beden temizliği nasıl oluyo
biraz anlatır mısın?

bu kanıya nasıl vardık anlatayım canım benim ilk aşılamamda 50lik puregonla 3yumoşum olmuştu ikinci aşılamada kist olduğu için d.kontrol kullandım sonrasında aşılama oldu ama dr dozu arttırdı 100lük puregonla ancak 4yumoş oluştu yani d.kontrolden sonraki ay yumoş sayısı azalıyor kısacası biraz karışıkmı anlattım ne :bbo:

Son düzenleme:
amin canım inşşşşş hoş geldinnnnn
Hoşbuldum canım, kaynatıyonuz valla gerçi geçmişi okumadım,kozmik beden temizliğinden bahsetmişsin ben onun günü geçti diye biliyorum mart ayında olmayacakmıydı?Aman dikkat et bu beden temizliği herkese iyi gelmiyor,umarım şifa bulursun,bir de ilaçtan bahsetmişsin iyi gelir inşallah bakalım sen kullan iyi gelirse bizde alırız,gerçi benimki her halukarda sperm testi yaptırmıyo,keçiboynuzundan sonra test yaptır dedim yaptırmadı.Herneyse Allah hakkımıza hayırlısını versin İnşallah kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq:

Sevcancığım 8 milyondan 16 milyona yükselmiş süper maşallah,bu sayı milimdemi toplam sayımı bizim toplam sayı 16 milyon bu nedenle aşılama yapılamaz demişlerdi,birde bizim test detaylı bir test değil öyle morfoloji felan yazmıyor ileri hareketlisini felan yazmıyor bende açıkçası böyle detaylı bir test yaptırmasını istyorum ama yaptırmıyor.kaydirigubbakcemile

canım kozmik beden temizliği nasıl oluyo
biraz anlatır mısın?

canım maranki var onun sitesinde geçen yıl aralık -ekim gibiydi yazdırmıştım.şuan döküman bende değil ama aklımda kaldıgı kadarıyla yazım tatlım:
tam 7 gün sürüyor bu zaman zarfında hayvansal gıda süt ve süt ürünleri beyaz ekmek tatlı şeker siyah çay alınmıcakbunun yanısıra her sabah bir adet orta boy kırmızı pancar.bir yeşil elma bir de beyaz lahana yapragını katı meyve sıkacagından geçirip suyunu elde ediyosun bunun içine bir yemek kaşıgı saf zeytin yağı koyup karıştırıyosun
ögle arası haşlanmış sebze az miktarda ve akşamda salata yiyosun aynı bu şekil 7 gün devam ettikten sonra 7 günün sabahında lavman yapıyosun
2 lt kaynamış ılık suya yarım çay bardagı elma sirkesi aklım da yok ya limon suyu yada zeytin yagı koyuyosun aynı miktar işte bu canım hem zayıflatıyor hemde bir çok hastalıgı yok ediyomuş ve vücudu 10 yaş gençleştiriyomş tatlım

bende hamilelikten dolayı yorulmasın diye eşin izin vermiyodur diye gelemiyodur diyodum.
canım ya çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın. nazar mı değdi ne oldu sana canım benim. seni seviyoruz canım. acil şifalar

canım bana tedavimde ilk bir ay d.kontrol hpı kullandırdılar sonra tedaviye başlayıncada 450 ml gonelf kulladım ve ondada 5 tane yumoş ulaştı benneyaptımki benneyaptımki

canım marankinin resmi sitesinden baktım ben orda yazıyodu 4-11 arası diye
inş bakalım canım söylerim elbette inş hepimize şifa olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…