Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız bakalım ben iyi sayılırım işte yorgunum cok temızlık ütü misafir derken mahvoldum ya..buarada klomene basladım carsamba gunu gıdeces umarım tepkı verır yumoşlar yoksa göbek iğneleri verıceklerklomenın etkılerı basladı.halsızlık sureklı uyumak istıom nefesım daralıo ara sıra soğuk terlıom of allahım ya..

nevrocum cnm benım ya nerden cık tı buşimdi ne yaptında böle oldu ıslak sacla dısarımı cıktın veya yattınmı..cok gecmış olsun bitANEM inş biran önce iyileşrsin.

sevcancım cok sevındım cnm benım ya ne guzel artmış inş asılamadan önce gelir bebişin..

beter ablacım inş hamişsindir suan cok sevınırım vallahı...

hejacım sende öle deme bak tutuncaklar inş alllhın izniyle..

cucum kzuum nıe yaptın testı bakım sen hiç demıorsunda bana... daha cıkmazkı bıtanem gebelik 2haftada anca oluşuo bekle bakalım bi daha var inş hamişsindir cnmm..

kızlar aklımda bukadar kaldı atladığım oldusa kusura bakmayın kötüyüm zaten halssızm hepinizi öpuyorum...

hoş geldin kısss bende başlıcam klomene bu ay inş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine canım

canım bana tedavimde ilk bir ay d.kontrol hpı kullandırdılar sonra tedaviye başlayıncada 450 ml gonelf kulladım ve ondada 5 tane yumoş ulaştı benneyaptımki benneyaptımki
malesef canım doktorun bunu bilmesi gerekirdi aşılama için tamam 4-5 yumoş iyi ama tüp bebe için azzzzz

Şifa olsun canım.a.s.

nevroya geçmiş olsun bu mevsimde yüz felci olmayı nasıl becerdiki kara kışlar geçti,Allah şifasını versin inşallah,tam da hamiş kalmışken,hakikaten nazarmı değdiki...

canım tedavin hayırlı olsun.allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah. işi gücü yapmışsın dinlen bundan sonrada kendine dikkat et canım.

Canlarım ben çıkmak durumundayım kursa gidicem,hepinize hayırlı günler diiyorum.

canlar ben çıkıyorum yarın ve pazar günü sınavım var pazartesiye görüşürüz inşş hoş çakalın ALLAH a emanet olun inş

Nevrocum çok büyük geçmiş olsun
çok şaırdım çokda üzüldüm:çok üzgünüm:
nasıl şanssızlık bu ya
bende eşin izin vermiyodur diye düşünüyodum
yoruluyosun diye
ilaçda kullanamzsın çok kötü olmuş gerçekten:çok üzgünüm:
tez zamanda geçer inşallah canımsenağlama

sagol tatlim:1hug:
dedim sana saniyordum ama bacuu sen yoksunki aaaŞeniz
oluruna biraktim,valla suan hic aklimda bile yok..bi belirti yakalarsam salla diyorum artik es geciyorum..
pazartesi belli olcak nede olsa...

merhaba kızlar ... ben fustuk 1 yıldır evliyim 28 yaşındayım ve onun için beklemek istemedim anne olmak için korunmadım ama olmadı... uzatmak istemiyorum eşime varikosel teşhisi kondu... ameliyat olması gerekiyomuş... bende varikosel ne diye araştırırken burayı buldum... baştan okudum yazdıklarınızı yani biraz atlaya atlaya... bu mübarek günde yüce rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... isteyen herkese elleri ayakları düzgün sağlıklı sıhatli, akıllı zeki, güzel ve en önemlisi hayırlı çocuklar nasip eder inşallah.... görüşürüzzzzzzz

canımm benimm hadii hayırlı olsun bakalımm inşallah işe yarar klomenn
ayrıca 10tanemi verdi????

sağol zambakım.. almadım daha ilacı eczaneden.. herhalde 10 tane sabah akşam iç dedi..

hoşgeldin.. ameliyat ne zaman olucak eşiniz. hayırlısı olsun inş.. kısa zamanda kavuşun bebişinize..

hihoyyythihoyyythihoyyyt canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bilgisayarım eşimdeydi,yeni görebildim.hayırlı olsun bitanemmmmm.hepimizzin yanında oldun rabbimde bu iyiliğini karşına getirdi.Allah tamamına erdirsin. Nevrocum hamiş hamiş bana hatta bize dua et. canımm kardeşim çok öpüyorummmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

hoş geldin kısss bende başlıcam klomene bu ay inş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine canım

canım tedavin hayırlı olsun.allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah. işi gücü yapmışsın dinlen bundan sonrada kendine dikkat et canım.

saolun kızlar ya .hoşbulduk cnmcımm.inş cıkarmaz canlarım yaa saolun artık dıkat edecem nasılsa işlerimide yaptım camasır ütü işide yok ew tertemız rahatım artık yatacam asılamadan sonra hep..

sagol tatlim:1hug:
dedim sana saniyordum ama bacuu sen yoksunki aaaŞeniz
oluruna biraktim,valla suan hic aklimda bile yok..bi belirti yakalarsam salla diyorum artik es geciyorum..
pazartesi belli olcak nede olsa...

öle olsun bakam tabı oluruna bırak bak nasıl gelir bebişler ummmadıgımız anda bklaım nasıp kısmet bızm bebişlerde gelecek ya nezman bilinmez..belirti felan arama sallla..

sağol zambakım.. almadım daha ilacı eczaneden.. herhalde 10 tane sabah akşam iç dedi..

cnm senınde hayırlı olsun tedavın inş teker teker yaklaşıcaz bebiişlerimize hayırlısı allahtan ewt 10 tane var içinde 5.gun baslıon sabah akşam 9.gun dahıl iççen 10.gun bekle 11 gun git doktara öle yanı yazım dedım.. a.s.:1hug::asigim:

dıbıtısım mayısta Ankaraya geliyosun demek hadi bakalım tatlım hayırlısıyla
canım iyi ol emi sen
ben hiç kullanmadım demek bu klomen baya etkili bişey

nevro çok gecmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallah...
nerelerdesin sen bakıyım zelişyerimseniben
merhaba canım hoşgeldin topiğimize seni yanlış hatırlamıyosam hamile kalmak isteyenler topiğinden hatırlıyorum
demek senin eşinede varikosel teşhisi konuldu
sonucunuz nasıldı
ameliyat ne zaman

Kızlar ben yarın yokum.
İzinliyim.
Pazartesi görüşürüz.
görüşürüz tatlım sağlıcakla kal emiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…