sabahtan gittim yavrukuşum.. bugün 3. günü adetin.. 5. günü başla dedi işte.. pazar günü içerim.. sabah akşam içecem.. yumoşlar öyleymiş valla fisfisfis delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldeneşimde dalga geçiyor ohoo o fındık kadar yumoşlara 100 milyon spermde olsa etkilemez diye :roflol::roflol: bende 11. gün kağıdı gözüne sokayım da gör ne olmuş dedim :roflol:
selam kızlar.. bugün keyifler yerinde maşallah.. hepinize hayırlı cumalar..
bende doktora gittim geldim.. malum sonuç klomen verildi.. bakalım nolucak bu ay görücez.. yumoşlarım 6-7 mm miş şu an.. haftaya cuma gidicem tekrar.. hayırlısı Allah'tan bismillah deyip başlıyalım bizde..
dıptısım mayısta tüp bebe yaptıracaksan bence doğum kontrol hapı kullanma yumoş sayısı az olur bence doktoruna danış
Kızlar sayı 8 milyondu. Şimdi 16 milyon.
Hareketlilerin toplamı %75'ti. Şimdi %78
Morfoloji %3'tü. Şimdi %5
Allah kısmet ederse bende artık aşılama yaptırmak istiyorum.
Kızlarhihoyyyt
bugün çoookkk mutluyum.hihoyyyt:sm_cool:
Eşim akşam sperm testi yaptırdı
Veeeeee:sm_cool:
değerleri çok güzel artmış.:sm_cool::teytey:
kızlar dun hsg cektırdım cok kolay gecti ve hiçbir sorun yok tüplerim acık.....yumurta takibi yapıcaz öbür ay...
Kızlar sayı 8 milyondu. Şimdi 16 milyon.
Hareketlilerin toplamı %75'ti. Şimdi %78
Morfoloji %3'tü. Şimdi %5
Allah kısmet ederse bende artık aşılama yaptırmak istiyorum.
sorma sevcan dr aşılama sonrası salı akşamı ateşler eşliğinde ilişkiye girdim.:1rolleyes:
yani bu bebek daha da annesini sevindirmezse ne diyeyim
eşim yok mok dedi cart adamı yatağa attım.görev insanı gel bakem dedim bu bebek gelecek kötükedihüso
kızlar selam
nevrosky'den haberler getirdim
dün yazacaktım fakat site bir anda kitlendi sayfalar açılmadı yazamadım
telefonda konuştuk arkadaşımızın yüzü azcık gerilmiş
geçici yüz felci olmuş kuzum
doktor ilaç vermiş fakat kortizon içerdiğindne kullanamıyor
bugün başka bir doktora gidecekti ne oldu bitti şuanda bilmiyorum akşama ararım yine
benimde aynı rahatsızlığım olmuştu 1 haftada geçmişti ama kimisinin daha uzun sürebiliyor
eşi izin vermediği için nete giremiyor benim haber vermemi istedi
hepinize kocaman öpücükleri ve selamları var
tşk ederim canım.bu ilaç mı yok sa vitamin mi? ben daha ilk kez duyuyorum bunu.ne işe yarıyo morfolojiyi düzeltiyomu ? yan etkisi var mı?bizim sayı ve hareket iyi
canım benimm çok ama çook sevindimm inşallah aşılamayya gerek kalmadann hamişş kalırsınnnn:Saruboceq::Saruboceq:
zambakım tatlım hoş geldin nerelerdesin bakalım görüşemiyoruz................aynen canım dualarına içtenlikle katılıyrummm
canımm benim ben hepp buralardayım nezamandır karşılaşamadıkk
geyikk topigindeyimm genellikle sen neden oraya gelmiyosunn bakıyımmmklava:
canım şimdi biraz araştırdım...ama ilk defa duydum..acaba güvenilirmi...
canım adetin zamnında gelemsi için doğum kotrol hapı güzel fikir ama bencede bir dr a sor bakalım acaba tedaviye başladığında zararrı olurmu...benimde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım
hiç olacak gibide değilim ne ağrı ne sızı bişi yok
keşke olsada bir an önce spora devam etsem
testlerde negatif ama güvenemiyorum işde
bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam kuzular
mayısda tüp bebek yapılacağından
birde eşimin iznine denk gelmesi gerektiğinden mecburen kullanıcam bakalım hayırlısı
amin diyeyim başka nedenir...ne olusa olsun insan o bebişe kıyarmı...kızlar şimdi mutlumu mutsuz mu desem ne desem bilemiyorum bir haber aldım.samimi bir arkadaşım hamile 3 bebeğine
mutlu kısmı bu
ama mutsuz kısmı aldırmayı düşünüyor.bana zaten aldırcaksan söyleme demiştim.o da öyle yapmış:sm_confused:
allahım ona akıl fikir ver:Saruboceq:
Merhaba canlarım umarım herkes iyidir?Allahım bu cuma günü yüzü hürmetine hepimize hayırlı çocuk nasip etsin .
canım solgarın resmi sitesine girince ordan size en yakın ecz adresleri kayıt yaparsan mail adresine gönderiyolar ben araştırdım alcam bu akşam biraz pahalı ama mecburen yapacaz artık
kızlar birde ben yarından itibaren kozmik beden temizliğine başlıyorum 4 nisan-10 nisan arası eşimle inş bunların hepsini 10 günden sonra yapacaz
melegimiz inş çok bekletmez bizi
canım benim kafama takıldı banada doktor dogum kontrol hapı kullandırdı ve azcık yuoşum oluştu sonrada benim canımı sıktı neden bu kadar az oldu sende yumurtan diye mantıkende kullanılmaması gerekmezmiydi zaten o yumurtlamayı azaltmıyomuuu kafam karıştı benim yaaa
Hoşbuldum canım, kaynatıyonuz valla gerçi geçmişi okumadım,kozmik beden temizliğinden bahsetmişsin ben onun günü geçti diye biliyorum mart ayında olmayacakmıydı?Aman dikkat et bu beden temizliği herkese iyi gelmiyor,umarım şifa bulursun,bir de ilaçtan bahsetmişsin iyi gelir inşallah bakalım sen kullan iyi gelirse bizde alırız,gerçi benimki her halukarda sperm testi yaptırmıyo,keçiboynuzundan sonra test yaptır dedim yaptırmadı.Herneyse Allah hakkımıza hayırlısını versin İnşallah kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq:amin canım inşşşşş hoş geldinnnnn
canım kozmik beden temizliği nasıl oluyo
biraz anlatır mısın?
kızlar selam
nevrosky'den haberler getirdim
dün yazacaktım fakat site bir anda kitlendi sayfalar açılmadı yazamadım
telefonda konuştuk arkadaşımızın yüzü azcık gerilmiş
geçici yüz felci olmuş kuzum
doktor ilaç vermiş fakat kortizon içerdiğindne kullanamıyor
bugün başka bir doktora gidecekti ne oldu bitti şuanda bilmiyorum akşama ararım yine
benimde aynı rahatsızlığım olmuştu 1 haftada geçmişti ama kimisinin daha uzun sürebiliyor
eşi izin vermediği için nete giremiyor benim haber vermemi istedi
hepinize kocaman öpücükleri ve selamları var
bu kanıya nasıl vardık anlatayım canım benim ilk aşılamamda 50lik puregonla 3yumoşum olmuştu ikinci aşılamada kist olduğu için d.kontrol kullandım sonrasında aşılama oldu ama dr dozu arttırdı 100lük puregonla ancak 4yumoş oluştu yani d.kontrolden sonraki ay yumoş sayısı azalıyor kısacası biraz karışıkmı anlattım ne :bbo:
Hoşbuldum canım, kaynatıyonuz valla gerçi geçmişi okumadım,kozmik beden temizliğinden bahsetmişsin ben onun günü geçti diye biliyorum mart ayında olmayacakmıydı?Aman dikkat et bu beden temizliği herkese iyi gelmiyor,umarım şifa bulursun,bir de ilaçtan bahsetmişsin iyi gelir inşallah bakalım sen kullan iyi gelirse bizde alırız,gerçi benimki her halukarda sperm testi yaptırmıyo,keçiboynuzundan sonra test yaptır dedim yaptırmadı.Herneyse Allah hakkımıza hayırlısını versin İnşallah kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?