selam kızlar nasılsınız bakalım ben iyi sayılırım işte yorgunum cok temızlık ütü misafir derken mahvoldum ya..buarada klomene basladım carsamba gunu gıdeces umarım tepkı verır yumoşlar yoksa göbek iğneleri verıceklerklomenın etkılerı basladı.halsızlık sureklı uyumak istıom nefesım daralıo ara sıra soğuk terlıom of allahım ya..
nevrocum cnm benım ya nerden cık tı buşimdi ne yaptında böle oldu ıslak sacla dısarımı cıktın veya yattınmı..cok gecmış olsun bitANEM inş biran önce iyileşrsin.
sevcancım cok sevındım cnm benım ya ne guzel artmış inş asılamadan önce gelir bebişin..
beter ablacım inş hamişsindir suan cok sevınırım vallahı...
hejacım sende öle deme bak tutuncaklar inş alllhın izniyle..
cucum kzuum nıe yaptın testı bakım sen hiç demıorsunda bana... daha cıkmazkı bıtanem gebelik 2haftada anca oluşuo bekle bakalım bi daha var inş hamişsindir cnmm..
kızlar aklımda bukadar kaldı atladığım oldusa kusura bakmayın kötüyüm zaten halssızm hepinizi öpuyorum...
malesef canım doktorun bunu bilmesi gerekirdi aşılama için tamam 4-5 yumoş iyi ama tüp bebe için azzzzzcanım bana tedavimde ilk bir ay d.kontrol hpı kullandırdılar sonra tedaviye başlayıncada 450 ml gonelf kulladım ve ondada 5 tane yumoş ulaştı benneyaptımki benneyaptımki
canım maranki var onun sitesinde geçen yıl aralık -ekim gibiydi yazdırmıştım.şuan döküman bende değil ama aklımda kaldıgı kadarıyla yazım tatlım:
tam 7 gün sürüyor bu zaman zarfında hayvansal gıda süt ve süt ürünleri beyaz ekmek tatlı şeker siyah çay alınmıcakbunun yanısıra her sabah bir adet orta boy kırmızı pancar.bir yeşil elma bir de beyaz lahana yapragını katı meyve sıkacagından geçirip suyunu elde ediyosun bunun içine bir yemek kaşıgı saf zeytin yağı koyup karıştırıyosun
ögle arası haşlanmış sebze az miktarda ve akşamda salata yiyosun aynı bu şekil 7 gün devam ettikten sonra 7 günün sabahında lavman yapıyosun
2 lt kaynamış ılık suya yarım çay bardagı elma sirkesi aklım da yok ya limon suyu yada zeytin yagı koyuyosun aynı miktar işte bu canım hem zayıflatıyor hemde bir çok hastalıgı yok ediyomuş ve vücudu 10 yaş gençleştiriyomş tatlım
Şifa olsun canım.a.s.
selam kızlar nasılsınız bakalım ben iyi sayılırım işte yorgunum cok temızlık ütü misafir derken mahvoldum ya..buarada klomene basladım carsamba gunu gıdeces umarım tepkı verır yumoşlar yoksa göbek iğneleri verıceklerklomenın etkılerı basladı.halsızlık sureklı uyumak istıom nefesım daralıo ara sıra soğuk terlıom of allahım ya..
nevrocum cnm benım ya nerden cık tı buşimdi ne yaptında böle oldu ıslak sacla dısarımı cıktın veya yattınmı..cok gecmış olsun bitANEM inş biran önce iyileşrsin.
sevcancım cok sevındım cnm benım ya ne guzel artmış inş asılamadan önce gelir bebişin..
cucum kzuum nıe yaptın testı bakım sen hiç demıorsunda bana... daha cıkmazkı bıtanem gebelik 2haftada anca oluşuo bekle bakalım bi daha var inş hamişsindir cnmm..
kızlar aklımda bukadar kaldı atladığım oldusa kusura bakmayın kötüyüm zaten halssızm hepinizi öpuyorum...
canlar ben çıkıyorum yarın ve pazar günü sınavım var pazartesiye görüşürüz inşş hoş çakalın ALLAH a emanet olun inş
canımm benimm hadii hayırlı olsun bakalımm inşallah işe yarar klomenn
ayrıca 10tanemi verdi????
merhaba kızlar ... ben fustuk 1 yıldır evliyim 28 yaşındayım ve onun için beklemek istemedim anne olmak için korunmadım ama olmadı... uzatmak istemiyorum eşime varikosel teşhisi kondu... ameliyat olması gerekiyomuş... bende varikosel ne diye araştırırken burayı buldum... baştan okudum yazdıklarınızı yani biraz atlaya atlaya... bu mübarek günde yüce rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... isteyen herkese elleri ayakları düzgün sağlıklı sıhatli, akıllı zeki, güzel ve en önemlisi hayırlı çocuklar nasip eder inşallah.... görüşürüzzzzzzz
hoş geldin kısss bende başlıcam klomene bu ay inş rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine canım
canım tedavin hayırlı olsun.allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah. işi gücü yapmışsın dinlen bundan sonrada kendine dikkat et canım.
sagol tatlim:1hug:
dedim sana saniyordum ama bacuu sen yoksunki aaaŞeniz
oluruna biraktim,valla suan hic aklimda bile yok..bi belirti yakalarsam salla diyorum artik es geciyorum..
pazartesi belli olcak nede olsa...
sağol zambakım.. almadım daha ilacı eczaneden.. herhalde 10 tane sabah akşam iç dedi..
dıbıtısım mayısta Ankaraya geliyosun demek hadi bakalım tatlım hayırlısıylabenimde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım
hiç olacak gibide değilim ne ağrı ne sızı bişi yok
keşke olsada bir an önce spora devam etsem
testlerde negatif ama güvenemiyorum işde
bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam kuzular
mayısda tüp bebek yapılacağından
birde eşimin iznine denk gelmesi gerektiğinden mecburen kullanıcam bakalım hayırlısı
canım iyi ol emi senselam kızlar nasılsınız bakalım ben iyi sayılırım işte yorgunum cok temızlık ütü misafir derken mahvoldum ya..buarada klomene basladım carsamba gunu gıdeces umarım tepkı verır yumoşlar yoksa göbek iğneleri verıceklerklomenın etkılerı basladı.halsızlık sureklı uyumak istıom nefesım daralıo ara sıra soğuk terlıom of allahım ya..
nerelerdesin sen bakıyım zelişyerimsenibennevro çok gecmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallah...
merhaba canım hoşgeldin topiğimize seni yanlış hatırlamıyosam hamile kalmak isteyenler topiğinden hatırlıyorummerhaba kızlar ... ben fustuk 1 yıldır evliyim 28 yaşındayım ve onun için beklemek istemedim anne olmak için korunmadım ama olmadı... uzatmak istemiyorum eşime varikosel teşhisi kondu... ameliyat olması gerekiyomuş... bende varikosel ne diye araştırırken burayı buldum... baştan okudum yazdıklarınızı yani biraz atlaya atlaya... bu mübarek günde yüce rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... isteyen herkese elleri ayakları düzgün sağlıklı sıhatli, akıllı zeki, güzel ve en önemlisi hayırlı çocuklar nasip eder inşallah.... görüşürüzzzzzzz
görüşürüz tatlım sağlıcakla kal emiŞenizKızlar ben yarın yokum.
İzinliyim.
Pazartesi görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?